'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya öyle ama ben bi karar vergimde tanı senın basında aılen yok tek yetstn sayma kmseyı dıyor yaaaaaaaaa
ne var sankı bir yüzük almakta uygunu ayarlar alır alacak adam dıyor yaaaaaaaaaaaa

pırlanta yerine altın alsın canım tek taş kimin parmağında artık pırlanta var ki.
150-200'e altın tek taşlar var.

bnm yengem 15 yıllık evli..
vaktnde bbası başlık parası die tv izlemiş
bide altın zincir şunu al bunu demiş..
tamam dayımla yengem çok mutlu
ama her fırsatta dayımbunu yengemin yüzüne vuruyor.
yengem okadar mahçupki..

bizde hiç adet değildir şunu al bunu al demek..

Yağmurcum bakıyorum annen hala yumuşamamış bu konuda Bence bu saatten sonra herşey senin elinde. Bir tektaş yüzünden ilişkiyi bitirmek pireyi deve yapmaktan başka bişey değil ki! :S Sen bu çocuğu seviyorsan ve onunda sevgisinden eminsen bu tektaş cart curt ne olursa olsun sağlam durmalısın... Gerekirse üzüntünü annenle bile paylaşmamalısın. Sineray'dı yanılmıyorsam annen evlenirken tektaş mı vardı demiş... Çok haklı. Bizim annelerimiz bir sepetini alıp çıkmadı mı evden, incecik bir söz yüzüğü ile... Önemli olan kalptir, annene bunu anlatmalısın... Bu ilişkinin bu saatten sonra bütün yükü senin omuzlarında inan bana... Kuyumcu da çalışıyor diye kuyumcuyu satın alacak değil ya çocuk, elinden ne gelir imkan yoksa dükkanı mı soysun(( Hadi üzme onu da kendini de. Tektaş herşey değildir...

pırlanta yerine altın alsın canım tek taş kimin parmağında artık pırlanta var ki.

işte kimse alamıyor sokaktakı liseli kızlarda bile var diyor normalı o alıcagı pırlanta değerini ortaya koyacak dıyor seni degerli kılıcak kimsenin alamadıgını almak ne var dio 1000bile var dıo ama ben 785 e buldum of(((((((((((((((

işte kimse alamıyor sokaktakı liseli kızlarda bile var diyor normalı o alıcagı pırlanta değerini ortaya koyacak dıyor seni degerli kılıcak kimsenin alamadıgını almak ne var dio 1000bile var dıo ama ben 785 e buldum of(((((((((((((((

ayy kriz geçirdim resmen burda

yagmur sevilinin içinden gelmiyor..
içinden gelmiyor..
sana almak içinden gelmiyor..
zorla olurmu böyle şeyler yahu..
içinden olayını bırak üstüne basa basa almayacam demiş.
bi bu almayacam muahbbeti 1 2 3 kez açılmış.
bnce ısrar etmemelsin..

yok bide diğer konunda belirtmisşin ev alıo cv..
pırlanta ilemi mutu oluncak..
onun borcunu öderken annenmi yanında olcak..
ben pırlanta ve tek taş arasındaki parkı bile bilmem yahu

Son düzenleme:

bebeğim ya bende yük zaten yoruldum kactır haber yolluyorlar ama annem kabul etmıyor...
ortada yüzük yok..
bir yüzük ney ki diyor alamıcak kadar!
dayın abin baaban demezmi kıza takmadılar onun suratına sölerler isteme günü dedı
bize yapılmadı evet diyor ama salaktık bak 30yıldır kiracıyım ne bilezik var ne evlilik alyansım var dıyor 1 kızımız var herseyın en ıyısını ıstedık kabul etmedık baktın bu cocukga ama 1 yüzükte birşey yyok lafını edıyorsa karsımada gelmesın dedı!
ay cok doluyumm

Bence bir süre aranızda bu muhabbetleri kapatın canım.sen üstüne gittikçe o da inat edicek almıycam diye bırak biraz kendi haline.
biz de evlenirken bu tarz olaylar yaşadık ne kadar gençler böyle düşünüyor desekte aileler istiyor. benim eşim tek çocuk bana kayınvalidemle eşim herşeyi yaptılar fazla fazla şimdi kız kardeşime de annem olsun istiyor ama insanın durumu yoksa da zorlamamak lazım.
daha şimdiden böyle sorun çıktıysa daha bunun nişanı var nişanda o takılcak bu takılcak. sonra düğün var düğünde de sorun çıkar. erkek arkadaşını al karşına geniş zamanlı konuş.

