kızlar sizden dua istiyorum sevdiceğimin nişan haftası pzoisyonu değişti mutlu değildi ayrılcaktı nitekim dün ayrıldı işten ve özel sektörü gram sevmiyor ben sizden dua istiyorum en yakın zamanda güzel bir iş bulsun die dualarınızda banada yer verin belediyelere başvurcak mühendis olarak belediyede çalışıp daha sonra teknik kadroya geçer die düşünüyoruz
benim babam memur emeklisi ve şu anda siyaset yapıyor nişandan sonra o bana dedi cv getir verelim belediyeye die şimdi ondan yardım isticem mecbur inşallah bize yardımı dokunur babamın çevresi var
inşallah rabbim iş arayana en hayırlısını verir kimseye muhtaç olmadan yuva kurmak istiyoruz belediyede çalışması şartlarımızı bir anda iyi biryere getircek dua edin lütfen bize
heyyyyyyyyyyyyyyy
sizzzzzznabersiniz bakem
diloşşşşş listeyi ne zaman devralcan kuzum
hoşgeldinn kuzummm
sen ne zaman dersen alırımm listecibaşı aplaa
devirteslim töreni yapalımm
ben hazır burdayken yapalım kuzummmm
sevgili dila, seni sir ilan ediyorum
bundan sonra listeden sorumlu devlet bakanı sensin
listeye girmek isteyenlere yapacağın işkenceleri de biliyosunacımak yok ona göre
kızlar sizden dua istiyorum sevdiceğimin nişan haftası pzoisyonu değişti mutlu değildi ayrılcaktı nitekim dün ayrıldı işten ve özel sektörü gram sevmiyor ben sizden dua istiyorum en yakın zamanda güzel bir iş bulsun die dualarınızda banada yer verin belediyelere başvurcak mühendis olarak belediyede çalışıp daha sonra teknik kadroya geçer die düşünüyoruz
benim babam memur emeklisi ve şu anda siyaset yapıyor nişandan sonra o bana dedi cv getir verelim belediyeye die şimdi ondan yardım isticem mecbur inşallah bize yardımı dokunur babamın çevresi var
inşallah rabbim iş arayana en hayırlısını verir kimseye muhtaç olmadan yuva kurmak istiyoruz belediyede çalışması şartlarımızı bir anda iyi biryere getircek dua edin lütfen bize
heyyyyyyyyyyyyyyy
sizzzzzznabersiniz bakem
diloşşşşş listeyi ne zaman devralcan kuzum
gülişşş biz senle aynı ara evlenip sanki beleğe gidicekmişiz gibi his yaşıyorum haklı olarak ne dersin balayında özgişin gittiği otel paklarımı bizi :)))))))) ayyy şok olurum şok cidden harika bir tesadüf yaşarız o zaman kuzu
özgiş gelin oluyor saydı saydı bugünleri hakettti musmutlu olucak
inşallah görüşmek nasip olur canım yaaaa ayyy maşallah yüksek lisans çok güzel olur bakarsın hoca olursun canım bende 4 dü aöften bitirip yüksek yapmayı düşünüyorum
Senin hislerine çok güveniyorummm gizzz 6.hissin çok kuvvetliii o yüzden olabülüüürrr diyorummm
Ohhh baldan da tatlı bir balayı olur yaa
naçizane tavsiyem o dur ki listede olup ta sayfamıza uğramayan arkadaşlar var boşuna şafak saymayalım onlar için
bide dün elif dün 89 gün var dediydi bugün 95 olmuş:44:
aynı şeyi ben şimdi düşünyodum pınartoşş liste içinn
bide üşenmeyip saydım 95 gün var kuzumm
yarına öyle yaparsın artık canım
ayyy benim de 66 kalmış yaaa:18::18::18:
89 u kına gecesi için mi dedi acaba o
olabilir
ha gayret pınartoşş yarın zaten işlerin büyük bi kısmı bitmiş olacak inşallah
Aslıı ben hiç loya dan almadım gecelikknasıl fiyatları bende networkıng satış temsilcisi olan arakadaştan alayım diyorum ama beden tutmazsa diye tereddüt ediyom :44:
olmazsen okuyucusun
ne güzel bi izmir güzeli dahaa
bi gayretle evi gelinliği mobilyayı hallettik miiiiii
diğerleri düğünden sonra olsa bile olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?