'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maşallah süphanallah 1.84 cük de benim kocacık ama sığıyoruz bebişim kedi olacaksın zaten yaaa

gülibiikk nerdesin

krem?? yooooooooo??? hele bebek düşüncen varsa sakın diyeyim gizim bak

vizon yapabilirsin ama bak güzel olabilir.. vizon fon perde ve vizon halı? hem az kirlenir

evet vizon olabilir ayyyy doğru söyledin yaaaaa çocuk fikrini unutuyorum çocuk süpriz olsun ben dahil herkese evlendikten sonra süpriz olsun bekliyecem yada hemen yapıcam demiyorum Allahın takdiri

ayşenur koltuğu şimdi görüdm güzel canım ben beğendim gözüme hoş geldi bizde bu haftasonu gezeceiz belki haftaiçi evgör taksime bile gidebiliriz

ayşenur ben ara ara kinaye yapıyorum zaten

"köpüğüm biz bu 3lüleri falan niye aldık ki yahu" diyorum kıs kıs gülüyor

Siz onu kalabalık misafir grubuna almış gibi kabul edip yokmuş gibi kullanın o zaman cnm
Bu arada salonun maşallah çok uyumlu.Güle güle oturun.
Yanlız ben hiç grici değilimdir mesela.Gri kıyafetimde yoktur.içimi sıkıyor sanki bu renk bnm
Bu arada yemek odasını nasıl düşünüyorsunuz hanımlar
ben şunu beğendim kızlar

sürpriz olsun tabi.. lakin halı sürpriz olmasın emi canımcım seçimine güveniyorum..

Sağol cnm.Sade bir model Şimdiden araştırmak gerek tabi daha çok detay var ancak hallederiz rahat rahat

ben beğendim güzelmiş canım modell

dilaa arada bir değiştirin ama bir hafta bir berjer de diğer hafta diğer berjer de sırnaşın hey hoooo :87: :87:

deforme oranını minimize etmek adına

senden öğrencek çok şeyimiz varr arzucann

daha daha güzelleri senin olsun ayşenurcum gri renge gelince zevk meselesi be canım.. benimde hayalim oydu hatta gri oturma grubunun duvarlarını beyaz beyaz mobilyaların duvarlarını griye boyadık biz

yemek odasına gelince onu da beyaz seçtim o da bu..

tamamının fotoğrafı kendi bilgisayarımda kalmış ama tepe mobilyanın sayfasından buldum tamamını..

Sağol canımcım.Doğru söylüyorsun dekorasyon tamamen zevk meselesi.Beyaz ferah oluyor içini açıyor insanın.
Bende yemek odası takımında vitrini almıcam onun yerine tv ünitesi alim dedim.
Birde konsolla birleşik ayna sevmiyorum.
Ya senin gibi duvara yapıcam yada konsolosun olduğu kısıma güzel bir tablo

Son düzenleyen: Moderatör:

dila dur birşey daha yazayım da gülün

şimdi balayına gittiğimiz otel de kaldığımız katta 50 küsür oda vardı.. 47si balayı çifti çiftiymiş daha doğrusu sonradan öğrendik..
şimdi sadece yemek saatlerinde yüzyüze geliyoruz ondada kimse birbirinin yüzüne bakamıyor herkes herkesin naaptığını ya da naapmaya çalıştığını biliyor

bir gün kat görevlisi bayan otelin işletmecisine rapor veriyor işte şöyle işte böyle falan diye.. biz de yanlarından geçtik.. duyduk yani oda kokusu spreyi falan konuşuyorlardı.. önümüzden de bir balayı çifti gidiyor aralarındaki muhabbet şu :90: :90:

gelin: ne konuştuklarını duydun mu
damat: yok aşkım
gelin: görevli kesin bizi şikayet ediyor ahh X ahh..
damat: aşkım çok ses çıkartıyorlar diye şikayet edilir mi? hem yan çapraz oda daha çok gürültü çıkarıyor(?)
gelin: ..... neee?
damat: ıığğhh yani öyledir..
gelin: sen onları mı dinliyorsun biz şey yaparken????
damat: yuh be kadın yuh yaa!!

biz arkada dağıldık tabi :76: :76:

Sadece böyle bir model tercih edersem ayaklarını metal almam galiba:44:

bence de daha güzel durur ahşap ayaklarr

hadii yaaaaa
aman öyle de ne kötü yaaaaa

yaaa ben napacammm çok utandımmmm böylemi yaniiii neyse mayısta evlencez o k adar kalabalık olmaz herhalde demi ben çok utanırım hoş kimseyi tanımıyorum ama ne bileyim yaaaaa

sen eylülde evlenmiştin değilmi çok yoğundur o zaman sezon maşallah ne katmış

tv ünitesini adoreden kombinledik biz tepede 1500den aşağı birşey yoktu da bende çok teferruatlı şeyler istemediğim için 100 liraya mı ne almıştık

bak o da bu canım

tv ünitesini adoreden kombinledik biz tepede 1500den aşağı birşey yoktu da bende çok teferruatlı şeyler istemediğim için 100 liraya mı ne almıştık

bak o da bu canım

Eki Görüntüle 906976

biz tv ünitesini ayrı aldıkk
ama keşke o koca vitrin yerine tv ünitesi alsaymışız şimdi ayşenur yazınca dank etti aklımm
o vitrini başka bi odaya şeetmem lasım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…