- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
benimkide biliyor ama bakma ihtimali varmı merak ettim, erkekler klübüdemi varmış yoksada çıkar yakında
aramızda kalsın
bide evlierkekler kulubu varmış
erkek kulubu olarak baktım şimdi
erkekler kulubunda okudum
"Cazibenin Gücü
Sabah tam işe giderken gözüme takıldı. Bir jean bu kadar mı yakışır bir bayana. Üzerinde ise pembe bir t-shirt... Gördüm onu ama arkamdan hanım baktığı için kafamı kaldırıp �bu kimdir?� diye bakamadım.
Bir saat kadar sonra iş yerime geldi babaannesiyle birlikte. İlk etapta yok saydım yüzüne gene bakmadım ama sohbet ilerledikçe ve babaanne bizi tanıştırınca mecbur kaldım bakıştık. Gözlerinin esiri oldum resmen.
Biraz evrak işleri vardı, arabamla götürüp-getirip halledivermek geçti içimden ama çalışmam gerekiyordu ve bunun için izin alamazdım. Telefonumu istedi bir laf kalabalığıyla savuşturup konuyu değiştirdim.
Şimdilik gönderdim ama yine gelecekler ve ben karşı koyacak bir güce sahip değilim. Bana ne söylese yaptıracakmış gibi hissediyorum. Allah�ım hiç karşı koyacak gücüm yok. Cinsel cazibe dedikleri acaba bu mudur? Ya da �kadının fendi erkeği yendi� dedikleri. "
tirbiyesiz
hoşbulduk ececimmm
seni msn de goremiyorum hiç
kızlar az önce okudugum ve begenmemenin imkansız oldugu bi söz... sizle de paylaşmak istedim, belki bugun bu sözden feyz alcak olan kalpler vardır vesile olmus olurum...
Çalınan her kapı hemen açılsaydı,
ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı..
Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil..
Ne zaman? Bilmem!..
Yeter ki o kapıda durmayı bil.. !
'Mevlana'
erkekler kulubunda okudum
"Cazibenin Gücü
Sabah tam işe giderken gözüme takıldı. Bir jean bu kadar mı yakışır bir bayana. Üzerinde ise pembe bir t-shirt... Gördüm onu ama arkamdan hanım baktığı için kafamı kaldırıp �bu kimdir?� diye bakamadım.
Bir saat kadar sonra iş yerime geldi babaannesiyle birlikte. İlk etapta yok saydım yüzüne gene bakmadım ama sohbet ilerledikçe ve babaanne bizi tanıştırınca mecbur kaldım bakıştık. Gözlerinin esiri oldum resmen.
Biraz evrak işleri vardı, arabamla götürüp-getirip halledivermek geçti içimden ama çalışmam gerekiyordu ve bunun için izin alamazdım. Telefonumu istedi bir laf kalabalığıyla savuşturup konuyu değiştirdim.
Şimdilik gönderdim ama yine gelecekler ve ben karşı koyacak bir güce sahip değilim. Bana ne söylese yaptıracakmış gibi hissediyorum. Allah�ım hiç karşı koyacak gücüm yok. Cinsel cazibe dedikleri acaba bu mudur? Ya da �kadının fendi erkeği yendi� dedikleri. "
tirbiyesiz
canım teknik oluyo, tıbbı oluyo, hukuk oluyo:)
sen bi görüşürsün :)
mailin ver sen. yapabilceğin bişeyse olur belkim
nblm öyle düşündüm işte:S
belli bi nedeni yok
bnm erkek arkadaşım 190 sanırım
ben bir 160 acayip rahatsız oluyorum sormayın:S
topukluda giyemiyorum bi kaç kez denedim olmadı:S
hap falan alcaktım boy uzaması için erkek arkaşım duydu çok kızdı
Sağol PelincimÇağlacım ben akşam giriyorum msne 7den sonra genelde söze bayıldım bende çalıyorum izninle
çağlacım doğru bir söz burda birşeyi istediğimizde sbaırlı olmamız ve beklememiz gerektiği bir noktaya parmak basmış mevlana öyle beklemeyi durmayı bilicez bazen
wuu ben bunu facebook yazaim:)
arkaşıma gönderme olsun
Çok güzellmiiişşş cookiiieemmmm
erdimm seni çok seviyorum.
sana kızdım bu sayfaya bişeyler yazdım ama bu sana olan sevginimi azaltmazki.
biliyorum buraya üye oldugumu öğrensen üşenmeden 1000 2000 safyayıda okursun.
ama kızma bana ömrüm
tamam canım şimdi özelden atıcam sana hatta sende eklersin beni bu vesile ileiş olursa olur olmazsa bizim senle herzaman gorusebilme ihtimalimizi dogurmus olur herseyde bi hayır var işte
buarada ben 1.63 üm sözlüm 1.90
ayrıca aynı zamanda kalıplı bi adam 92 kilo falan suan... bende cıtı pıtı bişeyim, söz günü herkes çağla adam yanında dev gibi duruyo yandın yanlıslıkla dusmesin ustune asfaltta resmin cıkar diye dalga gecti..
napimm biz birbirimizi öle seviyoruz.. ben seviyorum böle iriyarı olmasını
o da hep ufak tefek gerekirse tek koluyla kaldırabilcegi biri olsun istermiş minyon severmiş oldum olası.. nitekim aynen oyle oldu ...
hiç kompleks yapmam ben giyerim babetimi spor ayakkabımı oh mis.. daha cok hosuma gidiyo onun kolunun altında kaybolmak
[/B]
tamamdır canımsın:) heberleşiriz inş:)
erkek arkaşımda dioki ben seni böyle seviyorum. oda hep dermiş(güya) minyon bişi olsunki oyunayabileyim onunla
benmki zayıf azcık. üstüme düşsene bişi olmaz
bu arada dip not: ben ona aşığım
benimkide minik çıtı pıtı birisini umarken karşısına damdan düşer gibi kendisinin tabiriyle dev anası minik elli minik gözlü kara kaşlı koyu kahvrengi gözlü hafif kepçe kulaklu dudakları minik ayağı kocaman bir giz çıkmış
benimkide minik çıtı pıtı birisini umarken karşısına damdan düşer gibi kendisinin tabiriyle dev anası minik elli minik gözlü kara kaşlı koyu kahvrengi gözlü hafif kepçe kulaklu dudakları minik ayağı kocaman bir giz çıkmış
gonderdim canımm
demek erkekler kulubu varmıs...benimkinin vakti yok allahtan nete girmeye, erkeklerin olusturdugu topluluklar bizimki gibi olmuyo
benim erkek kardeşim uye bikaç yere ordan biliyorum habire kızlar cinsellik küfür vs...
benimkide üye oldumu biliyo bahsediyorum sizden.. ama burası oldunu bilmiyo bikere soledim unutmus tutamıyo aklında onca seyi... bişey soleyince sitedeki kızlardan duydun kesin dimi falan diyo
oyyy oyyyy öpsünde başınaa koysun güzelliiikkk
ya kızlar şu telleri tutup koparssım var dişlerimdeeennn bıktım ya ağrısından sancısındannn kanamasındannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?