'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkürler. Oldumu :)

evett

haftasonu sınavım var canım, çok çalıştım emek verdim onun stresi var üzerimde :26:

ayy Allah emeklerini boşa çıkarmasın canımm :26::26:

Ben ne zaman listeye eklenirim:) gerçi bizim nikah tarihimiz netleşmedi daha Asker yolu bekliyorum

tarihin belli olup bu topiğe daimi olarak geldiğinden emin olduğumuzdaa
çünkü isim yazdırıp topiğe hiç uğramayan arkadaşlar oluyo bizzde arkasından şafak atıyoruz

uzun zamandır bu tarihi belirleme üzerinde çalışıyoruz, muhtemelen 10 Ağustos olur.nikah tarihimizi aldığımızda yazdırırım ismimi.ama görünen o ki hepiniz benden önce evleniceksiniz:) Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. bende sizin tecrübelerinizden yararlanırım

amin inşallah
hayırlısıyla sen de tarihini belirlersin inşallah

Tickerımi yiriiiiim beeeennnn
Selam kızlar, nasılsınız?

nerelerdesin acaba senn
daha sabah listeyi düzenlerken nerde bu hatun diyodumm

günaydın kızlar nasılsınız

günaydınn gizott
çalışıyorum sanırımm sen napıyosunn

günaydın hanımlaaarr herkes iyi değil mii?

yılbaşı için bir sürpriz kokusu geliyo burnuma

nerelerdesin acaba senn
daha sabah listeyi düzenlerken nerde bu hatun diyodumm

buralardayım canım işler yoğun oluyo arada bakabiliyorum buralara.
ya kızlar balayına nasıl karar verdiniz bi türlü karar veremedik biz. bugün oturup son kararı vericez inşallah c.teside gidip alcaz. ben istiyorum ki böyle doğa ile iç içe çayır çimen deniz kum güneş ağaç evler küçük otantik bi mekan filan. böyle bildiiniz önerebilceğiniz bi yer var mı acaba?

anladım canım
*
o tarz bildiğim bi yer yok sanırımm
biz de çok düşündük neresi olsun diee çıkmaza girdiğimiz bi anda didime gitmeye karar verdik

anladım canım
*
biz de çok düşündük neresi olsun diee çıkmaza girdiğimiz bi anda didime gitmeye karar verdik

vaay didim he ailemle 2003-2009 arası yazlarımızı didimde geçirmiştik altınkumda güzel yerdir eğlencesi bol. düşündükçe heyecanlanıyorum ne güzelll ya sevdiklerimizle başbaşa tatil, mekan neresi olursa olsun unutulmaz olur inşallah biz de bi anda karar veririz artık valla ya düşünmekten helak oldum

Son düzenleme:
anladım canım
*

mavişehir altınkum uuvvvv çok güzel tercih bu arada dilam bilmiyordum tercihinizi didimden yana kullandığınızı Çok yerinde bir tercih olmuş ooohhhhhh

adamım yapacak gibi kokular geliiyy burnuma dilam yaaa telefon kaçırmalar nabız yoklamalar

diyosunnnn
ne yapcakk acabaaaaa

çok sıkıntılı yaaa nere olsun, nasıl olsun, neleri avantajlıı, plajı iyi mii

mavişehir altınkum uuvvvv çok güzel tercih bu arada dilam bilmiyordum tercihinizi didimden yana kullandığınızı Çok yerinde bir tercih olmuş ooohhhhhh

evet canımm aldık balayımızıı
inşallah memnun kalırızz

oyyyy oyyy balaylarııı daha yeni aldık o yüzden alın karar verin canım vallla uzadıkça değişik değişik araştırıp duruyorsun

nereleri düşündünüz varmı aklında birşeyler

diyosunnnn
ne yapcakk acabaaaaa

çok sıkıntılı yaaa nere olsun, nasıl olsun, neleri avantajlıı, plajı iyi mii

evet canımm aldık balayımızıı
inşallah memnun kalırızz

sevdicekler yanımızda olunca o tatiller bal oluyor bak tecrübeyle sabit En yakın örneği beniimm..

herşey çok güzel oluyor şüphesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…