Erz çok zorluklar yaşadınız.Sıkıntılı anlarınız oldu. Ama artık birşeyleri ispatlama çabasına girmiş eşin. Ben istersem ayağıma gelir yapar eder gider.
Bu tavırları açıkçası benim hoşuma gitmedi. Fakat kestirip atmak en basit olanı. Kendinden taviz vermemen gereken bir süreç.Senin de kişiliğin var ve sanki bunu sindirmeye çalışyormuş gibi geldi bana eşinin tavırları.
Yapıcı olmak gerek ise de buna iki tarafında el atması lazım.Adı üzerinde evlilik. evcilik değil..Rabbim hakkında hayırlısını versin.
Kübra canım Aslı'ya katılıyorum bende. Bu sürec hemen hepimizin başından geçiyor. Birbirimize en çok destek olmamız gereken dönemlerdeyiz. Eşin senin kişiliğini sindirmeye çalışıyor diye düşünüyorum bende. Birazcık diret, baktın ki hala aynı düşüncede devam ediyor, geriye Allah'tan hayırlısını dilemekten öte bişey kalmıyor tatlım.
En olmadık şeylerde bile boşanmak söz konusu edilmez. Zor zamanlar geçirdiniz, en çok sizin anlamanız, kıymet bilmeniz gerekir diye düşünüyorum ben.
Kızlar gelinliği mi aldm ilk nurbanuya gitttik hazır gelinliğe 1500 dedi sonra candana gitttik. 2000 e dikerim Dedi bizde tamamdedk
oyy süper canım yaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başımıza inşallahh yaa
nasıl bişey diktirceksin neye karar verdin fiyatıda uygunmuş bence ya gerçi çok bi fikrim yok ama ben izmirde bi gelinlik sormuştum 3bin demişlerdi onla kıyaslıyorum
Canım eve gidince paylaşcam Nurbanu Moda'da dendiğmin Fotosu var onu ellerm hazır 1500 dü ben kadiköyde Candan modaya gittm ikinci orda dedim bunu kaça dilediniz 2000 ded ok dedim bende paylaşcam gelinliği
Kızlar buarada mobilya bakanınız alanınız var mı fiyatlar hakkında bilgisi olan
Benim nişanlım şehirdışında olduğu için şubat gibi fln bakabilcez mobilyalara ve çok zamanımız olmıcak ben bakıp içlerinden elicem en son onla seçim yaparız diye düşündükbizim düğün yapcağımız yerin aynı zamanda mobilya magzaları var ve bayada güzel mobilyalar var buarada şölede bişey var orda düğün yapana mobilyalarda %25 indirim yapıyolar neyse bugün annemle öle bi gidip bakalım hemde fiyat çıkartıp diğer yerlerle karşılaştırırz dedik ve gittik ne yalan söyliyim çok begendim mobilyaları belki hiç gezmediğim için mi bilmiyorum ama fiyatı yüksek galiba :44:
Şimdi bilgi sahibi kızçeler bi el atın fiyat nasıl sizce??
Salon koltuk takımı
Yemek odası
Yatak odası takımı
Oturma odası için L koltuk
Orta sehba
Toplamda 18bin hesap çıkarttılar
Çok hoşuma gitti hevesten mi begenmekten mi bilemedim koltuk tarz ve standardları Casanın tarzı.
Kızlar gelinliği mi aldm ilk nurbanuya gitttik hazır gelinliğe 1500 dedi sonra candana gitttik. 2000 e dikerim Dedi bizde tamamdedk
Gizcim hayırlı olsun gelinliğin foto bekliyoruz.Biz de geçen hafta kadıköyden geçerken nişanlığımı aldığım yere uğradık kafamdaki modeli ve danteli anlattım sonra bir kaç model baktık gelinlikçiyle 2400 fiyat verdi kiralık için satılık için de 3000 dedi.
