'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ecem Rabbım yuvanızı korusun huzurla yasayın bı omur esınle...

bız sanırım yapamadık okadar zorkı bu durumları yasadık ama ben dun resmen yalvardım ya yalvardm ınsan namusunu koynuna aldığı karısını bı anda sebepsz nasıl bırakır ya ....
bugun dava acackms dava actgını nerden öğrencem onu bıle bılmıyorum.
benı bıdaha ssaakın arama sen benım annemın gelını benım karım olamasnn demıs okadar onurum kırıldıkı

dilam bıttı sanırım bu seferr oysakı ben elımden gelenı yaptım yaa

ALLAH RAZI OLSUN YORUMUN ICIN..BELKIDE HAKLISNZ ben goremıyorum bu aşk gözlerımı kör etmıs ona mecbur gıbıyım..ama dun yalvardım gururumu ayaklar altına aldm bana dedıgı tek laf senı bı sekılde affederm yarın 6 otobusyle gelırsen ya kardesım 1 aralıkta doğum yapcak bunu bıldıgı halde benı zora soktu...bend e dedım 10 aralıkta gelcem oda yazms sen benm ıcın hc bısey yapamasn bıttı bu ıs yarın davamı acıcam yazms arama bıdaha bnde hakkım haram olsn dedım benı sucsz sekılde oratada braktn dıye aramadım aramadıı....

ben onun ıssızlıgınde eılımden gelen destegı verdım bızım cok sorunlarmz oldu dugunume 4 gun kala evım dağıldı ...çok sey aysadım ama genede pes etmedim ufacık sebeble benı oratada bıraktı RRABBIMSIGINDM SUCUM YOK AMA EDEN BULUR INSALAH PISMAN OLUR INSALAH...OKADAR KOTUYUM KI HAYATTAN KOPTUM SANKI ELIM TELEFONDA BELKI DIYE AMA YOK YOYK YOKK BELKIDE DAVAYI AÇTI

YNEDE TESEKKUR EDERIM YORUMLARNZ ICIN

evet canım dugunum ıptal edıldı rabbım nasıp etseydı 1 martta olcaktı ama o dayanamadı ufacık sebeble yıkıldı...bıtırdıı...zor gunlerden gectık ama genede kopmadık belkıde sıkıldı bu durumdan ben dun gururumu ayaklar altına aldım ama artık sevsemde bı adım atmıycam esım atmadıgı surece eger dava actıysada severek kabul edecegım içim acısada içimde yasayacagm herkese rezıl oldum ya

kızlar dava açıp açmadığını nasıl ogrenebılırım...
dualarıızı benden eksık etmeyın

ya kızlar benım bir sorum var fikir istiyorum. ben düğünde şu pasta kesme olayına ayarım. kesinlikle istmeiyorum. nikahıda düğünden önce kıyalım diyordm hani düğün esnasında bırde o cıkmasın falan dıe. ama böle olunca düğüne çıkış çokmu boş kalır. yani salonum denız kenarında tam sıfır. süslenmiş bir tekneyle gtiriyorlar gelın ve damatı. onla gelıcez cıkıcaz dans ve ardından takı sonrada oyun olunca cok mu sade kalır. nabsam nıkahı düğün programına mı alsam ? ama nişanlımla lisede tanıstık biz. böle tepede denız gören bır okul. o okulun bahcesınde kıymayı düşünüyorduk nıkahıD aılecek böle küçük bir törenleD hangisidnen vazgecımmDD

Tatlım ben inanıyorum ki o bunu inadından yapıyor. Sana dava açıcağınıda düşünmüyorum açıkcası. Ama içinde çok merak varsa e-devletten bakabilirsin tatlım.

canım okudum bişeyler üzüldüm. ama röfleli kediye katılıyorum.
bence herşey düzelir birbirinize zaman verin

boşver takma kafana sende senin gibi düşüncesiz biri benim kocam olamaz deseydin

118 li bi numara var onu arayıp dava açılıp açılmadığını öğrenebiliyosuruz bi ara reklamlarda gösteriyolardı ama numara kaçtı hatırlamıyorum

Cnm belkide sen şuanda sürekli üstüne düşüyorsun vazgeçmek istemiyorsun ya nasıl olsa senin bu tarz bi tepki vereceğini bildiği için yani silen taraf senin olucağına inanmadığı için bu kadar üstüne geliyor.
Gerçekten zor bir durum inş hakkında hayırlısı olur.Ne desek boş.Bence sende biraz kendini geri çek belki şaşırıp o bu sefer peşinden gelir.(Tabi bu benim fikrim seni etkilemekte istemem.)
Hem böyle bir durumu ailenden saklamak doğru değil bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…