Hayırlı olsun canım. :)
günaydın gelinciklerrrr
ayşenurcum balayınız hayırlı olsunbende bu ara sürekli otel bakıyorum, 14-19 eylül de balayında olucaz, voyage torba yı beğendim zaten voyage lardan menun kalırsınız mutlaka deniliyor bu haftasonu ets ile görüşücez bakalım siz ne kadara aldınız? bir de uçak biletinin dahil olduğu paketlerde oluyo mu? ayrı mı alıcaz?
Günaydın kızlaar
Çok koptum sizlerden buradanÇok yoğun işlerim
Ayşenur balayınız hayırlı olsun tatlım
Bizde mobilyalarımızı alabilsek biran önce keşkeOnlar seçilmeden hiç birşey bakamıyorum
oohhh düğündaş siz bir şeyi daha aradan çıkarmışsınız darısı bizeeee
vee biz de bu akşam beraber gidip vesikalık çektirip yarın sabah nikah işlemleri için başvuruya gidiceeeezz yaşasın çok heyecanlı
Tşkler cnm çok sağolll
Evt voyage torbada çok güzel gerçekten fakat voyage türkbükü ona nazaran biraz daha hesaplıydı ben o yüzden tercih ettim.
Hemen hemen benzer konseptler
Biz uçağı ayrıca alıcaz transferide uçak biletini aldıktan sonra ekleteceğiz.7 gece 2300 civarında tuttu.
9 taksitte ödeyeceğiz
biz 4 gece 5 gün kalmayı düşünüyoruz. bodrumda thor otel ve voyage torbayı istiyorum ben ama kararsız kaldık acaba soğuk olur mu eylülde acaba?:26: bu haftasonu tur şirketlerine de gidip konuşacağız bakalım
olur canım olur her şey hayırlısıyla..bende arada takıyorum kafaya daha bu olacak daha şu olacak diye ama benden 2 hafta önce evlenecek kuzenimin daha hiç bir şeye girişmediğini görünce rahatlıyorumYokkk cnm yaaa bi şeyi hallediyoruz geride bir sürü halledicek şey oluyor ama olsun onlarıda sırayla halledicez inş
Biz nikah işlemlerine şubat ayında başlayacağız kısmetse.
Çünkü belediye 3 ay öncesinden gün vermiyor
olur canım olur her şey hayırlısıyla..bende arada takıyorum kafaya daha bu olacak daha şu olacak diye ama benden 2 hafta önce evlenecek kuzenimin daha hiç bir şeye girişmediğini görünce rahatlıyorum
bizim nikah düğünde olucak düğünde eskişehirde olucağından bir an önce burdan halledip kayınvalidemlere yollayalım dedik.. aralık ayında ordaki belediye ile görüşüp o güne ve saate isimlerimizi düğün salonumuzu filan yazdırdık
Bizimde düğünde olacak nikahımız.Düğün yerimiz belli.Bakalım şubat gelsin hallederiz bir ara
Sizin farklı şehirlerdeyse o zaman erkenden halletmeniz en mantıklı.
Valla kuzenin baya rahatmış böyleleri yaşlanmaz bana kalırsa hahah
aynen şaşıyorum kendilerine zatenbiz anacığımla 2 gündür çeyizlerimi yıkayıp paketleyip kutuluyoruz bilem çok aceleciyim çook ama her şey zamanla yavaş yavaş olması daha güzel. mobilyalar bu hafta geliyor zaten badanadan sonra her şeyi yerli yerine koymaya başlıcaz nasipse miis
05.01.2014 O müthiş heyecanlı ve biraz korkulu gün geldi çattı.Erkek arkadaşım ve ailesi geldi . 3 günde insan 2 kilo nasıl veriyormuş gördüm bu arada :)) saat 7 gibi önce ailesi annesi babası kız kardeşi abisi abisinin hanımı ve bebekleri geldiler.B karşılamadım eniştem ve kız kardeşim karşıladı misafirleri.ayrı bi odadaydım.kapının köşesinden bakmaya çalışıyordum.neyse Herkes geldi geldi gelmesine de en önemli kişi gelemedi hala DEDİM ALLAH ALAH nerde bu çocuk.Getirmiyceklermi acaba falan diye düşünürken sözlüm girdi kapıdan.Kız kardesim ve eniştem kapıdan işaret etti seninki geldi diye aynı dakikada kardeşim valla çiçek çikolata yok getirmemişler dedi benim yüzüm düştü ne olduğunu anlamadım.