Noldu tatlım ????
of yaaaaaaaaaa uygun tektaş buldum 0,20 crt 14 ayar 785 tl bit kadar o ws.ws almıcam pırlanta tektaş dedı kesin kararım, yeter artık kim ne derse desin o zaman zengin isteyene versinler seni sen hiç düşünme git sende rahat et bende dedı aptalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kuzum neden böyle ettiniz canım
ya delircem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neden işte delirmen için sebep bumu canım
an itibariyle halimiz
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 6 ziyaretçi)
6 ziyaretçi vaytt
evet canım kına gecemde dans ederken.. teşekkür ederim aşkımız büyük
evet aramızdaki konusmayı ustte yazdım ıste yaa of sınır oluyorum herseye pes dıyp cekp gidcm artık sonunda yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım inan hiç takılmıcak problem erkek arkdaşıma hep tek taş derdim neden derdim saçmaydı sonra nedense çıt çıkmadı ama espirisine derdim alsın yada almasın öyle gerekli bir nesne değil
şu an yüzüğüm var gümüş tek takş gibi minik ve parlıyo herkes tektaş sanıyo hatta alışveriş yaparken englısh homden kızın biri arkadaşına kızın tektaşı harika modeli nasıl taşın altında mini kalpler var felan dedi gülümsedim sonra sordu gümüş dedim modelini beğenmişler böyle ilginçliklerde var
ama sana tavsiyem oluruna bırak birşeyi böle tuturuyoruz biz ama susuncada yapıyorlar illa tektaş olcak diyede birşey yok ayrıca tatlım
of yaaaaaaaaaa uygun tektaş buldum 0,20 crt 14 ayar 785 tl bit kadar o ws.ws almıcam pırlanta tektaş dedı kesin kararım, yeter artık kim ne derse desin o zaman zengin isteyene versinler seni sen hiç düşünme git sende rahat et bende dedı aptalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
yağmurcum annen neyi problem yapıyor onların zamnında tektaş varmıydı ki neden illa tektaş millet ev ister çocuğada bu anenin dediğini söledinmi böyle şeyler söz nişanda takılıyor zaten sen tektaş istersin sözünde mesela yani bunlar çok ayrıntı bence böyle olmamalı canım oluruna bırak
ya almazsa annem karsıma bile gelmesin demişti yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuyumcu işindeeeeee
banada gümüş almıstı koca taslı 2de altın yüzük var ama o ayrıı
ya almazsa annem karsıma bile gelmesin demişti yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuyumcu işindeeeeee
banada gümüş almıstı koca taslı 2de altın yüzük var ama o ayrıı
Canımmm allah aşkına dert ettiğiniz seye bakkkk
Pırlanta alma cnm daha uygunları var bak banada tektaş almıştı altın. Kaybettim :dahada almadı almasında kuzummmm üzülmeee 785TL çokta az bi para değil balımmm beyaz altın alabilirsin meselaaa çok güzelleri varrr balımm üzülmeee kırmayın birbirinizi
he yagmur şimdi hatırladım. sen böylede bi konu açmıştım.
tektaş sevgilim ve ben die..
sevgilim kuyumcu işinde ama kuyumcu da çalışmıyor bunu biliyosun dımı
bence böyle şeylere önem verilmemeli. annen öyle demiş olsa bile.
senin dik ve sağlam durman lazım.
eşinin senn seninde eşinin yanında durman lazım derlerya buda öyle.
anne babalar işe girmesin..
biz eyüpsultandaydık.. 5 10 tl lik yüzükleri parmagıma taktı güldük şakalaştık hepsi büyük geldiği için alamadık
(dip not bnm söz yüzüğüm var. büyük geliyo. önüne bitane yüzük alalım kçk söz yüzüğünü düşürmesin die)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?