'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende :) en azından emekliligimde mutlaka yapıcagım bişey o hatta tarzı bile hazır

yine pembe-beyaz gayet romantik bi pasta evi olcak sihirli annemdeki betüşün cafesi gibi :)

ortak oluruz belki fatosumm

ahhh ahhh çaglacım istanbulda olsaydım neler neler yapardık.benimde hayalleriimi süslüyo butik pasta evi pembeler içindeeee hayali bile güzelll

evde yapıyorum cnm ben şeker hamruyla falan çok cici oluyolar ya bigün sende boş oldugunda dene süslüyorum onları bide ilerde bişiler yapmam lazım kesinlikle

perşembe programım belli deil tatlm ama sana bilgisini veririm hafta içi belli olur çalışırsam da yemeğime denk getiririz yemek yeriz otururuz cnm senle de

ahhh ahhh çaglacım istanbulda olsaydım neler neler yapardık.benimde hayalleriimi süslüyo butik pasta evi pembeler içindeeee hayali bile güzelll

o zaman gelirsin belki yada ben gelirim unumu eler elegimi asar romantik romantik sakin bi hayat yasarım

genc sevgilicikler gelir pasta evimize oooh

valla hayali bile guzel

kızlar ya bende erken ayrılıcam aranızdan bugun shcek te dersim varmıs hep karıstırıyorum ders saatlerini yazdıgım kagıtları falan kaybediyorum müdür aradı aramasa unutmustum

nazcım hoşgeldin,, hayrola nereye gidiyosun ben yoğunum da kaçırıyorum hep konuları,,,

Eyüp Sultan'a gidicem Hayatımm Allah izin verirse adağım var sevgilim askerden gelince cocuklara seker dagıtıcam dıye 1 bucuk ay oldu geleli yapamadım hala cok sıkıntı yaptım ruyalarıma giriyo

bu arada kızlar Ayayorgiye gittiğimde okadar cok dilek diledimki hepimiz için size atamadım futurafları

Hepsinde dilekleriniz var anahtarlı olanlardan yüzük olan bizim için hepimiz evlenelim diye

keşke bende istanbulda olsaydım bizim içinde bol bol dua et allah gönlümüze göre versn hepimizin inşllahh

evde yapıyorum cnm ben şeker hamruyla falan çok cici oluyolar ya bigün sende boş oldugunda dene süslüyorum onları bide ilerde bişiler yapmam lazım kesinlikle

yaa bende yapıcam sevgılıcime dogumgunundee, sen ıstanbuldamıydın canım yaa emınonunden mı alıyosun malzemelerii:44:

perşembe programım belli deil tatlm ama sana bilgisini veririm hafta içi belli olur çalışırsam da yemeğime denk getiririz yemek yeriz otururuz cnm senle de

tamam Nilim haberleşiriz gene, baya koşuşturucam ogün benım muhtarlıgım hala b.düzünde bide nufus cuzdanımdaki futurafı değiştirmem lazım kimse tanımıyo noter falan sorun cıkartıyo atletzmde oldugum ıcın 6. sınıfta koydular kımlıgıme bırakında değişim yanii dimi

Son düzenleme:

yok bebegim istanbulda deilim ben ama istanbulda çabuk bulabilirsin malzemeleri tarifi ve yapılışını ben sana anlatırım cnm

yok bebegim istanbulda deilim ben ama istanbulda çabuk bulabilirsin malzemeleri tarifi ve yapılışını ben sana anlatırım cnm

bitanesiinn seeennnn 6 kasımda dogum gunu malzemelerı nezaman alim bozulmaz dimi onumuzdekı hafta alsam falan

keşke bende istanbulda olsaydım bizim içinde bol bol dua et allah gönlümüze göre versn hepimizin inşllahh

amiin canım ınan hepmız ıcın edıyorum herzaman

naaaaz ne guzl fotoraflar cekmişsiniz

inşallah hepimizin dilegi kabul olur

naaaaz ne guzl fotoraflar cekmişsiniz

inşallah hepimizin dilegi kabul olur

amiiiiin kusuuummmmm , begenmene sevınndımmm dılek agacında bı teyze en kokoş dileklerde seninki oldu dedi, ee içinde bu kadar hatun bulunan dileklerin ipleride bırak kokoş olsun didim herkes gulmeye basladı

Son düzenleme:

amiiiiin kusuuummmmm , begenmene sevınndımmm dılek agacında bı teyze en kokoş dileklerde seninki oldu dedi, ee içinde bu kadar hatun bulunan dileklerin ipleride bırak kokoş olsun didim herkes gulmeye basladı
tatlm saynde ilk defa dileği somut olarak görebiliorm ne güzellermiş bunlar böle:))

yuppiii ozamannn gelecek planlarımıza ekliyelim bunu kızlar cok mutlu oldum suannn Hayatcım hiç yoksayarmıyızzzz seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…