'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

valla arkadaşları hırsızlık yapmış galiba. dinlemeye alınmışlar. bizimkiylede konuşunca onuda şüpheli diye aldılar. dün sabah 5 de baskın gibi geldi polisler. eş zamanlı yapılmış. . şuan hala göz altında. şuçum yok bişey bilmiyorum diyor. inşallah öyledir. kayınvalidem baba herkes perişan. uyku uyuyan yok. terslik olmasa olmaz sanki. cuma gününne kadar tutucaklarmış herhaşde. sorguyada almıyorlar bekletiyorlar. valla nişanlımde bende stres olunca kötüsünü düşünüyoruz galiba. ben rahattım ama şimdi zaman geçtikce stres yapmaya başladım

düğüne karışma meselesi değil ama işte arkadaşlarının yediği halt yüzünden polisle haşır neşir bu aralar. şans ya düğüne az kaldı :

cnm ablamda aynı durumda bekliyor işte nişanlısının kardeşi hapishanede onun çıkmasını bekliyorlar saçma sapan nedenlerden dolayı içerde adam böyle birşeyin cezasını sevenler çekiyor işte

cnm ablamda aynı durumda bekliyor işte nişanlısının kardeşi hapishanede onun çıkmasını bekliyorlar saçma sapan nedenlerden dolayı içerde adam böyle birşeyin cezasını sevenler çekiyor işte

valla Allah'a şükür hapislik bir durum yok ama işte dert çeken biz oluyoruz. sorunsuz temiz şekilde bitse şu iş ya. Ya sabır ya Allah!

Senin hislerine çok güveniyorummm gizzz 6.hissin çok kuvvetliii o yüzden olabülüüürrr diyorummm

Ohhh baldan da tatlı bir balayı olur yaa

Yeaaaaaaa Benide alsanıza aranızaa
O otele bende gitmek istiyorum ayrıcaaa

bence giz, benim gibi kasımda evlenecek, son dk golüyle

bu arada dila listebaşıcılığın vatana millete hayırlı olsun, inşallah senin devir teslimi de görürürz kuzu

bence giz, benim gibi kasımda evlenecek, son dk golüyle

bu arada dila listebaşıcılığın vatana millete hayırlı olsun, inşallah senin devir teslimi de görürürz kuzu

kriz yaaa bende öyle düşünüyorum ama naısl yetişcez ki biz ailelerde kaısmda evlendirme peşinde ama tırsıyorum ben

zehroşşş gelll gelll canım valla nisan mayıs gibi biz nişanlımla düşünüyoruz sizde evlenirseniz muhakak görürüm belekte sizleri conelia diamon voyage belek bu ikisinden biri liste başı bende özgişşşiii bekliyorum özgişte ok gidin corneliaya derse gidecğummmm

düğün salonunu tutun yeter gerisi iyi kötü çorap söküğü gibi gelir. yavrucakları daha fazla ayrı tutmayın diye de ailelere demogoji yapmak lazım tabi ki de

düğün salonunu tutun yeter gerisi iyi kötü çorap söküğü gibi gelir. yavrucakları daha fazla ayrı tutmayın diye de ailelere demogoji yapmak lazım tabi ki de

onlar istiyorlar ama ben tırsıyorum napmak lazım o psikoloji evde herşeyimi annem yapıyor benim yapmayı biliyorum ama kendimi yormaktan korkuyorum sanırsam ben :) çamaşıor atmak bulaşık makinesi çalıştırmak felan iflan ubnlar döngü ben zorlanırım herhalde :)

herkese merhaba akşam yazarı eve gelebildi nasılsınız kuzucuklar özgeeem resimlerini yeni gördüm harika olmuş , gece çekilen resim de süper bişeymiş her şey gönlünüzce olsun çook çok mutlu olun inşallah

dilaaaa ilk listeni pek beğendim senin adını görünce gözlerim açıldı kocaman ama sonraki yorumları okuyunca sakinleştim inşallah tarih gerçek olur o patavatsız arkadaşını da vip'te ağırlarsın

aslıııı meditasyonuna bayıldım sen nasılsın iş yoğun mu mesailer oluyo mu yine

pınarrıım heyecanlı geliniiimm abisi evlenmiş de sıra ona gelmiş de gelinlik bakcakmış da amoouuunnn
goççum benim goççum benım al yanaklı goccum benim çok güldüm yaa biliyorum ben o şarkıyı hastasıyız dedeeee

hande buse sen nasılsın nasıl gıdıyo hazırlıklar

efenim ben bugün yedek ayakkabı baktım converse alıp , pembe kurdeleden ip yapym dıyrm fazla abartmıcam, aslımuu sen nasıl süslemiştin conversı ya da süslemiş miydin? sonraa birkaç arkadaşa davetiye dağıttım , profılıme de ekledim bakabılırsnz dostlar, eve gidebilirsem evimin de resimlerini çekcem ınsallah sizi evime buyur edıcııımm şimdilk mutfak halımı eklıyrm
bir taraftan da tatil hazırlıklarındayım güneş kremi aldım, ama bebe yağı almadım ben o ne için oluyo ki? bi dee bir mağazada indirim vardı 8 tlye etek aldım şort denedim ama bulamıyrm istediğim gibi,
bol bol elbise giycem sanrıım tatilde.. bir de siyah gecelık almalıyım geçen sordum da 60 tl ddi höh demişim
beğenmedim kalsın dedim işte böyle gelincikler görüşmek üzere herkese kolaylıklar diliyrm

duygucumm hoşgeldinn
ben bügün iş yerinde foruma giremedim hata verdii
umarım bu şekilde devam etmezz:18::18::18::18::18:
*
tarih konusunda bişe diyemiyorum ayrıca canımm
hayırlsı diyorum sadecee

günaydddddddddın güzelllerrrr

bugün nasılsınızzzz ben hala yorgun ve uykusuzzz

dün akşam giremedim eyvah dedim bunu da kitlemişler bugün girince

Günaydın Kızlar

duygucumm hoşgeldinn
ben bügün iş yerinde foruma giremedim hata verdii
umarım bu şekilde devam etmezz:18::18::18::18::18:
*
tarih konusunda bişe diyemiyorum ayrıca canımm
hayırlsı diyorum sadecee

Canım bende dün giremedim demek ki genel bir sorun vardı bizim işte hiçbişey kilitli değil ama bende korktum açıkçası

günaydın kızlar nasılsınız dün benim evimin stor ve zebra perdeleri geldi gerçekten evin havası değişti yarın da tüller gelecek inşallah çok güzel olacak ama dün storu takmak için verdikleri saatten tam 4 saat sonra geldiler evde bekle bekle patladım resmen

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

_meLinDa_ : 20 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................2... :123:

sinlev : 21 Haziran 2013 Kına

susu_ : 20 Haziran 2013 Kına

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................3... :123:

ce_ce :26 Haziran 2013 Kına
:123:29 Haziran 2013 Düğün .....................9... :123:

gevezek :29 Haziran 2013 Kına
:123:30 Haziran 2013 Düğün .....................10... :123:

Sadece_Askiim :30 Haziran 2013 KIna
:123:4 Temmuz 2013 Düğün .....................14... :123:

hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................58 ... :123:

xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................65 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................73... :123:

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................94...:123:​

günaydınn kızlarrr
bizim düğün 2013 olmicak çok çok büyük ihtimall..
abimler yarın nikah tarihi alacaklar
eylül düşünyolardı ama çok geciktirdikleri için ekim sonuna bile yer yok şuandaa
onların olacağı için doğal olarak ertelenmiş oldu bizimki dee

ama bu haksızlık

*

günaydınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…