'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aramızda kalsın
bide evlierkekler kulubu varmış
erkek kulubu olarak baktım şimdi

benimkide biliyor ama bakma ihtimali varmı merak ettim, erkekler klübüdemi varmış yoksada çıkar yakında

kesinlikklee bizimkiler toplaşıp kurabilirler düşünsene onlarında bizim gibi dertleşip çeyiz muhabetleri yaptıklarını

erkekler kulubunda okudum

"Cazibenin Gücü
Sabah tam işe giderken gözüme takıldı. Bir jean bu kadar mı yakışır bir bayana. Üzerinde ise pembe bir t-shirt... Gördüm onu ama arkamdan hanım baktığı için kafamı kaldırıp �bu kimdir?� diye bakamadım.
Bir saat kadar sonra iş yerime geldi babaannesiyle birlikte. İlk etapta yok saydım yüzüne gene bakmadım ama sohbet ilerledikçe ve babaanne bizi tanıştırınca mecbur kaldım bakıştık. Gözlerinin esiri oldum resmen.
Biraz evrak işleri vardı, arabamla götürüp-getirip halledivermek geçti içimden ama çalışmam gerekiyordu ve bunun için izin alamazdım. Telefonumu istedi bir laf kalabalığıyla savuşturup konuyu değiştirdim.
Şimdilik gönderdim ama yine gelecekler ve ben karşı koyacak bir güce sahip değilim. Bana ne söylese yaptıracakmış gibi hissediyorum. Allah�ım hiç karşı koyacak gücüm yok. Cinsel cazibe dedikleri acaba bu mudur? Ya da �kadının fendi erkeği yendi� dedikleri. "

tirbiyesiz

bu ne yahu sinir oldum okurken bu adama birşey derim ama neyse

işte budur yaaaaa

erdimm seni çok seviyorum.
sana kızdım bu sayfaya bişeyler yazdım ama bu sana olan sevginimi azaltmazki.
biliyorum buraya üye oldugumu öğrensen üşenmeden 1000 2000 safyayıda okursun.
ama kızma bana ömrüm

Aaaaaaa şuna bak yaaaaaaaa Allahım sen nolur böyle insanlardan uzak tut bizi!!!

tamam canım şimdi özelden atıcam sana hatta sende eklersin beni bu vesile ile iş olursa olur olmazsa bizim senle herzaman gorusebilme ihtimalimizi dogurmus olur herseyde bi hayır var işte
buarada ben 1.63 üm sözlüm 1.90
ayrıca aynı zamanda kalıplı bi adam 92 kilo falan suan... bende cıtı pıtı bişeyim, söz günü herkes çağla adam yanında dev gibi duruyo yandın yanlıslıkla dusmesin ustune asfaltta resmin cıkar diye dalga gecti..

napimm biz birbirimizi öle seviyoruz.. ben seviyorum böle iriyarı olmasını
o da hep ufak tefek gerekirse tek koluyla kaldırabilcegi biri olsun istermiş minyon severmiş oldum olası.. nitekim aynen oyle oldu ...

hiç kompleks yapmam ben giyerim babetimi spor ayakkabımı oh mis.. daha cok hosuma gidiyo onun kolunun altında kaybolmak

Sağol Pelincim Çağlacım ben akşam giriyorum msne 7den sonra genelde söze bayıldım bende çalıyorum izninle

çal bebegim çal

çağlacım doğru bir söz burda birşeyi istediğimizde sbaırlı olmamız ve beklememiz gerektiği bir noktaya parmak basmış mevlana öyle beklemeyi durmayı bilicez bazen

mevlana tam bir hazine gizemcim...

hayranım ona ben lise yıllarımdan beri... yengem Konyalı ve o da tam bir mevlana asıgıdır onun sayesinde oldu... onu okuyunca bu kadar ince bir zeka, bu kadar insana husu veren kelimeler nasıl olmus da biraraya gelmiş diyorsun..

öyle bir aşk işte

wuu ben bunu facebook yazaim:)
arkaşıma gönderme olsun

yaz kusum yaz

Çok güzellmiiişşş cookiiieemmmm

sende ölesin balımmm

erdimm seni çok seviyorum.
sana kızdım bu sayfaya bişeyler yazdım ama bu sana olan sevginimi azaltmazki.
biliyorum buraya üye oldugumu öğrensen üşenmeden 1000 2000 safyayıda okursun.
ama kızma bana ömrüm

topiğimizin ilk itirafçısı

Minik kurbaaammm bendee senii sevoorum buraya ve farzet o burayı okuyoya bazen kızgınlıkla yazdıgım seyler oldu hani olmadı değill ama bil minnan sana kızsada çok aşıkk ayrıca benim sensiiizz kolum kanadım ocagım yooookkkk hep bu şarkıyla gönlünü alırımda

tamamdır canımsın:) heberleşiriz inş:)
erkek arkaşımda dioki ben seni böyle seviyorum. oda hep dermiş(güya) minyon bişi olsunki oyunayabileyim onunla
benmki zayıf azcık. üstüme düşsene bişi olmaz

bu arada dip not: ben ona aşığım

Son düzenleme:
benimkide minik çıtı pıtı birisini umarken karşısına damdan düşer gibi kendisinin tabiriyle dev anası minik elli minik gözlü kara kaşlı koyu kahvrengi gözlü hafif kepçe kulaklu dudakları minik ayağı kocaman bir giz çıkmış

gonderdim canımm

demek erkekler kulubu varmıs... benimkinin vakti yok allahtan nete girmeye, erkeklerin olusturdugu topluluklar bizimki gibi olmuyo

benim erkek kardeşim uye bikaç yere ordan biliyorum habire kızlar cinsellik küfür vs...

benimkide üye oldumu biliyo bahsediyorum sizden.. ama burası oldunu bilmiyo bikere soledim unutmus tutamıyo aklında onca seyi... bişey soleyince sitedeki kızlardan duydun kesin dimi falan diyo

oyyy oyyyy öpsünde başınaa koysun güzelliiikkk

ya kızlar şu telleri tutup koparssım var dişlerimdeeennn bıktım ya ağrısından sancısındannn kanamasındannnn

ilahi gizem yaa koptum okurken masal okuyo gibi hissettim bian

ne güzel işte manken gibiisin hey yavrummm

bak erkekler kulubu dediniz içimdeki erkek ortaya cıktı

benımkı en cok senı eceyı ve telomerı bılıyo en basından berıı senın ısmıne hala alısamadı cagla dıyorum cokiie desene ben ole tanıdım onu dıyo bu arada telomer dedımde o nerde yaa:44:

Valla kızçeler yorumları okudum da Kıvanç'ın reklamda dediği geldi aklıma:90: Çok da güzel diyor velet:76::76:

"Çok mu çok yakışıyoruz birbirimize?!":90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…