Öğlen gibi konuşmuştuk çiçek çikolatayı yaptırcam demişti ama eli boştu.Aklımdan binbir türlü şey geçti .Neyse ben suratsız suratsız odamda beklerken sözlüm ailemin ellerini öptü sonra ben çıktım odamdan ellerini öptüm çıktım kardeşim ve eniştem damadı benim yanıma diğer odaya aldı (istemede gelin ve damat adayı orada olmaz bizde)geldi bizim ki yanıma bi gülüş falan usulca fısırdadım çiçek ve çikolata nerde ter yüzünden akıyor duymadı bi daha dedim yine duymadı en sonunda sesi biraz daha yükselttim çiçekle çikolata nerde dedim DAMAT ŞOKKKKKKKKKK ELİNİ ALNINA VURDU KALA KALDI Hİİİİİİİİ ARABADA KALDI DEDİ (Bir gün öncesi heyecanlısın demiştim hyr hiç heyecanlı değilim gayet sakinim dedi ) neyse bizimki şok yaşarken ne yapacağını şarıdı ceketi çıkarmıltı daha ceket elimde bu fırladı dışarı arabaya koştubeni aldı bi gülme krize girdim resmen eniştem kardeşimde öyle bütün tedirginlik korku dağıldı.gitti aldı geldi çiçek ve çikolatayı ben açtım kapıyı o arada 2-3 poz flassız cekildi hatırası kalsın diye:),tekrar odaya geçtik.tam 50 dk boyunca aile isteme konusuna giremedi en sonunda eniştem damadımı bekliyorsunuz diye sordu onlar evet dedi damat gelmez bizde dedikten sonra damadın abisi eee o zaman kahveler gelsin dedi (adet kız istemeye gelene ikram yapılmaz hiç birşey verilmez içilmez ) dediler kahvede olmaz veremeyiz halam babasına kardeşim rahat ol başla artık konuya önce kız istenir sonra kahve verilir adı üstünde söz kahvesi dediler kayınpeder besmeyi çekti ve istedi .el öpmeye çıktık birlikte ama benn bennnnn öldüm bittim eridim resmen el öptüm ama kımsenın yuzune bakamadım damat tarafı dagınık oturmus ne kımseyı gormeden ellerı optum bı tek kız kardesını gordum babasının yanına oturmustu o da oradakı en kucuk kısı en sona bırakayım dıye opmedım öle de yaptım babanın annesinin abinin yengenin ellerini öptüm ama valla hatırlamıyorum kendi annemi babamı öptümmü diye heyecandan gitti herşey NEYSE KAHVELERDE Bİ TARAFTAN YAPILDI DAĞITILDI FALAN EN SONN DAMAT KAHVESİNE GELDİ ONU ÖZEL OLARAK BEN YAPTIM :):) ÖNCE Bİ KAŞIK ŞEKERRRR SONRA Bİ KAŞIK TUZZZZZ YARIM KAŞIK DA KARABİBER :) ÖZEL FİNCAN VE TEPSİDE GÖTÜRDÜM BIYIK ALTINDAN GÜLDÜ BEN UZAKTAN BAKIYORUM KAHVEYİYİ SONUNA KADAR İÇTİ CANIMIN İÇİ KIYAMAM DİYCEM AMA KIYDIM VALLA 6 YILDIR AZ ETMEDİ BANA SONRA ÖCÜNÜ ALDI AMA BOŞ FİNCANI ALDIM 2 KUCUK BARDAKTA SU VERDIM 1 TANE YETER DEDİ YİĞİTLİK YAPACAK YA İKRAMA BAŞLADIK ÇAY DAĞITILDI BEN HER BOŞ BARDAK ALMAYA GİTTİĞİMDE Bİ BAKIYORUM BARDAK BOŞALMIŞ ÇAY MI İÇTİ HORTUMLADIMI ANLAMADIM.6 DEFA AYNISINI YAPTI ÇAY BARDAĞINI BENDEN BAŞKASINA DA VERMEDİ 6 BARDAK ÇAY 4 BARDAK SU NASIL İÇTİN BE MÜBAREK HİÇ Mİ YANMADI AĞZIN YÜZÜN :):))) GENEL OLARAK GÜZELDİ
Eylül ayında sanmam ya soğuk olsun ama yinede sen bilirsin kuzum.
Biz mayıs sonunda gidiyoruz ve bnde ilkbahar sonu yaz başlangıcı güzel olur diye umut ediyorum
Bende kıbrısmı bodrummu çok gidip geldim.
Hatta telefonda hoteli alırken bile sordum satış temsilcisine.Oda daha önceden gittiğini denize girdiğini söyledi.
Zaten yorumlarada baktım nisan ayında bile gidenler olmuş
Çk güzel yorumlar okudum içim çok rahat inş hayal kırıklığı yaşamam.Çk güzel bir balayı olur bizim için
aynen şaşıyorum kendilerine zatenbiz anacığımla 2 gündür çeyizlerimi yıkayıp paketleyip kutuluyoruz bilem çok aceleciyim çook ama her şey zamanla yavaş yavaş olması daha güzel. mobilyalar bu hafta geliyor zaten badanadan sonra her şeyi yerli yerine koymaya başlıcaz nasipse miis
yarın nikah işlemlerine başlıyoruz kızlar
bizde dün fotoğraf çekildik bugünde rapor için aile hekimlerimie gittik pazartesi salı belediyeye başvururuz acelemiz yok diyorum belgeler tamam olsun da
sizede hayırlı olsun canım
ayça canım antalya hep sıcak ama bodrum anca bana göre ege haziran sonunda ısınıyor egenin denizinde ben üşüyorum açıkçası veee eylül sonu hatta ekimde bile insanlar bodruma gidiyordu
347 asker yarenlerinden loveldye eylül 15 ten sona balayına bpdrum thorr otele gitti canım
aysenur canum sizede hayırlı olsun
sizede hayırlı olsun acele diyoruz ama gün dolmaya başlamış ben salonda yapıcam nikahımı mesai saatleri dışında olunca sıkıntı çıkar diye elimi çabuk tutuyorum
ben belediyenin web sayfasından baktım 4 vesikalık fotograf ve sağlık raporu istiyor acaba başka evrak isterler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?