'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oh elim hızlı şipşak yapıverdim işlerimii
pınartoşş hanımm sende sıkıllll
*
yarın ehliyet sınavı varrrrrrr :18::18::18::18::18::18:

geçen gün bi ehliyet mevzusu olmuştu burada:26:

neymiş o :44:

almaya hak kazandığımız ehliyetlere süre mi getirilmiş yoksaaa:18::18:

benim neredeyse 2 yıl olacak duruyorda hala

geçen gün bi ehliyet mevzusu olmuştu burada:26:

neymiş o :44:

almaya hak kazandığımız ehliyetlere süre mi getirilmiş yoksaaa:18::18:

benim neredeyse 2 yıl olacak duruyorda hala

gizinde duruyomuş pınartoş gidip işlemlerini halledip almış ama neden aldığını tam olarak hatırlamıyorumm
bu sınavdan sonra yönetmelik azıcık daha değişiyo yaa :44::44:
*
bende sınav çözmekten bi hal oldum yaaa beynim dolandıı:86::86::86::86::86:
motor - ilkyardım - trafik :120::120::120::120::120::120::120:

giz gelse de dese bari neden çıkarttığını :26:

benim de duruyor az daha dursun diyorum evlenelim kendi arabamızı alalım o zaman çıkartırım el mahkum

dolandırma beynini bişi olmaz hemencik geçersin kolay zati e sende zeki bi insansın

bence sen bi özel mesaj at pınartoş gizee
bakalımm yarınn ya Allah diip gircem sınavaa
bidee saoll yaaaaa

bence sen bi özel mesaj at pınartoş gizee
bakalımm yarınn ya Allah diip gircem sınavaa
bidee saoll yaaaaa

"gizcimmm

sen geçen gün kazandığımız ehliyetlerin süreleriyle ilgili bişiler demiştin ya nolmuş sınır mı getirilmiş ona:26:"

bak özel mesaj attım gize

ya Allah de gir bakalım ve ne kadar kolay olduğunu gör

cidden ya korkulacak bişi yok , relax

tamamm pınartoşumm

ben müsade istiim artıkkk
iyi akşamlarrr, iyi tatiller, yarın çalışan canlar içinn iyi çalışmalarrrr

Kızlar herkese selamlar pınarcım inan bende neden şu su anda elde avuçta yokken neden aldım dersem 3 senedir hak kazandım almıyordum hükümet yasa çıkarıyor dedi benimki babamda ağız birliği yaptı panikledim belgelerimi aldım emniyete gitttim direk kapsarmo kapsamazmı bilmem ama artık baskılar arttığı için gittim canım

Merhaba kızlarrr

Sizi çok özledim. Günlerdir koşturuyorum
İnanılacak gibi değil yarın düğünümüz var Burada 100ler 90lar yazıyodu bir zamanlar hey gidi heyy.
Özetle şöyle anlatayım. İşten ayrıldım şu an çalışmıyorum. Düğünden sonra akibetim ne olur bilmiyorum. Kınamız dün oldu çok güzel geçti. evin içinde zırıl zırıl ağlayan ben kınada ağlamadım evimizi eşyalarımızı herşeyimizi hallettik çok şükür. Ankarada bi eviniz olduğunu unutmayın gelinliğim tamm istediğim gibi oldu, saç provam, makyaj provam, gelin hamamım, cilt bakımım, yosun maskem, diş beyazlatmam hepsini yaptırdım bide ağdamı yabancı bi kadına yaptırdım gül kokuluydu çok güzel koktum ama 3 gün oldu gitti o koku iğneli epilasyon yaptırıyodum çene bölgemdeki tüylere o biraz çıkıcak balayında. başıma bela olacağını bile bile yaptırdım işte
Telefon faturamı ödemek için internete girdim sizede yazayım dedim
Albüm yapıcam ama sonra hemen kaldırmam gerek daha uzuunca bi süre internete giremem. o yüzden balayı dönüşü herşeyi hem ayrıntılı ayrıntılı anlatır hem resimlerimizi yüklerim Allahtan bi mani çıkmazsa yarın bu saatlerde düğünümüz başlıyo Hepinizi kocaman öpüyorum. Benim için dua edin. Hoşçakalınn
[/FONT]

veee bir gelin daha yazıyor sizlere ... şu an ev sakin anacığım ve ben varız yemekler hazır.. bakımımı yaptırdım.. bindallım hürrem tacım , gelin conversim tamam yarın bu saatler ce_ce düğünde ben de kına salonumda oynuyor olacağım inşallah çok şükür Rabbim bu günleri gösterdi bize ne kadar uzak gelıyordu mayıs haziran nası geçti anlamadım .. yeniden yazabılır mıyım bılmıyorm ama benı özleyin anaccııımm arada bı sorun nasıldır deyin emi seviyom sizi dua edin bana da .. hepinizin hakkında hayırlısı olsun gelinciklerim

konuya gözüm takıldı öyle bi bakayım dedim içimden ahh çeke çeke okuyamadım yorumları2014 geliniyim nasipse ama 1 yorumluk yer vardır dedim
ne güzel evleniyosunuz Rabbim herşeyi gönlünüze göre nasip etsin inşallah çook huzurlu olun

en yakın ve en hayırlı zamanda bizede nasip etsin inşallah :) elinizden su mu içsek naapsak

günaydınlar

ce_ce ve gevezek cok mutlu olun emi aşk huzur eksik olmasın yuvanızdan ve de saygı sadakat tabii.
herşeyiniz çok güzel geçer umarım..

özge nerde özge doymadı balayına
özledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…