- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
düğüne karışma meselesi değil ama işte arkadaşlarının yediği halt yüzünden polisle haşır neşir bu aralar. şans ya düğüne az kaldı :
cnm ablamda aynı durumda bekliyor işte nişanlısının kardeşi hapishanede onun çıkmasını bekliyorlar saçma sapan nedenlerden dolayı içerde adam böyle birşeyin cezasını sevenler çekiyor işte
valla Allah'a şükür hapislik bir durum yok ama işte dert çeken biz oluyoruz. sorunsuz temiz şekilde bitse şu iş ya. Ya sabır ya Allah!
inş cnm bir an önce sonuçlansın sende sevdiğine zamanında kavuş cnm benim
gülişşş biz senle aynı ara evlenip sanki beleğe gidicekmişiz gibi his yaşıyorum haklı olarak ne dersin balayında özgişin gittiği otel paklarımı bizi :)))))))) ayyy şok olurum şok cidden harika bir tesadüf yaşarız o zaman kuzu
özgiş gelin oluyor saydı saydı bugünleri hakettti musmutlu olucak
inşallah görüşmek nasip olur canım yaaaa ayyy maşallah yüksek lisans çok güzel olur bakarsın hoca olursun canım bende 4 dü aöften bitirip yüksek yapmayı düşünüyorum
Senin hislerine çok güveniyorummm gizzz 6.hissin çok kuvvetliii o yüzden olabülüüürrr diyorummm
Ohhh baldan da tatlı bir balayı olur yaa
bence giz, benim gibi kasımda evlenecek, son dk golüyle
bu arada dila listebaşıcılığın vatana millete hayırlı olsun, inşallah senin devir teslimi de görürürz kuzu
düğün salonunu tutun yetergerisi iyi kötü çorap söküğü gibi gelir. yavrucakları daha fazla ayrı tutmayın diye de ailelere demogoji yapmak lazım tabi ki de
duygucumm hoşgeldinn
ben bügün iş yerinde foruma giremedim hata verdii
umarım bu şekilde devam etmezz:18::18::18::18::18:
*
tarih konusunda bişe diyemiyorum ayrıca canımm
hayırlsı diyorum sadecee
günaydınn kızlarrr
bizim düğün 2013 olmicak çok çok büyük ihtimall..
abimler yarın nikah tarihi alacaklar
eylül düşünyolardı ama çok geciktirdikleri için ekim sonuna bile yer yok şuandaa
onların olacağı için doğal olarak ertelenmiş oldu bizimki dee
ama bu haksızlık
*
günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?