'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayatcım ekledim umarım olmustur tam eklerken msn kapandı hata veriyo acamıyorum suan da eklendi gibi gorunuyo ama umarım sorun yoktur

ece hosgeldinn afiyet olsun canım

hyr askerde fln deil 2 yıl oldu geleli, az önce aradı ilk defa telefonu efendm die açtm duraksadı napıcanı bilemedi, konustk ama çok soğuktm biliorm ama bi süre de böle devam edicek, benm için neleri gözü alabilio kendinden ne kdr fedakarlık yapabilio bunları bilmeye ihtiyacm var kızlar, herkesn bi dönem hassaslığı olabilir evt ama su an gördüğüm kdryla onun hassas olması için bi neden yokki aksine beni mutlu etmesi lazm su mutsuzluğumun arasında ama eseri bile yok(
ona sorma gereği duymamısım biliosn ona sinir oluorm dio, ee ben ailemle yaşayan bi insanm kalkp gizli kapaklı çocu eve çağırmıorm ki annem de evde kardeşmde zaten o da tanıo bunun nesi yanlş anlams deilm bu yabancı deill benm 1 yılı aşkındır tanıdığım iş arkadaşım, bi kız kıza oturup dertleşicez onu da çok gördü yaaa:)

Son düzenleme:
kim bu ziyaretçiler acaba

aşkım yoksa senmisin? unuttum sitenin adını diye beni mi yiyosun

annen hakkındada ne dusunuosam yazdım yani kusur bakma ama

canım benim ya üzülmesene tatlım oluruna bırak soğukta konuşmanıza gerek yok anlamazlar sevdiceklerimiz bu durumda onlardan anlayış göremiyoruz ki siz görüşün halledersiniz kuzucum üzülme sakın

kızlar bu ziyaretçiler ürünler hakkında detay veriyoruz ya herhalde onları aratıyorlar googlde çıkıyorsak ondandır

aşkım eğer sende ziyaretçiler içindensen valla kötü birşey yazmadım kızlarla çeyiz cümbür cemaat böyle geçiyor zaman

Son düzenleme:

evet ya bişey söylüyor bozuluyorum anlamıyor illa çemkircem nilcim üzme tatlı canını ya

canım benim ya üzülmesene tatlım oluruna bırak soğukta konuşmanıza gerek yok anlamazlar sevdiceklerimiz bu durumda onlardan anlayış göremiyoruz ki siz görüşün halledersiniz kuzucum üzülme sakın
işin tuhafı üzülmüorm da gizemcm zaten üzülsem ben ona böyle davranmaya kıyamam kiii
ama artk yerli yersiz böle seyleri sorun etmesi canımı sıkıo, misal çocun beni yakın görüp anlattığı seyleri bile onunla aramda bişi olmıcanı inandırmak için ona bahsediorm,
söylediğim kişinin de erkek arkdaşı var sevgili olarak daha ne olsn kii! ayy düşüp bayılcam smdi aklım almıo:))
sabahtan beridir bişi de yemedm dünde sinirden yemedm işte olanlara sigara böreği kek ve patates salatası yaptk kızlar sizde gelebilseniz keşke:))

benim kk dan tanışıp ta arkadaş olduğum biçok arkadaşım var gerek burdan olsun gerek msnden olsun hep konuşuruz artık gerçekten canım arkadaşım diyebileceğim bi çok arkadaşım oldu,,

inşallah sizinle de öyle oluruz kızlar,,

canım bu özkanla atakanı tanıştırsna.. bire bir olmazda neblm atakan seni almaya gelio falan bi görsün atakanı.
içi rahat eer en azından..:S

söz nişan içinde bütün erkeklermi böyle
atakan böyle değildi snaki birden bire böyle oldu sanki

düzelcek canım zman ver size:)

canım bosver valla arada ole seyler oluyo bende sen gibi hemen yemeden içmeden kesilirim stres sinir mideme vuruyo.. sen ye iç yerimizede ye hatta gül eglen bugun arkadasınla

en sevdiklerim gün mü yapsak ne

çağla pelin gizem minnak ws.ws kimler siz msnden konusun sonra çağla nereye kayboldu yağmur desin ya ooh gelmicem buraya artık ya siz konusun ordan bana ihtiyacınız yok güle güle artık buraya girmicem haberiniz olsun gelinler:80:

canım belkide snei özlemiştir erkekler böyle davranabiliyorlar bazen gergin ve agresif olabiliyorlar gereksiz yere neden böyle yapıyorlar anlamıyorum yalnız oluruna bırak üzülmemek en doğrusu tatlım halledilmicek meselede değil kuzucum

bende gelmek istiyorum ama şimdi

Son düzenleme:

:26::26::26::26::26::26: kuzum nodlu şimdiiii

tatlm bende dedim tanıs bende rahat ediym sen de die, istemio kesinlkle görmek bile daha tanımadan gıcık oldu
ya böle değildi bende anlamadm noldu, hatta istemiorm tmm dedm sen neler düşünüosan bende düşünüorm bende istiorm tek taraflı yansıtma olayları diodu, takılarımızı almıs çoktan alsn tursusunu kursun yaf, inanın istemiorm kızlar baksanıza biz böle sorumluluklar alabilicek kdr olgun değiliz daha, bn olsam bile o deil, ne kdr sevgili olarak da devam edebilirm bilemiorm, iyi anlaşan sevgililerdik ama olaylar ciddiye binince bişiler oldu, elbette bende biliorm benle evlenmek istediğini ama bunun için bi çaba göremiorm

çağlam bende öle yapıcam kuzum yksa yemek yemeyi unutucam bu gidişle

hayatım ben giremiyorum msn şirkette kapalı engelli yani giremiyorum canım kızman yersiz evde bile açmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…