- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
sıkmayın canınızı ya ekimde birinin d.günü vardı kimindi? :26::26:
ekimde bnm var..
yagmur kız arkadşım
günaydın gelıncıkler nasılsınız bakalım
kızlar size ne oluyor yağmurcuk sana ne oldu kuzum
24...
günaydın güzellerrr
berfin bu arkadasın su gecen bahsettigin arkadasın galiba
bence hiç takılma.. gercek dost kendini belli ediyo zaten, kimseye de emek vermeye gelmiyomus ayrıca arada nadiren de olsa verdigin emege degecek insanlar cıkmıyo degil ama malesef insanların cogu nankör
umarım aranız duzelir ama duzelmezse de hiç üzülme balımm
yagmur bana seninki biraz sakacı biriymiş gibi geliyo yani ne bilim sanırım senle ugrasmayı seviyo benimkide oyledir, hani insan sevdigiyle ugrasırmıs ya aynen oyle... asık atısması bunlar sinirini hiç bozma sen de ona de ben yine o zaman cıtırmısım sen bildim bileli kartsın diye
öle şakalasarak kapatın konuyu gitsin balım
ya bana hep der seni sinir etmek hosuma gidiyor dieeeeeeee çağlam yaa deli mi ne ya başıma
günaayyydıın bebikleeerrrr
Boğazlarım çok fenaaa şişmiiişşş ve başım çat diye çatlamak üzereeeeyaaa hastalanmaktan nefreeeeeeeeeet ediyooruuummm
günaayyydıın bebikleeerrrr
Boğazlarım çok fenaaa şişmiiişşş ve başım çat diye çatlamak üzereeeeyaaa hastalanmaktan nefreeeeeeeeeet ediyooruuummm
sevdiğinden yapıyordur
berfin bu arkadasın su gecen bahsettigin arkadasın galiba
bence hiç takılma.. gercek dost kendini belli ediyo zaten, kimseye de emek vermeye gelmiyomus ayrıca arada nadiren de olsa verdigin emege degecek insanlar cıkmıyo degil ama malesef insanların cogu nankör
umarım aranız duzelir ama duzelmezse de hiç üzülme balımm
bu aralar salgın sanırım canım hemen doktora git,, ben 3 gün nasılsa geçer diye gitmedim daha fena tutuldum şimdi ilaçlar iyi geldi ayakta durabiliyorum en azından ,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?