'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya bunu hep diyordu ki hepppppp 1yıldır

tektaş olmasa bile bilezik takmak zorunda bunu sana demeye hakkı yok zorluğun altına gircek ezilcek gerekirse ben anlamıyorum erkekleri hadi tektaş senin isteiğin örfümüzde adetimizde takı takmak vardır bizim yağmur ilet bunu ona

901 saydayız vaytt

Son düzenleme:

işte erteledik en son gelmelerini kabul etmedi birdaha konu acılırsa annemle konuscam artık son kez bugün benmkiyle son konusmamdı annemlede öle olucak şimdiden ben kadar kaldrmam ya bende insanım!!!!!!!!!!

Aynen canım bizimde 2-3 senemiz var daha 2014 inş. Sabır işi bunlar. Ben hep sevdiğimin yanında oldum ailem hala istemiyor. Ama umrumda da değil ben mutlu olucak evlenicem

işte erteledik en son gelmelerini kabul etmedi birdaha konu acılırsa annemle konuscam artık son kez bugün benmkiyle son konusmamdı annemlede öle olucak şimdiden ben kadar kaldrmam ya bende insanım!!!!!!!!!!

sana yukarda yazdıklarımıda oku canım yani kaldır rafa ama herkes örfüne adetine sahip çıksın tektaş yok adetlerimizde biz uydurduk ama bilezik takılmalı bu ne demek kız almak kolaymıymış tamam satılmıyoruz ama altın almak zorundalar bir takı takmak zorundalar ben altın sevmem ama gördüklerimde herkes ister bu konu bu şekilde

senin için elini taş altına değil kaya altına koymalı gerekirse

Kıyamam canım ya
senin ki de çok kolaycıymış onu yapamam bunu yapamam en ne yapıcakmış bu çocuk? hadi aile arasından ört bas edilirde düğün yaptığınızda bomboş mu olucaksın milletin önünde olmaz.

bende buna şaşırdım böyle olmaz yolu yordamı bu değil bu işin millet ne der kaygısındada değilimdir ama bilmiyorum bizim değerimizi kendi seçimlerimiz belirliyor inşallah mutlu olurlar elini taşın altına koymalı bence

eğer bitirebilirse yeni bir eve girdi o olcak kira ödemiceksin 5sene takst odicez dedı 1+1 o bitince yeni alırız dedı büyük..
Ama takı hiç takamıcaz annene söle dedı direk..bohcada yapmayalım dedı..
Ben yenı gelın olcam 1-2takarım misafirlige giderken dedım erkek tarfın sanıdır dedım ben borca girerim alırım evlenince sen ödicen dedı ben taksit kredi öderken dedi çokmu maas alıyoruzki dedı kendi taktıgını kendin ödicen bunu istemem dedı offfffff

Aynen o kadar da değil annen haklı bir yerde madem kuyumculuk yapıyor yapar yapsın istiyor. Ama sevgilinin dediği şeyler de ne demek ! Ailem hiçbişey yapamaz bende yapamam! Ailesi yapmasın tamam ama kendisi yapmak zorunda bence

Pelinim canım bnm saol ya artık biz çözcez 3müz arasında ben artık yoruldm dicem boynum basladı felaket yne yaaaaaaaa

ya ne sucu var bende cnm???

yagmur cemrenin dediğine bütün yazdıklarına hepsine katılıyorum.
burda hepinizi çok seviyorum.
cemreni takdir ediyorum.. çünkü kız tam anlamıyla bi tedakarlık abidesi yahuu

ben çok şey yazmak istiyorum ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum.
benm annem babam köyden çıkıp kiraya girmişler.
evderinde muşamba poşet varmış yere sermek için..
ve toprak evmiş..
daha sonra inşaat eve girmişler.. bi odası olan inşaat bi eve..
ve biz 6 kardeşiniz
ve şuan bizim 2 evimiz 2 tanede arabamız var..

suç sende neden biliyomusun..
konu açmışsın 178 tane cvb almışsın..
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/468482-tektassevgilim.html
ve bu konuyu 1 ay önce açmışsın..
ve 1 aydır bu muhabbet var..
sen ailenin yanında olmaycaksın..
sevdiğinin yanında olcaksın..
bitek annen pırlanta istemiyor sende pırlanta istiyorsun sanırım..
yani benm bildiğim böyle şeyler süpriz olur..
ben onu istiyorum onu istiyorum demekle olmazki böyle şeyler..

ki sana o konuda en ucuz tektaş fiyatları die bi linkte vermişler..
orda 2milyarlıkta 300tl likte var..
al sana yardım al sana prılanta..
yagmur kendine gel bence..
o senn sevgilin..
canın ömrün hayatın..
böyle davranmamalısın ona..

hadi diyelim annen dar bakıyo.
şudur budur falan filan..
diyelim sende çok direnmişsin..
ozmanda yapman gereken oturup erkek arkaşınla beraber pırlanta yüzük almak.
madem onu seviyosun madem onla evlenmek istiyosun madem tek sorunun prılantaysa beraber alın ozman..

çok yanlış düşünüyosun yagmur bnce..

vee tıp:) bidahada yorum yapmam:)

kırılma kırmayın ama gülme de ben aglıyorum sen gülüyorsun ya ben kırılıyorum asıl(
sağol dilegin için

Tatlım üzülme bak hepimizin fikirleri düşünceleri değişik hepimiz yorum yapıyorum kendimizce. Kimse alınıp kırılmasın lütfen. Her insanın yapısı bir değil canım. Sevgilini en iyi sen tanıyosun sen biliyosun. Biz ne dersek burda sadece yorum yapıyoruz. Kararı vericek olan sensin, biz değiliz tatlım. iz sadece senin görüşünle olayları görüp yorum yapanlarız. Kimse kırılıp alınmasın. Son kararı vericek olan sensin.

yağmurcum lütfen ama lütfen sevdiğim evlencem dediğin adam al karşına tektaş meselesini mümkünse hiç açma şunu de bu evlilik yolu yordamı tamamen o yapılanlar örften adetten de ailem değil ama ben bileziğim olsun isterim de kimse alınmasın ama ayıp değil paragözlük hiç değil zaten onu satıcaksınız ilerde sadece bilmiyorum ailemin durumu yok bende alamam demesi yanlış hoşuma gitmedi yahu

cotton geçmişi okumadım ama sadece açtığın konuyu okudum.
beklenti ile aşk olmaz tatlım.. bırak eşin istediğni yapsın.. elinde avucunda ne var ise yapar zaten.
onu al bunu al dedikten sonra anlamı kalmaz zaten aşkın. böyle ufak tefek laflarla boşuna kafanı doldurma.
aileni de böyle olaylara katma her zaman 2 adım uzakta tut.. herşeyini bilmek zorunda değilller sen mutlu ise sevgilinle ötesi yalan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…