selam kızlaaaaaarrrnasılsınız nasıl gidiyo hayat?
burda bi tek benim nikahım ağustos ayında galiba :44:
sıcak gündem gizemin gelinliği nilin kalan 4 günü şafak sayarak
çıkar bir kaç kişi daha illaki vardır
giz, bende kpss çalışırken bu dönemlerden geçtim.
özel sektörde çalışıyordum biliyorsun. şartlarımda senin işine göre iyi değildi.
öncelikle tebrik ederim böyle bir karar verdiğin için.
biliyorsun bende hazırlandığım dönemde neredeyse hiç uğramadım buralara. sana daha öncede demiştim. iş yerinde fırsatın oldukça kpss bakman daha mantıklı olur diye.
sana bunların linkini vermiştim. ben destekçin de olurum. insan istedikten sonra neleri başaramıyor ki.. nerelerden ders çalışman gerektiğini evdeyken nerelere bakman gerektiği, işteyken hangi sitelere bakman gerektiğini söylerim.
benim kanaatimçe, kursa gitmeden evden hazırlanman..
çünkü, eve zaten yaklaşık 7gibi gidiyorsun. iş çıkışı dersaneye gidemezsin. adada oturduğun için şartlar uymayabilir. şartlar uysa bile dersaneden çıkman 9 10u bulur. o akşamlar eve gidince zaten ders çalışman mümkün olmayacak.
hafta sonlarıda eğer gidersen, düğün arifesinde oldugun için vakit sıkıntın çok olacak. yetiştiremeyeceksin. hafta sonu hep dışarda olman zorunda olcaksın. gerek düğün için gerekse kpss için.
onun için hafta sonuda dersaneye yazılmaman lazım. en azından düğün için dışarı çıkmadığın vakitlerde evde bolca vaktin olacak..
işin bukadar iyiken ben işten çıkmanı tavsiye etmen. kötüyüde düşünmek lazım. ya olmadıysa kpss ? o şartlarda başka bir iş bulamazsın ki. sonuçta asgeri ücretle çalışmıyorsun. işten çıkıp risk almanı istemem.
ben cumartesi günleride işteydim. haftada 6 gün işteydim. ki biz çok yogun çalışıyorduk. boş vakitlerimde kitapların pdf halinden soruları çözerdim. videolar dinlerdim..
eve gidincede yazarak çalışırdım. konu tekrarları vs vs..
sınava 9 ay var.. sıkı bir tempoyla başlarsan geç kalmış sayılmazsın..
benm matematiğim yok dediğini duyar gibiyim :) benimkide yoktu. ama denemekerde 25 e kadar çıkmıştım. (30soruda) ki bana anlatcak kimsede yoktu. videolardan öğrendiğim kadarıyla. nişanlın sana çok iyide anlatır..
sınavdada sürem yetmedi. 15 soru işaretledim matematikten. 14 doğru 1 yanlış. vaktim kalsaydı 5 tane daha rahat yapardım.
hakkında hayırısı.
ÜŞENME
ERTELEME
VAZGEÇME
ben ranzanın alt katından yatıyorum. kardeşim bu yazıyı tam karşıma yazmıştı. şükür hedef ettim hırs ettim. şuanda da atandım.
melom sende diktircen demi hazır almadın yani
Merhaba kızlar ailem istanbulda yaşıyor ben Antalya'da çalışıyorum nikah İstanbulda düğünse 1 hafta sonra Antalyada olacak .Düğün yerini tuttuk haziran 22, nikah tarihi olarakta 14 yada 15 hazıran İstiyorum.Sorum Şu nişanlımda bende Antalyadayız nikah tarihi en erken ne zaman alınabiliyor? Nikah işlemleri için başvuruyu Antalyada nişanlımla biz yapsak ,evrak dilekçe vs hepsi hazır olduğunda ben İstanbulda gidip kendim Yada babama evrakları versem o yapabiliyormu bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin :18:
günaydın kızlar. hayırlı sabahlar
tuğçe nerelerdesin uzun zamandır göremedim seni. gelinliğinde hayırlı olsun inşALLAH
zehroş sen istanbula taşıncan dımı. inşALLAH ordada iş bulursun
giz gelinlikler çok iyi. ben açık olsaydım bende üstü danel düşünürdüm herhalde
nil çok az kaldıbize dua etmeyi unutma emi:18::18::18:
herkese günaydın hanımlarrr kokulu kokulu öpücükler
bugün bir heyecan aman bir enerji.. hayırdır diyeyim
en önemlisi senin içine sinmesi başaracaksın şüphesiz
giz gelinliğimi paylaştım canım gözünden kaçtı sanırım..
niiiilll 4 mü diyelim artık balım?
Gelinlik meselesi de hallolduysa tamamdır bu iş :) Allah içine sine sine aşkla mutlulukla giymeyi nasip etsin İnşallah. Hayırlısı olsun bakalım
Az kaldı hemde çok azzz:18: Acayip heyecanlıyım hemde çok acayip. Gerginim birazda, olup olmadık şeye alınıp, sinirleniyorum.neyse geçecek.
Dua etmeyi tabi ki unutmam, konuşmuştuk zaten aklımdasın
Canıım hayırlısı olsun gelinliğin
Evet kuzucuum İstanbulda oturucam. İnşallah tatlım
Oy kuzucuum çok özletme kendiini
canım hayırlı olsun dikimmi yaptıracaksın sende :)))))))))
arzu canım görüdm şimdi çok güzel gelinliğini mini mini inciler var sanırsam çok şık yaaa sende çok güzelsin
günaydınn gelincanlarrr
yoğun olmadığım günün ilk saatlerinde rahatça girdim forumaa
**
nill çanlar şuanda senin için çalıyoo
yatcan kalkcan yatcan kalkcan yatcan kalkcan hoooopppp evlendinnn :123::123::123:
Dila sorma gerçekten, çanlar çalıyor midemde, kalbimde, kulaklarımda ayyy acayip mi acayip duygular.
Bende seni bekliyordum. Bugün benim iş yerimde son günüm.30 Aralık'a kadar buralarda olamayacağım.Şafak listesini kime devredeyim diye soracaktım.
çok güzel olacak inşallah canımm
*
topikte devralmak isteyen olursa ona devredelim yoksa ben devam ederim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?