h.b ececim nasıl oldun?
bu sfer sağ tarafıma geçti ağrı dünkü gibi şiddetli değil ama sen nasılsın canım?
g.olsun bişey ye ilaç iç minoset gibi..
ben çok şükür iyiym cnm
hastacıklarımızmı varmışş
morali bozulanlanmış var mış aramıza
bnmde keyfim yok
arkadaşımla çok pis küstüm
noldu canım??:44:
kızlar size bişey sölicem sabah askımla işe gelirken konusuyorduk işte benim daha yaşım 18 di dedim ooh daha da çıtır zamanınmış tam da dedı((
bende kapatıyorum dedım bozuldunmu dedı veet dedım ne alaka sana dedım sankı baskasına dedım ya ne kadar çabuk bozuluyorsun ben sna şimdi bayatsn mı dedım daha da cıtır zamanın dedım dedı kapattım bende(((((((((( 69:
kızlar kimler var ben bugün müzikle güne başladım ajda pekkan heves kesin dinleyin çok güzel
umarım iyisiniz okumadan daldım ece resmine bakabildim çok beğendim çok güzelsin canım maşallah
sen 18 yaşındamısın
berfincim konuyu tam anlamadım ama inşallah düzelir aranız :) gizemcim hoşgeldin teşekkür ederim =) yağmurcum üzülücek bişey değil bence bu sıkma canını =)
berfincim konuyu tam anlamadım ama inşallah düzelir aranız :) gizemcim hoşgeldin teşekkür ederim =) yağmurcum üzülücek bişey değil bence bu sıkma canını =)
berfincim niyet böyle üzüldün sebep ne anlatırmısın canım
kızlar ya bende bitkin hissediyorum haftasonuda hep arkadaşlarımla görüşcem ne olcak halim bilmiyorum
giz bn liseden beri tanıyorum bu arkdaşımı.
liseyi beraber okuduk üniyide.
okullar bitti yine ayrılmadık. geçen yılda beraber kpss için dersanye gittik.
haliyle cidden çok fazla üzdü:S
herkesn kendine göre haklı sebepleri var..
hiç anlatmim boşver. belki sonra :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?