Günaydın kızlar nasılsınız? Sonunda biz de gelinlik konusunu netleştirdik nişanımızın olduğu çağtekse gittik pazar günü orası hem de gelinkçi ama ben girmeye çekiniyordum açıkçası fiyatları biraz tuzludur diye nişanlım gel girelim dedi ve denediğim ikinci gelinlikte hemen kararımızı verdik fiyatı da o dantele ve gelinliğe göre gayet uygun oldu çok şükür .Annem ,babam ve kayınvalidem de çok beğendi içim çok rahatladı gelinlik konusunda önümüzdeki hafta sonu kaporayı vermeye gideceğiz kısmet olursa.
Günaydın kızlar nasılsınız? Sonunda biz de gelinlik konusunu netleştirdik nişanımızın olduğu çağtekse gittik pazar günü orası hem de gelinkçi ama ben girmeye çekiniyordum açıkçası fiyatları biraz tuzludur diye nişanlım gel girelim dedi ve denediğim ikinci gelinlikte hemen kararımızı verdik fiyatı da o dantele ve gelinliğe göre gayet uygun oldu çok şükür .Annem ,babam ve kayınvalidem de çok beğendi içim çok rahatladı gelinlik konusunda önümüzdeki hafta sonu kaporayı vermeye gideceğiz kısmet olursa.
günaydın kızlar. hayırlı sabahlar
tuğçe nerelerdesin uzun zamandır göremedim seni. gelinliğinde hayırlı olsun inşALLAH
zehroş sen istanbula taşıncan dımı. inşALLAH ordada iş bulursun
giz gelinlikler çok iyi. ben açık olsaydım bende üstü danel düşünürdüm herhalde
nil çok az kaldıbize dua etmeyi unutma emi:18::18::18:
Canıım hayırlısı olsun gelinliğinGünaydın kızlar nasılsınız? Sonunda biz de gelinlik konusunu netleştirdik nişanımızın olduğu çağtekse gittik pazar günü orası hem de gelinkçi ama ben girmeye çekiniyordum açıkçası fiyatları biraz tuzludur diye nişanlım gel girelim dedi ve denediğim ikinci gelinlikte hemen kararımızı verdik fiyatı da o dantele ve gelinliğe göre gayet uygun oldu çok şükür .Annem ,babam ve kayınvalidem de çok beğendi içim çok rahatladı gelinlik konusunda önümüzdeki hafta sonu kaporayı vermeye gideceğiz kısmet olursa.
Evet kuzucuum İstanbulda oturucam. İnşallah tatlımzehroş sen istanbula taşıncan dımı. inşALLAH ordada iş bulursun
zehroş ben de yoğunum çokk hatta çoktan fazlaa
önümüzdeki dönemde çok giremeyebilirim forumaa
öpüyorumm siziii yine işlerime kafamı gömmem lasımm
herkese günaydın hanımlarrr kokulu kokulu öpücükler
bugün bir heyecan aman bir enerji.. hayırdır diyeyim
en önemlisi senin içine sinmesi başaracaksın şüphesiz
giz gelinliğimi paylaştım canım gözünden kaçtı sanırım..
niiiilll 4 mü diyelim artık balım?
Gelinlik meselesi de hallolduysa tamamdır bu iş :) Allah içine sine sine aşkla mutlulukla giymeyi nasip etsin İnşallah. Hayırlısı olsun bakalım
Az kaldı hemde çok azzz:18: Acayip heyecanlıyım hemde çok acayip. Gerginim birazda, olup olmadık şeye alınıp, sinirleniyorum.neyse geçecek.
Dua etmeyi tabi ki unutmam, konuşmuştuk zaten aklımdasın
kızlar bende önümüzdeki dönemler için pek foruma giremeyeceğim iş yerinde iş değişikliği olucak gideceğim ortam oturma düzeni hakkında hiçbir fikrim yok bu durumu bekliyordum
işte ben bu değişiklikler yüzünden ve kendimi teknik bakımdan yetişremediğim yine bilgi işlemde kaldığım için kpss ye hazırlanmaya karar verdim
nişanlım işten çık istersen diyor ama herhalde idare edebilirim diye düşünüyorum akşamları ders çalışcam artık dizi felan yok
annem gerçi bu fikrime hiç destek olmadı dershaneye yazılayım dedim yok senin haftasonların odlu olcak halı perde bakacan sanıyor ki on yer gezicem biryer bakıyorum ok olsun diyorum beni tanıdığı halde bunu yapıyor
yok senin misafirn olcak yok şu yok bu insanlar gelecek ne kpss si işin güzel diyip duruyor
güzel olabilir ama yarı devlet yarı özel gelde anlat, hoş annem babamda memurlardı ama anlamıyorlar
neyse işte sağolsun babam anlıyor nişanlım anlıyor ve destek, annem yeni evliyken dersmi çalışılırmış diyor çok şaşırıyorum ona bu kadar gelenekselci olduğunu bilmezdim
arkadaşlar son dkaika haberlerine bakıyormusunuz cemaat hükümet savaşı başladı
Sürpriz olmadı hiç benim için. Cemaatin yarattığı adam şimdi topladığı gücüyle cemaate kafa tutmaya kalktı sonuç ortada.
benim için ilkten süprizdi bu olanlar sonra yok artık diyemedim
Bence sevin cemaatin istegi ile kadrolasan memurlari tasnif edecekler bir suru kadro bosalacak ilahi adalet iste gozumun onunde para verip sinava girmeden memur olanlar simdi ihrac edilir
seviniyorum sınavsız memur olup şimdi ibb için diğer partilerden korkan insanlar var çevremde sınavsız memur oluyorlar birde korkuyorlar başka başkandan neden korkarsın sen 657 ye tabi dğeilmisin başı kapalı diye korkuyorlar anlamıyorum
görsün millet bunların iç yüzünü görsün diyoruım artık
Sadece parti ibn degil gizem ben bir donem bunlara bagli dershanede calistim para veriyorsun yuklu bir miktar sorulari sana veriyorlar sinava girmiyor derece ile kazaniyor ilk atamadada yerlesiyor bu yaz arkadasin kardesi matematik mezunu sinif ogretmeni olarak atandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?