ya bunu hep diyordu ki hepppppp 1yıldır
yağmurcum annene anlat deki evimiz olsun eşyamız olsun tektaş varsın sonra gelsin anlat ona tektaşa verceğimiz parayla başka birşey yaparız evimizi dizelim sonra aşkım bana alır de bu durumda ayranınız yok içmeye gibi olmasın saçma olur herşeyin olsun tektaşın olmasın gerekirse takma canım annende ana anlar inşallah
evet canım biz de 8 yıllık beraberliğimizin sonunda evlendik.
en zor zamanlarında yanında oldum hep şark hizmeti diyarbakıra çıktı ailem çok sorun yapmıştı ama hep eşimin yanında oldum hemen evlenelim diye tutturmadım. erkek tarafını çok da zorlamamak lazım, her iki tarafta bence eşit şeyler yapmalı ne eksik yapıp mahçup kalınsın ne de fazla yapıp mahçup bırakılsın karşı taraf.
zaten evlenince takılmıyor altın falan anca yatırım.
işte erteledik en son gelmelerini kabul etmedi birdaha konu acılırsa annemle konuscam artık son kez bugün benmkiyle son konusmamdı annemlede öle olucak şimdiden ben kadar kaldrmam ya bende insanım!!!!!!!!!!
o zaman yumusaması daha kolay olur.. Sen şimdi sakin ol ve zamana bırak bu konuyu.. 2 taraftan biri illaki pes eder.. Bosuna arada yıpratma kendini daha 2013 e cok var balım, zamanınız var yani
Kıyamam canım yaişte erteledik en son gelmelerini kabul etmedi birdaha konu acılırsa annemle konuscam artık son kez bugün benmkiyle son konusmamdı annemlede öle olucak şimdiden ben kadar kaldrmam ya bende insanım!!!!!!!!!!
ya ne sucu var bende cnm???
Kıyamam canım ya
senin ki de çok kolaycıymış onu yapamam bunu yapamam en ne yapıcakmış bu çocuk? hadi aile arasından ört bas edilirde düğün yaptığınızda bomboş mu olucaksın milletin önünde olmaz.
kıyamam canım ya
senin ki de çok kolaycıymış onu yapamam bunu yapamam en ne yapıcakmış bu çocuk? Hadi aile arasından ört bas edilirde düğün yaptığınızda bomboş mu olucaksın milletin önünde olmaz.
sana yukarda yazdıklarımıda oku canım yani kaldır rafa ama herkes örfüne adetine sahip çıksın tektaş yok adetlerimizde biz uydurduk ama bilezik takılmalı bu ne demek kız almak kolaymıymış tamam satılmıyoruz ama altın almak zorundalar bir takı takmak zorundalar ben altın sevmem ama gördüklerimde herkes ister bu konu bu şekilde
senin için elini taş altına değil kaya altına koymalı gerekirse
estf yagmur o nedek.
Bunu yazman bile kırdı beni..
Ben senn için iyi dileklerimi diledim.
Ve geri çekildim.
ya ne sucu var bende cnm???
bnm babam bana hiç öyle sarılmadı:S
hiçte sarılmayacak sanırım..
kırılma kırmayın ama gülme de ben aglıyorum sen gülüyorsun ya ben kırılıyorum asıl(
sağol dilegin için
niye öyle düşündün canım
neblm babana sarılmışsın falanya:S
babam hi. sarılmadı bana o geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?