şuan hiç kısmıyorum yemeğimden
diyette diilimm
düğüne yakın belki başlarım ama ona da başlamak çok istemiyorumm
ben çok zayıflayınca yüzüm hemen çöküyoo
bide nişanlıcan benden heybetli olunca gelinlikte çocuk gibi kalmak istemiyorumm
gelinlikte arkadan ipli korseli olcağından göbeğim çıkmazzz
ayyy ne duygusal olursunuz siz yarınnn
nillllll cidden çok heyecan verici olmalı canım hayde hayırlısıyla gitsin çeyizlerin mutlu yuvanıza
hayde bugün bitsin artık çok yoruldum çok eve gitmek dinlenmek istiyorum yarın nişanlımın ailesi yemeğe davet ettti ailecek gideceğiz inşallah yöresel yemekler yapacakmış kayınvalidem maharetlibende yeme konusunda maharetliyim
58 kiloyum ama millet ölcekmişim gibi bakıyor anlam veremiyorum çok sinir oluyorum şimdide bir aradaşım geldi aaa giz yanaklaırn çıkmış harika olmuşsun dedi yanımdakiler aynı böyle baktılarneeee zayıflamış yaa ne kilosu diyorlar halbusi hep 58 kiloda duruyor olabilirim garip garip bir saat önce biri zayıf diyip bir saat sonra başka biri gizzz ne güzel olmuşsun yanakların ne güzel diyor
ben nerede duracağmı bilemedim içimden bir ses gelinliğin ipli olmalı giz diyor napacam çok korkuyorum :18::18::18::18:
Giiz ben tam tatlıcıyım yaa
Diloşuum teşekkür ederim. Benim belim ince zaten onun altındakiler kalınNişanlığım tam vucut tipimdeydi vallahi çok güzel örtmüştü bu yüzden Gelinlikte vucut tipime uygun oda ince gösteriyor
Tubim yaaaLaci elbise vardı o akşam üzerimde ondan ince gözüktüm Yüzünü hafızama çok iyi kazıdım vallahi unutmam mümkün değil
Diloşuum teşekkür ederim. Benim belim ince zaten onun altındakiler kalınNişanlığım tam vucut tipimdeydi vallahi çok güzel örtmüştü bu yüzden Gelinlikte vucut tipime uygun oda ince gösteriyor
Tubim yaaaLaci elbise vardı o akşam üzerimde ondan ince gözüktüm Yüzünü hafızama çok iyi kazıdım vallahi unutmam mümkün değil
abur cubur ve tatlıyı bırak ve yürüme mesefen varsa tempolu yürü canım
offf tek korkum gelinliğin üzerime oturmaması olacaktır herhalde
Gizim bence de ne Özgenin ne de Zehranın ihtiyacı yok diyete falannnFıstık gibi ikiside maşallah
Zehroşşş, bi daha tanımazsan saçını çekicem zaten
Bebeğim yok vallahi tanımamam mümkün değil
Kızlar yaa biliyormusunuz ne hayal ediyorum ben. Evlenmişim, sizi evime davet etmişim oturmayaGelirsiniz dimi hayallerim suya düşmesin
Eveett tanımadı Diloş,Tuğba diyoz falan ama yoookk tanımadı huh
Bananee bananeee benimde gözlüklerim yoktu ama seni tanıdıımmm
Bide diyet falan dediğine bakmayıınn incecik bu kızzzz
Canım beniimmm
Kuzumm, ne kadar güzel olurrr, geliriz tabisii
Hem Sevdicek artık sorun etmez çünkü nişanda tanıştı sizle yoksa biraz sıkıntı olabilirdi
İnşallah kuzucuuum
Çıkıorum ben güzeller öpüyorum hepinizi
ben daha yarım saat kadar burdayımmm
Bendeeee, işlerimi de bitirdim yokmuş bişicikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?