'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın güzellerrr

berfin bu arkadasın su gecen bahsettigin arkadasın galiba

bence hiç takılma.. gercek dost kendini belli ediyo zaten, kimseye de emek vermeye gelmiyomus ayrıca arada nadiren de olsa verdigin emege degecek insanlar cıkmıyo degil ama malesef insanların cogu nankör
umarım aranız duzelir ama duzelmezse de hiç üzülme balımm

yagmur bana seninki biraz sakacı biriymiş gibi geliyo yani ne bilim sanırım senle ugrasmayı seviyo benimkide oyledir, hani insan sevdigiyle ugrasırmıs ya aynen oyle... asık atısması bunlar sinirini hiç bozma sen de ona de ben yine o zaman cıtırmısım sen bildim bileli kartsın diye

öle şakalasarak kapatın konuyu gitsin balım

ya bana hep der seni sinir etmek hosuma gidiyor dieeeeeeee çağlam yaa deli mi ne ya başıma

günaayyydıın bebikleeerrrr

Boğazlarım çok fenaaa şişmiiişşş ve başım çat diye çatlamak üzereeee yaaa hastalanmaktan nefreeeeeeeeeet ediyooruuummm

Son düzenleme:

Boğazlarım çok fenaaa şişmiiişşş ve başım çat diye çatlamak üzereeee yaaa hastalanmaktan nefreeeeeeeeeet ediyooruuummm

bu aralar salgın sanırım canım hemen doktora git,, ben 3 gün nasılsa geçer diye gitmedim daha fena tutuldum şimdi ilaçlar iyi geldi ayakta durabiliyorum en azından ,,,

günaydın canım benimde uykum var çok yahu neden böyle olduk

geçmiş olsun ama hasta felan olmazsın bal limon bir şekilde boğazlarını yumuşat canım

hoşgeldin çağla. nasılsın..
tercüme için sordum ben..
msn adrsini verdi tercüman senle görüşsün.
teknik çeviri olcagı için yapabilcekmisin die bakıcaklar..

arkaşıma gelincede. nankör die degerlendiremiyorum
hatamız çift taraflı:S
ama ben herzaman dürüst oldum.belkide bundan kaybettim.
yalan söylemedim.. oyun yapmadım. kçk hesaplar peşinde koşmadım..

bu aralar salgın sanırım canım hemen doktora git,, ben 3 gün nasılsa geçer diye gitmedim daha fena tutuldum şimdi ilaçlar iyi geldi ayakta durabiliyorum en azından ,,,

hastanedende nefret ederim hee

Canlar ya dünde benimkiyle aynı şakalaşma geçti aramızda doğumgünlerimiz yaklaşıyo onun 6 ekim benim 24 kasım, şaka maka 23 bitiyo falan dedim neeeeeeee dedi ee sen daha dün 18diin yaşlanmışııssınn ben bırakırım seni dedi ben yaşlandımda sen yerinde mi durdun kafanda saç kalmadıı dediiim kafasında bi ben var onu gösterdi bak bu beni görüyomusun ? diye evet dedim işte ben 3 bucuk yıl evel göremiyodum senin yüzünden döküldü saçlarım dedi biz böle şakalaşmaları seviyoruz ama sölerkende gülüyoruz yanii ciddi sölese kafasına geçirirm önümde ne varsa genciz güzeliz havamız var bizim :101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…