'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben de ne yapsam bilemiyorum.

Ayna ve oje dağıtmak artık çok sıradan.

Ben de ne yapsam bilemiyorum.

Ayna ve oje dağıtmak artık çok sıradan.

kına içim çok fikrim vardı ama yapmayacağım sanırsam nişanda kurabiye ve kavanoz dağıttım hevesimide aldım

kına için magnet yaptırırım belki zaten kuruyemiş kına vb şeyler dağıtılacak gerek yok gibi görüyorum öyle taraklara aynalara hem ayna yaptırrsam 10 tane kız arkadaşım için karton poşet hazırlama fikrim var 10 yada 20 adet alırm poşeytlerde hediy eolarak verrim artık

bide kesinlikle renk renk yapmayacağım nişanda herkes pembe beyaz istedi ayrı ayrı aldı o yüzden kınada tek renk olcak herşey

kızlar bindallımıda beğendim hatice sultanın gelinliği tarzı elbise üstü kaftanlı çok şık sade 500 tl idi belki abiye giymem gibime geliyor çünkü bu iki türlü giyiliyor çok şıktı eminönnde gördüm tam istediğim gibiydi görünce çok şaşırıdm

Kızlar ........'dan alışveriş yapanlarınız varsa

UGRLYLLR şifresi ile 11Tl indirim çeki kazanabilirsiniz
Ben denedim oldu tek şifre her dergide aynı şifre var çnkü

Bindallı konusunda ben de çok kararsızım. Şalvarlı olsun istemiyorum. Elbise gibi olsun.
Aslında hiç bindallı giymesem nolur.

Ankara ve Trabzon'da iki düğün yapacağız. Ankara'da annemler oturuyor ve gelinlik giyeceğim. Zaten düğün salonunda olacak.

Kına düğünün hangi aşamasında yakılır bilmiyorum. Gelinlikle yaktırsam kınayı olmaz mı :)

herkese günaydınlar arkadaşlar Umarım herkesin günü haftası ve hazırlıkları yolundadır..

niilll sen bu haftasonundan sonra kocanla mı geçireceksin haftasonu tatilini bakiiimm hııı??

çok heyecanlısın buruksun ve şaşkınsın.. şüphesiz

Yani siz şanslı döneme denk gelmişsiniz demek ki, çünkü bizim sorduğumuz takıma tam tamına 3500 TL dedi. Hatta nişanlım , "buralarda kamera var galiba, nişanlı evlenecek çiftlere kamera şakası yapıyorsunuz" diyerekte beni baya güldürmüştü.

Şuanda internet sitesinde, online mağazasında da en ucuz damatlık simokin takımı indirimle 1260 TL, gömleği ve ayakkabısı hariç. En ucuz ve indirimli hali yani.

Heves ettim işte canım ya, bu akşamda arkadaşım gelecek yardıma bitiricez kısmetse. Yapacak hiç bir işim kalmadı valla, düğün gününü bekliyorum
Günaydııın kızlaar

Damatlık alınmış, kına hediyeleri hazırlanmış ohh maşallah Nilciim

Günaydın canım hoşgeldin, damatlık tamam, kına hediyelikleri hazırlanıyor, gelinliğimi aldım, kına abiyem tamam, kaftanım tamam.Valla herşey bitti, düğün vaktini bekliyorum

Ayyy hoşgeldin iyi ki geldin, beni sen anlarsın ancak nolur yardım et. Yaa çok acayip hissediyorum kendimi. Nişanlımla beraberken, evimizdeyken sanki yıllardır onunla o evde yaşıyormuşum gibi geliyor, ama ailemin yanında ise onlardan ayrılamayacağım gibi geliyor. Düşünüyorum düşünüyorum, sanki gelin almaya geldiklerinde "yok ben yapamıycam" diyeceğim sanki.

o kadar normal ki.. hatta şu şekilde ifade edeyim ben kuaförden fotoğraf çekimine geçtim sonra evden çıkardılar beni snoopy'ler..
kuaför fotoğraf çekimi hiç birşey kalmadı endişeden korkudan eser yok.. ama eve geldim çıkamam diyorum odama kapattım kendimi.. kuzenlerim sadıcım kapıda "arzu aç arzu aç".. "durun" diyorum "evimle vedalaşıyorum" kapıda herkes salya sümük..

dedim yok gidemeyeceğim ben nolur açmayın kapıyı falan..

