bende :) en azından emekliligimde mutlaka yapıcagım bişey o hatta tarzı bile hazır
yine pembe-beyaz gayet romantik bi pasta evi olcak sihirli annemdeki betüşün cafesi gibi :)
ortak oluruz belki fatosumm
bende bende paramı bile aslında ona sebep biriktiriyorum biliyormusun bir ara işi gücü bırakıp yurtdışına gitmeyi bu işi öğrenmeyi düşündüm hünerli bayanlara çok takılıyorum onlar çok cici pastalar ve kurabiyeler yapıyorlar
bende özlediim tatlım valla uzak kaldım sizlerdennn onumuzdekı haftada pek giremem galibaasen onumuzdekı hafta persembe gunu calısıyo musun tatlım b.düzüne gelicem fırsat bulursam bi kapısını çalarım mağzanızın
ahhh ahhh çaglacım istanbulda olsaydım neler neler yapardık.benimde hayalleriimi süslüyo butik pasta evi pembeler içindeeeehayali bile güzelll
nazcım hoşgeldin,, hayrola nereye gidiyosun ben yoğunum da kaçırıyorum hep konuları,,,
Eyüp Sultan'a gidicem Hayatımm Allah izin verirse adağım var sevgilim askerden gelince cocuklara seker dagıtıcam dıye 1 bucuk ay oldu geleli yapamadım hala cok sıkıntı yaptım ruyalarıma giriyo
bu arada kızlar Ayayorgiye gittiğimde okadar cok dilek diledimki hepimiz için size atamadım futuraflarıEki Görüntüle 268701 Eki Görüntüle 268702 Eki Görüntüle 268703 Eki Görüntüle 268704
Hepsinde dilekleriniz var anahtarlı olanlardan yüzük olan bizim için hepimiz evlenelim diye
evde yapıyorum cnm ben şeker hamruyla falan çok cici oluyolar ya bigün sende boş oldugunda dene süslüyorum onları bide ilerde bişiler yapmam lazım kesinlikle
perşembe programım belli deil tatlm ama sana bilgisini veririm hafta içi belli olur çalışırsam da yemeğime denk getiririz yemek yeriz otururuz cnm senle de
yaa bende yapıcam sevgılıcem dogumgunundee, sen ıstanbuldamıydın canım yaa emınonunden mı alıyosun malzemelerii:44:
tamam Nilim haberleşiriz gene, baya koşuşturucam ogün benım muhtarlıgım hala b.düzünde bide nufus cuzdanımdaki futurafı değiştirmem lazım kimse tanımıyo noter falan sorun cıkartıyoatletzmde oldugum ıcın 6. sınıfta koydular kımlıgıme bırakında değişim yanii dimi
yok bebegim istanbulda deilim ben ama istanbulda çabuk bulabilirsin malzemeleri tarifi ve yapılışını ben sana anlatırım cnm
keşke bende istanbulda olsaydım bizim içinde bol bol dua et allah gönlümüze göre versn hepimizin inşllahh
Eyüp Sultan'a gidicem Hayatımm Allah izin verirse adağım var sevgilim askerden gelince cocuklara seker dagıtıcam dıye 1 bucuk ay oldu geleli yapamadım hala cok sıkıntı yaptım ruyalarıma giriyo
bu arada kızlar Ayayorgiye gittiğimde okadar cok dilek diledimki hepimiz için size atamadım futuraflarıEki Görüntüle 268701 Eki Görüntüle 268702 Eki Görüntüle 268703 Eki Görüntüle 268704
Hepsinde dilekleriniz var anahtarlı olanlardan yüzük olan bizim için hepimiz evlenelim diye
naaaaz ne guzl fotoraflar cekmişsiniz
inşallah hepimizin dilegi kabul olur
tatlm saynde ilk defa dileği somut olarak görebiliorm ne güzellermiş bunlar böle:))
amiiiiin kusuuummmmm , begenmene sevınndımmm dılek agacında bı teyze en kokoş dileklerde seninki oldu dedi, ee içinde bu kadar hatun bulunan dileklerin ipleride bırak kokoş olsun didim herkes gulmeye basladı
tatlm saynde ilk defa dileği somut olarak görebiliorm ne güzellermiş bunlar böle:))
çok isterm kiiiiiiiiiii
23 nisanda hepberaber gideriz nasip olursa kuşumm Gizem'in adasınna
yuppiii ozamannn gelecek planlarımıza ekliyelim bunu kızlar cok mutlu oldum suannnHayatcım hiç yoksayarmıyızzzz seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?