benim gelinlikçim ile çok yakınlar birbine canım ben klasik üstü dantel altı tül olan bir gelinlik giyineceğim nurbanuda denediğimni eklerim ama candan da o model denemedim genel hep streplezdi ama çok güzeldi hepsi biraz daha kabarık denedim ve bana kabarık gelinlik olur dedim
altına dantel su yolu geçiyor ya ben onu istemiyorum desemde moda evi yapalım gelin olcaksın bir bütün olur dedi bende üstüne parça parça atsak ben fazla abartı sevmiyorum diyince senin fikrin çok değişecek bak gör dediler
bende sözleşmeye bakınca bizde satılık 2000 e anlaştık seninkine çok yakın benim gelinlikçi aynı hizadalar canım
öyle işte inşallah istediğimiz gibi olur herşey
Herkese mutlu pazarlar, pazar günü pek kimseler olmaz buralarda ama ben yarını bekleyemedim. Şimdi; cuma akşamı annem,kardeşim ve teyzemlerle bütün kutuları gözden geçirip, güzelce koli bandı ile bantladık. Bazı kutulara ve hurçlara kırmızı kurdele taktık, adettenmiş.Ertesi gün sabah erkenden annemle çarşıya gittik, saat 9 buçuktu:)) daha esnaf yeni yeni dükkanlarını açıyordu düşünün artık. Ama bir kaç eksiğim kalmıştı ve çalıştığım için hafta içi maalesef halledemedik.Neyse saat 11 buçukta evdeydik.Nişanlımı aradım, o "biz hazırız senden haber bekliyorduk" deyince, bizde sizi bekliyoruz dedim.Vee saat 12 gibi geldiler.Biraz oturdular, kahva falan içildi.Sonra hadi başlayalım dediler.Nişanlımın arkadaşları, yadıma gelmiş,bekliyorlardı çünkü, fazla bekletmeyelim dediler.Çeyizimin olduğu odanın kapısını kardeşim kapadı, "kilitli kalmış açılmıyor valla" dedi.Tabi gülüşmeler falan :))) Kayınpederim çıkardı, 200 lira verdi, "bak bakalım açıldı mı?" dedi. Kardeşim de "aaa valla açılmış" deyince yine kahkahalar tabi.
Hee bu arada unutmadan, çeyiz çıkan evin balkonuna Türk Bayrağı asılırmış, onu da ihmal etmedik.
Neyse kapı açılınca, önce annem girdi içeri. Kuran-ı Kerim'i ve Türk Bayrağını alıp kayınvalideme uzattı. "Çeyiz girmeden bunları sokun ilk eve" dedi. Ve orada ağlamaya başladı, tabi ben ve herkes. Bu kadar duygulanacağımı bilmiyorum, evet buruk bir heyecan vardı içimde ama, o an gözümden akan yaşlara engel olamadım.
Çeyizler kamyona yerleşti, ve çeyizi alıp gittiler. Yaklaşık yarım saat sonra da, biz geçtik eve.3 Teyzem, kardeşim, annem ve ben. Kutuların taşınması devam ediyordu biz gittiğimizde.Ama taşının kutulardan açıp yerleştirmeye başladık.Yerleştirme kısmı oldukça keyifliydi.Ama tabi, her eline eşyayı alan "Nilllll bunu nereye koyucaz" diye bağırmasaydı, sanırım daha iyi olacaktı.Yorucu bir gün oldu ama, değdi.Akşam saat 23:30'du bütün işler bitmişti.
Bu arada, kayınvalidem, yiyecekler hazırlamış onları getirdi.Çay ve şeker almış.Bende evimde ilk çayımı demledim ve bir nevi misafir ağırladım.Babam geldi, nişanlımla maç izlediler, bir de onlara çay demledim. Babam çok sevdi bu işi "kızımın evinde de bir çay içeyim" dedi.
Nişanlım, mutfağın her yerini didik didik etti. Ne nerede öğrenmesi gerekiyormuş
Kısacası, çok duygusal, çok heyecanlı, çok yorucu ama çok çok güzel birgündü. Darısı bekleyen ve isteyen herkesin başına.Eki Görüntüle 879223 Eki Görüntüle 879228 Eki Görüntüle 879232 Eki Görüntüle 879236
Yorgunluktan pek fotoğraf çekmek gelmedi aklıma ama, en son evden çıkmadan nişanlım salonun fotoğrafını çekmiş kapıdan, şimdilik bunu paylaşayım gerisi sonra :)
Eki Görüntüle 879256
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?