'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben de bir evin bir çocuğuyum.. annem ve babamdan sadece üniversite döneminde ayrıldım onda da 2 haftada bir kaçıp kaçıp geldim ankaraya evim..

ama evlilik inan başka birşey.. Rabbim bir gecede hayatını düzene sokman için gereken bütün değişimi yaşatıyor sanki sana..
üzülerek ya da üzüleceğini düşünerek daha çok üzüleceksin naçizane fikrim

oluruna akışına bırak bak demiştin dersin sen de.. güvenin bana

aynenn ben babama babamda bana çok aşırı üdşkün ben napacağım çok kötü oluyorum böyle yaaa

Bende senelerdir ara ara alarak birşeyler yapmaya çalışıyorum yoksa maddi anlamda baya sarsıcı olurdu hepsi bir araya gelince.Benimde kutulanmış baya eşyam var topikte yok kim bilir neler çıkıcak çnkü bende varlıklarını unuttumAma görünce bedavadan bulmuş gibi hissetcem kesinBenimde şuanda en büyük eksiğim ütü ve süpürge bende bu ikisini sona bıraktım.Doğum günümde ailem ütümü alcak.
Şu süpürgeyi istiyordum kliksada uygun baya alsammı alsammı modundayım bu günlerde oda çıksın aradan istiyorum

PHILIPS FC8766/01 POWERPRO TORBASIZ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE - Elektrikli Süpürge - kliksa.com

Haklısında insan düşünmeden edemiyor.
Ama aynı duygusallığı nişanlımın tarafındada yaşanır kesin oda senin gibi bir evin bir çocuğu kaynanamda sulu gözdür sağolsun az ağlamamıştı askerdeyken.
Valla babam beni üniversiteye bıraktıklarında manisadan izmire kadar ağlamış yani
Şimdi ne yapar bilinmez:2:
Nişan fotolarında bile hiç gülmemiş bunalıma girdim diyo kim bilir o zaman nası olcak:18:

canım ben elektirikli süpürge dyson alacaktım ama vazgeçtim öyle 1000 tl veremicem nişanlıma telefon alırım onun yerine ona güzel bir hediye almak istiyorum

ütümü geçen ay aldım çoğu eksiğimi tamamladık üspürgem eksik bide arnica merlin almıştık onuda aileme evricem fakir den bişi alırım

alacağım lektirik süpürgeside büyük bir ihtimal bu model

VATAN COMPUTER - ARNICA - PİKA MULTİ SİKLON TOZ TORBASIZ TURBO FIRÇALI ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE (2200 WATT) - Ev Bakım Ürünü

Valla ben çok güzel yemek yaparım, hatta mesajı yazdıktan sonra annemleri yemeğe çağırırsam ne pişiricem diye düşünmeye başladım

Düğünden ne kadar zaman sonra aldın aileni yemeğe?

Bencede o kadar para vermeye gerek yok.Bende kendime maksimum bir süpürge için 400Tl limit koymuştum araştırdım hem iyi fiyat hemde güvenilir bir yer link verdiğim yer kargo masrafıda içinde daha ne olsun.
İnternetten videosunu izledim ama bide canlı gidip inceleyeceğim.
Senin modelde güzelmiş şimdiden güle güle kullan cnm.
Ütümüde philips alcam hani şu ısı ayarı gerektirmeyen balonu bile patlatmayan ütüden alim diyorum

selam gelinciklerrr

çeyizlerden eşyalardan konuşuyosunuzzz

giizzz dyson almıyomusun, evet baya pahalı şuan 1500 tl ye yakın, ben onu alıcam, şuan ailem de onu kullanıyo allerjen modelini ciddi anlamda çok kuvvetli bir süpürge. benimde alerjik astımım olduğu için o modelden istiyorum babam alıcak aslında çeyizime

dün bıçak seti aldık biz titanyum seri diye geçiyo, sevdicek beğendi baya, aldık bakalım, her hafta bişiler alıyoruz

canım origon modeli 1000 tl idi ama ne bileyim alasım gelmedi bizimkiler alır belki diye beklemeye aldım onu

güle güle kullan bıçak setini ben ilk çeyizime aldıklarım araısnda bıçak setim var çeyiz bitti diye bugünlerde biraz rahatım yatıyorum bıçak setnii nereden aldın canım

benim ütüm bu hiç ayarlama yapmayacağım canım

Philips GC-5055 PerfectCare Xpress Kompakt jeneratrl akll t En Ucuz Fiyat

media mark dan aldık gizcim
ben de alıyorum yavaş yavaş, şuan da aklımda küçük ev aletleri var, rondo özellikle, dün tefalinkini alıyodum biraz dha inceliyim dedim, henüz karar vermiş değilim.
ütü de ayar yapılmıyomuymuş ya çok güzelmiş kii, ben de kazanlı ütü alırım diyodum ama buna da bakayım bi

Kuzular ütü hakkında ufacık birşey söylemek istiyorum.
Satıcı kız bana akıllı ütüyü önermedi. Philips akıllı ütüden şikayetler aldık, herşey içindeki çipe bağlı, o çip bozulduğu anda hiçbir özelliği kalmıyor dedi
Şikayette bazı kumaşları tanıyamaması yönündeymiş.

benim topikime baksana son aldıklaırmda tefal blendır seti var canım tefalden aldım bende içime sindi tost makinemide oradan aldım

güle güle kullanalım açıkçası phılıps azur alacaktım baktım aldığım yer bunu önerdi en iyisi bu diye diye aldım buhar kazanlıdan bir farkı yok ondada otomatik ayarlı obununda buhar gücü yerinde ben acil işlerde kazanla felan uğraşamam dedim

bilmiyorum bende böyle öyle bir yorum duymuştum vazgeçmiştim sonra bir baktım alıvermişim elektrnk şans işi akıllı ütü kullanıyor buharlı ütü kullananların kide otomatik o yüzden alayım dedim bir farkı yok diye bakalım canım yoksa azur alacaktım kullanalar çok çok memnun azurda tavsiye ediyorum

akalım elektronik kısmet işi şans ne olacak

benim daha hiç eşyam yok,sadece nevesim takımı ve uyku seti aldık ilk etapta,nerden başlıcam ,neler alıcam hiç bilmiyorum,kafam karışık nişanlanalı 1 hafta oldu daha ama

Günaydınnnnn

Nasılsıniz güzel gelinciklerre

Serviste giderken her sabah uyuyordum bu sabah uyumamaya karar verdim :)))

Hemenn sizlere yazayım dedimm...
Kocamann kokulu kokulu öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…