Canım çok sıkılıyorrrrrrrr
mode on :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
benimmm buuuuğğğğ derdiiiğğğğmmmmmmmmmmmmmm
.......
...........
isyyyeeeeeeeeeaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğğnnnnnnnnnnnnnnn
Diloş be sen kaç kilosun :26:
54 55 arası gidip geliyorum kuzumm
nedenkinee :44::44:
Mirak ettim
yarın gidiyor çeyizlerimmmm, bu akşam kutulama ve kurdeleme işlemi var kızlar. Perdelerim asıldı, bende gün geçtikçe heyecan artıyor:18::18:
Diloşşş, Zehroşşş
Size Zeroşu şikayet ediimmm miiiii, Gülinin nişanında beni tanımadıı Zehraaa
şuan hiç kısmıyorum yemeğimden
diyette diilimm
düğüne yakın belki başlarım ama ona da başlamak çok istemiyorumm
ben çok zayıflayınca yüzüm hemen çöküyoo
bide nişanlıcan benden heybetli olunca gelinlikte çocuk gibi kalmak istemiyorumm
gelinlikte arkadan ipli korseli olcağından göbeğim çıkmazzz
ayyy ne duygusal olursunuz siz yarınnn
Diloşşş, Zehroşşş
Size Zeroşu şikayet ediimmm miiiii, Gülinin nişanında beni tanımadıı Zehraaa
nillllll cidden çok heyecan verici olmalı canım hayde hayırlısıyla gitsin çeyizlerin mutlu yuvanıza
hayde bugün bitsin artık çok yoruldum çok eve gitmek dinlenmek istiyorum yarın nişanlımın ailesi yemeğe davet ettti ailecek gideceğiz inşallah yöresel yemekler yapacakmış kayınvalidem maharetlibende yeme konusunda maharetliyim
58 kiloyum ama millet ölcekmişim gibi bakıyor anlam veremiyorum çok sinir oluyorum şimdide bir aradaşım geldi aaa giz yanaklaırn çıkmış harika olmuşsun dedi yanımdakiler aynı böyle baktılarneeee zayıflamış yaa ne kilosu diyorlar halbusi hep 58 kiloda duruyor olabilirim garip garip bir saat önce biri zayıf diyip bir saat sonra başka biri gizzz ne güzel olmuşsun yanakların ne güzel diyor
ben nerede duracağmı bilemedim içimden bir ses gelinliğin ipli olmalı giz diyor napacam çok korkuyorum :18::18::18::18:
yarın gidiyor çeyizlerimmmm, bu akşam kutulama ve kurdeleme işlemi var kızlar. Perdelerim asıldı, bende gün geçtikçe heyecan artıyor:18::18:
Benim kısmam şart diloş yaaBen mutlu olmuorum böle. Bakınca kilolu durmuorum ama göbek kısmım falan şişio
Kilonda kendine güvenmiosan kiii çok hızlı veririm diyorsun ipli yaptır bence tatlım
hahahaha ciddimisinn
sen de selam vermeseydinnn
Benim kısmam şart diloş yaaBen mutlu olmuorum böle. Bakınca kilolu durmuorum ama göbek kısmım falan şişio
Yeaaa gözlüklerim takılı diildi bikere
Bide onların ortak arkideşleri var ben o sandım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?