'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tşkler cnm çok sağolll
Evt voyage torbada çok güzel gerçekten fakat voyage türkbükü ona nazaran biraz daha hesaplıydı ben o yüzden tercih ettim.
Hemen hemen benzer konseptler
Biz uçağı ayrıca alıcaz transferide uçak biletini aldıktan sonra ekleteceğiz.7 gece 2300 civarında tuttu.
9 taksitte ödeyeceğiz

Tşkler canımcım
Bizde daha mobilyalarımızı alamadık.
İnş hayırlısı ile alıcaz geriyede o zaman bizim gelinlik,damatlık,halı,perde,avize kalıcak o kadar.

Yokkk cnm yaaa bi şeyi hallediyoruz geride bir sürü halledicek şey oluyor ama olsun onlarıda sırayla halledicez inş
Biz nikah işlemlerine şubat ayında başlayacağız kısmetse.
Çünkü belediye 3 ay öncesinden gün vermiyor

biz 4 gece 5 gün kalmayı düşünüyoruz. bodrumda thor otel ve voyage torbayı istiyorum ben ama kararsız kaldık acaba soğuk olur mu eylülde acaba?:26: bu haftasonu tur şirketlerine de gidip konuşacağız bakalım

Eylül ayında sanmam ya soğuk olsun ama yinede sen bilirsin kuzum.
Biz mayıs sonunda gidiyoruz ve bnde ilkbahar sonu yaz başlangıcı güzel olur diye umut ediyorum
Bende kıbrısmı bodrummu çok gidip geldim.
Hatta telefonda hoteli alırken bile sordum satış temsilcisine.Oda daha önceden gittiğini denize girdiğini söyledi.
Zaten yorumlarada baktım nisan ayında bile gidenler olmuş
Çk güzel yorumlar okudum içim çok rahat inş hayal kırıklığı yaşamam.Çk güzel bir balayı olur bizim için

olur canım olur her şey hayırlısıyla..bende arada takıyorum kafaya daha bu olacak daha şu olacak diye ama benden 2 hafta önce evlenecek kuzenimin daha hiç bir şeye girişmediğini görünce rahatlıyorum
bizim nikah düğünde olucak düğünde eskişehirde olucağından bir an önce burdan halledip kayınvalidemlere yollayalım dedik.. aralık ayında ordaki belediye ile görüşüp o güne ve saate isimlerimizi düğün salonumuzu filan yazdırdık

Bizimde düğünde olacak nikahımız.Düğün yerimiz belli.Bakalım şubat gelsin hallederiz bir ara
Sizin farklı şehirlerdeyse o zaman erkenden halletmeniz en mantıklı.
Valla kuzenin baya rahatmış böyleleri yaşlanmaz bana kalırsa hahah

aynen şaşıyorum kendilerine zaten biz anacığımla 2 gündür çeyizlerimi yıkayıp paketleyip kutuluyoruz bilem çok aceleciyim çook ama her şey zamanla yavaş yavaş olması daha güzel. mobilyalar bu hafta geliyor zaten badanadan sonra her şeyi yerli yerine koymaya başlıcaz nasipse miis

ayça canım antalya hep sıcak ama bodrum anca bana göre ege haziran sonunda ısınıyor egenin denizinde ben üşüyorum açıkçası veee eylül sonu hatta ekimde bile insanlar bodruma gidiyordu

347 asker yarenlerinden loveldye eylül 15 ten sona balayına bpdrum thorr otele gitti canım

aysenur canum sizede hayırlı olsun

Biz daha çeyiz yıkama ütüleme işine girişmedik cnm.Bide onlar var.
Daha nelerim var nelerim yok bakmadık bile onlara ne zaman sıra gelicek Allah kerim:44:

ay cok guldum okurken.cok eglencelıymıs bı okadar da heyecanlıı .) Allah tamamına erdırsın canım.ınsallah bızde o gunu kazasız belasız atlatırz .)

[/B]
inşallah güzel geçicek canım biz de bu haftasonu gidip alacağız thoru alıcaz büyük ihtimalle voyage torba da istiyoruz ama , sanıyorum ki diğerini seçeceğiz

ooo siz erken başlamışsınız nevresimleri felanmı yıkıyorsunuz ben anlamadm neden böyle birşey yapıyorsunuz yaşıyacağınız yerde yapsaydın ya ben bu tür şeylere çok yabancıyım

götürülüecek kıyafetleride yıkayacakmısınız

bizde dün fotoğraf çekildik bugünde rapor için aile hekimlerimie gittik pazartesi salı belediyeye başvururuz acelemiz yok diyorum belgeler tamam olsun da

sizede hayırlı olsun canım

sizede hayırlı olsun acele diyoruz ama gün dolmaya başlamış ben salonda yapıcam nikahımı mesai saatleri dışında olunca sıkıntı çıkar diye elimi çabuk tutuyorum

ben belediyenin web sayfasından baktım 4 vesikalık fotograf ve sağlık raporu istiyor acaba başka evrak isterler mi

Tşkler gizemcim çk sağol

canım kısmetse bizde düğün salonunda yaptıracağız nasıl olsa öyle böyle biri gelecek diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…