hyr askerde fln deil 2 yıl oldu geleli, az önce aradı ilk defa telefonu efendm die açtm duraksadı napıcanı bilemedi, konustk ama çok soğuktm biliorm ama bi süre de böle devam edicek, benm için neleri gözü alabilio kendinden ne kdr fedakarlık yapabilio bunları bilmeye ihtiyacm var kızlar, herkesn bi dönem hassaslığı olabilir evt ama su an gördüğüm kdryla onun hassas olması için bi neden yokki aksine beni mutlu etmesi lazm su mutsuzluğumun arasında ama eseri bile yok(
ona sorma gereği duymamısım biliosn ona sinir oluosn dio, ee ben ailemle yaşayan bi insanm kalkp gizli kapaklı çocu eve çağırmıorm ki annem de evde kardeşmde zaten o da tanıo bunun nesi yanlş anlams deilm, bi kız kıza oturup dertleşicez onu da çok gördü yaaa:)
hayatcım ekledim umarım olmustur tam eklerken msn kapandı hata veriyo acamıyorum suan da eklendi gibi gorunuyo ama umarım sorun yoktur
Ece hosgeldinn afiyet olsun canım
kim bu ziyaretçiler acaba
aşkım yoksa senmisin? unuttum sitenin adını diye beni mi yiyosun
annen hakkındada ne dusunuosam yazdım yani kusur bakma ama
olmamışşşşşş =(((((
canım benim ya üzülmesene tatlım oluruna bırak soğukta konuşmanıza gerek yok anlamazlar sevdiceklerimiz bu durumda onlardan anlayış göremiyoruz ki siz görüşün halledersiniz kuzucum üzülme sakın
kızlar bu ziyaretçiler ürünler hakkında detay veriyoruz ya herhalde onları aratıyorlar googlde çıkıyorsak ondandır
aşkım eğer sende ziyaretçiler içindensen valla kötü birşey yazmadım kızlarla çeyiz cümbür cemaat böyle geçiyor zaman
işin tuhafı üzülmüorm da gizemcm zaten üzülsem ben ona böyle davranmaya kıyamam kiiicanım benim ya üzülmesene tatlım oluruna bırak soğukta konuşmanıza gerek yok anlamazlar sevdiceklerimiz bu durumda onlardan anlayış göremiyoruz ki siz görüşün halledersiniz kuzucum üzülme sakın
hyr askerde fln deil 2 yıl oldu geleli, az önce aradı ilk defa telefonu efendm die açtm duraksadı napıcanı bilemedi, konustk ama çok soğuktm biliorm ama bi süre de böle devam edicek, benm için neleri gözü alabilio kendinden ne kdr fedakarlık yapabilio bunları bilmeye ihtiyacm var kızlar, herkesn bi dönem hassaslığı olabilir evt ama su an gördüğüm kdryla onun hassas olması için bi neden yokki aksine beni mutlu etmesi lazm su mutsuzluğumun arasında ama eseri bile yok(
ona sorma gereği duymamısım biliosn ona sinir oluorm dio, ee ben ailemle yaşayan bi insanm kalkp gizli kapaklı çocu eve çağırmıorm ki annem de evde kardeşmde zaten o da tanıo bunun nesi yanlş anlams deilm bu yabancı deill benm 1 yılı aşkındır tanıdığım iş arkadaşım, bi kız kıza oturup dertleşicez onu da çok gördü yaaa:)
işin tuhafı üzülmüorm da gizemcm zaten üzülsem ben ona böyle davranmaya kıyamam kiii
ama artk yerli yersiz böle seyleri sorun etmesi canımı sıkıo, misal çocun beni yakın görüp anlattığı seyleri bile onunla aramda bişi olmıcanı inandırmak için ona bahsediorm,
söylediğim kişinin de erkek arkdaşı var sevgili olarak daha ne olsn kii! ayy düşüp bayılcam smdi aklım almıo:))
sabahtan beridir bişi de yemedm dünde sinirden yemedm işte olanlara sigara böreği kek ve patates salatası yaptk kızlar sizde gelebilseniz keşke:))
işin tuhafı üzülmüorm da gizemcm zaten üzülsem ben ona böyle davranmaya kıyamam kiii
ama artk yerli yersiz böle seyleri sorun etmesi canımı sıkıo, misal çocun beni yakın görüp anlattığı seyleri bile onunla aramda bişi olmıcanı inandırmak için ona bahsediorm,
söylediğim kişinin de erkek arkdaşı var sevgili olarak daha ne olsn kii! ayy düşüp bayılcam smdi aklım almıo:))
sabahtan beridir bişi de yemedm dünde sinirden yemedm işte olanlara sigara böreği kek ve patates salatası yaptk kızlar sizde gelebilseniz keşke:))
çağla pelin gizem minnak ws.ws kimler siz msnden konusun sonra çağla nereye kayboldu yağmur desin ya ooh gelmicem buraya artık ya siz konusun ordan bana ihtiyacınız yok güle güle artık buraya girmicem haberiniz olsun gelinler:80:
canım bu özkanla atakanı tanıştırsna.. bire bir olmazda neblm atakan seni almaya gelio falan bi görsün atakanı.
içi rahat eer en azından..:S
söz nişan içinde bütün erkeklermi böyle
atakan böyle değildi snaki birden bire böyle oldu sanki
düzelcek canım zman ver size:)
çağla pelin gizem minnak ws.ws kimler siz msnden konusun sonra çağla nereye kayboldu yağ
mur desin ya ooh gelmicem buraya artık ya siz konusun ordan bana ihtiyacınız yok güle güle artık buraya girmicem haberiniz olsun gelinler:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?