- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
ayyyy sen ne diyorsun bak böyle oldum canım benim bu piyasadan hiç haberim yokkkkk
bend enişanda yaptım herşeyi netten sipariş verip o yüzden kınada hiç birşey yapmam diyorum hevesim nişanda çıktı ama seninkiler çok hoşuma gittti
bir arkadşım nette görüp o kavanozlara kına koydu kapaklaırnada yapma minik çiçekler silikonladı onun fikride güzeldi
Ben de ne yapsam bilemiyorum.
Ayna ve oje dağıtmak artık çok sıradan.
Kızlar ........'dan alışveriş yapanlarınız varsa
UGRLYLLR şifresi ile 11Tl indirim çeki kazanabilirsiniz
Ben denedim oldu tek şifre her dergide aynı şifre var çnkü
kına içim çok fikrim vardı ama yapmayacağım sanırsam nişanda kurabiye ve kavanoz dağıttım hevesimide aldım
kına için magnet yaptırırım belki zaten kuruyemiş kına vb şeyler dağıtılacak gerek yok gibi görüyorum öyle taraklara aynalara hem ayna yaptırrsam 10 tane kız arkadaşım için karton poşet hazırlama fikrim var 10 yada 20 adet alırm poşeytlerde hediy eolarak verrim artık
bide kesinlikle renk renk yapmayacağım nişanda herkes pembe beyaz istedi ayrı ayrı aldı o yüzden kınada tek renk olcak herşey
kızlar bindallımıda beğendim hatice sultanın gelinliği tarzı elbise üstü kaftanlı çok şık sade 500 tl idi belki abiye giymem gibime geliyor çünkü bu iki türlü giyiliyor çok şıktı eminönnde gördüm tam istediğim gibiydi görünce çok şaşırıdm
burası neresii
ipucu verseydin barii
Yazmıştım aslında sitenin ismini ama otomatik olarak göstermemiş bende anlamadım:26:
en11 desem ipucu
Damatlık fiyatları o kadar da uçuk değil yaaa
biz damattan aldık %50 indirim vardı 480 ya da 530 gibi bi rakam a aldık
sarara falan da baktık ama onlar pek içimize sinmedi en pahalı pieere cardin di onun da kumaşını beğenmedim
ayakkabıları da pabuçtan aldık 120 ye
ayyyy sen ne diyorsun bak böyle oldum canım benim bu piyasadan hiç haberim yokkkkk
bend enişanda yaptım herşeyi netten sipariş verip o yüzden kınada hiç birşey yapmam diyorum hevesim nişanda çıktı ama seninkiler çok hoşuma gittti
bir arkadşım nette görüp o kavanozlara kına koydu kapaklaırnada yapma minik çiçekler silikonladı onun fikride güzeldi
Günaydııın kızlaar
Damatlık alınmış, kına hediyeleri hazırlanmış ohh maşallah Nilciim
herkese günaydınlar arkadaşlar Umarım herkesin günü haftası ve hazırlıkları yolundadır..
niilll sen bu haftasonundan sonra kocanla mı geçireceksin haftasonu tatilini bakiiimm hııı??
çok heyecanlısın buruksun ve şaşkınsın.. şüphesiz
Ayyy hoşgeldin iyi ki geldin, beni sen anlarsın ancak nolur yardım et. Yaa çok acayip hissediyorum kendimi. Nişanlımla beraberken, evimizdeyken sanki yıllardır onunla o evde yaşıyormuşum gibi geliyor, ama ailemin yanında ise onlardan ayrılamayacağım gibi geliyor. Düşünüyorum düşünüyorum, sanki gelin almaya geldiklerinde "yok ben yapamıycam" diyeceğim sanki.
o kadar normal ki.. hatta şu şekilde ifade edeyim ben kuaförden fotoğraf çekimine geçtim sonra evden çıkardılar beni snoopy'ler..
kuaför fotoğraf çekimi hiç birşey kalmadı endişeden korkudan eser yok.. ama eve geldim çıkamam diyorumodama kapattım kendimi.. kuzenlerim sadıcım kapıda "arzu aç arzu aç".. "durun" diyorum "evimle vedalaşıyorum" kapıda herkes salya sümük..
dedim yok gidemeyeceğim ben nolur açmayın kapıyı falan..
