'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pınar ev bakmaya gitti

Hayırlı olsun aldıkların demek çorap aldın

vallahi handecim ben kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorumm
düğün ne zaman hiç bilmiyorumm
nişanlıcanın keyfini bekliyoruzz

Ama şimdi nişanlında yeni askerden geldi e işini gücünü kursun bak senden daha istekli olur seni sıkıştırmaya başlar.. Nişanlım askerde geldiğinde bizde çok bekledik o geçici çalışıyordu çünkü benim tayinim çıkacak ya da çıkmayacak belli değildi çok şükür herşey oldu. ben geldim o iş aradı 1 içinde buldu sonra da beni sıkıştırmaya başladı hadi söyle artık ailene diye diye. İnşallah hayırlı iş kapıları açılsın önünüze sizin daha kolay olur nişanlısınız sonuçta :13:

aslıı
o çorapla nasıl rahat edeceksin ki:26: çok garip duruyor onlar :26:

aşkla giy

ben niye ısınamadım acaba o çorapları

ben de sabırla bekliyorumm canım
bakalımm nolucuğuu

dilaaa canım hayırlı olsun abinler içinde sizin içinde askerden gelip hemen evlenenler var çevrede ama çocuklar ya öğretmen ya memur hal böyle olunc akorkuyolar naısl geçincez diye bak benim aşkım işten çıktı 2 gündür evde mesela nişandan sonra oldu bide bu zaten memnun değildi son günlerde

herkes için hayırlısını versin rabbim onun keyifini bkeliyoruz diye düşünme sakın kendine güvenini kaybediyor erkekler kendine güvneleri gelince çok istekli oluyorlar zaten

bizde ablaısnı evlendirince net bir tarih söyleyebilecez şimdilik 10 mayıs diyorum ben düğün tarihimiz için

giz ben de hayırlısı olsun diyorum hep demek ki hayırlısı bu şekildeymiş
keyfini bekliyoruz derken ;
mantıklı düşününce zaten şuan çalışmıyo, çalışmaya başlasa bi işi oturtma süresi olacakk
bunların hepsinin farkındayımm
onun keyfi işin şakasıı
biz de bi abimi evlendirelim bakalımm

Sırayla uçaçaksınız yuvadan kuzu

aslıı
o çorapla nasıl rahat edeceksin ki:26: çok garip duruyor onlar :26:

aşkla giy

ben niye ısınamadım acaba o çorapları
bilmem aldım ama nasıl olacak göreceğim

Bu çorap nasıl ya file gb olup boydan mıı
evet. vücut çorabı..
kadın diyorki bunlardan yok sattım bak su su model en cok satılanlar
ne acayip modeller var töbe töbe

onu giyerken insanın psikolojisi bozulmaz mı ya, tek parça mı :44:
hayırlı uğurlu olsun şekerim. giyerken çorabı yırtma sakın, ben tül çorap çok yırtıyorum ayağıma giyerken

hayırlı uğurlu olsun şekerim. giyerken çorabı yırtma sakın, ben tül çorap çok yırtıyorum ayağıma giyerken

Bende çorapları her defasında yırtıyorum.
Annem hep söylenirdi bu yüzden

bu yoruma koptum kriz beni gülme krizine soktun şu anda psikolojim çok farklı oldu kendimi hayal ediyorum çorapla daha zamanım var :)

bilmem aldım ama nasıl olacak göreceğim

evet. vücut çorabı..
kadın diyorki bunlardan yok sattım bak su su model en cok satılanlar
ne acayip modeller var töbe töbe

Konaktaki loya mı bu aslıııııı ben onu ancak evlendikten sonra alışınca alabilirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…