ya dediği ben istemezmiyim sana alıyım ama para yok pul yok alamam he alamazmıyım alırım yüzükle batmam ama gerek yok ona dedı şimdi dediği buuu

bena artık yorum yapmaycam..

bana terss böyle şeyler:)

mutlu olursam inş nedim

ONUN PARASI ÖNEMLİ DEĞİL CANIM Bİ TENEKEDE OLSA ANLAMI ÖNEMLİ OLAN TABİ BUNU ANLAYABİLENE.. aİLENLE KONUŞMAN LAZIM BU KONUYU

Son düzenleme:

Canım bak bir de şöyle bir şey var tamam çocuk alıcak tek taşı da senin ailende bir şeyler yapıcak mı?
sadece erkek tarafından istemek saçma. bak aileninde durumu aman aman değilmiş karşı tarafıda anlasın bu yüzden.
bana nişanda düğünde erkek tarafı settir bileziktir taktı ama benim ailemde doldurdu kollarımı boynumu.

konustum para yok dıyor bumu bana destegın dıyor ama takıda takamam dıyor ben hangi birini alttan alıyım aileme karsı duruyımki 4 evin 1 kızıyım yaaa ay gebercem yaaaaaa

yaarlar bizim taraf dayım teyzem ananem annemlerde bileziklerini bohcamı vs yaparlar...yapamıyacagı seyı annem istemez yaptrmazda ama bir kere evlenıyorsunu ona kilolarca altın tak demedık deıyor bir yüzük takması gereken dedı bu almıcam deıdıgını bılmıyor bilseeeeeeeeeee ama demem asla!
ben napıcam böle hep aralarında

selam kızlarr

bizimkilerin bahce partisine inmeden size bi ugrıyım dedim

yagmurcum senle konusmustuk bu meseleyi bence hiç buyutme bu kadar

benimki alırken birsuru para vermiş yokyere... ben kızdım ne gerek vardı bu kadar para verdin buna diye... uzerinde pırlanta diye yazmıyor ki çünküüü??

goren soruyor pırlanta mı diye bide... yani 100 liralık bişeyde alsa aynısı olcaktı cok içim gitti verdigi paraya.. ben de tektasım olsun istedim hep ama pırlanta olcak diye tutturmamıstım..

normal bişeyde alsa aynısı olcaktı inan bana aradaki fark anlasılmıyor hiç... annenin yuzugun pırlanta olup olmadını anlaması için sertifikasını gormesi lazım... sertifikayıda alıp yuzuge yapıstıramıosun ole duruyo benim kasada garanti yerine bişey olursa diye... benim annemde hep derdi pırlanta olsun onun bi anlamı var falan diye ne gerek var derdim... sonradan ne sertifikaya baktı ne bişey yaptı hatta verdigi parayı duyunca cok uzuldu

bi eksiginizi alırdınız gerek yokmus diye... bence annen biraz daha dusunceli olmalı

bankamadtik 100tlmi yediği için bunu ispatlayamadıgım için 100 tl uçtu.
sevgilime paraya yanmıyorum bıçak takımını alamadım ona üzlüyorum dedim
gönder modeli ben kkartımdan alim dedi:)

mutlu oldumpaylaşmak istedim
aşığım ben ömrüme

Bu muhabbetleri sevgilinde bildiği için bebeğim özür dileyerek söyleyeceğim ama anneni hiç sevmeyecek Çünkü önünüze koskocaman bir set çekmiş "tektaş" niyetine... Bunun salaklıkla alakası yok, tektaşla mutluluk huzurda olmuyor, annene gerçekleri göster. Kadındır yoktan var eden. Benim annemle babam bir bavulla çıkmışlar köyden, babamın kucağında oğlu kolunda karısı varken. Ne bir eşya, ne para pul... Bak şimdi Allahımıza çok şükür evimiz, arabamız var. Kimseye eyvallahımız yok. Demek istediğim şu tektaş gerçekten mutluluğun simgesi veya kız istemeden önce alınacak bir adet değildir... Bu kişinin gönlünden geçer, alırsa alır almazsa almaz. Belirtmiş durumum yok diye, üstelik ev kredisi ödüyor biliyorsun üsteleme nolur daha fazla. Ya da çok mu istiyorsun gelip istemelerini tel sorun tektaş mı? Yardım et, beraber alın. Annene söyleme tabiiki hiç değilse bu sorun kalksın ortadan...

[Beni yanlış anlama, seni seviyorum...]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…