'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maşallah canımm maşallah
olsun içini sen ve sizin mutluluğunuz dolduracakk

Pınartoş idare et bugün geriden geliyorum işim yoğun pek enerjikde değilim

Salo takımı ile ilgili cevabım
Kullanma açısından aslında salon takımına hiç gerek yok.Ama çeyiz götürdüğünde göze çarpacaktır (bazı yöreler böyle şeylere çok dikkat eder).
Sen durumun el verir ise kimse konuşmasın dersen hazırlardan bir takım al... Kullanmak için de perdelerin fonlarından runner yaptırırsın yada istediğin başka bişi
Bizim oralarda çeyiz önemlidir o yüzden annem ile ablam fazla fazla yaptı zaten benim dediklerinden 1 takım dantel 1 takım da boncuklu var kullanıyor muyum dantellerin bir kısmını evet ablamın el emeği bir süre kullanacağım sonra kaldıracağım...

Mutfağın ile ilgili yorumumu resimin altına yorum yapmıştım.

TV ünitesine peçete yakışmaz kuzum

Evin küçük olması değilde kullanışlı olması önemli mutfağının renkleride çok şık senin morlular çok yakışacak Güle güle zevkle yemekler yap...

neden enerjik değilsin diyerek başlim söze:26::26:

gel sana mutluluk bulaştırayımmmm

çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinnn

anneme dantel yaptırmadım ben boşuna zahmete girmesin didim nasılsa kullanmayacam hazır alacaktım ama şimdi düşünüyorum da vitrin yok konsol yok nereye koyucam o aldığım takımın parçalarını boşuna para vericem ona da bakalım annem eh derse almamayı düşünüyorum

tv ünitesine peçete koymucam tamam

ev küçük balkonlar hariç 104 mt ama ikimizde çok sevdik nişanlıcan kaçıcak yerin yok hiç diyo bide

inşAllah güzel bi yaşam alanı oluşturabilirim ikimizin de zevk alacağı bi yuva olur

morlar nası yakışacak dimiiii

çok korkuyodum kırmızı dolaplı bi ev nasip olursa naparım diye herşey mor nası sırıtırdı icinde

çok şükür gönlüme göre oldu

Fıstık uygun zamanda anlatırım enerjik olayını

Evet anneyi ikna edersen alma boşa masraf onun yerine ihtiyacın olan başka bişi alırsın... anneye de öyle de damardan gir yani

Evi beğenmeniz çok güzel kira da olsa ilk oraya gelin gideceksin eşyaların yerleşecek içinize sinsin...

enercik ol amaaaa

evimiz sindi içime çokcana mobilyalarım da gelsin hele bida gidip bi göreyimm nası bırakıp gelcem bilmiyorum

gene ben ve sorularımmm

fırın sorunumu hallettiğimize göre sıra geldi salonun yerleşimineeeee

salon fotolarım tam açılı olmadığından abidik gubidik çizdim attım bakın bakalım

ölçülerini de yazdım ki küçüklüğü göz önünde bulundurun pencere fransız tipi bu arada

sizce koltuklar mı pencere tarafında olmalı yemek masası mı:26:

tüm eşyalar ise 3+3+1+1 şeklinde koltuk takımı 1 yemek masası 6 sandalye ve 1 üniteden ibaret

şimdi pınartoş eşyaların büyüklüğünü kestiremiyorum amaa;
ister 3 3 karşı karşıya koyup pencere önüne berjerlerini koyarsınn arasına sehpayla..
ya da 3 lü koltuğun birini pencere önüne diğerlerini karşılıklı koyarsınn..
bence yemek masası girişte olmalı oda daha geniş görünüyo o şekilde

Günaydınnn

Balkon konusunda Dila'ya katılıyorummm direk yola çıkılıyor gibi görünüyor

Kızlar bişey sorucam ya maviş evlendikten sonra hiç gelmedi dimi topiğe?Haberleşen var mı :26:

Günaydınnn

Kızlar bişey sorucam ya maviş evlendikten sonra hiç gelmedi dimi topiğe?Haberleşen var mı :26:

günaydınn bebekk
gel öpcemm seni pınar şiddet uyguladı öle dedim diee
*
melodi
diğer topikteee

bende öyle istiyorum dilamik ama üniteyi nereye koyucam koltuklardan tv nası izlenecek :44:

Günaydınnn

günaydınn

ama orası balkon diiillll normal bir pencere sadece ve aslında yoldan yukarda nası böyle çıkmayı başardı bende anlam veremiyorum şu anda

salona tv koymak zorundamısınızz pınartoşş :44::44::44:

günaydınn bebekk
gel öpcemm seni pınar şiddet uyguladı öle dedim diee
*
melodi
diğer topikteee

Gel ben de seni öpem

Aaaa ben de merak edip duruyorum

Evlenen uğramıyor yaa Aslı'yı bu konuda çok tebrik ediyorum evlendiğinden beri eksikliğini hiç hissettirmedi bu topikte sağolsun :26:

2.kat gibi değil de yolla birleşik gibi görünüyor Pınarım yokuş sanırım yol biraz ondan

yes bebek orda oturcaz normalde

oturma odası benim keyif odam olacak sadece eşkitonun geceleri nöbette olduğunda orda oturup kitap okumak için

şiddet uygularsam bida görürsün ama

*
pınartoşş o zamann berjerleri ünitenin yanına mı koyman gerekiyooo :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…