'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

GÜNAYDINN KIZLARRRR SİZLEREE BIR SORUNUMU ANLATMAK ISTYRMMMM LUTFEN BANA YARDIMCI OLUNNNN

larrr sıze derdımııı anlatmak ıstıyorum umarım sıkılmadan dınler ve bana bır akıl verırsınzzznapcagımı sasırdımmmm

bayram sabahı nişanlım bıze geldıııı malum ıkızımmmm antalyadan geldıgı ıcın zamanımı onunla gecrmk ıstedım
Nişanlım dedıkı hadı gel bızımkılerın elını opmeye gıdelımbnde dedımkı bugun ızın gunum kardesımle gecrmek ıstırom zamanımı yarın ıs cıkısı gıdelım dedım tamm dedııı..

Neyse kızlar ıkıncı gunu gıttık yalnız kayınv.evde yoktu nişanlıma dedım annene dersınn geldıgımııı tamm dedıı..
Oysa benım kv.1.gunu gıtmedım dıye bozulmusss bana
Ogun bu konu yuzunden nişanlımla tartstık mevzu buyudu ve ben ablama anlattım ablmda nısanlımı aradııı herseyı soledııı bazı olylar olmstuuu falannn nişanlım dedıkı karı koca arasına neden gırıyolarr aslında suc bndeydıı ablama anlattımmm ama cok kotu olmstummmm konu nerdennn nereye geldı dıye..
Nişanlım benı ıkızımın esınden kıskanmaya basladııı neden bukadar samımısın kımse benım babamın oglu deıl falan dıye...çok agladımmm gece aradıı barsıtık falan ama kurallar koyduuu bana dedıkı sen aılene gıdersın aılen bıze gelırrr ama ben babandan baska hıc kımseyle mecbur kalmadıgm surece gorusmem dıye..

Ve kızlarr dundeee nısanlımınnn annanesı vefat ettııbabam annem ve ben tazıyeye gıtık ablamdaa bas saglıgı msj attı cvp atmadı ablama bnde dedımkııı ndn cvp atmadın dedıkı benım artıkk onlarla ısım yokkkkkızlarr napcamm kafayı yedımmm belkı dugun ertelene blırrr bırdee bu sorunlarrr lutfeennn bana akıl vernnnn

günaydınn kızlarr yorgun uykusuz bi gelincan geldii
Günaydın Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar,bayram boyunca yorulduk geldik,artık sık sık geleceğim,inşallah birgün o listede benim de tarihim netleşir inşallah,böylesine

merhaba kızlar bende 2014 mayıs gelini olucam inşallah. 6 temmuzda nişanlandık 22 mayıs kına, 24 mayıs düğün yapmaya karar verdik bi mani çıkmazsa

Düğün stresi sende biraz fazlaca olmuş galiba.Öncelikle her ne olursa olsun bayramın 1.günü nişanlının ailesine bayram ziyaretine gitmeliydin.En fazla bir kaç saatini alırdı. Sıradan bir akraba değil ki, 2.günü bırakıyorsun, açıkçası benim nişanlım böyle yapacak ben çok daha fazla tepki gösterirdim.Nişanlın kalkmış bayramın ilk günü saygısını göstermek adına gelmiş sen hata yapmışsın. Bu ilk hatan.

İkinci hatan ise, hemen aranızda ki sorunu gidip ablana anlatman olmuş.Örneğin benim nişanlım da bu konuda hassastır, aramızda kavgada etsek, tartışsakta bu aramızda kalacak Allah korusun ancak kopma noktasına gelindiğinde birilerinin haberi olur der. 3.Hata ise ablanın nişanlını arayarak konuşması olmuş.Hadi sen düşünemedin, ablan da mı düşünemedi.Herşeyi söyledi derken, geçmişte olup ama dile getirilmeyip içinize attığınız şeyleri kusmuş demek mi oluyor? hata üstüne hata yapmışsınız lütfen kusura bakma ama.Senin ablan kalkıp sana bağırsa çağırsa sen affedersin, senin kanın canın, ama nişanlın bunu gurur meselesi yapabilir ki, kendince de haklıdır.

Bence olayı kapat, çünkü fazlasıyla suçlu taraf sizsiniz.Zamanla nişanlın da unutacaktır.Halen daha yok neden cevap yazmadın falan diye de üstüne gitme.Senin ailenle can ciğer olmak zorunda değil, tıpkı senin onun ailesiyle can ciğer olmak zorunda olmadığın gibi. Saygı kuralları çerçevesinde bir araya gelirler olur biter.

canım ailenle geçirmek istemen güzel ama önce kv ne bi uğrayıp akşamını ikizinle geçirseydin keşke
bencede doğru olan önce kv gitmek
olaylar hiç beklemediğin şekilde büyümüş, keşke kardeşin dahil olmasaydı, aramasaydı..
ben hepp diyorum lütfen kimse üzerine vazife olmayan şeylere karışmasın die.
işte bu yüzden, olay belki sizin aranızda eriyip gitcek ama aileden biri girince böle oluyo
umarım sıkıntısız bi şekilde atlatırsınız.

Günaydın Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar,bayram boyunca yorulduk geldik,artık sık sık geleceğim,inşallah birgün o listede benim de tarihim netleşir inşallah,böylesine

inşallah muhemircim

merhaba kızlar bende 2014 mayıs gelini olucam inşallah. 6 temmuzda nişanlandık 22 mayıs kına, 24 mayıs düğün yapmaya karar verdik bi mani çıkmazsa

inşallah çıkmaz harmecim

öneclikle başın sağ olsun.haklı yada haksız oldugun konular var tabiki ama nişanlının aileni bi çırpıda silmesi çok kötü..
bi ömur nsl gecicek.onu düşün inan bnm ablmn eşide bizi sildi ve ablmn haberi yok cok zor oluyor küs bebek olucak annen kardesin gelmicekmi yanına..? seninle bi ömür gecirmek isiyorsa ailenle arasını düzeltsin.kk da cok okudum eşim ailemle gorusmuyor napcam die..

teşekkür ederim kızlar sizlerinde hayırlısı olsun ikinizinde az kalmış ne güzel

teşekkürler :) az kaldı da işte vakit azaldıkça koşturma ve heyecan artıyor. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah, burada tüm mutlu aile hayali kuran herkesin hayalleri gerçek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…