'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sanırım yoğun bir duygusallık olacak. Annem dün akşam "hadi bakalım eşyaların toplandı gidiyorsun" dedi.Ağlamamak için zor tuttum kendimi

Heyecan var, stres var tuhaf duygular var... var da var yani.

Giiz ben tam tatlıcıyım yaa

Diloşuum teşekkür ederim. Benim belim ince zaten onun altındakiler kalın Nişanlığım tam vucut tipimdeydi vallahi çok güzel örtmüştü bu yüzden Gelinlikte vucut tipime uygun oda ince gösteriyor

Tubim yaaa Laci elbise vardı o akşam üzerimde ondan ince gözüktüm Yüzünü hafızama çok iyi kazıdım vallahi unutmam mümkün değil

bu arada gülin napıyor kızlar özledim onu bizim şirkette hotmail skype vb şeyler açılmıyor gmail mailim açılıyor gülinde maili gmailden baksın bir gmail açılabilir belki

gülin geldiğinde bu yazıyı oku yevrum

abur cubur ve tatlıyı bırak ve yürüme mesefen varsa tempolu yürü canım

offf tek korkum gelinliğin üzerime oturmaması olacaktır herhalde

Gizim bence de ne Özgenin ne de Zehranın ihtiyacı yok diyete falannn Fıstık gibi ikiside maşallah

Zehroşşş, bi daha tanımazsan saçını çekicem zaten

abur cubur ve tatlıyı bırak ve yürüme mesefen varsa tempolu yürü canım

offf tek korkum gelinliğin üzerime oturmaması olacaktır herhalde

10 dk lık mesefam var tatlım ya. Abur cuburu bıraktım zaten.

53 Kilo olmak istiyorum ben Zaten benimkiyle iddiadayım olmam şart

Gizim bence de ne Özgenin ne de Zehranın ihtiyacı yok diyete falannn Fıstık gibi ikiside maşallah

Zehroşşş, bi daha tanımazsan saçını çekicem zaten

Bebeğim yok vallahi tanımamam mümkün değil
Kızlar yaa biliyormusunuz ne hayal ediyorum ben. Evlenmişim, sizi evime davet etmişim oturmaya Gelirsiniz dimi hayallerim suya düşmesin

Bebeğim yok vallahi tanımamam mümkün değil
Kızlar yaa biliyormusunuz ne hayal ediyorum ben. Evlenmişim, sizi evime davet etmişim oturmaya Gelirsiniz dimi hayallerim suya düşmesin

Canım beniimmm

Kuzumm, ne kadar güzel olurrr, geliriz tabisii

Hem Sevdicek artık sorun etmez çünkü nişanda tanıştı sizle yoksa biraz sıkıntı olabilirdi

Eveett tanımadı Diloş,Tuğba diyoz falan ama yoookk tanımadı huh

Bananee bananeee benimde gözlüklerim yoktu ama seni tanıdıımmm

Bide diyet falan dediğine bakmayıınn incecik bu kızzzz

burdaki adınla hatırlatsaydınn kuzumm

gelinliğindee de belli olmaz cicimm yaaaaaa

**

nil yarın için şimdiden Allah yardımcınız olsun :26::26:
evinde huzurla, güle güle kullan eşyalarını inşallah

Merhabaaaa canlarım ciğerlerim can tanelerim

Gizotcuğum beni sormuş ama Zehroş cevap vermemiş Özgem olsaydı o verirdi

Neyseee

Gizotummm internet yasaklı bebeğim skype,hotmail,gmail her bir şey yasak Sadece vergi dairesi,sgk sitesi,fabrikamızın sitesi,çalıştığımız banka ve outlook açık ama onda da sanırım konuşmalar arada denetlenebiliyormuş,istediklerin de mail içeriklerini görebiliyorlarmış o yüzden onu da kullanamıyorum

Tuğbimm canım kuzummmm
Zehroş seni tanımadı diye sakın üzülme beni 152354413 defa gördüğü halde hala dibime kadar girmeden ben onu dürteklemeden tanıyamıyor

Sizleri çok özledimmm,kendinize çok cici bakınn

oyyy gülintoşum gelmiş ama gitmiş çok özledim seni ben ama hasret kaldımmm hasret yavrucak

oyy bir ara bizim şirkette böyle idi çok kötüydü hiçbirşey açılmıyordu hiç

bugün migrostan nutella aldım isimlerimizi yazdırdım sonrada tatlı sevmiyorum dedim ama kasanın yanında milka standı gördüm aldım yiyorum şu anda reglim belikide o yüzden acaip çikolata çekti canım

Günayydıııınnnnnnnnnnnnnnn

Gülin kızanı benle uğraşmasana Uzağı göremiyorum ayrıca ben dibine gelince görmem bu sebepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…