'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

işlerimi yeni bitirebildim
kocam gene mesaide erken çıkıp gideyim evime accık keyif yapayım yaa
her seferinde koştur koştur yemek yapıyom bu sefer yavaş yavaş yapayım
öptüm siziiiiii

yaa ben beyaz eşyaları almaktan korkuyorum erkendenn
hadi eve uymazsaa, sığmazsa dieee :18::18::18:
hele ocağı, fırını fln evden sonran alırımm önce mutfağı görimm

canım ben onun için bayuide bırakıcam beyaz eşyalaırmı alıcam kiralanan ev ankastre ise ankastreye fiyat farkını ödeyip çevirttirim annemlerin zamanında bile 26 yıl önce evlenirlerken bayide bırakmışlar üst model çıkınca onun farkını ödeyip almışlar bende öyle yapmak istiyorum

işlerimi yeni bitirebildim
kocam gene mesaide erken çıkıp gideyim evime accık keyif yapayım yaa
her seferinde koştur koştur yemek yapıyom bu sefer yavaş yavaş yapayım
öptüm siziiiiii

kolay gelsin o zaman:)
bızde seni öptük
yorgunluk kahvesi içersin ohhh
bu arada hayırlı ramazanlar olsun.

kararsızım vallahi o konuda gizz
son aklıma bakacam artıkk

Alıntı yapıp cevaplamadan önce sözümüzden bahsedeyim biraz

Söz günümüz yaklaştığında uyuyamamaya fazlasıyla gerilmeye başlamıştım ama çok şükür olumsuz hiç bir şey olmadı

Saat 4 giibi sevdiceğim gelip aldı beni kuaföre götürdü süslendim püslendim sonra beni eve bırakıp kendisi süslenmeye gitti.O sıra da fıstıklarım Zehroşum ve Özgişim geldi o kadar heyecanlıydım ki ayakta sohbet ettim onlarla,oturamadım bile.Her an kulağım telefondaydı '' çıktık,geliyoruz '' diye arıycak diye dolanıp durdum telefonun etrafın da..Tam o sıra da bir başladı telefonum çalmaya heyecanla fırladım ki Zehroş bana şaka yapmış Ayakkabımı çıkarttığım gibi patlattım bitane

Sonra aradı sevdiceğim ''çıkıyoruz''demek için o kadar heyecanlıydım ki.Zile bastıkların da ter bastı bana Baya kalabalık bir şekilde girdiler evimize.Sevdiceğim garibim gitmiş en başa oturmuş sonradan pişman olmuş oraya oturdu diye ama oturmuş bikere pişman olma nedeni de herkesin gözününü önünde olduğu koltuğa oturmuş

Kıyamam o sıcakta 1 saat boyunca ceketini bile çıkaramadı ki normal de çok rahat sıcak kanlı konuşkan biridir çekinmez utanmaz öyle insanlardan ama o akşa hiç birimiz tanıyamadık onu annesi bile Çok heyecanlıydı bitanem de ya şıpır şıpır terledi

Daha sonra isteme anına geçildi.Babacığım çok duygulandı isteme anında dayanamadı ağlayarak çıktı odadan

Ben tek çocuğum o yüzden çok düşkünler bana,evden de hiç ayrılmadım bugüne kadar o yüzden çok zor olucak sanırım evden ayrılmam

Daha sonra babam geri gelip cevabını verdi Yüzüklerimiz takıldı.Yüzük tepsimizi Zehroş tuttu

''Makas yok,gitmiş makas '' diyerek sevdiceğimden kaptı 50'liliği

Bu arada unutmadan tuzlu kahveyi de sonuna kadar içti sözlücüğüm Hatta babanem falan ''bırak oğlum yeter adet yerini buldu bi yudum yeter''dediler ama ''yok içicem sonuna kadar yoksa Gülin ömür boyu söyler benim için kahve içemedin diye en iyisi tuzlu tuzlu içeyim ben ''dedi

Herşeyiyle harika bi geceydi

Hediyeliklerimizi herkes çok beğenmiş

Özgemmm Zehrammm çok yardımcı oldular sağolsunlar hiç oturmadılar resmen yardım etmekten,haklarını ödeyemem dostlarımın asla

Maşallah aşkımıza,bizee... Rabbim girdiğimiz bu yolda utandırmasın bizleri

GULIBIKKKK öptük seni
ne güzel anlatmışın:)
herşey istediğin gıbı olsun neşeyle geçsin
ömrün. vayy vay bırazda daha uğraşsam
şiir yazıcam bak
gelecek kıymetli yılara kadeh kaldıralım mutlulukla

gülinim poponu kaşı..

çok güzel olmuşsun zaten o gün.

ahh babana ayrı duygulandım ya

maşallah aşkınıza..
evlenin artık

hediyeliklerine bende bayıldım ya

gelin olmuş gidiyor gülintanem :) maşallah kuzuma maşallah herşey çok güzel o güzel gözlerin hep gülerek bakıcak üdnyaya canım çok mutluyum çok güzel ügnler bekliyor seni kızlar iyiki var çok güzel bir dostluk kurdunuz maşallah size özge zehra siz hepiniz ard arda güzellikler yaşadınız daim olucak inşallah

Ben çıkıyorum akşam için yemek yapıcam görüşürüzzz
Menude tavuk sote, pılav ve cacık var
Kkuyelerınede ıkramım olsaydı keşke burdan
kabul edın artık
Ben kaçtımm by byyyy:)

pamukprenses cicilerini güle güle kullan
mutluluklar ......:119::119:
herşey gönlünce olsun şeker:123:

teşekkür ederim canım

fırını ocağı en sonamı bırakıcan canım biz hepsini alıp yetkili servistmi bekletsek diyoruz bosch yada siemens alırız herhalde bizde

yaa ben beyaz eşyaları almaktan korkuyorum erkendenn
hadi eve uymazsaa, sığmazsa dieee :18::18::18:
hele ocağı, fırını fln evden sonran alırımm önce mutfağı görimm

ocağı ve fırını en sona bırakıcam ben kızlar.. ev belli değil belli olunca almak en mantıklısı olucaktır diye düşünüyorum

Gülinimm kuzum inşallah hep yanında olucaz

Cok temiz kalpliyim yaaa
Kuaförde sıra beklediğimi yazmıştım.. Kesim + Saç bakımı yaptırmayı da düşünüyordum.
Brezilya fönü yapıyordu kuaförüm baya bir bekledim. Ben daha saç bakımını söylemeden kuaför kendisi sana saç bakımı yapalım bizden olsun dedi

Son düzenleme:
nişan sana uğur getirmiş nişan hediyesi bizden deseymiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…