iyi düşün canımm
bide bizimkiler baya teferruatlı pahalı bişe aldılar şuan öyle duruyoo
*
bide giz sanırım çok uzun zaman gezmeye ayıramicaz
çünkü ben izmire anca ev tutulacağı zaman fln gidebilirim max 1 hafta
o arada alırız
yada nişanlıcan beğenir foto gönderiri öyle alırızz
çünkü o arada ev fln tutulur ölçüler perdeler halılar derken o hafta canım çıkar zatenn
yok ben teferruatlı almıycam düz böyle bişi lazım bana işimi görür bu okudum hepsiburada zaten
sen o ara çok yoğun olcan o zaman canım yaaa aslında boschtaki buzdolabı çok övülüyor bosch simenes bana göre aynı iç dış dizayn herşeyi aynı
o yoğunluktan şuan korktum gizz:18::18::18:
1 haftada yetiştirebilirmiyim acabaa :44::44::44:
off amann yaaaaa
günaydınn aslımm :86::86::86:
diloşşş ben bosch aldım çok tavsiye ettiler annem arçelik kullanıyordu kayınvalidemde senelerdir bosch ve ben hep bosch istiyordum çokta araştırdım açıkçası nişanşlımla ikimiz çok gezip dolaştık içimize sinenleri aldık
zehroş canım günaydın evet istanbul bilişim çok çok güzel ve uygun çağlayandaki mağazadan mı aldınız bende bir ara gidersem seyahat ütüsünü ordan alacağım
kızlar siz epilasyon aleti aldınızmı çeyize ben braunda beğendim almam gerekiyor sanırsam
makine olarakta bunu düşünüyorum
BRAUN 5185 SILK EPIL EPİLATÖR - EPİLATÖR - Teknosa.com
kararsız değilsen ve hergün birşeyi halledebilme potansiyelin varsa neden korkasın ben şu sıralar haftasonları yatıyorumocağa kadar hedeflediklerimizi yaptık diye mutluyum
ama halı perde ahize felan ubnlarada karar verdim yaniii halıların kodları ahizelerinde görüntüleri elimde mevcut inşallah evlerimiz güzel olur
şu sıra koltuk araştırmasındayım
giz şuan diyorum ki iyiki mobilyaları almışızz
gidince ilk iş ev, sonrasında halı perde, beyaz eşya
avizeleride hallederiz gibime geliyoo
ama bunların en temel taşı ev
onu halletmemiz gerekiyo en kısa zamandaa
çünkü ben tek salon kullanacağım için büyük salonlu bi ev bulmamız lasımm
berfo lazere bir ara gittim sadec ekoltuk altı için ama sürekli birşey araya girdi hiç vaktim kalmadı sanırsam ayağım karaya basınca lazere gideceğim oda evlenince olacak
canım inşallah gönlüne göre bulursun ev halloldumu herşey hallolur bizde 2 haftadır güya mobilyacı gezicez hep birşey araya giriyor hoş mobilyacı gezmicez esasen bir yere gitmeyi üdşünüyorum inşallah istediğim tarzı yaptırrım şirketten arkadşaım yaptırdı onun evini model alıyorum spor bir country olacak
aminn gizz inşallah
*
sen de inşallah gönlüne göre bulursun mobilyanı :26::26:
bu arada çok istediğin şeyleri not alarak git bence giz
ben o mobilya telaşında ayy zamanımız kısıtlı fln derken
mobilyacıdan çıkıp eve gittiğimizde önünde oturacağım tuvalet aynamın olmadığını fark ettim meselaa
şifonyer üstünde aynam benimm
berfo lazere bir ara gittim sadec ekoltuk altı için ama sürekli birşey araya girdi hiç vaktim kalmadı sanırsam ayağım karaya basınca lazere gideceğim oda evlenince olacak
yok yok benim fotiler var canım elimde arkadaşıma gideceğmiz mobilyacı yapmış bide birkaç internetten aldığım foto var o yüzden direk adamın kendi yaptıklaırnı yaptırcam bide yatak odamıza gör eölçü aldırcam dolap küçük olabilir
bana bir rahatlık çöktü ben neden böyleyim bilmiyorum şu anda dış çekime mesela hala karar vermedik düğün öncesimi sonrasımı olsun kına günümü olsun yoksa kına cumartesi dış çekim pazar mı olsun biz henüz bunlara karar vermedik
veeee ben çok rahatımgün konusunda kesin bir fikrim yok hala benim
hıı iyi barii
*
ayrıca dış çekimi de düğün günü yaptırcam benn
iki düğün olacağı için yeterince yorulacağımızı düşünüyorum ben gizz
adanada evden düğüne kadar kendi prof makinamızla çekim yaparız
izmirde zaten fotoğrafçı olacak
aynı zamanda abimde çekim yapacak onunla birlikte
bu detaylara bi kez daha hazırlanabileceğimi düşünmüyorumm
diloşşş
bir bende listeye giricem
sen şehir dışına çıkıyosun aynı gün yapmak daha mantıklı bence. zaten çok yorulcaksın
evlenene kadar bişeyleri haletmek önemli.
mesela düzenli git biraz..
2 3 ay gelmesin. en azından evlilik döneminde rahat olur
hafta sonu naptın çalışabildinmi
oyy oyyyy
liste sana her zaman açıkk berfoo buyur gelll
*
fena korkuyorum yaa nasıl yapcam hiç bilmiyorumm
o evin yerleşmesi fln filann
ve o dönem çalışıyo olursamm ohh yandımm
hele bide hala adanada çalışıyo olursam bittim demektirr
canım ders az çalıştım cumartesi nişanlımın ailesi yemeğe geldi hamaratlığımı koydum ortaya evi topladım mamalar yaptım veee bolca hizmet ettim anneme tek birşey yaptırmadım o çay servisi yapmayan gizzzzz artık mikemmel bir çay servişçisi oldu fır döndüm etrafta sevdimde bu halimi
bide kulaklaırm iyi duyuyor mutfağada gitsem ortamdan soyutlanmıyorum geldiğimde muhabbete devam edebiliyorum herke sşaşşırıyor
pazarda yarı yatarak yarı çalışarak geçirdim anlıycağın cuma girdim eve pazartesi çıktım mikemmel bir dinlenme yaşadım
sen napan kuzu
wuuu ideal gelin adayamı oldunn sennn
maşALLAH giz. bunları duyunca pek seviniyorum
benmde hem güzel hemde biraz sıkıcı geçti. bunlarada şükürdüğün derneğe gidip biraz küfür duydum geldim
tatlı heycanlar bunlar. sen izmire geçincede bankada çalışabilcekmisin
evet evet biri ideal gelin adayı derse beni tarif eder işte o kadarşaka gibi ama gerçek ben cumartesi 25 yıllık anne babamın görmediği bir performans sergiledim yaniiiii benim koltuk üzerinde uzanmış ve asla çay servisi yapmayan yapmadığı gibi meyvesini babası soyan çayınıda annesi getiren miskin halime alışmış ailem böyle idi
düğün dernek çokmu argo benim nişanlı beni götürmez herhalde
evet evet biri ideal gelin adayı derse beni tarif eder işte o kadarşaka gibi ama gerçek ben cumartesi 25 yıllık anne babamın görmediği bir performans sergiledim yaniiiii benim koltuk üzerinde uzanmış ve asla çay servisi yapmayan yapmadığı gibi meyvesini babası soyan çayınıda annesi getiren miskin halime alışmış ailem böyle idi
düğün dernek çokmu argo benim nişanlı beni götürmez herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?