- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Günaydın kızlarrrr hiiiiiiiiiiiiiii
saat 12 olmuşTünaydın
Geçmiş bayramınız kutlu olsun öncelikle..
Bayram dönüşü hiç sevilmeyen gündeyiz yine.. Hepimize hayırlı haftalar
Günaydınnnn günaydınnn günaydınnnn
Tünaydınnn tünaydınn tünaydınnnn
hoşgeldin bebekk
günaydınn gülintoşş
*
zehroş ve gülintoş ilk bayram ziyaretleriniz nasıl geçtii
Hoşbuldum kuzum
Benim ikinciydiiSözlü olarakta bi bayram geçirdim ben
Aile gezmeleri işteee nasıl olabilerrrseeee
Selam kızlar 24 ağustos düğünü olan var mı? Benim herşey tamam heyecan dorukta bekliyoruz...
Evet netten bakıyorum aslında askere gitmeden 1-2 yere bakmıştık mobilyada sevdiğimiz tarz bellidir.Sanırım ne istediğini bilince geriye almak kalıyor:44:hmm snn yapman gerkenler bitmiş nerdeyse.beraber yapmanız gerekenler kalmış.
sanrım kira olucak öylemi? beyaz eşyaları arıstır,halı modellerine bak.karar ver yada bir iki secenek olusun aklında gelince dogru oraya gidip alırsınız.mobilyalarada bak.netten arasıtrcan genlede sonra yerine gidip sorarsın..
gelinlikçilere gidip fikir ve fiyatı alabilirsin
dikimi 1 ay kadar sürüyor
kafanda net olursa direk sipariş iverirsin
ev için hangi semtte bakacağına karar vermelisin
hatta ailenle gidip evlere bak
kiralar hakkında fikrin olsun
beyaz eşya konusunda da sen marka modeli belirle zaten erkekler pek fazla karışmazlar
kii maddi olarak nişanlının ailesi destek olacaksa
nişanlına da sor izin verirse kv ile falan gidip beyaz eşyalarını alabilirsin
halı perde işi en son iş
sıkıcıı
ben erzurumda nişanlıcanın ailesiyle gezmeye gittiğimde adettenmiş geline para verilirmis ya da hediye
gittik oturduk tam kapıya geldik çıkcaz yenge cebime bişe sıkıştırmaya çalışıyo
tabi bendirek anne dedim kv me
kv de kızım adettendir bu dedi yenge cebime koydu parayı
nişanlıcana dedim ki bilseydim böle adetleriniz olduğunu okul bitmeden bütün eşi dostu akrabayı gezerdik
geç kaldıkk
bugun geliniğimi alıcaktm ama tam olmamıs,kafmda nsl olcak diyordum bazı yerleri için faklı olmus duzeltirmye calsıyordum.annem surat astı neden böyle yapmıslar deyip durdu begenmedinmi dedim cvp vermeden baktı hayr der gibi sonra güzel dedi.ağlamamk için zor tutuyorum kendimi..
günaydınlar herkeslere 2014 çabuk gelirmi ki bu ayı geçirmek istiyordum komple 2013 bitsin istiyorum bu arada evimiz belli oldu şimdi içini yapıcaz mayısa kadar hazır ederiz rahat rahat
günaydınlar herkeslere 2014 çabuk gelirmi ki bu ayı geçirmek istiyordum komple 2013 bitsin istiyorum bu arada evimiz belli oldu şimdi içini yapıcaz mayısa kadar hazır ederiz rahat rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?