'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hayırlısı olsun canım sizde rahatla hazırlanırsınız..

Canım hayırlısı olsun

Teşekkür ederim canım benimde halimi sorman çok hoşş :13::13:Koşuşturma içindeyiz canım mobilyalarımı bekliyorum çok güzel gidiyor hrşey şimdilik sizin gb 10 günümüz kaldığını düşünemiyorum bile yerimde duramam ben :18::18:

okuyucuyum perdeler de gelsin o zaman daha da değişecek evin yuvann

dilaa hayırlısı olsun ama gökyüzünde nikah kıyılmadan yer yüzünde kıyılmazmış derler hep

dilamm allah katında da nikah kıyılırmış o ne zaman olursa düğünde o zaman olurmuş öyle anlatıyım yani

büyüklerim hep öyle derler o zamandan ne önce ne sonra olurmuş:26:

hayırlısı olsunn canımm
ben azıcık daha bekarlık sultanlıktır die gezimm

Günaydın güzellerrrrr

Dilaaaam canım hayırlısı olsun hakkınızda.. Yalnız değilsin birtanem Gülin Gizem bende 2014 gelinleriyiz

Bu akşam Özge'nin kınası varrrrr

merhaba canım
işlerim normaldi bugün yine yogunum ara ara 7.30 da işe gelip toparlamaya clısıyorum.. gittiği yere kadar ama benim artık tahammülüm azaldı ..bakalım nolcak

conversi süslemedim. onu o gün acaleyle aldık .gelin pabucum vurunca

bebe yagı ise banyo yaptıktan sonra tüm vücuduna sür ... 10 dk sonra vücudun emince mis kaymak oluyorsun

dün ben özgeyi rüyamda gördm umarım herseyi güzel gecer

**
pınar nerde pınar bende çamaşır aldım ohhhhhhh loyada halt etmiş yanında diyorum. loyada gecelikler ne biçim ya..fantazyalar

bide o coraplardan aldım

çorap mııı :86::86::86::86::86::86:
güle güle kullan aslımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…