ay gerçekten çok duygulu ben yaşadığım halde bende duygulandım..Niill çeyiz çıkarken ağladıysan gelin çıkarken nolcakk:26::26:
Dora bende seni merak ettim topiğe girdim bişe yazdımı acaba die sabah, canım adamın derdi belli sizin imkanlarınız çok onlarınki daha az eziliyor, bizdede benzer durum oldu, sen yüksek şeyler istemiyosun biliyorum ama onlar böle düşünmüyo işte, karşılamayız rezil oluruz gibi düşünüyo.Nişanı anlatmıitın gözleri korkmuş sanırım biraz:26::26: Umarım hayırlısı olur cnm sıkm canını vardır bi hayır
Ayy valla bilmiyorum kuzum ya, çok zor olacak orası kesin
Dila'cım çok geçmiş olsun, dinlenmeye bak bu grip maalesef dinlenmeden geçmiyor.İlaç falan fayda etmiyor.Acil şifalarrr
Kızlar bu arada, aslında ben pek gelenekçi değilim. Yani örneğin ne nişanda ne sözde öyle bohçadır şudur budur yapmadık.İstemedim.Ama bazı adetler var ki, çok hoşuma gidiyor ve yapmak istiyorum. Mesela gelin hamamı, 14 Aralık akşamı Allah izin verirse gelin hamamı yapacağım.Hediyeliklerim bile hazır.Bir de, kına gecesi tavuk alma ve tatlı alma yapmak istiyorum.Bilir misiniz bu adeti? Bursa'da çok yapılır.
Dila'cım çok geçmiş olsun, dinlenmeye bak bu grip maalesef dinlenmeden geçmiyor.İlaç falan fayda etmiyor.Acil şifalarrr
Kızlar bu arada, aslında ben pek gelenekçi değilim. Yani örneğin ne nişanda ne sözde öyle bohçadır şudur budur yapmadık.İstemedim.Ama bazı adetler var ki, çok hoşuma gidiyor ve yapmak istiyorum. Mesela gelin hamamı, 14 Aralık akşamı Allah izin verirse gelin hamamı yapacağım.Hediyeliklerim bile hazır.Bir de, kına gecesi tavuk alma ve tatlı alma yapmak istiyorum.Bilir misiniz bu adeti? Bursa'da çok yapılır.
Gelin hamamını çok istemiştim yapamadım:26: Çok Güzel bişey bence yaaaTavuk almayı bilmiyorum ama kız annesi düğün günü tavuk kızartır yiyecekler hazırlar ki gencler salondan eve gidince yesin diye o nasıl bişey canım
aralığın 14 ünde ankaraya gelicem bilmediğim bi şehirnişanlım gezdirecek beni ama gelinlik 21 e uğramak istiyorum sitede göz dolduran gelinlik modelleri var bilmiyorum kararsızım yinede :26:
kızlar ben geldim
kaç gündür yoktum dün özel güvenlik sınavına girdim şimdi rahatım sonuç bekliyorumnasılsınız görüşmeyeli
aralığın 14 ünde ankaraya gelicem bilmediğim bi şehirnişanlım gezdirecek beni ama gelinlik 21 e uğramak istiyorum sitede göz dolduran gelinlik modelleri var bilmiyorum kararsızım yinede :26:
bence arkası acık olsun dekolte daha guzel duruyor
Hoşgeldin canım; hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur.
Bende mesela tam tersi gelinlikte dekolteyi çok itici buluyorum. Gelinlik saflığın, masumiyetin simgesidir benim gözümde. Gelinlikte seksapalite son derece itici geliyor banaGelinliklerde sırtı incili modelleri çok daha fazla beğeniyorum
ay gerçekten çok duygulu ben yaşadığım halde bende duygulandım..Niill çeyiz çıkarken ağladıysan gelin çıkarken nolcakk:26::26:
Dora bende seni merak ettim topiğe girdim bişe yazdımı acaba die sabah, canım adamın derdi belli sizin imkanlarınız çok onlarınki daha az eziliyor, bizdede benzer durum oldu, sen yüksek şeyler istemiyosun biliyorum ama onlar böle düşünmüyo işte, karşılamayız rezil oluruz gibi düşünüyo.Nişanı anlatmıitın gözleri korkmuş sanırım biraz:26::26: Umarım hayırlısı olur cnm sıkm canını vardır bi hayır
Evimin ilk resimleri, bazı ufak eklemeler yapılacak ama şimdilik bu. Vitrine konanları bulaşık makinesine atmıştım yıkansın diye, fotoğraf çekmek tamda o anda aklıma geldi :)) Vitrin boş değil yani
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=33058
gelinlik kızlar size bir soru hatta yardım istiyorum arkası ipli gelinlik hiç istememe rağmen korkum var bişi soracağım bu arkası bel kısmı ipli üstü incili mdoel nasıl olur sizce
Eki Görüntüle 880252
Grip oldumm yaa berfo( sesim flnda gitti musteriyle nasil konusayim bu seslee
Ayrica yuzum icinde maya derim baska bise de demem :))
Hey millet bişy sorucam size yaaa.
