sabah öğle akşam farketmez keyfim yerinde olsun yeter
teşekkür ederimmama benim değil ev sahibinin ben kullanma hakkına sahibim sadece
daha daha güzelleri senin olsun
bakayım bi yanımda ne var bikaç foto getirdim bugün sizden fikir alayım diye
günaydınnnnnerkenden geldimmmmmmm
dün sorduklarıma cevap aliciiiimmm bugünnnn
akşam iş çıkışı çarşıya gittim annem reçel yapmıştı bana onun için kavanozlar aldım çok tatlılarreçellerim de hazır olduğuna göre artık evlenebilirimmm
bide limon sıkacağım yoktu bulamamıştım şöyle mor gönlüme göre bişi onu da buldum dün akşammmm
ne kadar mes-udum bilemezsinizzz
sizler nassınız :26:annenizgil babanızgil kardeşinizgiller nasıııııı
evet küçükya evimin her yeri genel olarak minimal ebatlarda
benim gibi iri bir insana böyle ev
ama olsun çok sevdim ki beeennnn
aslıcıkım sence iyileşmişmiyimmm
bi kutu antibiyotik bitirdim yahu iyileşeyim artık dimi ama
salon takımı almazsam dün dedğim gibi masaya sehpaya örtü yaptırsam perde fonunda olur muu:44:
bide tv ünitesine de böyle peçete tarzı bişiler konuluyomuydu:44:
konsolun var çok şanslısın yemek takımın misafir bardakların mutfakta değil dimiiibenim mutfağa geçeçekler mecburrr
danteli başucuma koyacak bide annem sabah kalkar kalkmaz görüciiimmm
Pınartoş idare et bugün geriden geliyorum işim yoğun pek enerjikde değilim
Salo takımı ile ilgili cevabım
Kullanma açısından aslında salon takımına hiç gerek yok.Ama çeyiz götürdüğünde göze çarpacaktır (bazı yöreler böyle şeylere çok dikkat eder).
Sen durumun el verir ise kimse konuşmasın dersen hazırlardan bir takım al... Kullanmak için de perdelerin fonlarından runner yaptırırsın yada istediğin başka bişi
Bizim oralarda çeyiz önemlidir o yüzden annem ile ablam fazla fazla yaptı zaten benim dediklerinden 1 takım dantel 1 takım da boncuklu var kullanıyor muyum dantellerin bir kısmını evet ablamın el emeği bir süre kullanacağım sonra kaldıracağım...
Mutfağın ile ilgili yorumumu resimin altına yorum yapmıştım.
TV ünitesine peçete yakışmaz kuzum
Evin küçük olması değilde kullanışlı olması önemli mutfağının renkleride çok şık senin morlular çok yakışacakGüle güle zevkle yemekler yap...
neden enerjik değilsin diyerek başlim söze:26::26:
gel sana mutluluk bulaştırayımmmm
çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinnn
anneme dantel yaptırmadım ben boşuna zahmete girmesin didim nasılsa kullanmayacam hazır alacaktım ama şimdi düşünüyorum da vitrin yok konsol yok nereye koyucam o aldığım takımın parçalarını boşuna para vericem ona da bakalım annem eh derse almamayı düşünüyorum
tv ünitesine peçete koymucam tamam
ev küçük balkonlar hariç 104 mt ama ikimizde çok sevdik nişanlıcan kaçıcak yerin yok hiç diyo bide
inşAllah güzel bi yaşam alanı oluşturabilirim ikimizin de zevk alacağı bi yuva olur
morlar nası yakışacak dimiiii
çok korkuyodum kırmızı dolaplı bi ev nasip olursa naparım diye herşey mor nası sırıtırdı icinde
çok şükür gönlüme göre oldu
Fıstıkuygun zamanda anlatırım enerjik olayını
Evet anneyi ikna edersen alma boşa masraf onun yerine ihtiyacın olan başka bişi alırsın... anneye de öyle de damardan gir yani
Evi beğenmeniz çok güzel kira da olsa ilk oraya gelin gideceksin eşyaların yerleşecek içinize sinsin...
Pınarr diğer odaların nasıll , 2+1 mi canım nasıl kiralar pekii
gene ben ve sorularımmm
fırın sorunumu hallettiğimize göre sıra geldi salonun yerleşimineeeee
salon fotolarım tam açılı olmadığından abidik gubidik çizdim attım bakın bakalım
Eki Görüntüle 744086
ölçülerini de yazdım ki küçüklüğü göz önünde bulundurunpencere fransız tipi bu arada
sizce koltuklar mı pencere tarafında olmalı yemek masası mı:26:
tüm eşyalar ise 3+3+1+1 şeklinde koltuk takımı 1 yemek masası 6 sandalye ve 1 üniteden ibaret
Günaydınnn
Balkon konusunda Dila'ya katılıyorummm direk yola çıkılıyor gibi görünüyor
Kızlar bişey sorucam ya maviş evlendikten sonra hiç gelmedi dimi topiğe?Haberleşen var mı :26:
şimdi pınartoş eşyaların büyüklüğünü kestiremiyorum amaa;
ister 3 3 karşı karşıya koyup pencere önüne berjerlerini koyarsınn arasına sehpayla..
ya da 3 lü koltuğun birini pencere önüne diğerlerini karşılıklı koyarsınn..
bence yemek masası girişte olmalı oda daha geniş görünüyo o şekilde
Günaydınnn
Balkon konusunda Dila'ya katılıyorummm direk yola çıkılıyor gibi görünüyor
Kızlar bişey sorucam ya maviş evlendikten sonra hiç gelmedi dimi topiğe?Haberleşen var mı :26:
günaydınn bebekk
gel öpcemm seni pınar şiddet uyguladı öle dedim diee
bende öyle istiyorum dilamik ama üniteyi nereye koyucam koltuklardan tv nası izlenecek :44:
günaydınn
ama orası balkon diiillllnormal bir pencere sadece ve aslında yoldan yukarda nası böyle çıkmayı başardı bende anlam veremiyorum şu anda
bak ya bide şikayet ediyo
küstüm işte
günaydınn bebekk
gel öpcemm seni pınar şiddet uyguladı öle dedim diee
*
melodi
diğer topikteee
bende öyle istiyorum dilamik ama üniteyi nereye koyucam koltuklardan tv nası izlenecek :44:
günaydınn
ama orası balkon diiillllnormal bir pencere sadece ve aslında yoldan yukarda nası böyle çıkmayı başardı bende anlam veremiyorum şu anda
salona tv koymak zorundamısınızz pınartoşş :44::44::44:
salona tv koymak zorundamısınızz pınartoşş :44::44::44:
durr küsmeee
fikir alışverişi yapıyoruz şuandaaa
yes bebek orda oturcaz normalde
oturma odası benim keyif odam olacak sadece eşkitonun geceleri nöbette olduğunda orda oturup kitap okumak için
şiddet uygularsam bida görürsün ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?