sonra ne mi oldu? kapı açıldı gülüşü ömrüme bahşolmuş adam kafasını içeri uzatıp "Benim perim hazır mı gelinim kadınım olmaya?" dedi.. eteğimi tuttum ve bir çırpıda çıkıverdim odamdan

annem kimseyle vedalaştırmadı beni.. çok ağlarız durum zor olur iyice diye.. sadece kırmızı örtümü örttü kendisi öptü mutlu ol annem dedi ben başladım ağlamaya ama Allahtan duvak-kırmızı örtü kamufle etti benide kimseyi üzmedim.. arkamı döndüm hoşçakalın Allaha emanet olun Hakkınızı helal edin dedim ve çıktım evimden

sitenin bahçesinde dua okundu arabaya götürdüler beni arabaya bindim aşkım da şoför koltuğuna yanıma oturdu konvoyum siteden çıkar çıkmaz bende o ruh halinden eser kalmadı aman Yarabbiiimmm

sağa sola el sallıyorum içim içime sığmıyor.. derken nikah saati de geldi evetler.. oynamalar.. takıdır..pastadır.. derken düğün bitti.. gene buruldum falan.. vedalaşma faslını yarın görüşecekmiş gibi yapalım demişti annem.. zor olmasın diye hani

herkesle öyle vedalaştım.. arabamıza bindik.. snoopy'min tarafı evimize kadar eşlik etti bize.. sonra asansöre bindik çıktık evimize derkeeeeennn

"EVİM" anlamlandı ve kucak açtı aşkımla bana.. Hoş geldiniz dedi.. ve işte hepsi bu kadar bitaneciimm.. inan bana düşündüğün kadar zor olmayacak.. inan..

ağlıyorum ama ben napacağım daha 5 ayımız var ben nasıl dayanacağım hiç ağlamak istemiyorum ama her düğünde kınada içlenir ağlarım nasıl olacak bu sakin olmak için bitki çayı içicem yoksa bende gidemem evimden napacam ben diyorum daha şimdiden

çok duygusalmış çok o kırmızı örtüyü görüyorum ama anlamıyorum onu örtmekmi lazım

Bu yazdıklarını okurken bile gözlerim doldu benim, çok zor olacakmış gibi geliyor. Olacakta eminim zaten, rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama, eskiden yani zaman varken bunu yapabiliyordum ama, şuan günler yaklaştıkça ben kendimi avutamaz oldum. Umarım, yuvamda beni ve aşkımı kucaklar, vedalaştığım ailemin yokluğunu hissettirmemek için sımsıcak sarar bizi. Tek sığınağım aşkım, onunla güçlü olacağım.

ya gizcim al basması deniyor o örtüye.. gelin bembeyaz naif ve nazara çok açık ya hani.. o örtü dikkati çeker ve geline bakılmaz inancından örtülüyor.. mecburiyeti yok ama bilemiyorum ben 10 dakikalığına başıma örtülmesinden rahatsız olmadım açıkcası

öteki türlü tahmin ettiğiniz kadar zor olsaydı Bütün gelinler gelinlikle evde kalırlardı.. endişelenmeyin kuzular

aaaaaaaa yapmayın ama böyle Allah korusun kötü düşünce kötülük getirir derler..
Rabbim kem gözlerden esirgesin utandırmasın Yuvamızda saadetle sadakatle geçinelim sonracıma kekler börekler pişirip bekar evimize çaya-çorbaya misafirliğe gidelimmm sonracıma evcağızımızda ailemizi ağırlayalım koltuklarını kabartalııımm inşallaaahhh

buna kafa yorup da en güzel zamanlarınızı hiç etmeyin inanın düşündüğünüz kadar zor olmayacak bak demiştin dersiniz..

Dimi kendi kendimize negatif enerji yüklüyoruz aslında, benim en çok hayalini kurduğum şeyde ailemi evimde ağırlamak. Böyle şahane yemekler, tatlılar, hoş sohbetleri bol kahkahalar inşallah.

Dimi kendi kendimize negatif enerji yüklüyoruz aslında, benim en çok hayalini kurduğum şeyde ailemi evimde ağırlamak. Böyle şahane yemekler, tatlılar, hoş sohbetleri bol kahkahalar inşallah.

itirafı yapıştırayım bekarken eli kaşık dahi tutamayan ben.. evet ben.. annem babam ilk evime geldiğinde mantısından sulu köftesine fırında tavuğundan kısırına patates mezesinden pirinç pilavına çorbasından salatasına tatlısından tuzlusuna kadar envai çeşit sofrayla karşılayıp mide fesatı geçirtmiştim cicilerime

güzel şeyleri düşün.. ve düşünün.. güzel düşünerek daha kolay geçmesini sağlayabilirsiniz inanın bana

Bu yazıyı okurken bile duygulandım ben.Zaten çok çabuk zırlamaya meyilli bir yapım vardır.Başkalarının kınalarında düğünlerinde vedalaşma sahnelerinde bile gözlerim dolar kendiminkini hiç düşünmek istemiyorum.
Heleki babam bana çok düşkündür napıcaz nası olcak bilmiyorum zor bir durum.İnş tahmin ettiğimden kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…