'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar merhabalar en son nikah yaptığımızı söylemiştim size daha da gelemedim topiğe bugün nişanlım adına eve bir kargo geldi nişanlım evde olmadığı için kargoyu bana vereceklerdi adam nesi oluyorsunuz diyince afalladım bir müddet bekledim ve kısık bir sesle eşi dedim ben bile kendime güldüm kimbilir adam ne demiştir sanki eşi olmak ayıp bir şeymiş gibi sesim çıkmadı resmen neyse isim soyisim dedi orda da bir durakladım sonra adamın daha da kafasını karıştırmamak için yeni soyadımı söyleyiverdim ve bu yeni soyadım ve yeni medeni halimle ilgili verdiğim ilk sınav oldu sizle de paylaşmak istedim

[/B]
2.kat gibi değil de yolla birleşik gibi görünüyor Pınarım yokuş sanırım yol biraz ondan

olabilir

e o kadar yakınsa yola korkarmıyım ben evde gece yalnızken :18::18::18:

Dilaa üniteyi salona koyarsa tv şart, koymazsa da salon boş kalır konsol vs yok pencere önünde berjerler güzel durudu

salon boş kalmaz handikkk zaten küçük

ama biz salonda oturmak istiyoz yeaa

ne bilim nası koycağımı bende şaşırdım:26:

sanırım mobilyalar gelecek deneye deneye bulucaz

asma bakim suratınıı
her şey güzel olacak kii

olabilir

e o kadar yakınsa yola korkarmıyım ben evde gece yalnızken :18::18::18:

salon boş kalmaz handikkk zaten küçük

ama biz salonda oturmak istiyoz yeaa

biz fotodan dolayı öle düşündük pınartoş yoksa 2. kat inşallah bişe olmaz
korkmaaa
*
okuyucuyumm değişik bi durum olmuşş

Pinarcim ,
arkadaslar hakli pencere kenarina iki guzel berjer ortasina da kahve sehpasi ( kocaciginla haftasonu kahvaltilari sonrasi kahvelerinizi höpürdetmeniz icin )

kapi yanina televizyon unitesi ( ama kullanisli boyle cekmeceli filan olanlarindan alirsan dah derli toplu olur) karsi duvara da genis bir oturma seti ( uzun L koltuk mesela :) Pencerenin karsisindaki duvar tarfinda da yemek masan hem kapiya yakin mutfakdan getir gotur rahat olur yemek dokuntusu de butun odaya dagilmaz.

Derim ben :)

Kuzu en mantıklısı bu gibi duruyor seni şahesere baktım ama fikir yürütemedim

niye kii :44:ne de güzel çizmişim oysa :86::86:

hali hazırda eşyalarım var ki beyaz arkadaşım

yani bi koltuk takımım bi ünitem ve bi masam var benim sorun nası yerleşecekleri

yine de teşekkür ederim kafa yorduğun içinnn

pınar bence deneme ve yanılma yönt. yap.

orda olsam hergün yeni bişi dener bulurum da burdan ne kadar müdahale etcem eşyalar kurulurken :26:

nişanlın kamera ile baglansın adım adım foto ceksin.
sen de burdan çemkir
o oraya değil buraya diye

yoğunummmmm :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
yoğunum yoğunsun yoğun
yoğunuz yoğunsunuz yoğunlarr
ne diyorum yaa bennnn
görüşürüzzzz

nişanlın kamera ile baglansın adım adım foto ceksin.
sen de burdan çemkir
o oraya değil buraya diye

kessen yapmaz böyle bişi

ben gidince taşıtırım artık bida napim yani

yoğunummmmm :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
yoğunum yoğunsun yoğun
yoğunuz yoğunsunuz yoğunlarr
ne diyorum yaa bennnn
görüşürüzzzz

yoğun değilim

yoğun değilim yoğun değilsin yoğun değil

yoğun değiliz yoğun değilisiniz yoğun değiller

:82::82::82::82::82::82::82::82::82:

Arkadaşlar bende 14 eylül 2013 te evleniyorum inşallah sadece düğün salonu tutuldu ev bulundu (15 gün sonra boşalacak) ve gelinlik siparişi verildi gerisi hep soru işareti ev rengi mobilyalar perde ve halılar için sürekli araştırma halindeyim muhtemelen bu eylüle kadarda böyle gidecek Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Valla benim düğünüm aralık ta ben bile koşturmaca içindeyim.Çalıştığım için sadece hafta sonlarım var o yüzden hafta içi araştırma yapıp hafta sonu halletmeye çalışıyoruz nişanlımla.Allah size kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…