Selam kızlar
bi konuda fikrinizi almak istiyorum
ben kına düğün malzemeleri nikah şekeri ve ufaktan organizasyon işine girmek istiyorum
sizce internetten yaparak başarabilir miyim ?
çok sermaye gerektirir mi :26:
Selam kızlar
bi konuda fikrinizi almak istiyorum
ben kına düğün malzemeleri nikah şekeri ve ufaktan organizasyon işine girmek istiyorum
sizce internetten yaparak başarabilir miyim ?
çok sermaye gerektirir mi :26:
nil buralardaysan bana şu nikah işlemleri topiğine yazdığın ile ilgili yardımcı olurmusun
http://www.kadinlarkulubu.com/nikah...merak-edenlere-ayrintilar-3.html#post33155204
Kızlarr, ben çıkıyorum. Nişanlı biri olarak ayrılıyorum aranızdan 30 Aralık'ta Allah izin verirse evli biri olarak geleceğim aranıza. Ben burada çok hoş zamanlar geçirdim. Heyecanlarımı paylaştım, üzüntülerimi, endişelerimi paylaştım. Buraya ilk geldiğimde de çok sıcak karşılandım, sonrasında da hep sıcak tavırlar gördüm.
Yarın akşam kınam var, cuma günü de evdeki tüm eşyalarımı kendi evime götüreceğim.Cumartesi günü de kısmet olursa düğünüm var. Şuan bu yazıyı yazarken acayip heyecanlıyım, sanırım kalbim ağzımdan dışarı fırlayacak, ve sanırım bu akşam bana uyku yok :))
Darısı bekleyen herkesin başına, hayırlısıyla inşallah. 30 Aralık'ta görüşmek üzere. Hepinizi öpüyorum. _asmunikal_ verdiğim sözü unutmadım, dua edeceğim aklımda yani.
Görüşmek üzere
Kızlarr, ben çıkıyorum. Nişanlı biri olarak ayrılıyorum aranızdan 30 Aralık'ta Allah izin verirse evli biri olarak geleceğim aranıza. Ben burada çok hoş zamanlar geçirdim. Heyecanlarımı paylaştım, üzüntülerimi, endişelerimi paylaştım. Buraya ilk geldiğimde de çok sıcak karşılandım, sonrasında da hep sıcak tavırlar gördüm.
Yarın akşam kınam var, cuma günü de evdeki tüm eşyalarımı kendi evime götüreceğim.Cumartesi günü de kısmet olursa düğünüm var. Şuan bu yazıyı yazarken acayip heyecanlıyım, sanırım kalbim ağzımdan dışarı fırlayacak, ve sanırım bu akşam bana uyku yok :))
Darısı bekleyen herkesin başına, hayırlısıyla inşallah. 30 Aralık'ta görüşmek üzere. Hepinizi öpüyorum. _asmunikal_ verdiğim sözü unutmadım, dua edeceğim aklımda yani.
Görüşmek üzere
Görüşmek üzere
tubiiikkkkk
ne zamandır görüşemiyoruzzz
Diloşş giremiyorum bu ara nedense işlerim bir türlü bitmek bilmiyor
Okuyorum ama yazamıyorumNasılsın kuzum
kızlarr yardım ne olur. ben evlendikten sonra başka şehirde yaşayacağım. ve gidemediğim için nişanlım kendi başına ev aktı ben burdan kriter sunuyordum. gönderdiği fotolara bakarak eliyordum daireleri. şimdi bir eve karar verdik ama kafam karışık. daire 180 metrekare. benm sadece salonum olacak ayrı bir oturma odası olmayacak, ve salon 26metrekareymiş evin. eşyalarım 2 tane berjer 2 tane üçlü koltuk yemek masası, konsol. salon grubum ferah bir şekilde sığar mı yaa:18::18::18::18:
180 metrekare ise hayli geniş canım büyük olan bir odaya koyarsın
teşekkürler canım cevap verdiğin için bir an kimse cevap vermeyecek saNdımev geniş evet lakin 3+1 bulamadığı için 4+1 ev odaların çapı daralıyor haliyle. en büyük oda yani salon 26 metrekareymiş gözümle göremediğim ve anlamadığım için salon takımı sığar mı acaba diye kafam takıldı.
benim de öylee benimdee
iyiyim çalışıyorumm ve sıkılıyorumm
sen napıyon canım benimm
Görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?