- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Hayırlı olsun canım, umarım bol bol iğne batarak geçer provalarınprovada iğne batarsa gelinlik çok güzel olurmuş, bende çok batmıştı provalarda, sahiden tahminimin de ötesinde oldu gelinliğim. İnşallah içine siner de mutlulukla giyersin.
günaydın kızlarrr zehroş benimde provam yarına başlayacakama ben hastayım dünden beri bir halsizlik var bademciklerim şişti uyumak istiyorum
kızlar gelin ayakkbısı ne zamana alınmalı provalarda ilerleyen dönemlerde isterler sanırsam
birde bende aşırı bir rahatlık söz konusu neden böyle oldum bilmiyorum ama bu halimi sevdim
Listeye ekledim canım; sık sık aramızda görmek isteriz seni
Günaydın Gizim geçmiş olsun
Ayakkabıyı ilk provada istedi benim gelinlikçim. Ben ayakkabıyı almadım evdeki nişan ayakkabımla gittim. Ayyakbı seçerkende nişan ayakkabımın ölçüsüyle alıcam tatlım
Bu arada ben dün asm ye gidip kan da verdim. 3 tüp kan aldılar. Annişim bugün gidip raporumu alıcak. Hiçbir ücret vs talep etmediler başka bir yerede yönlendirmediler
günaydın kızlarrr zehroş benimde provam yarına başlayacakama ben hastayım dünden beri bir halsizlik var bademciklerim şişti uyumak istiyorum
kızlar gelin ayakkbısı ne zamana alınmalı provalarda ilerleyen dönemlerde isterler sanırsam
birde bende aşırı bir rahatlık söz konusu neden böyle oldum bilmiyorum ama bu halimi sevdim
Ayy artık bende uyku falan uyku falan kalmadı:18:
Günaydııın kızlaaar
Dün yoktum astar provam vardııAstarı bile çok güzeldiii İnşallah bitince çok daha güzel olucak. Rabbim üzerime giymeyide nasip eder inşallah
günaydınn kızçelerrr
hayırlı cumalarrr :26::26::26:
ben bugün istanbulaa gidiyoreeeee
hem yılbaşı gecemizi erken kutlayalım hem de kına alışverişimi yapimm benn
nilll kıyamammm
inşallah canımm benimm
Yazdığımdan da anlaşılacağı gibi, gece gece kafa gitmiş benim " Ayy artık bende uyku falan uyku falan kalmadı "İkişer ikişer yazmaya başlamışım.
ayyyy canımm çok heyecanlıı :18::18::18:
azcıkk kaldııııı
saoll canım benimm nasılsınn
Ayy artık bende uyku falan uyku falan kalmadı:18:
Sorma sorma, hissettiklerimi kelimelere dökmekte zorlanıyorum. Sevdiğimle yeni bir hayata başlayacağım için heyecanlıyım,ailemden ayrılma anım o gelin alma anı aklıma gelince keyfim kaçıyor ağlamak geliyor, yuvamı, eşyalarımı düşününce yine bir heyecan duyuyorum, sorumluluklar ve yeni bir hayat bazen korku ve endişe yaratıyor offf Dila'cım ya hani aynı anda dört mevsimi yaşıyorum anlayacağın.
Dün gece ben çok kötü hissettim kendimiAilemden ayrılma hissi geldi bastı yatarayak üzerime ağlayarak uyudum
iyiyim canımm ama sancılıyım regl oldum da bu sabah sancıyla kalktım mızık mızık
onun dışında çok şükür Müthiş bir gece geçirdik adamımla..
sen nasılsın istanbul yolcusu musun ne?
neeeyyyyy
flaş flaş flaşş
*
ahh gülintoş olaydı şurdaa konuyu patlatırdıkkk
gülinnnnnnnnnnn
Allah canını almasın
öyle değil
camımızın önüne oturduk enstrümantal müzikler koyduk fona.. kahve yaptım birer koca kupa yanına koca kalıp çikolata mmmgghhh kucağına da kıvrıldım kedi style
bundan daha müthiş bir gece olur mu hiç balımcım
amann ne bilimm öyle bi yazmışsın kii
ben de bu konularda hiç artniyetli diilimdirr
vallahi gayet güzel bi gece geçirmişsiniz canımm
maşallah sizeeee
tadilat çalışması başlayacağından ötürü daha güzel şekilde sonlandıramadık
ayrıca seeenn? art niyetliiii? lütfen diloşum lütfeeenn
bence deeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?