umarımm berfoo :26::26:
annemler beni kv de hizmet halinde görünce ' aynı performansı evde de bekliyoruz ' dediler
tabi millet koptuu
babandan ne güzel bahsediyosun
öyle olur zaten. insanın nazı annesine babasına geçiyor
bize de çok misafir gelir akraba vs. bende o zaman aynen o modundayım. ayy çayı bitmiş tazeliyeyim modundayım
ben daha fazla argo bekliyodum. nişanlınla gitme. şahsen ben onları nişanlımla yanında duymak istemezdim
anladığım kadarı ile senin ailende benimki gibi sıcak sudan soğuk suya koymuyorlar herhaldedüşün öyle rahat yetişimişim ki hep bana hizmet edenlere ben edince şok oldular ilk yani 25 yılldır ilk teyzeme dedeme çay getirişimdir bu benim için çok duygulu idi kahkaha basıyorum yanii insanlar gördü bunuda
Giiz tatlım evet çağlayandan aldık
Diloooş
Berfooom kuzum Allah senden rağzı olsun kpss desteklerin içinÇok fena hırs yaptım ders çalışmak istiyorum. Dün çalışmadım hiç istanbula gittim diye pişmanlık hissediyorum Şenol hocanın videolarını indiriyorum. Hakan hocayı dinliyorum.
Lazer konusu geçmiş bir ara. 2. seansım bitti ocakta 3. seansım var. Çok ama çok memnunumHerkese tavsiye ediyorum
aynen öyle gizz
pek nazlı, şımarık büyüdüm bendee
ailedem dışında da saolsunlar pek nazladılar benii
şimdi de tepelerinden inmiyorumm
ahhhh ahhhhh dedesine bile hizmet etmemiş biriydim taki o güne kadar düşiün benim çıt kıtıldım halimi ayyy giz yeterki yemek ye kızım kurumuşsun ayyy bişi yapma canım hemen yee bakayım derlerdi üstüme çok düşüldü o yüzden böyle oldum
nişanlımda çok kızıyor du bu halime cumartesi böyle kaldınereden nereye diyor onada dedim sen zorlaıdn diye değil gururdan yaptım giz herşeyi biliyor ama beceriksiz bir çay getiremiyor demesinler diye yaptım bilesin kendi egomdan yaptım dedim
cidden öyleyim sanırsam yorulmadımda hırslandım çünkü ben hayatta görebilceğnmiz en sakar insanım ama o gün bir sakarlık yapmadım Allah yardım ettti büyütülcek mevzu değil ama ben gözümde büyütmüştüm vallla
giz ben üniversitedeyken törpülendimm
evde kalınca annene yaptığın gibi nazlanamıyosunn
şuan elimden her türlü yemek, iş gelir yaparımm ama saolsun annem hala yaptırmıyoo
bende hep eve çıkmak istedim ama yurtta kaldım evde olsam belki bende yapardım, temizlik felan lisedeyken anneme yardım ederdim ama mutfakta sıfırdım canım yani tatlı tuzlu yapıp yemek yapmaan biriydim ki artık yemeğide yaptım
evde kalmak büyük avantaj olmuştur herşeyi naısl yapılacağnı biliyorsundur ben tariflerin dışına daha yeni çıkmaya başladım
ben tarifle gitmeyi çok sevmiyorum canımm
damağıma güzel gelcek şeyleri koyarım hepp
sadece bazı şeylerde - bknz: içli köfte, pasta, kek - onları ölçüyle yapıyorumm
Berfooom kuzum Allah senden rağzı olsun kpss desteklerin içinÇok fena hırs yaptım ders çalışmak istiyorum. Dün çalışmadım hiç istanbula gittim diye pişmanlık hissediyorum Şenol hocanın videolarını indiriyorum. Hakan hocayı dinliyorum.
