ayyy canım özür dilerim thor oteli nasıl unuturum ki bodrumda balayı yapsam oraya giderdim 347 topikinden çok sevdiğim dostum lovelymde orda balayı yaptı fakat orası imara aykırıymış sanırsam yıkılmaz yazısı çıkmıştı geçen nette gördüm canım
ben çok beğendim o oteli odaları falan da çok şık, çok içime sindi aslında, bodrum da orayı beğendim, antalya tarafında da granada hoşuma gitti ama bakalım bodrum olucak büyük ihtimalleesoğuk olurmu acaba korkum vardı, onu da sayende yendim teşkür ederim tekrardann
hoşbuldumm canımm
dönemsonu diye biraz yoğunluk var , uğraşıyorum, kalan zamanımda da soru çözüyorum sınavım var :18:
arada okuyorum ama yazmadım pek
bişey sorucam kızlar?? eylülde balayı için bodrum olurmu dersiniz? 6 sı yada 13 ü olucak zaten, soğuk olurmu o ayda acaba? akdenizden ziyade bodrum istiyorum beennnn
Kızlar merhaba .geçmişte ki yazdıklarımdan ve konularımdan bilirsiniz belki çok dertliydim nişanlımın ailesinden ilgisizliklerinden düğün tarihi vermemezliklerinden.neyse en sonunda babam gururu falan bıraktı aradı kpederimi.işte yürüyerek işe gidiyorum eve zor bakıyorum çünkü özelde okuyo kızım onu okuldanda alamıyorum bilmem ne demiş .yani ac kalma pahasına kızlarını özele yolladılar resmen.babam da bişey dememiş nişanlımı aramış siz canınızı sıkmayın ben herseyi hallederim demiş.sonra Allahım sesimizi duydu ve nişanlım çok büyük bi iş aldı 20000 tl lik peşin para bu.haftaya eline geçer sanırım babama gerek kalmadan düzgün bi düğün yapıcaz inş umutsuz olmamak gerekiyormuş sabır en önemli şeymiş bunu anladım -))
Bende doğtaşı beğeniyorum cnm.Bizde bir oraya bakınıcaz bakalım bu pazar.
Yani kiracıysanız kullanırsınız bir kaç sene gittiği yere kadar
Hem bazen uygun alıosun pahalı bişyden daha sağlam çıkıyor hahaha sen bile şaşıosun
vuhuuu bir iderci gördüm sanki beğendiğim koltuklar açılmadığı için iderden almayabilirim koltukları almor sen hangi modeli aldın eklermisin olmadı evgördeki modellere yöneleceğim ben buraya eklerim birazdan hattaha
gelinliğin hayırlı olsun canım güle güle giyelim inşalllah bakacağım topik açtıysan
Doğtaş'ta da çok güzel modeller var yatak odamı ordan almıştım ben de.
Ekliyim canım fotosunu.
Eki Görüntüle 907394
Büyük koltuklar aynı renk olacak tekli koltuğu mor istedim ben kırlent yastıkları da bejli morlu desenli olacak.
canım öncedlikle çok güzel model ve her iki tarza uyarı modernede countryde ben bunu not alayım açılıp yatak oluyorsa problem yok çok beğendim istediğim tarz mobilyalarada uyar hem güle güle kullanın almorcum
Üçlü koltuğu çift kişilik yatak oluyor canım. Benim aklımda aslında bu tarz bir şey yoktu country zaten hiç düşünmedim ama nedense bu koltuklara içim ısındı bu olsun dedim direk görünce. Çok sağol bu arada :) Fiyatı da çok uygun 3+2-1 takımı 2100 liraya aldık.
Doğtaş'ta da çok güzel modeller var yatak odamı ordan almıştım ben de.
Ekliyim canım fotosunu.
Eki Görüntüle 907394
Büyük koltuklar aynı renk olacak tekli koltuğu mor istedim ben kırlent yastıkları da bejli morlu desenli olacak.
günaydın ayşenurcum, günaydın herkese..
içimde bir heyecan bir stres bu hafta hemen bitsin gitsin istiyorummm
günaydınn kızlarrr
*
ben burdayım ayşenurr
*
eyeliner hayırdır bu heyecanın nedeni nee
Herkese günaydın. birisi bana alıntı yaparak mesaj yazmayı öğretebilirmi :)
Herkese günaydın. birisi bana alıntı yaparak mesaj yazmayı öğretebilirmi :)
ooo hoşgeldin cnm.
tablomuzuda gördük içimiz açıldı sabah sabah şu 100 günler bir hayırlısı ile bitseydi
yazılan mesajın sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla var ordan yapabilirsin,
eğer çoklu alıntı yapacaksan alıntı yapmak istediğin mesajın yine sağ alt köşesinde kutucuk var oraları işaretleyerek alıntılayabilirsin
Bana kalırsada yetişmez cnm çnkü arada sadece 1 ay zamanınız oluyor.
Ve o arada hangi birini hallediceksiniz.
Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?