'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok ben teferruatlı almıycam düz böyle bişi lazım bana işimi görür bu okudum hepsiburada zaten

sen o ara çok yoğun olcan o zaman canım yaaa aslında boschtaki buzdolabı çok övülüyor bosch simenes bana göre aynı iç dış dizayn herşeyi aynı

o yoğunluktan şuan korktum gizz:18::18::18:
1 haftada yetiştirebilirmiyim acabaa :44::44::44:
off amann yaaaaa

günaydınn aslımm :86::86::86:

o yoğunluktan şuan korktum gizz:18::18::18:
1 haftada yetiştirebilirmiyim acabaa :44::44::44:
off amann yaaaaa

günaydınn aslımm :86::86::86:

kararsız değilsen ve hergün birşeyi halledebilme potansiyelin varsa neden korkasın ben şu sıralar haftasonları yatıyorum ocağa kadar hedeflediklerimizi yaptık diye mutluyum

ama halı perde ahize felan ubnlarada karar verdim yaniii halıların kodları ahizelerinde görüntüleri elimde mevcut inşallah evlerimiz güzel olur

şu sıra koltuk araştırmasındayım

günaydın kızlar.. hayırlı sabahlar..
nasılsınız..
nil gibi geriye sizler kaldınız.
mayıs haziran gibi bana dua edecek çok gelincik varki burda

gizz lazere gitmicekmisin.
komple vucutmu gidicen.
braunu göremedim. ama ucuz bişi alabilirsin

amanında nil gelin mi olmuş çok mutlu olsunlar inşallah

hanımlar herkese günaydın.. musmutlu haftalar olsun dilerim.. sizlerin arkasından da böyle olacağım ben bir yandan üzülüp öte yandan da sevineceğim

giz şuan diyorum ki iyiki mobilyaları almışızz
gidince ilk iş ev, sonrasında halı perde, beyaz eşya
avizeleride hallederiz gibime geliyoo
ama bunların en temel taşı ev
onu halletmemiz gerekiyo en kısa zamandaa
çünkü ben tek salon kullanacağım için büyük salonlu bi ev bulmamız lasımm

berfo lazere bir ara gittim sadec ekoltuk altı için ama sürekli birşey araya girdi hiç vaktim kalmadı sanırsam ayağım karaya basınca lazere gideceğim oda evlenince olacak

canım inşallah gönlüne göre bulursun ev halloldumu herşey hallolur bizde 2 haftadır güya mobilyacı gezicez hep birşey araya giriyor hoş mobilyacı gezmicez esasen bir yere gitmeyi üdşünüyorum inşallah istediğim tarzı yaptırrım şirketten arkadşaım yaptırdı onun evini model alıyorum spor bir country olacak

aminn gizz inşallah
*
sen de inşallah gönlüne göre bulursun mobilyanı :26::26:
bu arada çok istediğin şeyleri not alarak git bence giz
ben o mobilya telaşında ayy zamanımız kısıtlı fln derken
mobilyacıdan çıkıp eve gittiğimizde önünde oturacağım tuvalet aynamın olmadığını fark ettim meselaa
şifonyer üstünde aynam benimm

yok yok benim fotiler var canım elimde arkadaşıma gideceğmiz mobilyacı yapmış bide birkaç internetten aldığım foto var o yüzden direk adamın kendi yaptıklaırnı yaptırcam bide yatak odamıza gör eölçü aldırcam dolap küçük olabilir

bana bir rahatlık çöktü ben neden böyleyim bilmiyorum şu anda dış çekime mesela hala karar vermedik düğün öncesimi sonrasımı olsun kına günümü olsun yoksa kına cumartesi dış çekim pazar mı olsun biz henüz bunlara karar vermedik

veeee ben çok rahatım gün konusunda kesin bir fikrim yok hala benim

berfo lazere bir ara gittim sadec ekoltuk altı için ama sürekli birşey araya girdi hiç vaktim kalmadı sanırsam ayağım karaya basınca lazere gideceğim oda evlenince olacak

