'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oyyy oyyyy öpsünde başınaa koysun güzelliiikkk

ya kızlar şu telleri tutup koparssım var dişlerimdeeennn bıktım ya ağrısından sancısındannn kanamasındannnn

canım benimde kardeşim 3 sene taktı hiçbirşey yiyemedik közde mısırdı süt mısırdı hasret kaldık annem kardeşimin canı çekmesin diye almıyordu alıncada koçanıyla yiyemiyorduk herşeye kardeşime göre yaptık babamında midesinde sorun olduğu için hep mangalda sağlıklı besinler tükettik şimdi bile öyle tel olunca çoğu şeyden fedakarlık yapıyorsun

benımkı en cok senı eceyı ve telomerı bılıyo en basından berıı senın ısmıne hala alısamadı cagla dıyorum cokiie desene ben ole tanıdım onu dıyo bu arada telomer dedımde o nerde yaa:44:

nam-ı diger cookie diye ekle kusum... evet ya nerde o gecen bende sordum ama yok ortadaa derslere daldı galiba unuttu bizi

pelin kıvancı ilk zamanlar sevmezdim hiç sarısın erkek sevmem ben..

ama okulda gordum onu bikaçkere... bizim okulda okuyodu o arada ugrardı... bigun merdivende karsılastık cok centilmence yol verdi ilk kez o zaman yakından gordum nasıl bir nezaket nasıl bir gulustu o...

dedim bunca kız bu adama boşa asık degilmiş.. cidden cok asil bi havası var

ilahi gizem yaa koptum okurken masal okuyo gibi hissettim bian

ne güzel işte manken gibiisin hey yavrummm

bak erkekler kulubu dediniz içimdeki erkek ortaya cıktı

aman ne manken ne manken canım ama öyle he kendimi tarif ettim hiç ortam yok ayaklarım dana gibi 39 poff burhan makbuleye kızardı ya dev anasoı die aşkımla en sevdiğimiz diziydi oda bana öyle seslenirdi bazende şahikanın harektlerini bezetirdi komedi olurdu he çok eğlenirdik okul zamanı o diziyle

ben yemekten geldim ama size yetişemiyorum sayfaları okuyamdı tam valla az az konuşun kaçırıyorum sizi,,

benim sevdiğimle aramda 4 cm var aynı boylardayız hemen hemen ben 1,68 o 1,72 ben hep uzun boylu erkek isterdim ama aşkımın boyu posu herbişeysi bana göre olsunda böyle olsun erkek gözümün içine bakar bi dediğimi iki etmez canım sevgilim seni seviyorummmm duydun mu canımdan çok seviyorum seniiii

bebeklerim ben gidiyorumm şimciikk kurs başlıcak 1 saat sonra, hepinizi çokcana öpüyoorummm

Son düzenleme:
ya kızlar anlatamıorm smdi böle ayak üstü olmuo, işe zaten cnm ayrı sıkıldı merkeze bile yansıdı
nese onu da gectm atakanın kıskançlıklarnın ardı arkası gelmio hep öleydi ama son günlerde daha bi arttı napcam bilmiorm, kıskanınca da bana kendimi kötü hissettirio sert sert konusuo ya da bana mı öle gelio bilmiorm şu nişan söz konularını bi süre rafa kaldırdm zaten onun da en az benm kdr hevesli olması lazm ama hissedemiorm bunu zaten böle de bi anlamı yokkk, dünden beri özkan bize gelicek die suratlı bu gün hiç bi mesajına cvp vermedm vermeyi de düşünmüorm
ya çocuk gay diorm anlamıo ya! aramızda bişi olmazmıs biliomus bundan eminmiş bana da güveniomus ama neden onu bu kdr seviomusum birini böle sevmeme değr vermeme katlanamıomus delircem ya! her bakımdan kısıtlandığımı hissediorm kızlar onu çok sevdiğim için bunu sorun etmemeye çalışıorm hani giydiklerm ya da yaptıklarm deil tek sorun arkadaşlarm ve onlara zman ayırmam onun için..

nilcim

kıskançlığın bi tarifi yoktu hani bi şarkı varya kıskanırım seni ben kıskanırım kendimden diye aynen öyle gay olması önemli değil onunla zaman geçirmeni kıskanıyo işte tabi bu kadar sıkması hoş bişey değil ama ,,, idare et

bebeklerim ben gidiyorumm şimciikk kurs başlıcak 1 saat sonra, hepinizi çokcana öpüyoorummm

kolay gelsin balımm kokulu öpücükler

nilcim askerdemiydi sevgilin?

yani önceden de mi boleydi sonradan mı oldu? eger en bastan boleyse kabul etmen gerekiyo seninde bazı huylarını ama askerde veya askere gitmek uzereyse onun psikolojisidir
o da cok hassastır suan diye dusunuyorum

ayrıca karsındaki gay de olsa suan atakana gore bi erkek sonucta... eger erkek psikolojisi ile bakarsam.. hemde kızda olsa gecirdigin vakti kıskanırdı yani benimki benim en yakın arkadaslarımı kıskanıyo...

buyuk ihtimal bole dusunuodur..

canım şu söz ve nişan konsuunda hevesiz diyorsun ama daha görüşmeniz bir yüzyüze gelin yahu çocuk duygularını sana aktaramıyor bence eğer isteksiz hevesiz olsaydı çeyiz almanı bir şekilde laflarıyla engller hevesini kırardı kuzum üzme kendini

kıskanınca kötü hissetryo ee bizde öleyiz hayatım kıskansak öyle yapmazmıyız tatlıya bağlarsınız kuzum

bu arada msnden demı konusuyorsunuz pek takıp edemedım bu aralar bnıde ekleyın adresı buraya yazabılıyormuyuz

ölüm gibi ya üstte vardı 8 aydır ona alışmıştım şimdi aşaya takıldı çenemi hissetmiyorum bazen kanıyo falan uff

bn ünide takmıştım:)
terlli turnam dioki arkdaşım:)
bnim hem alt hem üst aynı anda takıldı sanırım hatırlamıroum:S
bnmkiler mikemmel oldu.
sonra yavaş yavaş arası açıldı azcık
ilk tel çıktıgı gibi değil ama en azından kötü değil

Yemekten döndümmmmmmmmm çok yedim ya

hemen konuya dalayım benim nişanlımla aramızda pek fark yok

ben varım gizemmm ya banada gönderin mail adreslerinizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…