- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
şimdi sana diyim 2012 kpss için tek ihtiyaç konu anlatımı almıştım ben canım şimdide değişmiştir die yeni kitabı aldım 2014 konu anlatımlı ihtiyaç ek olarak cep kitabı
ayrıca data vatandaşlık tarih kitaplaırm var 2012 de aldığım konu anlatımlı
nişanlımla fem pegem ve yargıyıda alallım dönemsel olarak değiş tokuş yaparız evlenince o kitapları okuruz diyorum naısl olur
offf berfo evde gram yer yok yaaaa rezillik halim her yer çeyiz dolu evvvv artık zor duruyor heryerden çeyiz fışkırırken kipata bile yer yok özetlerimi datadan çıkarıyordum akşam ihtiyaçlada kıyaslıyacağım canım
sen bana genel kültür mesajları atmaya devame et işime yarayacaktır
çeyizlere yer vardıda bunlara mı yer yok
koli olanları götür hazırlanığınız evinize
konu anlatımından siyada soru bankalarına yönel. bir çok şeyi soruda öğreniyosun çünkü. özellikle genel kültürde
heee yaaa kızzz cidden yok ama farkettim farkettim ki soru çözerek daha güzel öğreniyorum ama hiç konu anlatımlı almadım
soru bankası alırsam çözümlü alacağım yalnız bide son 10 yılın kpss sorulaırnı lisans önlisans kitabını alayım diyorm yavri
Selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız geçen hafta çok yoğun geçti o yüzden sık sık girip yazamıyorum buraya. Geçen cumartesi pazar gelinlik ve mobilya işlerini hallettik çok şükür. Gelinlik dikimi için kaporamızı verdik ölçülerim alındı 5 şubatta ilk provam olacak. Gelinlikli fotolarımı paylaştım çok güzel bir duyguymuş gerçekten de Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Mobilyalarımızı da aldık o da aradan çıkmış oldu çok şükür ev tutulunca artık onlara uygun perde ve halı bakacağız. Görüşmeyeli sizler neler yapıyorsunuz hazırlıklar ne alemde?
Selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız geçen hafta çok yoğun geçti o yüzden sık sık girip yazamıyorum buraya. Geçen cumartesi pazar gelinlik ve mobilya işlerini hallettik çok şükür. Gelinlik dikimi için kaporamızı verdik ölçülerim alındı 5 şubatta ilk provam olacak. Gelinlikli fotolarımı paylaştım çok güzel bir duyguymuş gerçekten de Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Mobilyalarımızı da aldık o da aradan çıkmış oldu çok şükür ev tutulunca artık onlara uygun perde ve halı bakacağız. Görüşmeyeli sizler neler yapıyorsunuz hazırlıklar ne alemde?
Benim de nisanlim asker 2014 agustosta gelicek insallah.. bakalim bizde eylul ekim gibi dusinuyoruz :))
Güle güle kullanın canım.
Bizim de tadilat başlayacak ocakta ev için.
Onun dışında çeyizlerimi tamamlıyorum.
Daha mobilya ve beyaz eşya işine girmedik.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Allah yolumuzu açık etsin.
Hayırlı olsun cnm mobilya ve gelinlik.
Nereden aldın acaba mobilyalarını?
Gelinliğini nerede diktiriyorsun?
İnsan bri şeyleri alınca rahalıyor gerçekten hallolup çıktıkları için aradan.
Sağol canım hepimiz için hayırlı olsun hazırlıklar tam gaz devam bundan sonra.
Valla öyle büyük şeyleri aradan çıkartınca rahatlıyor insan.Gelinliğimi Nişanımızın da olduğu Çağteks'te diktiyorum canım. Yatak odamı ben daha önce Doğtaş'tan almıştım evin diğer mobilyalarını da İder'den aldık çok hesaplı oldu zaten kiracıyız diye çok pahalıya kaçmak istemedim mobilyada 5-6 sene gitsin yeter diye düşündük nişanlımla.
Sağol canım hepimiz için hayırlı olsun hazırlıklar tam gaz devam bundan sonra.
Valla öyle büyük şeyleri aradan çıkartınca rahatlıyor insan.Gelinliğimi Nişanımızın da olduğu Çağteks'te diktiyorum canım. Yatak odamı ben daha önce Doğtaş'tan almıştım evin diğer mobilyalarını da İder'den aldık çok hesaplı oldu zaten kiracıyız diye çok pahalıya kaçmak istemedim mobilyada 5-6 sene gitsin yeter diye düşündük nişanlımla.
kızlar bu tarz koltuk almak istiyorum ama renkler böyle olmayacak sadece berjerler çiçekli olacak kısmetse
İder Mobilya - Bubon Koltuk Takımı
İder Mobilya - Hadriyan Koltuk Takımı
evgördeki modeller ise açılıyorlar
Eki Görüntüle 906788 Eki Görüntüle 906789 Eki Görüntüle 906790 Eki Görüntüle 906791 Eki Görüntüle 906792
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?