'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

heh benimki hiç böle demedi bana ama hiiiiiiiiç o inceliği görmedim aldrmazdm kıyamam ama demedi bile

konustum para yok dıyor bumu bana destegın dıyor ama takıda takamam dıyor ben hangi birini alttan alıyım aileme karsı duruyımki 4 evin 1 kızıyım yaaa ay gebercem yaaaaaa

o zaman çocuğun durumu yok, karar senin ya sevginin arkadasında durucaksın ben parası pulu için sevmedim diyceksin ya da evlilik konusunu biraz erteliyceksiniz beraber para biriktirceksiniz.
yok yere zorlama söz nişan vs.. diye keza sinir olurum öyle kızlara.. daha bekleyin biraz zaman verin birbirinize.
o da yapamam diyip sıyrılmasın elinin erdiği yere kadar 1-2 birşeyler yapsın.

kabul etmıyor onuda kendin takıcaksan kendine ben niye varım diyor bebeğim yanlıs anlamıyorum ailemle onun arasında gidip glemekten yoruldum sadece almasın takmam artık zaten ki kırıldı yüregim anneme de tepkim var yok deıl merak etmeyın ama o benim mutsuzlugumu istemez ana o yaa
bi yolunu bulurum umarım dua edın ya yoruldm arada lafı yiyen 2sinden de benim!!!!!!!!!!

Katılıyorum canım

Bende tek kızım ailede cnm. Ama bak 6 sene olduuu hala bekliyoruz. Yüzükte onda bunda hiç bişeyde değilim o 785 TL ile sen yatak odanı düzersin buzdolabı bile alabilirsin. Ben kesinlikle bi erkek olsam o kadar para vermezdim. Gerçekten çok para. Onu alınca üstüne bi pankart asman lazım yüzüğüm pırlanta diye. Hiç bir farkı yok altın yüzük daha şık bana göre. Ben bu konuda yorum yapmıyorum daha fazla cnm

canm 2 yıl bitti 2 2,5 yıldaha beklicem daha napıyım ki ama ailesi hiçbişi yapmıcakmıs bilezik bile takmazlar dedı bende takamam gücüm yok dedı anneme bunu daha demedm de annene dıyorr

bnde yapmam istemiyorum. bi konuşsam duramicam çünkü

neyse yapmayın taamam sağol

anneyle damat adayı şimdiden zıtlaşmış...

boyle giderse bu yasadıgın ilk problem olmaz canım.. aranın bi şekilde bulunması lazım yoksa aralarında yıpranmaya devam eden hep sen olcaksın

ama sunu unutma anne baba tamam herzaman ole basımızın ustunde yerleri var ama sen kendi ilişkinden eminsen ne onun ailesinin ne de kendi ailenin işlere bu kadar mudahil olmasına izin verme... cıkan sorunların cogu aileler yuzunden oluyor

evet canım biz de 8 yıllık beraberliğimizin sonunda evlendik.
en zor zamanlarında yanında oldum hep şark hizmeti diyarbakıra çıktı ailem çok sorun yapmıştı ama hep eşimin yanında oldum hemen evlenelim diye tutturmadım. erkek tarafını çok da zorlamamak lazım, her iki tarafta bence eşit şeyler yapmalı ne eksik yapıp mahçup kalınsın ne de fazla yapıp mahçup bırakılsın karşı taraf.
zaten evlenince takılmıyor altın falan anca yatırım.

çağlam annem ya zıt değil bazen onu soruyor napıo üzülüyor onun adına öle kötü biri deil annem asla ya
benimkide sorar onu aslında zıtlık yok ama işte...(((((((

yağmurcum annene anlat deki evimiz olsun eşyamız olsun tektaş varsın sonra gelsin anlat ona tektaşa verceğimiz parayla başka birşey yaparız evimizi dizelim sonra aşkım bana alır de bu durumda ayranınız yok içmeye gibi olmasın saçma olur herşeyin olsun tektaşın olmasın gerekirse takma canım annende ana anlar inşallah

canm 2 yıl bitti 2 2,5 yıldaha beklicem daha napıyım ki ama ailesi hiçbişi yapmıcakmıs bilezik bile takmazlar dedı bende takamam gücüm yok dedı anneme bunu daha demedm de annene dıyorr
Tatlım kusura bakma ama artık sevgilinin ki altın yapma olayından çıkmış. senin için hiç bir zorluğun altına girmiyor gibi. olay artık buraya gelmiş

yağmurcum üzülme ve tavsiyem bir daha konuyu açma demek ki alacak durumu yok ki zaten almıcam demiş tek taş olması sorun değil ki he benim var evlenme teklifi ettiğinde takmıştı ama illa olması gereken bişey değil. Seni anlıyorum tek taş almak inan güzel bir duygu ama ne olur üzme kendini..Çağlayada katılıyorum ayrıca =)

Yağmurcum keşke annende biraz daha oluruna bıraksa sana bıraksa... Ama illa yüzük de yüzük demiş

Keşke senin için birşeyler yapabilsem. Siz bu ilişkiyi bu muhabbet yüzünden çok yıprattınız hala da yıpratıyorsunuz. İşin en kötü yanı da ne biliyor musun? Sen bunları hiç unutmayacaksın hep içinde ukde kalıcak...

Ama hep söyledim şimdi de söylüyorum erkeklerden bizim gibi olmamızı beklemeyelim. Onlar Allah tarafından düşüncesiz yaratılmışlar:)

[[[PC:Iloveyou Evrenimoooooo]]]

çağlam annem ya zıt değil bazen onu soruyor napıo üzülüyor onun adına öle kötü biri deil annem asla ya
benimkide sorar onu aslında zıtlık yok ama işte...(((((((

o zaman yumusaması daha kolay olur.. sen şimdi sakin ol ve zamana bırak bu konuyu.. 2 taraftan biri illaki pes eder.. bosuna arada yıpratma kendini daha 2013 e cok var balım, zamanınız var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…