'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynen bizde öyleyiz işte minnak ya
aynı ama konusmalar ya benimki de yaklasıyorr da

benimkisi bana istediğini der ama ona denilince kırılır üzülür darılır ne garip artık bende üzgün olduğumda git başımdan diyorum kendine gelince deme bana bana gelince oh ne ala diyorum gülüyor

ama bana neler neler diyor aynını ona diyincede böle üzgün surat takıyor dediklerimi ciddiye alıyor bide ben asla şaka yapan biri değilim kaldıramıyor benim dediklerimi bende artık birşey demiyorum mutlu mutlu takılıyoruz

minnakımg eçmiş olsun:S

bende dün erdiye minnat diyi verdim bu ne dio bilmem dedim
sorna netten bakmış. miniğimin tatlılaştırılmış haliymiş.
dioki sensin minnak.

minnakım hoşgeldin şakalaşın tabi ya geçmiş olsun bu arada..

bende nişanlıma kızdığımda Allah benim gibi bi belayı senden ayırmasın inşallah diyorum

Gizemim ben normalinde ağzı kapanmayan bi tipim hep gülerim gülmğyosamda sırıtırım, ciddi bişi anlatıyo olsam etrafımdakiler gülmeye falan başlar hiç dert yakınamam ben sevgiliciğe bağriim güler o yüzden alınmıyo yani ciddi sölesem alınmıcak nerdeyse

Yağmuşum bozuluo bazen insan ters zamanına denk geliyo o an dövesim gelio

minnakımg eçmiş olsun:S

bende dün erdiye minnat diyi verdim bu ne dio bilmem dedim
sorna netten bakmış. miniğimin tatlılaştırılmış haliymiş.
dioki sensin minnak.

ivitt beni sevdiceğim minnak sultanım diye sever ve çevremdekiler minnak derler kendi adımı unuttum yani

minnakım hoşgeldin şakalaşın tabi ya geçmiş olsun bu arada..

bende nişanlıma kızdığımda Allah benim gibi bi belayı senden ayırmasın inşallah diyorum

sagol bebiim geçicek inşallah..

biz cocuk gibiyiz yaa askerden geldi artık olgun olmak lazım yani o ben kardeşi odada güreşiyoruz kayın anniş kapıyı açtı dumur hadi minnakla kardeşin küçük daha sen askerden geldin olgun olsana diyoo

bakalım kim kime benzeyecek bizimki ağırdır biraz ben daha hiperaktifim ona göre birbirimizi tamamlıyoruz ama şimdi agresifleşti askerlik işte

herkese merhabaa
herkes merak etmiş beni çok tşkler kızlar, dün gerçekten yaşamk istemediğim bi gün de mağazada bi sürü sorun yasadm neseki halledildi gibi smdidlk, atakanla aramız kötü ilk defa böle tartıştk tartışmada denmez soğuk davrandk hala da devam ettiriorm ama hepsini hak etti ben kendi düşüncem bu, sanırm onu tüm erkeklerdn çok ayrı bi yere koydm ne yalan söyledm nede taktikler uyguladm ama sanrm istedi sey tam da buymus, zmana bıraktm herseyi sanırm ne kdr değerli olduğumu hissedebilmem için bu şekilde davranmam gerekicek, kek yapıcam şimdi özkancığıma çıkıp hazırlnmam lazm kızlar aklınız bende kalmasn kuzularm düne göre daha iyiyim daha da iyi olucm öpüorm tek tek

kuzum senin iş moralini bozmazdı anladım atakanla bir sorun olduğunu ama bence öyle büyük birşey değildir sen böyle kötü hissediyorsun akşam düzelir herşey böyle hissetme yorgunluğun üstüne geldiği için böyle üzgün hissetmişsindir canımcım

bnde işle ilgili sanıyodum:S
ataklanla nişan işini konuşmanızmı daha
bi kaç gn geçsin düzelir:)

bakalım kim kime benzeyecek bizimki ağırdır biraz ben daha hiperaktifim ona göre birbirimizi tamamlıyoruz ama şimdi agresifleşti askerlik işte

benimkide kıskançlık krizlerine giriyodu canım bi huyu muhakkak değişiyo ve halada devam ediyo ben tunikle tayt giyerim sürekli inan dün dışarı çıktık ya evdede giydiğimi gördü yani köşeyi döndük git değiştir demezmi kaldı bu huyuuu artık askerlik mirasıı

minnak sen nişanlımısın???:26:

kendi aramızdada olsa söz diyoruz çünküm aile içinde geçerli canım artık yüzükçüklerimiz, nişan yapıcaz o yüzden söz yapmıcaz

dahada iyi olucaksın ins. canım, atakanlada düzelirsiniz kısa sürede kek yap bakalım herkese parmakcıklarını yedir şimdiden kolay gelsin canımm

görüşürüz prenses ,,,, öpüldünnn

minnakım benimkide çok kıskançtır ama askerde belki tam tersine döner yahu yok çok dikkat çekiyorsun yok millet arkandan bakıyor beni ne konumuna düşürdün diyor etek giymem ama yine böle diyor popom çok çıkıntılı belimde fazla ince ona göre ama çocuk doğal olarak kıskanıyor üzülüyor bende ona göre kendi tarzımı yarattım çok mikemmel oldu

ama azcık kıskançlığı gitse güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…