:104::104::104::104::104::104::104:
isabeylide canım evet çok şanslı olduğunu biliyorum arkadaşları felan hep izmirlki her haftaosnu ya izmir ya bodruma gidiyor çok gezen biri erkek kardeşim aydını ben yazdırdım ona :) azbuçuk kıskanıyorum sıcak iklim severdi gitti buldu kışın adaya glemiyor üşüyecek diye
okul ortamı çok iyi maşallah
senin bir yakınınmı okuyor yoksa ordanmı mezunsun canım
Heyyyyyyyyy ben geldimmmmmmmmm
Yarın kınamız varrrr
Özgişimizi kınalıycazzzzz yarınnnnnn azıcık ağlatcaz da onu ağlamaya niyeti yok ama adet yerini bulsun
Bu arada dün sevdicğeim bana sürpriz yaptııı telefon istiyordum çokkk telefon almış bana kuzummmmm yirim ben onu yiriiimmmm :118::125:
yüksek yüksekkk tepelereeee ev kurmasınlarrrr
*
bide eniştecanaaa
güle güle kullan kuzucann
ne güzel bi tevafuk oldu bu böyle giz ya çok sevindim gerçektendünya çok küçük sanırım:26:
ordan mezunum
oraya gidicem 2 ay sonra isterseniz ilgilenirim zevkle
tüm ders notlarım duruyor hiç birini atmaya kıyamadım
hocalar aynı bildiğim kadarıyla hepsi de işine yarar inşAllah
tabi isterse kendisi:26: nazillide mi kalıyor isabeyli de mi:26:
gülibikkkk hade kuzum maşalllah özgişi fazla ağlatmayın çok güzel olmuş fotosunu gördüm düğündede melek gibi olucak darısı bize nasip olsun musmutlu olsunlar inşallah cornelia diamond özgişi bekliyor gitsin gelsin :)
cidden güzel bir tesadüf oldu isabeyliye servisle gidiyor nazillide kalıyor özel yurt tuttuk eve çıkacaklar belki ev bakıyorlardı yaa inan benim kzuenimin orda çok çevresi vardı ankaraya taşındı gidince bizle çok ilgilenen oldu ama geçenlerde çok hasta oldu hastahaneye felan kaldırıldı bizde nişan arefesinde herşeyi bırakıp gidicektik ki insanlar ilgilendi kardşeimle bir tanıdık olması iyi olur notları alırız senden çok çok iyi olur ya :)
hatta kısmet olursa eylülde bende gelicem tanışırız senin için uygun olursa :)
kızlar merhaba........
kızlar izmir muhabbetinizi gördüm ben de sorayım dedim ben izmiri çok merak ediyorum benim kv kp orda oturuyolar ama oralı olmadıkları için düğün başka yerde olacak ben daha gitmedim izmirdeki evlerine ama bundan sonra yarıyıl tatillerini orada geçireceğim sanırım kim bilir belki ben de katılabilirim buluşmalarınıza
Ondan çok biz ağlıycaz aslında
Normal de skype de sürekli konuşuyoduk biz 3'müz ama 3 gündr Özgiş yok nasıl içimiz buruk1 Temmuz'a kadar da gelemiycek telefondan haberleşicez kuzumuzla,balayına biz de mi gitsek napsak
tabi canım nasip olursa çok isterimm
az gitmedim ben o nazilliden isabeyliyeevlenip yerleşeyim oraya yardımcı olurum canım her konuda
yüksek yapmayı düşünüyorum zaten ben de okulda olursam daha da iyi olur hem
bakalım kısmet
merabadilek sanırım:26:
arada kalman çok kötü olmuş ama niye böyle oldu ki:44:
sanırım ilk annen başlatmış dışarı çıkmanıza izin vermiyorum diyerek, neden vermedi izni öncesinde bişey olmuş olmalı:26:
hadi böyle oldu diyelim nişanlın alttan almalıydı bence sonuçta karşısındaki senin annen onunda annesi artık tavır yapmamalıydı
senin yapacağın bişi var mı bilemiyorum çok zor gerçekten ayrı ayrı konuştun mu her ikisiyle neden öyle davrandıklarını
ama asıl hata nişanlında gibi geldi bana büyüğü karşısında saygısızlık etmiş
arkadaş sanırım yazdığını silmiş:44::44:
hiç bişe anlamadım benn
yes sildi
ama en okumuştum yorumladım da zeki olsan ben gibi anlardın ordan
dila kızmıyon dimii
yokk pınartoşum kızmıyorumm
biliyorum çünkü kötü niyetle sölemediğinii
pınarrr değiştircem onu yakında yazıcı yapcammmmm
Heyyyyyyyyy ben geldimmmmmmmmm
Yarın kınamız varrrr
Özgişimizi kınalıycazzzzz yarınnnnnn azıcık ağlatcaz da onu ağlamaya niyeti yok ama adet yerini bulsun
Bu arada dün sevdicğeim bana sürpriz yaptııı telefon istiyordum çokkk telefon almış bana kuzummmmm yirim ben onu yiriiimmmm :118::125:
dediniz ve an itibariyle bittiniz
çalışmam lazım yaahiç gelmiyor ama içimden
hımm:44::44: okuryazar yapsan :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?