'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet canım 6 eylülde düğün olmuştu 7 eylülde saat 12de oteldeydik mal kaçırır gibi

yahu ne var utanacak be kuzum.. doğanın kanunu.. ve hayatında bir kere daha karşılaşmayacağın insanlar yani sonuçta boşversene..
ayrıca o bağırış çağırış da tamamen erkeği kandırmaca haberiniz olsun.. öyle o derece etraf duyacak kadar ciyaklanmıyor He şayet ciyaklayacaksanız odanızda tv var açın sesini müzik duyulsun en azından taktik biiirrr

Aynen bencede bir daha görüşmücen insanları takmanın alemi yok.
Hadi kapı komşun olur neyse

biz tv ünitesini ayrı aldıkk
ama keşke o koca vitrin yerine tv ünitesi alsaymışız şimdi ayşenur yazınca dank etti aklımm
o vitrini başka bi odaya şeetmem lasım benimmm

Ben odada kalabalıklık hiç sevmiyorum o yüzden vitrinde gereksiz bir detay bence.
Vitrini geri ver onun yerine başka bişy al canım oluyorsa

iyi öğlenler herkeseee

ardemir ben de eylülde evlenicem ya bak korktum şimdi

ama süper bi dialog olmuşş, çok güldüm okuyunca

ocak alıcaz biz de tam günümüzü bakalımm

iyi öğlenler herkeseee

ardemir ben de eylülde evlenicem ya bak korktum şimdi

ama süper bi dialog olmuşş, çok güldüm okuyunca

ocak alıcaz biz de tam günümüzü bakalımm

korkma eyeliner hiç bir şeycik olmaz eylülde yoğunluk olmasının sebebini otelin ortalama bir fiyatının olması ve ramazan ayının düğün sezonunu kapatması olarak açıklayabilirim

şimdiden hayırlı olsun canım benim seve seve bekliyoruz haberini

İnşallah bende 2014 geliniyim :)nişanlım 22 nisanda askerden gelicek inşallah, düğün tarihimizi 7 haziran diye düşünüyoduk ama yetiştiremeyiz galiba.o yüzden bayram sonrasına yani ağustosa kalcak gibi gözüküyor çok kararsızım...

Bana kalırsada yetişmez cnm çnkü arada sadece 1 ay zamanınız oluyor.
Ve o arada hangi birini hallediceksiniz.
Hayırlısı olsun.

Selam kızlarr

Nabersinizz ara ara geldiğim için çok konulara hakim olaramıyorum

Ben mobilyalar için zaman olursa inegöle gitmeyide düşünüyorum fiyatlarda baya fark ediyormuş çeşitlilik açısındanda öyle tabi nasip olurda gidebilirsek zaten artık ne istediğimi kafamda az buçuk netleştirdim o yüzden mi ne rahatlık çöktü içime

ben salonuma yemek odası olarak vitrin değilde büyük ihtimal sadece konsol alıcam çünkü mutfak dolaplarım çok kullanışlı değil maalesef enazından konsola yemek takımlarımı su takımımı fln koyarım tamamen yer açmak adına yani

bide oturma odama L koltuk almayı düşüyoruz onuda hem bazalı hemde yatak olabilen şöle bol yastıklı bişey düşünüyorum görünüşüde güzel olsun ama kullanışlı olmasıda çok önemli çünkü

Bu ayın sonunda beyaz eşyamızı halletcez nasip olursa inşallah

Halı olarakta ara ara takip ettiğim bi halıcı var burda çok güzel halıları var mobilyalarımız alındıktan sonra orayı düşünüyorum
Yatak odamda belli değil ama ben şu tüy tüy peluş postlardanm almak istiyorum yatak odama

ama işte kimisi çok tüy döküyomuş bakmak gerek onada:26:

ben tv üitesi almayı hiç düşünmüyorum ya oturma odamın duvarına tv monta ettiririm altına minik yerden bişey alırım belki

inşallahh musmutlu oluruz herşeylerimizden çok memnun kalırız

canım benmde epilasyon aleti alamm gerekiyor aslında bence bu çok güzelmiş fiyatıda gayet uygun al geç derim

ben bikaç yerde bakmıştım daha önce ama sonradan diğer alıncaklar olunca kaynadı gitti açıkçası çeyiz diyince ilk 3-5 başlılıklıları gösteriyorlar ama bence çok gereksiz hemde pahalı yani benim için çünkü benim şuan kullandığımında ayrıca 2 başlığı daha var ama daha 1 kere bile kullandığımı hatırlamam

