bankamadtik 100tlmi yediği için bunu ispatlayamadıgım için 100 tl uçtu.
sevgilime paraya yanmıyorum bıçak takımını alamadım ona üzlüyorum dedim
gönder modeli ben kkartımdan alim dedi:)
mutlu oldumpaylaşmak istedim
aşığım ben ömrüme
konustum para yok dıyor bumu bana destegın dıyor ama takıda takamam dıyor ben hangi birini alttan alıyım aileme karsı duruyımki 4 evin 1 kızıyım yaaa ay gebercem yaaaaaa
Bu muhabbetleri sevgilinde bildiği için bebeğim özür dileyerek söyleyeceğim ama anneni hiç sevmeyecekÇünkü önünüze koskocaman bir set çekmiş "tektaş" niyetine... Bunun salaklıkla alakası yok, tektaşla mutluluk huzurda olmuyor, annene gerçekleri göster. Kadındır yoktan var eden. Benim annemle babam bir bavulla çıkmışlar köyden, babamın kucağında oğlu kolunda karısı varken. Ne bir eşya, ne para pul... Bak şimdi Allahımıza çok şükür evimiz, arabamız var. Kimseye eyvallahımız yok. Demek istediğim şu tektaş gerçekten mutluluğun simgesi veya kız istemeden önce alınacak bir adet değildir... Bu kişinin gönlünden geçer, alırsa alır almazsa almaz. Belirtmiş durumum yok diye, üstelik ev kredisi ödüyor biliyorsun üsteleme nolur daha fazla. Ya da çok mu istiyorsun gelip istemelerini tel sorun tektaş mı? Yardım et, beraber alın. Annene söyleme tabiiki hiç değilse bu sorun kalksın ortadan...
[Beni yanlış anlama, seni seviyorum...]
o zaman çocuğun durumu yok, karar senin ya sevginin arkadasında durucaksın ben parası pulu için sevmedim diyceksin ya da evlilik konusunu biraz erteliyceksiniz beraber para biriktirceksiniz.
yok yere zorlama söz nişan vs.. diye keza sinir olurum öyle kızlara.. daha bekleyin biraz zaman verin birbirinize.
o da yapamam diyip sıyrılmasın elinin erdiği yere kadar 1-2 birşeyler yapsın.
o zaman çocuğun durumu yok, karar senin ya sevginin arkadasında durucaksın ben parası pulu için sevmedim diyceksin ya da evlilik konusunu biraz erteliyceksiniz beraber para biriktirceksiniz.
yok yere zorlama söz nişan vs.. diye keza sinir olurum öyle kızlara.. daha bekleyin biraz zaman verin birbirinize.
o da yapamam diyip sıyrılmasın elinin erdiği yere kadar 1-2 birşeyler yapsın.
Katılıyorum canım
Bende tek kızım ailede cnm. Ama bak 6 sene olduuu hala bekliyoruz. Yüzükte onda bunda hiç bişeyde değilim o 785 TL ile sen yatak odanı düzersin buzdolabı bile alabilirsin. Ben kesinlikle bi erkek olsam o kadar para vermezdim. Gerçekten çok para. Onu alınca üstüne bi pankart asman lazım yüzüğüm pırlanta diye. Hiç bir farkı yok altın yüzük daha şık bana göre. Ben bu konuda yorum yapmıyorum daha fazla cnm
Katılıyorum canım
Bende tek kızım ailede cnm. Ama bak 6 sene olduuu hala bekliyoruz. Yüzükte onda bunda hiç bişeyde değilim o 785 TL ile sen yatak odanı düzersin buzdolabı bile alabilirsin. Ben kesinlikle bi erkek olsam o kadar para vermezdim. Gerçekten çok para. Onu alınca üstüne bi pankart asman lazım yüzüğüm pırlanta diye. Hiç bir farkı yok altın yüzük daha şık bana göre. Ben bu konuda yorum yapmıyorum daha fazla cnm
kabul etmıyor onuda kendin takıcaksan kendine ben niye varım diyor bebeğim yanlıs anlamıyorum ailemle onun arasında gidip glemekten yoruldum sadece almasın takmam artık zaten ki kırıldı yüregim anneme de tepkim var yok deıl merak etmeyın ama o benim mutsuzlugumu istemez ana o yaa
bi yolunu bulurum umarım dua edın ya yoruldm arada lafı yiyen 2sinden de benim!!!!!!!!!!
bnde yapmam istemiyorum. bi konuşsam duramicam çünkü
neyse yapmayın taamam sağol
Katılıyorum canım
anneyle damat adayı şimdiden zıtlaşmış...
Boyle giderse bu yasadıgın ilk problem olmaz canım.. Aranın bi şekilde bulunması lazım yoksa aralarında yıpranmaya devam eden hep sen olcaksın
ama sunu unutma anne baba tamam herzaman ole basımızın ustunde yerleri var ama sen kendi ilişkinden eminsen ne onun ailesinin ne de kendi ailenin işlere bu kadar mudahil olmasına izin verme... Cıkan sorunların cogu aileler yuzunden oluyor
canım şu durum o kadar küçük ve büyültülmüş bi durum ki parasına puluna baıp mı vericekler kızı. Saçma balım sinirlenmek istemiyorum çünkü sende de suç var canım.
Tatlım kusura bakma ama artık sevgilinin ki altın yapma olayından çıkmış. senin için hiç bir zorluğun altına girmiyor gibi. olay artık buraya gelmişcanm 2 yıl bitti 2 2,5 yıldaha beklicem daha napıyım ki ama ailesi hiçbişi yapmıcakmıs bilezik bile takmazlar dedı bende takamam gücüm yok dedı anneme bunu daha demedm de annene dıyorr
tatlım kusura bakma ama artık sevgilinin ki altın yapma olayından çıkmış. Senin için hiç bir zorluğun altına girmiyor gibi. Olay artık buraya gelmiş
çokmu komik berfin çokmuuuuuuuuuuuu
canın sağolsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çağlam annem ya zıt değil bazen onu soruyor napıo üzülüyor onun adına öle kötü biri deil annem asla ya
benimkide sorar onu aslında zıtlık yok ama işte...(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?