Harika bir hafta geçirmeniz dileğiyle herkese günaydınlarrrr
Kızlar gelinliğimi teslim aldım. Yanımda annem vardı alırken, son kez giydim elimde çiçeğim, duvağım annem ağlamamak için zor tuttu kendini. Gelinliğime bayıldım bayıldım bayıldım...
Dünde nişanlımın damatlığını aldık Sarar'dan, papyonlu tercih ettik biz.Belinde kuşağı, papyonu harika görünüyordu. O aynaya bakarken, bende ona baktım ve "bu adam benim eşim mi olacak yani" diye düşündüm.
Ve tabi sonra evimize gittik, kitaplığımı kurmamıştık onu kurmak için gittik.Ev buz gibi tabi, kaloriferleri açtık. Çay demledik, nişanlım gitti yiyecekler birşeyler aldı.Ohh hem kitaplığı kurduk, hem çay içip bir şeyler yedik.İşlerimiz bitince, televizyon izledik beraber.Hiç çıkmak istemedik evden ama son 12 gün diyerek, evlerimize gittik.
Harika bir hafta sonuydu, evimizde beraber oturmak yemek içmek, hayaller kurmak çok güzeldi. Ama günler yaklaştıkça, ailemden ayrılamayacakmışım gibi gelmeye başladı.Sanki gelin almada, "vazgeçtim, ben ailemden ayrılamam" diye bağıracakmışım gibi geliyor. Normal mi acaba bu duygular?:44:
Her ikiside güzel hediyeler bence.
Playstation erkekleri can evinden vuran bir hediye ztn
Telefonada ihtiyaç varsa mantıklı bncede
Cnm son dakika herşeyi almak senin için baya yorucu ve zor olur bencede.Gerçi önemli olan şeyleri halledip küçük detayları evlenince eşinlede halledebilirsiniz.
Ben alıyorum alıyorum hala eksik var gibi evin eksiği bitmiyor ztn
evet canım doğru diyorsun erkekleri can evinden vuruyor bu hediyeler bide benim bir harcamam kalmadı çeyizim bitti tabi bana görebütün detaylarıyla çeyiz topiğimde var bakıyorum eksikler varmıdır diye daha oraya koymadığım çok şeyim var o yüzden bana göre büyüklü küçüklü parçalar ile bu iş bittti
çeyiz çok zor aslında yani ben 2 senede yaya yaya bitirdim ki hala elektirik süpğürgem eksik mesela almadım alacakytım ama bekletiyorum onu
bana göre azar azar yaya yaya yapılmalı çeyiz birden alınca zor oluyor
Benim de minik bir çeyiz topiğim var. Ama tüm aldıklarım o kadar.
Her şeyimi sona saklayacam
Aslında keyifli de olabilir. Bir gün alışverişe gidip tüm gün deli gibi alışveriş yapabilirim :)
oyyy canım yaaa çok duygusal bunlar ahhh ahhhh şaka gibi dahga geçen gün 20 günün vardı sen evlenirken bizim düğün için 4 aylara inmiş olacağız haydi hayırlısı inşallah
glinliğini almana beğenmene içine sinmesine çok sevindim, damatlığı bizde sarardan düşünüyoruz ne kadara aldınız canım bizde son anlarda alacağız kısmetse
evinizde yemek yemek harikadır bizde geçenlerde alışveriş yapıp evimizde ölçü alırken yemiştik çok güzeldi harika bir duyguydu o
Bu aralar herkes baya duygusal, gözler doluyor ama herkes tutuyor kendini.
Valla dün gittik, baktık işte .Satış temsilcisi eğer dün gelseydiniz indirim yoktu bugün %20 indirim başladı dedi. Pantalon-ceket, gömlek, papyon-kuşak seti-kol düğmeleri-ayakkabısı 1130 TL tuttu, %20 indirimle 900 TL'ye aldık. Ceketini düğünden sonra götürücez, yakalarını çıkartacaklar ileride de takım elbise olarak kullanabilecek. Gömleği de papyon takılacağı için yakası değişik. Bir daha kullanamayacak diye düşünürken, satış temsilcisi kutuda yedek yaka var, düğünden sonra getirin normal gömleğe dönüştürelim dedi. Bunun üzerine ben de " ooo erkekler ne güzel, bizim gelinliği bir daha kullanma şansımız yok" dedim; nişanlımda "senin gelinlikten salona perde olur ancak" dedi.
canım parayı koydun mu kenara hiç birşey olmaz birgünde alırsın emin ol panikleme ben yaya yaya yaptığım için çok rahatım ama son andada birşeyler alabilirdim ki bizim evde çok küçük annem çok kızıyor alıp hala eve getiriyorum diye ki
Bu aralar herkes baya duygusal, gözler doluyor ama herkes tutuyor kendini.
