yaaa ben napacammm çok utandımmmmböylemi yaniiii neyse mayısta evlencez o k adar kalabalık olmaz herhalde demi ben çok utanırım hoş kimseyi tanımıyorum ama ne bileyim yaaaaa
sen eylülde evlenmiştin değilmi çok yoğundur o zaman sezon maşallah ne katmış
evet canım 6 eylülde düğün olmuştu 7 eylülde saat 12de oteldeydik mal kaçırır gibi
yahu ne var utanacak be kuzum.. doğanın kanunu.. ve hayatında bir kere daha karşılaşmayacağın insanlar yani sonuçta boşversene..
ayrıca o bağırış çağırış da tamamen erkeği kandırmaca haberiniz olsun.. öyle o derece etraf duyacak kadar ciyaklanmıyor He şayet ciyaklayacaksanız odanızda tv var açın sesini müzik duyulsun en azından taktik biiirrr
biz tv ünitesini ayrı aldıkk
ama keşke o koca vitrin yerine tv ünitesi alsaymışız şimdi ayşenur yazınca dank etti aklımm
o vitrini başka bi odaya şeetmem lasım benimmm
Ben odada kalabalıklık hiç sevmiyorum o yüzden vitrinde gereksiz bir detay bence.
Vitrini geri ver onun yerine başka bişy al canım oluyorsa
olur mu acaba :44::44::44::44:
Bence olur ama yinede aldığın firma ile görüş en azından içinde kalmaz sormuş olursun
ben bu konuyu nişanlıcana devredeyimm
*
eyeliner hoşgeldinn nerelerdesinn
iyi öğlenler herkeseee
ardemir ben de eylülde evlenicem ya bak korktum şimdi
ama süper bi dialog olmuşş, çok güldüm okuyunca
ocak alıcaz biz de tam günümüzü bakalımm
Valla benimki olsa aramaz heee
Baştan almasaydın yada aldıysan ve değişiklik yapcaksan sen hallet der:26:
İnşallah bende 2014 geliniyim :)nişanlım 22 nisanda askerden gelicek inşallah, düğün tarihimizi 7 haziran diye düşünüyoduk ama yetiştiremeyiz galiba.o yüzden bayram sonrasına yani ağustosa kalcak gibi gözüküyorçok kararsızım...
Tşkler cnm sağol.Darısı başına o zaman kuzum
Aynen bosch ve siemens birleşti bsh oldu.Aynı fabrikanın ürünü fakat işte isimleri farklı.
Bosch'un ürünlerinden ve servisinden memnun olmanıza sevindim valla böyle güzel yorumlar okuyunca içim rahatlıyor ne yalan söyliyeyim.
Siemens'te güzeldir aklın kalmasın boschta
diloşşş ben bosch aldım çok tavsiye ettiler annem arçelik kullanıyordu kayınvalidemde senelerdir bosch ve ben hep bosch istiyordum çokta araştırdım açıkçası nişanşlımla ikimiz çok gezip dolaştık içimize sinenleri aldık
zehroş canım günaydın evet istanbul bilişim çok çok güzel ve uygun çağlayandaki mağazadan mı aldınız bende bir ara gidersem seyahat ütüsünü ordan alacağım
kızlar siz epilasyon aleti aldınızmı çeyize ben braunda beğendim almam gerekiyor sanırsam
makine olarakta bunu düşünüyorum
BRAUN 5185 SILK EPIL EPİLATÖR - EPİLATÖR - Teknosa.com
ben bu konuyu nişanlıcana devredeyimm
*
eyeliner hoşgeldinn nerelerdesinn
hoşbuldumm canımm
dönemsonu diye biraz yoğunluk var , uğraşıyorum, kalan zamanımda da soru çözüyorum sınavım var :18:
arada okuyorum ama yazmadım pek
bişey sorucam kızlar?? eylülde balayı için bodrum olurmu dersiniz? 6 sı yada 13 ü olucak zaten, soğuk olurmu o ayda acaba? akdenizden ziyade bodrum istiyorum beennnn
ahh hahhheylülde evlensem tek yer bodruma giderdim olmazmı şirkette eylülde kim tatile çıktıysa herkes bodrumda idi acaip yanıp gelmişlerdi
bodrum geç soğuyor canım tbana göre bodruma mayıs haziranda gidilmez soğuk olur ege, haziran temmuzda aşırı sıcak o zaman kaldı eylül mis gibi bodrum giden turistler evlerine dönen onca insan ve sesiz bodrum ohhh ohhhh kesin bodruma gidin
doğru söylüyosun gizcim, sıcak diyosan ben dha da bi düşünüyorum artık bunu , içimden hep oraya gitmek geliyor yaa
bildiğin tavsiye edebileceğin bir otel var mıı canım?
tabi var canım genelde voyageler söylensede ışıl club diye bir otel var çoğu arkadaşım 2 . balayı olarak gitti ve çok iyi geri dönüşler alındı bodruma gidenler öyle gittiler ve eylülde gittiler canım
hemen incelicem dediğin yeri canım, ben Thor otel var bodrumda orayı beğenmiştim ama araştırmalarıma devam edicem, ocakta almamız lazım artık ya:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?