Canım herkesin beklentisi falklı tatlım annen evlenmiycek ki sen evleniceksin uun bi altın alırsınız olur biter. Yani pırlantaya ihtiyaç bile yok. Kızma ama tatlım bu kadar yüksek tutma beklentilerini sonra hayal kırıklıgına ugrayabilirsin. durumu neyi almaya yetiyosa onu alsın canım.
pırlanta yerine altın alsın canım tek taş kimin parmağında artık pırlanta var ki.
150-200'e altın tek taşlar var.
pırlanta yerine altın alsın canım tek taş kimin parmağında artık pırlanta var ki.
150-200'e altın tek taşlar var.
Yağmurcum bakıyorum annen hala yumuşamamış bu konudaBence bu saatten sonra herşey senin elinde. Bir tektaş yüzünden ilişkiyi bitirmek pireyi deve yapmaktan başka bişey değil ki! :S Sen bu çocuğu seviyorsan ve onunda sevgisinden eminsen bu tektaş cart curt ne olursa olsun sağlam durmalısın... Gerekirse üzüntünü annenle bile paylaşmamalısın. Sineray'dı yanılmıyorsam annen evlenirken tektaş mı vardı demiş... Çok haklı. Bizim annelerimiz bir sepetini alıp çıkmadı mı evden, incecik bir söz yüzüğü ile... Önemli olan kalptir, annene bunu anlatmalısın... Bu ilişkinin bu saatten sonra bütün yükü senin omuzlarında inan bana... Kuyumcu da çalışıyor diye kuyumcuyu satın alacak değil ya çocuk, elinden ne gelir imkan yoksa dükkanı mı soysun (( Hadi üzme onu da kendini de. Tektaş herşey değildir...
ayy kriz geçirdim resmen burda
yagmur sevilinin içinden gelmiyor..
içinden gelmiyor..
sana almak içinden gelmiyor..
zorla olurmu böyle şeyler yahu..
içinden olayını bırak üstüne basa basa almayacam demiş.
bi bu almayacam muahbbeti 1 2 3 kez açılmış.
bnce ısrar etmemelsin..
yok bide diğer konunda belirtmisşin ev alıo cv..
pırlanta ilemi mutu oluncak..
onun borcunu öderken annenmi yanında olcak..
ben pırlanta ve tek taş arasındaki parkı bile bilmem yahu
işte kimse alamıyor sokaktakı liseli kızlarda bile var diyor normalı o alıcagı pırlanta değerini ortaya koyacak dıyor seni degerli kılıcak kimsenin alamadıgını almak ne var dio 1000bile var dıo ama ben 785 e buldum of(((((((((((((((
işte kimse alamıyor sokaktakı liseli kızlarda bile var diyor normalı o alıcagı pırlanta değerini ortaya koyacak dıyor seni degerli kılıcak kimsenin alamadıgını almak ne var dio 1000bile var dıo ama ben 785 e buldum of(((((((((((((((
bebeğim ya bende yük zaten yoruldum kactır haber yolluyorlar ama annem kabul etmıyor...
ortada yüzük yok..
bir yüzük ney ki diyor alamıcak kadar!
dayın abin baaban demezmi kıza takmadılar onun suratına sölerler isteme günü dedı
bize yapılmadı evet diyor ama salaktık bak 30yıldır kiracıyım ne bilezik var ne evlilik alyansım var dıyor 1 kızımız var herseyın en ıyısını ıstedık kabul etmedık baktın bu cocukga ama 1 yüzükte birşey yyok lafını edıyorsa karsımada gelmesın dedı!
ay cok doluyumm
Bence bir süre aranızda bu muhabbetleri kapatın canım.sen üstüne gittikçe o da inat edicek almıycam diye bırak biraz kendi haline.
biz de evlenirken bu tarz olaylar yaşadık ne kadar gençler böyle düşünüyor desekte aileler istiyor. benim eşim tek çocuk bana kayınvalidemle eşim herşeyi yaptılar fazla fazla şimdi kız kardeşime de annem olsun istiyor ama insanın durumu yoksa da zorlamamak lazım.
daha şimdiden böyle sorun çıktıysa daha bunun nişanı var nişanda o takılcak bu takılcak. sonra düğün var düğünde de sorun çıkar. erkek arkadaşını al karşına geniş zamanlı konuş.
bena artık yorum yapmaycam..
bana terss böyle şeyler:)
mutlu olursam inş nedim
Canım bak bir de şöyle bir şey var tamam çocuk alıcak tek taşı da senin ailende bir şeyler yapıcak mı?
sadece erkek tarafından istemek saçma. bak aileninde durumu aman aman değilmiş karşı tarafıda anlasın bu yüzden.
bana nişanda düğünde erkek tarafı settir bileziktir taktı ama benim ailemde doldurdu kollarımı boynumu.
bebeğim ya bende yük zaten yoruldum kactır haber yolluyorlar ama annem kabul etmıyor...
ortada yüzük yok..
bir yüzük ney ki diyor alamıcak kadar!
dayın abin baaban demezmi kıza takmadılar onun suratına sölerler isteme günü dedı
bize yapılmadı evet diyor ama salaktık bak 30yıldır kiracıyım ne bilezik var ne evlilik alyansım var dıyor 1 kızımız var herseyın en ıyısını ıstedık kabul etmedık baktın bu cocukga ama 1 yüzükte birşey yyok lafını edıyorsa karsımada gelmesın dedı!
ay cok doluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?