- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
günaydınn kızlarrr
bizim düğün 2013 olmicak çok çok büyük ihtimall..
abimler yarın nikah tarihi alacaklar
eylül düşünyolardı ama çok geciktirdikleri için ekim sonuna bile yer yok şuandaa
onların olacağı için doğal olarak ertelenmiş oldu bizimki dee
günaydınn kızlarrr
bizim düğün 2013 olmicak çok çok büyük ihtimall..
abimler yarın nikah tarihi alacaklar
eylül düşünyolardı ama çok geciktirdikleri için ekim sonuna bile yer yok şuandaa
onların olacağı için doğal olarak ertelenmiş oldu bizimki dee
herkese merhaba akşam yazarı eve gelebildinasılsınız kuzucuklar özgeeem resimlerini yeni gördüm harika olmuş , gece çekilen resim de süper bişeymiş her şey gönlünüzce olsun çook çok mutlu olun inşallah
dilaaaa ilk listeni pek beğendim senin adını görünce gözlerim açıldı kocamanama sonraki yorumları okuyunca sakinleştim inşallah tarih gerçek olur o patavatsız arkadaşını da vip'te ağırlarsın
aslıııı meditasyonuna bayıldım sen nasılsın iş yoğun mu mesailer oluyo mu yine
pınarrıım heyecanlı geliniiimm abisi evlenmiş de sıra ona gelmiş de gelinlik bakcakmış da amoouuunnn
goççum benim goççum benım al yanaklı goccum benim çok güldüm yaa biliyorum ben o şarkıyı hastasıyız dedeeee
hande buse sen nasılsın nasıl gıdıyo hazırlıklar
efenim ben bugün yedek ayakkabı baktım converse alıp , pembe kurdeleden ip yapym dıyrm fazla abartmıcam, aslımuu sen nasıl süslemiştin conversı ya da süslemiş miydin? sonraa birkaç arkadaşa davetiye dağıttım , profılıme de ekledim bakabılırsnz dostlar, eve gidebilirsem evimin de resimlerini çekcem ınsallah sizi evime buyur edıcııımm şimdilk mutfak halımı eklıyrm
bir taraftan da tatil hazırlıklarındayım güneş kremi aldım, ama bebe yağı almadım ben o ne için oluyo ki? bi dee bir mağazada indirim vardı 8 tlye etek aldımşort denedim ama bulamıyrm istediğim gibi,
bol bol elbise giycem sanrıım tatilde.. bir de siyah gecelık almalıyım geçen sordum da 60 tl ddi höh demişim
beğenmedim kalsın dedimişte böyle gelincikler görüşmek üzere herkese kolaylıklar diliyrm
Hayırlısı olsun canım sizde rahatla hazırlanırsınız..
Canım hayırlısı olsun
okuyucuyum perdeler de gelsin o zaman daha da değişecek evin yuvann
dilaahayırlısı olsun ama gökyüzünde nikah kıyılmadan yer yüzünde kıyılmazmış derler hep
Dilam hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
2014 kış gelini olursun sende
aminn hümümm
karda çekim diyip diyip duruyodum çok istemişim sanırımm
adana izmir falan o kadar çok soğuk olmaz zaten sen git erzurumda çekim yap canım
anlayamadımm duygucumm :44::44:
dilamm allah katında da nikah kıyılırmış o ne zaman olursa düğünde o zaman olurmuş öyle anlatıyım yani
büyüklerim hep öyle derler o zamandan ne önce ne sonra olurmuş:26:
herkese merhaba akşam yazarı eve gelebildinasılsınız kuzucuklar
aslıııı meditasyonuna bayıldım sen nasılsın iş yoğun mu mesailer oluyo mu yine
efenim ben bugün yedek ayakkabı baktım converse alıp , pembe kurdeleden ip yapym dıyrm fazla abartmıcam, aslımuu sen nasıl süslemiştin conversı ya da süslemiş miydin? sonraa birkaç arkadaşa davetiye dağıttım , profılıme de ekledim bakabılırsnz dostlar, eve gidebilirsem evimin de resimlerini çekcem ınsallah sizi evime buyur edıcııımm şimdilk mutfak
Günaydın güzellerrrrr
Dilaaaam canım hayırlısı olsun hakkınızda.. Yalnız değilsin birtanemGülin Gizem bende 2014 gelinleriyiz
Bu akşam Özge'nin kınası varrrrr
aminn hümümm
karda çekim diyip diyip duruyodum çok istemişim sanırımm
dün ben özgeyi rüyamda gördmumarım herseyi güzel gecer
**
pınar nerde pınarbende çamaşır aldım ohhhhhhh loyada halt etmiş yanında diyorum. loyada gecelikler ne biçim ya..fantazyalar
bide o coraplardan aldım
Kışın mı düğün olacak azcık daha sabret dilaaaa bahar olsunnnnİnsan sıkılınca gözü görmüyor mevsimlerii
dün ben özgeyi rüyamda gördmumarım herseyi güzel gecer
**
pınar nerde pınarbende çamaşır aldım ohhhhhhh loyada halt etmiş yanında diyorum. loyada gecelikler ne biçim ya..fantazyalar
bide o coraplardan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?