Bir kısmınız balayı hotellerini aldı biliyorum.Şimdi bizde yurtdışı istiyorduk ama benim istediğim İspanya turu en erken biz evlendikten 1 hafta sonra var yada evlendiğimiz günü ona da yetişmemiz mümkün değil.
Bide turlarda yeterli sayı olmazsa erteleme fln oluyor bide başımıza öyle bir şey gelmesindne korkuyorum.
O yüzden rotayı Kıbrıs'a çevirmiştim fakat Kıbrıstaki çoğu hotelin indirimleri daha başlamamış heralde.Mayıs ayı için rezervasyon yapılmıyor
Voyage Türkbükü - Bodrum | Etstur
Bu hoteli çok beğendim nasıl acaba bizde bunumu alsak fiyatlarda iyi gerçekten.
2kişi 7 gece Otel odası 1960-Villa Odası 2156.
Sizce nasıl
Turlarla gitmeyin sizde, bireysel gidin.İlla ki turla mı gidiliyor İspanya'ya. Biz de yurt dışına gidiyoruz ama turla değil.Bir araştır istersen.
Canım biz uğraşmak istemiyoruz ya braz rahata düşkünüz
Kendi başına gez hotel ayarla bilmediğin bi ülke fln.Valla bana skıntı gelir
Canım biz uğraşmak istemiyoruz ya braz rahata düşkünüz
Kendi başına gez hotel ayarla bilmediğin bi ülke fln.Valla bana skıntı gelir
En iyisi evlendikten sonra ayrıca bi zaman yurtdışı yapmak.
Bide geçen sene ikimizde tatil yapamadık denize hasretiz.
Gerçi o dönemde hava bodrumda güzel olur inş.
ciddimisiiinbende yapim o zamansa kuzum nasıl uyguluosun sen
aaa bilmiodum geçmiş olsun kuzum
Maya derken canım
Canımm evinn çok güzel olmuşş
Sağlıkla mutlulukla oturun inşallahh
Canım bencede çok karışık olur ibi geliyor sadece inci yaptır bence ya da sadece ipli düğüne yakın ona gene bi ayarlama yaparlar ya strese girme hiç boşuma
İncili hiç düşünmemiştim bende sen söyliyince aklıma geldi ben ipli düşünüyodum ama incilide yaptırabilirim aslında
Senin gelinliğinin modeli nasıl canım kollu mu straplez mi :44:
Bu hafta içi bi aksilik çıkmazsa burda gözüme kestirdiğim bi gelinlikçi var gidip bi bakmak istiyorum hiç hayatımda gelinlik giymedim küçükken bile hatta birisinin gelini fln deneme bile yapmadım düşünmesi bile heycanlı
Maya mı :26: ilk defa duydum bendede hiç sivilce fln çıkmazdı son bikaç aydır anlımın kenarlarında çıkıyor ve ben yoluyorum farkında olmadan iz bile kaldı birazbanada anlatın şu mayayı bende deniyim ya normal maya mı nasıl yapılıyor:44:
ayy gelin hamamı çok güzel oluyor yaaa keşke benimde çevrem burda olsa bende yapsam üstelik bizim burda kadınlar için hamam bile yok doğru düzgün
ben seviyorum valla adetleri ya bohça mohça tam benlikyap kız içinde kalmasın hayatımızda bi kere yaşıcaz bunları gönlünden ne geçiyorsa yap
tavuk alma bizim buralarda hiç yok bende röfleliden duymuştum ilk defa çok şaşırdım ama eminim çok eğlencelidir yıllarca anı olarak kalır size
bende kız alması yapılsın istiyorum benim kvler şehirdışından gelcek bikaç gün önce gelirler bizde kalırlar zaten garip olabilir aslında ama bilmiyorum ya nişanlıma dedim keşke gelin almam olsa diye yaparız dedi ama bilmiyorum kesin duygulanıp ağlarım evden çıkarken falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?