'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aaaa hiç duymadım ben öle bişi
Dün gelinlikçideki kızlada hatta batmasın falan die güldük baya

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr zehroş benimde provam yarına başlayacak ama ben hastayım dünden beri bir halsizlik var bademciklerim şişti uyumak istiyorum

kızlar gelin ayakkbısı ne zamana alınmalı provalarda ilerleyen dönemlerde isterler sanırsam

birde bende aşırı bir rahatlık söz konusu neden böyle oldum bilmiyorum ama bu halimi sevdim

Günaydın Gizim geçmiş olsun
Ayakkabıyı ilk provada istedi benim gelinlikçim. Ben ayakkabıyı almadım evdeki nişan ayakkabımla gittim. Ayyakbı seçerkende nişan ayakkabımın ölçüsüyle alıcam tatlım

Bu arada ben dün asm ye gidip kan da verdim. 3 tüp kan aldılar. Annişim bugün gidip raporumu alıcak. Hiçbir ücret vs talep etmediler başka bir yerede yönlendirmediler

Son düzenleme:

canım iyi yapmışsın bende şirket doktoruna soracağım belki buyrda oluyordur akciğer grafisi felan çekilmek istiyorum hepatit b tatanoz gibi aşılarıda olmak istiyorum ocak ayı gibi felan yaptırrrım bende

Günaydın canım, benim gelinliğim 4 provada bitti. 5. provam son provamdı zaten, baktılar eksiği, yanlışı var mı diye yoktu aldım geldim. 2.provamda ayakkabılarımı istemişti.

günaydınn kızçelerrr
hayırlı cumalarrr :26::26::26:
ben bugün istanbulaa gidiyoreeeee
hem yılbaşı gecemizi erken kutlayalım hem de kına alışverişimi yapimm benn

Ayy artık bende uyku falan uyku falan kalmadı:18:

nilll kıyamammm

Günaydııın kızlaaar
Dün yoktum astar provam vardıı Astarı bile çok güzeldiii İnşallah bitince çok daha güzel olucak. Rabbim üzerime giymeyide nasip eder inşallah

inşallah canımm benimm

Yazdığımdan da anlaşılacağı gibi, gece gece kafa gitmiş benim " Ayy artık bende uyku falan uyku falan kalmadı " İkişer ikişer yazmaya başlamışım.

ayyyy canımm çok heyecanlıı :18::18::18:
azcıkk kaldııııı

Sorma sorma, hissettiklerimi kelimelere dökmekte zorlanıyorum. Sevdiğimle yeni bir hayata başlayacağım için heyecanlıyım,ailemden ayrılma anım o gelin alma anı aklıma gelince keyfim kaçıyor ağlamak geliyor, yuvamı, eşyalarımı düşününce yine bir heyecan duyuyorum, sorumluluklar ve yeni bir hayat bazen korku ve endişe yaratıyor offf Dila'cım ya hani aynı anda dört mevsimi yaşıyorum anlayacağın.

Son düzenleme:

karışık duygular içinde gördüm seni tatlımm
bi yanda ömrüne bedel ailen bi tarafta ömrünün kalanı sevdiğinn
Allahım nasıl zor bi dönemm
inşallah çok güzel atlatacaksın canım benimm
yuvanda ağırlicaksın onlarıı

Dün gece ben çok kötü hissettim kendimi Ailemden ayrılma hissi geldi bastı yatarayak üzerime ağlayarak uyudum

ahh zehroşş hiç sormaa hiçç
şu yukarda nile yazdıklarımı kendime anlatabilsem öyle rahatlicam ki
çoğu gece böyleyimm
hem uzaklık korkum hem kaybetme korkum öyle ağır basıyokii aradaa
eğer ciddi bi yola girmemiş olsaydım evlenemezdim ben bu akılla vallahii

neeeyyyyy
flaş flaş flaşş
*
ahh gülintoş olaydı şurdaa konuyu patlatırdıkkk
gülinnnnnnnnnnn

neeeyyyyy
flaş flaş flaşş
*
ahh gülintoş olaydı şurdaa konuyu patlatırdıkkk
gülinnnnnnnnnnn

Allah canını almasın

öyle değil

camımızın önüne oturduk enstrümantal müzikler koyduk fona.. kahve yaptım birer koca kupa yanına koca kalıp çikolata mmmgghhh kucağına da kıvrıldım kedi style

bundan daha müthiş bir gece olur mu hiç balımcım

amann ne bilimm öyle bi yazmışsın kii
ben de bu konularda hiç artniyetli diilimdirr
vallahi gayet güzel bi gece geçirmişsiniz canımm
maşallah sizeeee

amann ne bilimm öyle bi yazmışsın kii
ben de bu konularda hiç artniyetli diilimdirr
vallahi gayet güzel bi gece geçirmişsiniz canımm
maşallah sizeeee

tadilat çalışması başlayacağından ötürü daha güzel şekilde sonlandıramadık

ayrıca seeenn? art niyetliiii? lütfen diloşum lütfeeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…