evlenene kadar bişeyleri haletmek önemli.
mesela düzenli git biraz..
2 3 ay gelmesin. en azından evlilik döneminde rahat olur

hafta sonu naptın çalışabildinmi

hıı iyi barii
*
ayrıca dış çekimi de düğün günü yaptırcam benn
iki düğün olacağı için yeterince yorulacağımızı düşünüyorum ben gizz
adanada evden düğüne kadar kendi prof makinamızla çekim yaparız
izmirde zaten fotoğrafçı olacak
aynı zamanda abimde çekim yapacak onunla birlikte
bu detaylara bi kez daha hazırlanabileceğimi düşünmüyorumm

diloşşş
bir bende listeye giricem
sen şehir dışına çıkıyosun aynı gün yapmak daha mantıklı bence. zaten çok yorulcaksın

diloşşş
bir bende listeye giricem
sen şehir dışına çıkıyosun aynı gün yapmak daha mantıklı bence. zaten çok yorulcaksın

oyy oyyyy
liste sana her zaman açıkk berfoo buyur gelll
*
fena korkuyorum yaa nasıl yapcam hiç bilmiyorumm
o evin yerleşmesi fln filann
ve o dönem çalışıyo olursamm ohh yandımm
hele bide hala adanada çalışıyo olursam bittim demektirr

evlenene kadar bişeyleri haletmek önemli.
mesela düzenli git biraz..
2 3 ay gelmesin. en azından evlilik döneminde rahat olur

hafta sonu naptın çalışabildinmi

canım ders az çalıştım cumartesi nişanlımın ailesi yemeğe geldi hamaratlığımı koydum ortaya evi topladım mamalar yaptım veee bolca hizmet ettim anneme tek birşey yaptırmadım o çay servisi yapmayan gizzzzz artık mikemmel bir çay servişçisi oldu fır döndüm etrafta sevdimde bu halimi

bide kulaklaırm iyi duyuyor mutfağada gitsem ortamdan soyutlanmıyorum geldiğimde muhabbete devam edebiliyorum herke sşaşşırıyor

pazarda yarı yatarak yarı çalışarak geçirdim anlıycağın cuma girdim eve pazartesi çıktım mikemmel bir dinlenme yaşadım

sen napan kuzu

tatlı heycanlar bunlar. sen izmire geçincede bankada çalışabilcekmisin

wuuu ideal gelin adayamı oldunn sennn
maşALLAH giz. bunları duyunca pek seviniyorum

benmde hem güzel hemde biraz sıkıcı geçti. bunlarada şükür düğün derneğe gidip biraz küfür duydum geldim

wuuu ideal gelin adayamı oldunn sennn
maşALLAH giz. bunları duyunca pek seviniyorum

benmde hem güzel hemde biraz sıkıcı geçti. bunlarada şükür düğün derneğe gidip biraz küfür duydum geldim

evet evet biri ideal gelin adayı derse beni tarif eder işte o kadar şaka gibi ama gerçek ben cumartesi 25 yıllık anne babamın görmediği bir performans sergiledim yaniiiii benim koltuk üzerinde uzanmış ve asla çay servisi yapmayan yapmadığı gibi meyvesini babası soyan çayınıda annesi getiren miskin halime alışmış ailem böyle idi

düğün dernek çokmu argo benim nişanlı beni götürmez herhalde

tatlı heycanlar bunlar. sen izmire geçincede bankada çalışabilcekmisin

umarımm berfoo :26::26:

annemler beni kv de hizmet halinde görünce ' aynı performansı evde de bekliyoruz ' dediler
tabi millet koptuu

babandan ne güzel bahsediyosun
öyle olur zaten. insanın nazı annesine babasına geçiyor
bize de çok misafir gelir akraba vs. bende o zaman aynen o modundayım. ayy çayı bitmiş tazeliyeyim modundayım
ben daha fazla argo bekliyodum. nişanlınla gitme. şahsen ben onları nişanlımla yanında duymak istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…