Son düzenleme:
ben bu konuyu nişanlıcana devredeyimm
*
eyeliner hoşgeldinn nerelerdesinn

hoşbuldumm canımm

dönemsonu diye biraz yoğunluk var , uğraşıyorum, kalan zamanımda da soru çözüyorum sınavım var :18:

arada okuyorum ama yazmadım pek

bişey sorucam kızlar?? eylülde balayı için bodrum olurmu dersiniz? 6 sı yada 13 ü olucak zaten, soğuk olurmu o ayda acaba? akdenizden ziyade bodrum istiyorum beennnn

ahh hahhheylülde evlensem tek yer bodruma giderdim olmazmı şirkette eylülde kim tatile çıktıysa herkes bodrumda idi acaip yanıp gelmişlerdi

bodrum geç soğuyor canım tbana göre bodruma mayıs haziranda gidilmez soğuk olur ege, haziran temmuzda aşırı sıcak o zaman kaldı eylül mis gibi bodrum giden turistler evlerine dönen onca insan ve sesiz bodrum ohhh ohhhh kesin bodruma gidin

Kızlar merhaba .geçmişte ki yazdıklarımdan ve konularımdan bilirsiniz belki çok dertliydim nişanlımın ailesinden ilgisizliklerinden düğün tarihi vermemezliklerinden.neyse en sonunda babam gururu falan bıraktı aradı kpederimi.işte yürüyerek işe gidiyorum eve zor bakıyorum çünkü özelde okuyo kızım onu okuldanda alamıyorum bilmem ne demiş .yani ac kalma pahasına kızlarını özele yolladılar resmen.babam da bişey dememiş nişanlımı aramış siz canınızı sıkmayın ben herseyi hallederim demiş.sonra Allahım sesimizi duydu ve nişanlım çok büyük bi iş aldı 20000 tl lik peşin para bu.haftaya eline geçer sanırım babama gerek kalmadan düzgün bi düğün yapıcaz inş umutsuz olmamak gerekiyormuş sabır en önemli şeymiş bunu anladım -))

doğru söylüyosun gizcim, sıcak diyosan ben dha da bi düşünüyorum artık bunu , içimden hep oraya gitmek geliyor yaa

bildiğin tavsiye edebileceğin bir otel var mıı canım?

doğru söylüyosun gizcim, sıcak diyosan ben dha da bi düşünüyorum artık bunu , içimden hep oraya gitmek geliyor yaa

bildiğin tavsiye edebileceğin bir otel var mıı canım?

tabi var canım genelde voyageler söylensede ışıl club diye bir otel var çoğu arkadaşım 2 . balayı olarak gitti ve çok iyi geri dönüşler alındı bodruma gidenler öyle gittiler ve eylülde gittiler canım

hemen incelicem dediğin yeri canım, ben Thor otel var bodrumda orayı beğenmiştim ama araştırmalarıma devam edicem, ocakta almamız lazım artık ya:26::26:

hemen incelicem dediğin yeri canım, ben Thor otel var bodrumda orayı beğenmiştim ama araştırmalarıma devam edicem, ocakta almamız lazım artık ya:26::26:

ayyy canım özür dilerim thor oteli nasıl unuturum ki bodrumda balayı yapsam oraya giderdim 347 topikinden çok sevdiğim dostum lovelymde orda balayı yaptı fakat orası imara aykırıymış sanırsam yıkılmaz yazısı çıkmıştı geçen nette gördüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…