Lazer konusu geçmiş bir ara. 2. seansım bitti ocakta 3. seansım var. Çok ama çok memnunumHerkese tavsiye ediyorum
berfomnunn bana evrdiği tavsiyeleri gmailimde taslaklaırmda tutuyorum mailleri kopyaladım yaaa şenol hoca kimdi ona fransızım bid eben daha video izlemiyorum
tarihten ilk ünite bittti özet çıkarıldı çözemediğim testler haloldu beynime kazındı şimdi bugün islamiyete geçiş yapacağuk
ben tek osmanlıda zorlanırım kurtuluş ve cumhuriyet dönemini tek okuyacağım çünkü o dönemleri çok iyi biliyorum
coğrafyaya henüz başlamadım soru çözüdm ama yanlışlaırm var enlem boylam farkını unuttum mesela asla unutmam dediklerimi unutmuşum
kpss şans işi özelliklie bu vatandaşlık anayasa kesin şans işi genl kültürde öyle berfooo bu genel kültür bana pek zor gelmiyor ama yaaa zorlayıcı soru çıkarsa napacağukkkk
bide ben ihtiyaç modüler setim olduğu halde 2014 için tekrar yeni aldım ek olarakta cwep kitaplrı aldım berfoooo
maşALLAH size. siz isteyin ben sürekli yoklamanızı alırım
genel kültürde 60 soru var
30 tarih = 24 net yapsanız
18 çoğrafya = 14 net yapsanız
12 anayasa = 9 net yapsanız
47 net yapar. hadı buna düz 45 diyelim.
genel yetenektende 40 yapsanız eder 85 net. standart sapmaya göre puanızıda belirlenir
halledersiniz. cidden öenmli olan çalışmak
bende yeni yeni çözdüm o işi canım tarif defterini bıraktım özellikle cumartesi yaptığım pasta tamammen kendi kafamdan üretildi daha önceki yaptıklaırmı harmanladım tek problem tuz sevmediğim için az koyuyorum
lazer gelincede mutlaka mutlaka gidin.
koltuk altı bacak vs ikinci planda ama genitale kesinlikle gidin
hiç çalışmadan 45 net yapmıştım vakti zamanında işte şimdi çalışıp yapamazsam pes bana hiç çalışmadan 72 de almıştım sıfır matematik ile o yüzden abanmam lazım 85 hedefim var yaparım inşalllah
berfo hazirand akoltuk altına gitti ekimde bile hala çıkmammıştı düşün o derece memnundum halada kıl tüy yok nasıl bir lazer bende anlamadım genitali anneme söz verdim yemin verdi gitmiceksin diye
anca bacak ve koltuk altına gidebilirim oda hiçmi hiç vaktim yok biliyorsun adadan karşıya geçsem birgünüm gidiyor nişanlımda pazar evde dur ders çalış diyor cumarteside başka koşturmalar var napacağmı şaşırıdm
hoş üdğün gününe kadar ağdacı bulayım gideyim diyorum ama 25 yıldır kimseye el sürdürmedim yüzüm kızarır bide ada küçük naısl güvenirim karşıda olsa ordada yer bilmem iz bilmem napacam ben cidden kafamda deli sorular
matamatikten bak ben 14tane yaptım.. yapabilcek bişi olcak inşALLAH..
annen neden genital için söz verdirtti giz..
vesile olmak istemem tabiki bişeyler için. ama benm en yakın arkdaşımın teyzesinin kızı kadın doğum uzmanı. o kendisini yaptiriyor. bende o bilgiye göre başlamıştım..kız aman zararlı aman kansorojen aman şu aman bu çocuk olunca git bak lütfen lütfen diye diye söz verdirtti berfo bende anlamadm yaaaa
berfo canım ben ihtiyaç modüler kitap aldım bu ynei yayınlanan önlisans için ama o kadar minik az sayfalı geldi ki gözüme sevinreyimmi üzüleyimmi bilemedim türkçe hele coğrafya desen 195 sayfa aceba normalmi böyle
kızlar ben bu kitabı aldım önşisansım ama lisansın kitapları daha mı çok yani sayfa sayısı ve konular dahamı çok biri beni aydınlatabilirmi
bu önlisans benim aldığım
2014 KPSS Yaynlar
buda lisans
İhtiyaç KPSS 2014 Genel Yetenek Genel Kültür Lisans Konu Anlatımlı Modüler Set - Kitap - Hepsiburada.com
vesile olmak istemem tabiki bişeyler için. ama benm en yakın arkdaşımın teyzesinin kızı kadın doğum uzmanı. o kendisini yaptiriyor. bende o bilgiye göre başlamıştım..
öyle giz öyle.. yani bazı kitaplarda azcık soru oluyor.. hemencecik bitiyor. ben hemen hemen bütün yayınları aldım. yargı ihtiyaç pegem data. aklına gelebilcek her yayını.
bak data nın tarh çoğ. anayasa al. baya sorular meccut buralarda..
kitap internetten alırsan kitapsec. com dan..
fiyatları daha uygun. lisans yada önlisana kitaplarında konular aynı. örnekler farklıdır daha uzun daha kısa anlatmıştır.
mesela ihtiyacın farjlı farklı genel kültür kitapları var.. lisans olsun önlisans olsun. yargıda mutlaka çöz giz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?