'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

:104::104::104::104::104::104::104:

ne güzel bi tevafuk oldu bu böyle giz ya çok sevindim gerçekten dünya çok küçük sanırım:26:

ordan mezunum

oraya gidicem 2 ay sonra isterseniz ilgilenirim zevkle

tüm ders notlarım duruyor hiç birini atmaya kıyamadım

hocalar aynı bildiğim kadarıyla hepsi de işine yarar inşAllah

tabi isterse kendisi:26: nazillide mi kalıyor isabeyli de mi:26:

yüksek yüksekkk tepelereeee ev kurmasınlarrrr
*
bide eniştecanaaa
güle güle kullan kuzucann

cidden güzel bir tesadüf oldu isabeyliye servisle gidiyor nazillide kalıyor özel yurt tuttuk eve çıkacaklar belki ev bakıyorlardı yaa inan benim kzuenimin orda çok çevresi vardı ankaraya taşındı gidince bizle çok ilgilenen oldu ama geçenlerde çok hasta oldu hastahaneye felan kaldırıldı bizde nişan arefesinde herşeyi bırakıp gidicektik ki insanlar ilgilendi kardşeimle bir tanıdık olması iyi olur notları alırız senden çok çok iyi olur ya :)

hatta kısmet olursa eylülde bende gelicem tanışırız senin için uygun olursa :)

gülibikkkk hade kuzum maşalllah özgişi fazla ağlatmayın çok güzel olmuş fotosunu gördüm düğündede melek gibi olucak darısı bize nasip olsun musmutlu olsunlar inşallah cornelia diamond özgişi bekliyor gitsin gelsin :)

Ondan çok biz ağlıycaz aslında

Normal de skype de sürekli konuşuyoduk biz 3'müz ama 3 gündr Özgiş yok nasıl içimiz buruk 1 Temmuz'a kadar da gelemiycek telefondan haberleşicez kuzumuzla,balayına biz de mi gitsek napsak

tabi canım nasip olursa çok isterimm

az gitmedim ben o nazilliden isabeyliye evlenip yerleşeyim oraya yardımcı olurum canım her konuda

yüksek yapmayı düşünüyorum zaten ben de okulda olursam daha da iyi olur hem

bakalım kısmet

kızlar izmir muhabbetinizi gördüm ben de sorayım dedim ben izmiri çok merak ediyorum benim kv kp orda oturuyolar ama oralı olmadıkları için düğün başka yerde olacak ben daha gitmedim izmirdeki evlerine ama bundan sonra yarıyıl tatillerini orada geçireceğim sanırım kim bilir belki ben de katılabilirim buluşmalarınıza

kızlar merhaba........

meraba dilek sanırım:26:

arada kalman çok kötü olmuş ama niye böyle oldu ki:44:

sanırım ilk annen başlatmış dışarı çıkmanıza izin vermiyorum diyerek, neden vermedi izni öncesinde bişey olmuş olmalı:26:

hadi böyle oldu diyelim nişanlın alttan almalıydı bence sonuçta karşısındaki senin annen onunda annesi artık tavır yapmamalıydı

senin yapacağın bişi var mı bilemiyorum çok zor gerçekten ayrı ayrı konuştun mu her ikisiyle neden öyle davrandıklarını

ama asıl hata nişanlında gibi geldi bana büyüğü karşısında saygısızlık etmiş

olmaz sen okuyucusun

ne güzel bi izmir güzeli dahaa

gülişşş biz senle aynı ara evlenip sanki beleğe gidicekmişiz gibi his yaşıyorum haklı olarak ne dersin balayında özgişin gittiği otel paklarımı bizi :)))))))) ayyy şok olurum şok cidden harika bir tesadüf yaşarız o zaman kuzu

özgiş gelin oluyor saydı saydı bugünleri hakettti musmutlu olucak

inşallah görüşmek nasip olur canım yaaaa ayyy maşallah yüksek lisans çok güzel olur bakarsın hoca olursun canım bende 4 dü aöften bitirip yüksek yapmayı düşünüyorum

Son düzenleme:

arkadaş sanırım yazdığını silmiş:44::44:
hiç bişe anlamadım benn

Ayy canım çok ağlatmayın

Hayırlı olsun telefonun eşimde bana alıcaktı bekleyelim dedim dün kendi telefonu bozulmuş ama yenisini bana alıp benim eski telefonu kullanacak öyle didi

kızlar sizden dua istiyorum sevdiceğimin nişan haftası pzoisyonu değişti mutlu değildi ayrılcaktı nitekim dün ayrıldı işten ve özel sektörü gram sevmiyor ben sizden dua istiyorum en yakın zamanda güzel bir iş bulsun die dualarınızda banada yer verin belediyelere başvurcak mühendis olarak belediyede çalışıp daha sonra teknik kadroya geçer die düşünüyoruz

benim babam memur emeklisi ve şu anda siyaset yapıyor nişandan sonra o bana dedi cv getir verelim belediyeye die şimdi ondan yardım isticem mecbur inşallah bize yardımı dokunur babamın çevresi var

inşallah rabbim iş arayana en hayırlısını verir kimseye muhtaç olmadan yuva kurmak istiyoruz belediyede çalışması şartlarımızı bir anda iyi biryere getircek dua edin lütfen bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…