Valla dün gittik, baktık işte .Satış temsilcisi eğer dün gelseydiniz indirim yoktu bugün %20 indirim başladı dedi. Pantalon-ceket, gömlek, papyon-kuşak seti-kol düğmeleri-ayakkabısı 1130 TL tuttu, %20 indirimle 900 TL'ye aldık. Ceketini düğünden sonra götürücez, yakalarını çıkartacaklar ileride de takım elbise olarak kullanabilecek. Gömleği de papyon takılacağı için yakası değişik. Bir daha kullanamayacak diye düşünürken, satış temsilcisi kutuda yedek yaka var, düğünden sonra getirin normal gömleğe dönüştürelim dedi. Bunun üzerine ben de " ooo erkekler ne güzel, bizim gelinliği bir daha kullanma şansımız yok" dedim; nişanlımda "senin gelinlikten salona perde olur ancak" dedi.
ayyy yorumlar öldürdü beniçok amaçlı damatlık yaaaa valla inşallah bizde böyle damatlık buluruz ne diyim ceketi siyah yakası saten tarzımı yakaları çıkıyorsa çok güzel ayyyy çok heyecanlanıyorum hade geçsin zaman geçsin
Anneler hep kızıyor galiba :)
Evet ya gelinlik düğünden sonra evin neresinde saklanır ki, kocaman şey. En iyisi satmak galiba.
Harika bir hafta geçirmeniz dileğiyle herkese günaydınlarrrr
Kızlar gelinliğimi teslim aldım. Yanımda annem vardı alırken, son kez giydim elimde çiçeğim, duvağım annem ağlamamak için zor tuttu kendini. Gelinliğime bayıldım bayıldım bayıldım...
Dünde nişanlımın damatlığını aldık Sarar'dan, papyonlu tercih ettik biz.Belinde kuşağı, papyonu harika görünüyordu. O aynaya bakarken, bende ona baktım ve "bu adam benim eşim mi olacak yani" diye düşündüm.
Ve tabi sonra evimize gittik, kitaplığımı kurmamıştık onu kurmak için gittik.Ev buz gibi tabi, kaloriferleri açtık. Çay demledik, nişanlım gitti yiyecekler birşeyler aldı.Ohh hem kitaplığı kurduk, hem çay içip bir şeyler yedik.İşlerimiz bitince, televizyon izledik beraber.Hiç çıkmak istemedik evden ama son 12 gün diyerek, evlerimize gittik.
Harika bir hafta sonuydu, evimizde beraber oturmak yemek içmek, hayaller kurmak çok güzeldi. Ama günler yaklaştıkça, ailemden ayrılamayacakmışım gibi gelmeye başladı.Sanki gelin almada, "vazgeçtim, ben ailemden ayrılamam" diye bağıracakmışım gibi geliyor. Normal mi acaba bu duygular?:44:
günaydın kızlarrr
burası çok soğuk dondum işe gelirkenn :18::18::18:
*
nilll son 1 pazar yazıyoo
damatlık ve gelinlikleriniz tekrardan hayırlı olsun mutlulukla giyin inşallah
*
gizz iyi duruyo bence bilezikk
*
bir adet gülintoş görüyorum aşağıda aynı zamandaa
Evet ceketi siyah, yakaları saten olanlardan. Biz öyle tercih ettik. Renkli ceketler falanda vardı ama, ne ben ne de nişanlım sevmiyoruz bu tarz damatlıkları. Hele bir tane vardı "bunu alsana şahane" dedim, "hee alayım da İbrahim Tatlıses geldi düğüne sansınlar" dediİlginç bir kumaşı vardı, pırıl pırıl parlıyordu falan balık sırtı gibi, satış temsilcisi arkadaşta bizim bu halimize baya güldü eğlendi
Geçicek geçicek, hiç merak etme.Hele 2 aydan sonrasının nasıl geçtiğini anlamayacaksın.
Ben pek satabileceğimi düşünmüyorum. Siz nişanlımın perde benzetmesine bakmayın, benim gelinliğim tamamen dantel kaplı.Gelinlikçim ileride bunu getir, üzerinde ki danteli değerlendirip sana güzel bir elbise yaparız dedi. Önemi büyük değerli bir şey gelinlik, satabileceğimi düşünmüyorum açıkçası.
anım bizde kesinlikle siyah istiyoruz bide sarar yada damattan alacağız çünkü nişanlılığıda sarardan aldık kalitesini çok beğeniyoruz biz
canım kına hediyelerine bayıldım bende kavanozlardan nişanda yapmıştım kınada yaparmıyım bilmiyorum ama insan çok mutşlu oluyor ben herşeyi netten sipariş etmiştim sen nereden aldın bunları
Valla canım bizde Damat'ı düşünüyorduk ama, fiyatları görünce düşünmeyelim belki düşünmesi bile paradır diyerek aklımızdan çıkardıkDamat'ta bir damatlık sorduk, 3500TL dediler. Ayakkabıları yok bir de buna. Biz de nişanda giydiği takımı Sarar'dan aldığımız için ve çok memnun kaldığı için Sarar'a yöneldik direk.
Kına hediyeliklerini, valla cam kavanozları bizim Bursa'da Cumhuriyet Caddesi var, cam şişe vs gibi toptancılar var oradan aldık tanesi 0,40 Krş'a, stickerı internetten sipariş verdim. 200 Tanesi 60 TL. Hoşuma gitti açıkçası. Nişanda falan kendim birşey yapmaya fırsat bulamamıştım, kısmet kınaya oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?