'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hastacıklarımızmı varmışş
morali bozulanlanmış var mış aramıza

bnmde keyfim yok
arkadaşımla çok pis küstüm

kızlar size bişey sölicem sabah askımla işe gelirken konusuyorduk işte benim daha yaşım 18 di dedim ooh daha da çıtır zamanınmış tam da dedı((
bende kapatıyorum dedım bozuldunmu dedı veet dedım ne alaka sana dedım sankı baskasına dedım ya ne kadar çabuk bozuluyorsun ben sna şimdi bayatsn mı dedım daha da cıtır zamanın dedım dedı kapattım bende((((((((((69:

noldu canım??:44:

bn anlamadımki herşey birden glişi verdi
hakkını yemim çok çok iyi biridir
herzman yanımda olmuştur.
bişeyler dedim ama üstüne çıkmaya çalıştı
amaç üstü çıkmak değil birbirimizi kaybetmemk olmalı dedim
nblmya tuaf herşey tuaf:S

kızlar kimler var ben bugün müzikle güne başladım ajda pekkan heves kesin dinleyin çok güzel

umarım iyisiniz okumadan daldım ece resmine bakabildim çok beğendim çok güzelsin canım maşallah

sen 18 yaşındamısın

kızlar kimler var ben bugün müzikle güne başladım ajda pekkan heves kesin dinleyin çok güzel

umarım iyisiniz okumadan daldım ece resmine bakabildim çok beğendim çok güzelsin canım maşallah

hoşgeldn gizemcik:)

berfincim konuyu tam anlamadım ama inşallah düzelir aranız :) gizemcim hoşgeldin teşekkür ederim =) yağmurcum üzülücek bişey değil bence bu sıkma canını =)

berfincim konuyu tam anlamadım ama inşallah düzelir aranız :) gizemcim hoşgeldin teşekkür ederim =) yağmurcum üzülücek bişey değil bence bu sıkma canını =)

ya evet ya ama sıkıdıı canım
18 dim dedim tam da daha çıtır zamanınmıs dedı yaa ne demek yaa

canım ben düzlceğini zanetmiyorum.
doğum günüm gelio. eger bişey yaparsa anca ozman belki..

hayırlısı olsun

berfincim niyet böyle üzüldün sebep ne anlatırmısın canım

kızlar ya bende bitkin hissediyorum haftasonuda hep arkadaşlarımla görüşcem ne olcak halim bilmiyorum

berfincim niyet böyle üzüldün sebep ne anlatırmısın canım

kızlar ya bende bitkin hissediyorum haftasonuda hep arkadaşlarımla görüşcem ne olcak halim bilmiyorum

giz bn liseden beri tanıyorum bu arkdaşımı.
liseyi beraber okuduk üniyide.
okullar bitti yine ayrılmadık. geçen yılda beraber kpss için dersanye gittik.
haliyle cidden çok fazla üzdü:S

herkesn kendine göre haklı sebepleri var..
hiç anlatmim boşver. belki sonra :S

kız ark.erkek mı bu ???:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…