ama çok renksiz olcak o zaman evimiz arzucumm
bilerek desenli aldım berjerleri hatta bütün renkleri kapsayanından aldımm
şimdi halıda kararsız kalıyorum ve eminim sonrasında perdede de kalcamm
benim nişanlıcanın boyu 1.90
emin misin sığacağımızdann
beni o oturur halimle kucagına alıp yer değişikliği yapmasınn
Benimkininde boyu 1.89 ama sıkışırız yaa daha samimi olur
maşallah süphanallah1.84 cük de benim kocacık ama sığıyoruz bebişim kedi olacaksın zaten yaaa
gülibiikk nerdesin
krem?? yooooooooo??? hele bebek düşüncen varsa sakın diyeyim gizim bak
vizon yapabilirsin ama bak güzel olabilir.. vizon fon perde ve vizon halı? hem az kirlenir
ayşenur ben ara ara kinaye yapıyorum zaten
"köpüğüm biz bu 3lüleri falan niye aldık ki yahu" diyorum kıs kıs gülüyor
oyy amann amannn
güliiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet vizon olabilir ayyyy doğru söyledin yaaaaa çocuk fikrini unutuyorum çocuk süpriz olsun ben dahil herkese evlendikten sonra süpriz olsun bekliyecem yada hemen yapıcam demiyorumAllahın takdiri
ayşenur koltuğu şimdi görüdm güzel canım ben beğendim gözüme hoş geldi bizde bu haftasonu gezeceiz belki haftaiçi evgör taksime bile gidebiliriz
evet vizon olabilir ayyyy doğru söyledin yaaaaa çocuk fikrini unutuyorum çocuk süpriz olsun ben dahil herkese evlendikten sonra süpriz olsun bekliyecem yada hemen yapıcam demiyorumAllahın takdiri
ayşenur koltuğu şimdi görüdm güzel canım ben beğendim gözüme hoş geldi bizde bu haftasonu gezeceiz belki haftaiçi evgör taksime bile gidebiliriz
Siz onu kalabalık misafir grubuna almış gibi kabul edip yokmuş gibi kullanın o zaman cnm
Bu arada salonun maşallah çok uyumlu.Güle güle oturun.
Yanlız ben hiç grici değilimdir mesela.Gri kıyafetimde yoktur.içimi sıkıyor sanki bu renk bnm
Bu arada yemek odasını nasıl düşünüyorsunuz hanımlar
ben şunu beğendim kızlar Eki Görüntüle 906952 Eki Görüntüle 906953
dilaa arada bir değiştirin ama bir hafta bir berjer de diğer hafta diğer berjer de sırnaşın hey hoooo :87: :87:
deforme oranını minimize etmek adına
Siz onu kalabalık misafir grubuna almış gibi kabul edip yokmuş gibi kullanın o zaman cnm
Bu arada salonun maşallah çok uyumlu.Güle güle oturun.
Yanlız ben hiç grici değilimdir mesela.Gri kıyafetimde yoktur.içimi sıkıyor sanki bu renk bnm
Bu arada yemek odasını nasıl düşünüyorsunuz hanımlar
ben şunu beğendim kızlar Eki Görüntüle 906952 Eki Görüntüle 906953
ben beğendim güzelmiş canım modell
senden öğrencek çok şeyimiz varr arzucann
zevkle fıstığım ayıp ediyorsun
daha neler öööretcem size been
hele şöyle düğünleriniz iyice yaklaşsın daaaa
daha daha güzelleri senin olsun ayşenurcumgri renge gelince zevk meselesi be canım.. benimde hayalim oydu hatta gri oturma grubunun duvarlarını beyaz beyaz mobilyaların duvarlarını griye boyadık biz
yemek odasına gelince onu da beyaz seçtim o da bu..
Eki Görüntüle 906959 Eki Görüntüle 906960
tamamının fotoğrafı kendi bilgisayarımda kalmış ama tepe mobilyanın sayfasından buldum tamamını..
Eki Görüntüle 906963
ben beğendim güzelmiş canım modell
oyy oyyy oyyy
Sadece böyle bir model tercih edersem ayaklarını metal almam galiba:44:
dila dur birşey daha yazayım da gülün
şimdi balayına gittiğimiz otel de kaldığımız katta 50 küsür oda vardı.. 47si balayı çiftiçiftiymiş daha doğrusu sonradan öğrendik..
şimdi sadece yemek saatlerinde yüzyüze geliyoruzondada kimse birbirinin yüzüne bakamıyor herkes herkesin naaptığını ya da naapmaya çalıştığını biliyor
bir gün kat görevlisi bayan otelin işletmecisine rapor veriyor işte şöyle işte böyle falan diye.. biz de yanlarından geçtik.. duyduk yani oda kokusu spreyi falan konuşuyorlardı.. önümüzden de bir balayı çifti gidiyor aralarındaki muhabbet şu :90: :90:
gelin: ne konuştuklarını duydun mu
damat: yok aşkım
gelin: görevli kesin bizi şikayet ediyor ahh X ahh..
damat: aşkım çok ses çıkartıyorlar diye şikayet edilir mi? hem yan çapraz oda daha çok gürültü çıkarıyor(?)
gelin: ..... neee?
damat: ıığğhh yani öyledir..
gelin: sen onları mı dinliyorsun biz şey yaparken????
damat: yuh be kadın yuh yaa!!
biz arkada dağıldık tabi :76: :76:
dila dur birşey daha yazayım da gülün
şimdi balayına gittiğimiz otel de kaldığımız katta 50 küsür oda vardı.. 47si balayı çiftiçiftiymiş daha doğrusu sonradan öğrendik..
şimdi sadece yemek saatlerinde yüzyüze geliyoruzondada kimse birbirinin yüzüne bakamıyor herkes herkesin naaptığını ya da naapmaya çalıştığını biliyor
bir gün kat görevlisi bayan otelin işletmecisine rapor veriyor işte şöyle işte böyle falan diye.. biz de yanlarından geçtik.. duyduk yani oda kokusu spreyi falan konuşuyorlardı.. önümüzden de bir balayı çifti gidiyor aralarındaki muhabbet şu :90: :90:
gelin: ne konuştuklarını duydun mu
damat: yok aşkım
gelin: görevli kesin bizi şikayet ediyor ahh X ahh..
damat: aşkım çok ses çıkartıyorlar diye şikayet edilir mi? hem yan çapraz oda daha çok gürültü çıkarıyor(?)
gelin: ..... neee?
damat: ıığğhh yani öyledir..
gelin: sen onları mı dinliyorsun biz şey yaparken????
damat: yuh be kadın yuh yaa!!
biz arkada dağıldık tabi :76: :76:
Sağol canımcım.Doğru söylüyorsun dekorasyon tamamen zevk meselesi.Beyaz ferah oluyor içini açıyor insanın.
Bende yemek odası takımında vitrini almıcam onun yerine tv ünitesi alim dedim.
Birde konsolla birleşik ayna sevmiyorum.
Ya senin gibi duvara yapıcam yada konsolosun olduğu kısıma güzel bir tablo
bence de daha güzel durur ahşap ayaklarr
hadii yaaaaa
aman öyle de ne kötü yaaaaa
tv ünitesini adoreden kombinledik biz tepede 1500den aşağı birşey yoktu dabende çok teferruatlı şeyler istemediğim için 100 liraya mı ne almıştık
bak o da bu canım
Eki Görüntüle 906976
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?