'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende biliorm gizemcm halledilmicek bişi deil o kdr uzaklıkları aştk aramızda yüzlerce km vardı,
ama beni özlese gelp de görebilir bi kaç saat sonra da olsa ben gitmeyi kesnlkle düşünmüorm sahsen en son bayramda görüşmüştk çorlu suraya 2 saat mesafede siz düşünün, bi anlık sinirle aldığım kararlar deil ama bundan sonra herseyi göze aldm ben

tamam canım seni çok iyi anlıyorum hayatım

bu arada yemeden içmeden kesilme ben 1 haftada üzülünce 5 kilo verdim depresyona girerim kilo verrim sakın verme o belin yok kopcak gibi olursun yüzün gider kuzucuk ham hum yiyeceksin patates salatalarını

balım yaa msn den konusmuyoruz valla burda kim varsa o gündüz herkes işte zaten kimse msn acamıyor ki bende zaten pek kimsenin adresi yok :44:

anlaşıldıııı tomammmm

Yağmur noldu cnm ya ? Kimse msnden konuşmuyor ki şahsen benim msnimi bile açamıyorum burda

öyle oluyor sanırım
bende erdiye dedim. bidaha evlilik muhabbetini açmayalım. iyi anlaşan biribirni seven çift oluruz bu konular açılasın.
bu sefer olurmu öyle şey demeye başladı
bibirebir görüşmek istemez bunu anlayabilir. ama sanki ortam yaratsan bir araya gelseler falan.
gerçi baştan uyuz olmuş kuş tutsa gıcık olur o hala ona..

benmki çok kıskanç.kız arkaşlarımdan kıskanırdı. en yakın arkadaşımla bile küstüm
kendimi çok yanlız hissediyrum

nilllllllll bu arada bıçak alan gelincikler bıçaklarınızdan haber varmı haydi söleyin söleyin

benmki hala tedarik aşamasnda pazartesi verdm siparişi, ama okudum ben çekle aldığım için benmkinin teslm süresi 10gün, diğer gelncklern 3 gün, onlara gelmesi lazm haberleri bekliorzz

berfincim bu kadar sıkması dogru degil ama sonra hep ona bagımlı gibi olmus olcaksın ve bu bi ilişki için kötü bişey bence...

biyerden sonra özlük haklarına saldırı gibi oluyor ve yıpranıyor insan.. ne olursa olsun ben hep sözlüme sölerim, kocam da olsan seninde benimde bir sınırım olmalı... biyerde ne kadar bi ciftde olsak ikimizinde kendine ait kucuk bi alanı olmalı ve o alana ne o ne de ben gecmemeliyiz..

tabiki asırı degil ama ne bilim haftada bir arkadaslarımızla cıkabilmeliyiz... biribirimizin telefonlarını maillerini istedigimizde işimiz oldugunda rahatca kullanabilmeli ama asla kontrol etmek amaclı ozellikle gidip mesajları yada aranan no ları didik etmemeliyiz vs gbi

ince az ve öz bir çizgisi var bu işlerin gibime geliyo :44:

Hmmm birileri sitem de yaparmış, kızarmış daaaaaa. Ham yaparım seni böcükkk:76:

pelinm cvp da veremedm sana sinirden laf yetiştiricem die nasılsın bebem

Bebeğimm biraz uzaktan okuyorum yanlış anlama, lök diye muhabbete girmeyeyim diee Bi de yoğun bi gün. Az önce aşkoşum da baskın yaptı yanıma geldi:) Ama senin için üzüldüm şimdi( Umarım Atakan hatasını anlar bi an evvel... Erkekler malesef böyle. Kıskandıkları kişiyi bi bilseler, kısknmaktan utanırlar. Bizi paylaşmaktan nefret ediolar...://

ben onun nefretini alırmmmmm.... nese
bu böle sürmez zaten kızlar biz 2 yıldır hiç kavga etmedk böle 2 saat bile msjsız kalmadk uyku ve çalışma dışnda, bekliorz bakalmm neler olucakk

canım sevgiliminde kendine göre haklı sebepleri var aslında..
şimdi özel burda yazmak istemiyorum..
abartıgını yerlerde oluyor tabi.s

ben onun nefretini alırmmmmm.... nese
bu böle sürmez zaten kızlar biz 2 yıldır hiç kavga etmedk böle 2 saat bile msjsız kalmadk uyku ve çalışma dışnda, bekliorz bakalmm neler olucakk

Sana burdan büüüsssürü pozitif enerji yolluyorum bebeğimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…