sonra ne mi oldu? kapı açıldı gülüşü ömrüme bahşolmuş adam kafasını içeri uzatıp "Benim perim hazır mı gelinim kadınım olmaya?" dedi.. eteğimi tuttum ve bir çırpıda çıkıverdim odamdan
annem kimseyle vedalaştırmadı beni.. çok ağlarız durum zor olur iyice diye..sadece kırmızı örtümü örttü kendisi öptü mutlu ol annem dedi ben başladım ağlamaya ama Allahtan duvak-kırmızı örtü kamufle etti benide kimseyi üzmedim.. arkamı döndüm hoşçakalın Allaha emanet olun Hakkınızı helal edin dedim ve çıktım evimden
sitenin bahçesinde dua okundu arabaya götürdüler beni arabaya bindim aşkım da şoför koltuğuna yanıma oturdu konvoyum siteden çıkar çıkmaz bende o ruh halinden eser kalmadı aman Yarabbiiimmm
sağa sola el sallıyorum içim içime sığmıyor.. derken nikah saati de geldi evetler.. oynamalar.. takıdır..pastadır.. derken düğün bitti.. gene buruldum falan.. vedalaşma faslını yarın görüşecekmiş gibi yapalım demişti annem.. zor olmasın diye hani
herkesle öyle vedalaştım.. arabamıza bindik.. snoopy'min tarafı evimize kadar eşlik etti bize.. sonra asansöre bindik çıktık evimize derkeeeeennn
"EVİM" anlamlandı ve kucak açtı aşkımla bana.. Hoş geldiniz dedi.. ve işte hepsi bu kadar bitaneciimm.. inan bana düşündüğün kadar zor olmayacak.. inan..
o kadar normal ki.. hatta şu şekilde ifade edeyim ben kuaförden fotoğraf çekimine geçtim sonra evden çıkardılar beni snoopy'ler..
kuaför fotoğraf çekimi hiç birşey kalmadı endişeden korkudan eser yok.. ama eve geldim çıkamam diyorumodama kapattım kendimi.. kuzenlerim sadıcım kapıda "arzu aç arzu aç".. "durun" diyorum "evimle vedalaşıyorum" kapıda herkes salya sümük..
sonra ne mi oldu? kapı açıldı gülüşü ömrüme bahşolmuş adam kafasını içeri uzatıp "Benim perim hazır mı gelinim kadınım olmaya?" dedi.. eteğimi tuttum ve bir çırpıda çıkıverdim odamdan
annem kimseyle vedalaştırmadı beni.. çok ağlarız durum zor olur iyice diye..sadece kırmızı örtümü örttü kendisi öptü mutlu ol annem dedi ben başladım ağlamaya ama Allahtan duvak-kırmızı örtü kamufle etti benide kimseyi üzmedim.. arkamı döndüm hoşçakalın Allaha emanet olun Hakkınızı helal edin dedim ve çıktım evimden
sitenin bahçesinde dua okundu arabaya götürdüler beni arabaya bindim aşkım da şoför koltuğuna yanıma oturdu konvoyum siteden çıkar çıkmaz bende o ruh halinden eser kalmadı aman Yarabbiiimmm
sağa sola el sallıyorum içim içime sığmıyor.. derken nikah saati de geldi evetler.. oynamalar.. takıdır..pastadır.. derken düğün bitti.. gene buruldum falan.. vedalaşma faslını yarın görüşecekmiş gibi yapalım demişti annem.. zor olmasın diye hani
herkesle öyle vedalaştım.. arabamıza bindik.. snoopy'min tarafı evimize kadar eşlik etti bize.. sonra asansöre bindik çıktık evimize derkeeeeennn
"EVİM" anlamlandı ve kucak açtı aşkımla bana.. Hoş geldiniz dedi.. ve işte hepsi bu kadar bitaneciimm.. inan bana düşündüğün kadar zor olmayacak.. inan..
ağlıyorum ama ben napacağım daha 5 ayımız var ben nasıl dayanacağım hiç ağlamak istemiyorum ama her düğünde kınada içlenir ağlarım nasıl olacak bu sakin olmak için bitki çayı içicem yoksa bende gidemem evimden napacam ben diyorum daha şimdiden
çok duygusalmış çok o kırmızı örtüyü görüyorum ama anlamıyorum onu örtmekmi lazım
Bu yazdıklarını okurken bile gözlerim doldu benim, çok zor olacakmış gibi geliyor. Olacakta eminim zaten, rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama, eskiden yani zaman varken bunu yapabiliyordum ama, şuan günler yaklaştıkça ben kendimi avutamaz oldum. Umarım, yuvamda beni ve aşkımı kucaklar, vedalaştığım ailemin yokluğunu hissettirmemek için sımsıcak sarar bizi. Tek sığınağım aşkım, onunla güçlü olacağım.
aaaaaaaa yapmayın ama böyle Allah korusun kötü düşünce kötülük getirir derler..
Rabbim kem gözlerden esirgesin utandırmasın Yuvamızda saadetle sadakatle geçinelim sonracıma kekler börekler pişirip bekar evimize çaya-çorbaya misafirliğe gidelimmm sonracıma evcağızımızda ailemizi ağırlayalım koltuklarını kabartalııımm inşallaaahhh
buna kafa yorup da en güzel zamanlarınızı hiç etmeyin inanın düşündüğünüz kadar zor olmayacak bak demiştin dersiniz..
Dimi kendi kendimize negatif enerji yüklüyoruz aslında, benim en çok hayalini kurduğum şeyde ailemi evimde ağırlamak. Böyle şahane yemekler, tatlılar, hoş sohbetleri bol kahkahalar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?