'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benimmm buuuuğğğğ derdiiiğğğğmmmmmmmmmmmmmm
.......
...........
isyyyeeeeeeeeeaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğğnnnnnnnnnnnnnnn

yarın gidiyor çeyizlerimmmm, bu akşam kutulama ve kurdeleme işlemi var kızlar. Perdelerim asıldı, bende gün geçtikçe heyecan artıyor:18::18:

şuan hiç kısmıyorum yemeğimden
diyette diilimm
düğüne yakın belki başlarım ama ona da başlamak çok istemiyorumm
ben çok zayıflayınca yüzüm hemen çöküyoo
bide nişanlıcan benden heybetli olunca gelinlikte çocuk gibi kalmak istemiyorumm
gelinlikte arkadan ipli korseli olcağından göbeğim çıkmazzz

yarın gidiyor çeyizlerimmmm, bu akşam kutulama ve kurdeleme işlemi var kızlar. Perdelerim asıldı, bende gün geçtikçe heyecan artıyor:18::18:

ayyy ne duygusal olursunuz siz yarınnn

nillllll cidden çok heyecan verici olmalı canım hayde hayırlısıyla gitsin çeyizlerin mutlu yuvanıza

hayde bugün bitsin artık çok yoruldum çok eve gitmek dinlenmek istiyorum yarın nişanlımın ailesi yemeğe davet ettti ailecek gideceğiz inşallah yöresel yemekler yapacakmış kayınvalidem maharetli bende yeme konusunda maharetliyim

58 kiloyum ama millet ölcekmişim gibi bakıyor anlam veremiyorum çok sinir oluyorum şimdide bir aradaşım geldi aaa giz yanaklaırn çıkmış harika olmuşsun dedi yanımdakiler aynı böyle baktılarneeee zayıflamış yaa ne kilosu diyorlar halbusi hep 58 kiloda duruyor olabilirim garip garip bir saat önce biri zayıf diyip bir saat sonra başka biri gizzz ne güzel olmuşsun yanakların ne güzel diyor

ben nerede duracağmı bilemedim içimden bir ses gelinliğin ipli olmalı giz diyor napacam çok korkuyorum :18::18::18::18:

Benim kısmam şart diloş yaa Ben mutlu olmuorum böle. Bakınca kilolu durmuorum ama göbek kısmım falan şişio

Diloşşş, Zehroşşş

Size Zeroşu şikayet ediimmm miiiii, Gülinin nişanında beni tanımadıı Zehraaa

Yeaaa gözlüklerim takılı diildi bikere
Bide onların ortak arkideşleri var ben o sandım seni

Kilonda kendine güvenmiosan kiii çok hızlı veririm diyorsun ipli yaptır bence tatlım

zehroş yaaaa senin boyun avantaj canım kilo vermeye çalışırsan yüzünden giderse napacaksın bence kasma tatlı yemiyorsan kasma ama çikolata yiyorsan hergün tatlı yiyorsan tatlıyı bırak derim

ben pek çikolata tatlı vb şeyler yemiyorum varsa yoksa kebap mangal başı var bende meze acı turşu ne varsa yerim tatlıda tercihen prefiterol ve sütlü tatlılar

tatlıyı bırakan herkes kilo almaz verirde biraz yürüyüşle o yüzden tatlı yemeyin güzelller

ahhhh ahhh canım acılı adana ve şalgam çekiyor ağlamak istiyorum

Benim kısmam şart diloş yaa Ben mutlu olmuorum böle. Bakınca kilolu durmuorum ama göbek kısmım falan şişio

zehroş nişan kıyafetinde belin incecik duruyo bi kere
hem gelinliğin altınada şu korseli şeyler yok mu ondan giysen hiç bişe kalmazz
bence senin de bi fazlan yokk

Kilonda kendine güvenmiosan kiii çok hızlı veririm diyorsun ipli yaptır bence tatlım

hayalimden vazgeçmem lazım ki geçmeliyim bir depresyona girersem ki girerimde bişi yemem aç kalırım düğün haftası 5 6 kilo veririm böyle bir bünyem var çok kötü bişi

o yüzden depresyona girmemem lazım benim

insanlar mutsuzken yerler genelde tatlı tuzlu ben ise mutluyken yerim mutsuzken lokma sürmem ağzıma

hahahaha ciddimisinn
sen de selam vermeseydinnn

Eveett tanımadı Diloş,Tuğba diyoz falan ama yoookk tanımadı huh

Bananee bananeee benimde gözlüklerim yoktu ama seni tanıdıımmm

Bide diyet falan dediğine bakmayıınn incecik bu kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…