erz senin yaşadıklarını tam bilmiorum ama
bu noktaya bizde çok geldik
ilk nişanlıyken nişanı atma noktasına geliyorduk
bikaç gün sonra normale dönüyordu
sonra nikahı 3 ay önce kıydık
düğüne kadar olan 3 ayda
defalarcaa boşanalık noktasına geldik
düğünden sonra yoluna girer mi diye düşündük
evliliğimizin 3 ya da 4. gününde balayında
otobüs bulsaydık dönecektik
o kadar sıkıntılı duruma geldik
ama kavgalar bikaç saatlik oluyordu
gece ayrı yatmadık ne olursa olsn
nispeten sıkıntılar hafifledi gibi
en son bayağı büyük bir kavga ettik
sebep yoktu bile
bi süre muhatap olmadık birbirimizle
hiçbişey paylaşmadık
1 hafta sonra da herşey yoluna girdi gibi
şimdi2 hafta bitti kavgasız gürültüsüz gidiyor
bazı şeylerin oturması zaman alıyor
iki karakterde baskınsa zor oluyor
ama savaşınca sonuca ilerliyorsun
günaydınn kızlarrr, ben çok fena hastayımmm
*
erz çok üzüldümm yaaaa:26::26:
şu düğün dönemimdeki olumsuzlukların yarattığı stresler bunlar
umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur:26:
*
inzar ilk çeyizlerin hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah
Öncelikle geçmiş olaylarınızı pek bilmiyorum.
Ama durumunuz cidden zor. Allah yardımcınız olsun.
Öyle bir terminale gidemediniz diye boşanılıyorsa bu bahanedir zaten eşiniz sizle boşanmayı kafaya koymuş olmalı ki böyle saçma bahaneler arıyor. Ayrıca sizi ayağına getirterek egosunu tatmin etmek gibi bir amacı mı var yani sizde hatanız yoksa lütfen seviyor bile olsanız gururunuzu çiğnetmeyin sırf egosunu tatmin etmesi için kim haklı kim haksız bilmem ben ama çözümleyemedim şimdi peşin hüküm vermek hakka girmekte istemiyorum nacizane şu msjınızı okuyunca ki yorumlarım bunlar hakkınızı helal edin ileri gittimse.
Allah yardımcınız olsun. Ama unutmayın hayırlısı neyse öle olsun hayırlısı değilse olmasın - diye dua edebilmek çok önemlidir duada tam teslimiyet gerekir.
canım ikinizde gereksiz yere kapris yapmışsınız ikinizde de hata var en ufak tartışmada hadi boşanalıma geldiyseniz boşanın bence yada iyi düşünün evlilik bu şakası yok bu işin saygınızı yitirmeyin
eşin işsiz kalmış ben onu çok iyi anlıyorum bende işsizim ezik hissediyorum kendimi dikişe nakışa verdim resmen iş bulana kadar onun psikolojisi değişik erkekler eşlerinden para almaktan hoşlanmaz bunu da unutma bazen sen alttan al bazen o alsın ilişki yürüsün
işsizliğin ne demek olduğunu bende çok iyi biliyorum arayıp arayıp bulamıyorum bulunca örtümden ötürü kabul edilmiyorum iyisin hoşsun örtünü aç diyorlar ama işte yinede evlenilmiş sevilmiş inanılmış bir yuva kurulmuş yok terminale gelmedi yok öle yok böle yada 2.3. şahıslar yüzünden çat boşanalım noktasına gelinmemeli dediğin gibi. Erkekler ezik hissetme noktasında bizlerden daha zor daha ağır geçiriyorlar onuda anlamak lazım para teklif etmek yada karşının para alması kolay değil. Ama hemen boşanalım noktasına gelinecek hiç bişi görmüyorum ben. Ama tahiminim sizi yıpratan nikah var ama düğün vs olmamış /bilmiyorum aynı evde yaşıyormusunuz eş aile yaşantısına geçtiniz mi / eğer bu düzen oluşmadı nikahlı olup düğün olmadı diye hala ayrı geziyorsanız ayrı yaşıyorsanız bununda etkisi vardır. Allah yardımcınız olsun eşinizi alttan almaya çalışın ama bu durumla size duygu sömürüsü yapmasına izin vermeyin ikinizde yetişkin bireylersiniz.
zehram ben onu cok sevıyorum ve onunda benı sevdıgını bılıyorum ama nıe bole olduk bılmıyorum belkıde alışkanlık artık vazgceyor benden oysakı hersey cok guseldı martta dugunumuz olcaktı sımdı bosanıyorz bılmıyorum nasıl atlatacağım napacagım aıleme hcbısey dıyemedım dualrınzı eksık etmeyın bnden
kızlar dava açıp açmadığını nasıl ogrenebılırım...
dualarıızı benden eksık etmeyın
kızlar film tavsiyesi alabilirmiyim:26: duygusal :26:
3 idiotonda bile gözlerim dolmuştu
Kızlar Allah aşkına şu mübarek cuma gunu dualarınızı benden eksık etmeyın erıdım tukendım napsam netsem olmuyo...
dün eşime bırsuru msj attım onca zorluklara gogus gerdık 8 yıl boyunca bu kadar basıt sebeble benı bıraktı dun faceden yazdm yapma dıye bana yazms senı bı sekılde affederim...yarın aksam 6 arabasyla bınıp gel ya kardesım 1 aralıkta doğum yapcak bunu bıldıgı halde benı zora sokuyo oysa 10 aralıkta bıletımı aldım gtcemm..
yazms bıdaha benı arama benım ıcın bısey yapamayan bırı benım karım olamaz artık...ne kadar cıddı olacağımı goreceksın dava açıcam yarın dıye yazmsdılekce vercem yazms ya ben aıleme ne dıycem ya cıldırcam ağlaya ağlaya mahvoldu gozlerım ben kıme naptım ya
kızlar dava açıp açmadığını nasıl ogrenebılırım...
dualarıızı benden eksık etmeyın
tuğbii mailin dolu boşaltsanya
Ayşenur ben hep yanında oldum destek oldum ama ufacık bı sebebple benı oratdabıraktı ya bugun dava acacakms ben 10 gun sonra memleketime gtcem ben dun okadar yazdım yalvardım ya resmen ama acımadı belkıde bıttı herseyy bana benım cok degıstımı soyluyor eskı kübra degılmsm cok degısmısmm...ama oyle bısey yok yokkk naparım aıleme bıdaha nasıl derım bılmıyorum okadar çareszmkı rabbbıme sığındım elbet vardr bı hayr ama artık gucum kalmaıdı
kızlar film tavsiyesi alabilirmiyim:26: duygusal :26:
eşimle favori filmimiz.3 idiotonda bile gözlerim dolmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?