'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

2013*2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

erz24: 1 Mart 2014 Kına
:123: 2 Mart 2014 Düğün............................53....
:123:

bluedays : 24 Nisan 2014 Kına
:123: 26 Nisan 2014 Düğün .........................109....

pambukprenses : 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .........................122....

melo34 : 9 Mayıs 2014 Kına
:123: 11 Mayıs 2014 Düğün.........................123....

deryaoka : 13 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................130....

almor : 15 Mayıs 2014 Kına

giz08 : 17 Mayıs 2014 Kına

erdemaysenur31 : 23 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................136....

harme : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün ......................... 136....

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ........................ 150....

gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................151....

mutluluknerdesinbenibul : 14 Haziran 2014 Kına
:123:15 Haziran 2014 Düğün .......................158​....

günaydınn kızlarrr
*
deryacım listeye dün ekledim senii haberin olsunn

Günaydın kızlaar
Çok koptum sizlerden buradan Çok yoğun işlerim
Ayşenur balayınız hayırlı olsun tatlım
Bizde mobilyalarımızı alabilsek biran önce keşke Onlar seçilmeden hiç birşey bakamıyorum

aminnnnnnn inşallh bizimde zamanmız biran önce gelirr hayırlı uğurlu olsunnn ayy yeni evlenmişsin allh mutlu mesut etsinn

Teşekkür ederim canım, zaman su gibi geçiyor gerçekten. Ben bu topiğe geldiğimde 162 'den geri sayıyordum. Bir baktım günler günleri kovaladı geldi geçti bile. Şu da bir gerçek ki, ayy yetişmeyecek, ayy bunu da yapayım derken stres yaptığıma değmedi. Herşey zamanı gelince tıkır tıkır oldu. Benim belki de en şanslı olduğum nokta, beyaz eşyalarım ve tüm mobilyalarım istediğim gün teslim oldu eksiksiz. Çok iyi mağazalar ile karşılaştım, hepsi sözünün eri çıktı. Çünkü yaşanan en büyük sıkıntılar, geç gelen mobilyalar, ve eşyalar oluyor. Umarım sizinde her işiniz rast gider, hayırlısıyla güzelce atlatırsınız bu telaşeyi. Şimdiden mutluluklar.
yenii gelinn ne güzel olmuşşun sen öleee

Teşekkür ederim canım benim, sen nasılsın nasıl gidiyor?

Ayyy kızlar bir de unutmadan, çeyizinize bol bol saklama kabı alın benden söylemesi. Ben mutfakta çok fazla kullanıyorum. Tencere içinde azıcık yemek bırakmayı sevmediğim için, yada azıcık yemeği tencerede tutup buzdolabında boşuna yer kaplamasını istemediğim için, kalan az yemekleri hemen saklama kabına alıyorum, ertesi akşam mikrodalgada ısıtıyorum, yeni yaptığım yemeğin yanına o da bir çeşit oluyor. Çünkü 2 kişi gerçekten fazla birşey yenmiyor, ne kadar az yapsanız da illa ki kalıyor, lafın kısası saklama kabından çeyizinizde en az 2 takım bulundurun.

kesinlikle nil.. boy boy ikea da vardı 10 lira mı ne? alıp almamak da kararsız kalmıştım bende iyi ki almışım diyorum şimdi bu derece rahatlatacağını düşünmemiştim hiç?
nasıl gidiyor evlilik? herşey yolunda mı?

onun dışında herkese günaydın dilacım zehracım gülincim gizciim ve sohbetimize tat katan ismini yazamadığım tüm gelincikler ve adayları özlendiniz haberiniz olsun

Selam kızlar nasılsınız ?

Herkes çok yoğun sanırım Bende sıkıldım bu yoğunluktan hemde çok.. İş yerimden de bunaldım. Gereksiz insanlar, gereksiz muhabbetler.. Artık sınava daha sıkı hazırlanıp buradan kurtulmalıyım bir an önce

Düğündaş bizde balayı ve gelinlik konusunda aynı durumdayız
Hayırlısı

oohhh düğündaş siz bir şeyi daha aradan çıkarmışsınız darısı bizeeee

vee biz de bu akşam beraber gidip vesikalık çektirip yarın sabah nikah işlemleri için başvuruya gidiceeeezz yaşasın çok heyecanlı

05.01.2014 O müthiş heyecanlı ve biraz korkulu gün geldi çattı.Erkek arkadaşım ve ailesi geldi . 3 günde insan 2 kilo nasıl veriyormuş gördüm bu arada :)) saat 7 gibi önce ailesi annesi babası kız kardeşi abisi abisinin hanımı ve bebekleri geldiler.B karşılamadım eniştem ve kız kardeşim karşıladı misafirleri.ayrı bi odadaydım.kapının köşesinden bakmaya çalışıyordum.neyse Herkes geldi geldi gelmesine de en önemli kişi gelemedi hala DEDİM ALLAH ALAH nerde bu çocuk.Getirmiyceklermi acaba falan diye düşünürken sözlüm girdi kapıdan.Kız kardesim ve eniştem kapıdan işaret etti seninki geldi diye aynı dakikada kardeşim valla çiçek çikolata yok getirmemişler dedi benim yüzüm düştü ne olduğunu anlamadım.Öğlen gibi konuşmuştuk çiçek çikolatayı yaptırcam demişti ama eli boştu.Aklımdan binbir türlü şey geçti .Neyse ben suratsız suratsız odamda beklerken sözlüm ailemin ellerini öptü sonra ben çıktım odamdan ellerini öptüm çıktım kardeşim ve eniştem damadı benim yanıma diğer odaya aldı (istemede gelin ve damat adayı orada olmaz bizde)geldi bizim ki yanıma bi gülüş falan usulca fısırdadım çiçek ve çikolata nerde ter yüzünden akıyor duymadı bi daha dedim yine duymadı en sonunda sesi biraz daha yükselttim çiçekle çikolata nerde dedim DAMAT ŞOKKKKKKKKKK ELİNİ ALNINA VURDU KALA KALDI Hİİİİİİİİ ARABADA KALDI DEDİ (Bir gün öncesi heyecanlısın demiştim hyr hiç heyecanlı değilim gayet sakinim dedi ) neyse bizimki şok yaşarken ne yapacağını şarıdı ceketi çıkarmıltı daha ceket elimde bu fırladı dışarı arabaya koştu beni aldı bi gülme krize girdim resmen eniştem kardeşimde öyle bütün tedirginlik korku dağıldı.gitti aldı geldi çiçek ve çikolatayı ben açtım kapıyı o arada 2-3 poz flassız cekildi hatırası kalsın diye:),tekrar odaya geçtik.tam 50 dk boyunca aile isteme konusuna giremedi en sonunda eniştem damadımı bekliyorsunuz diye sordu onlar evet dedi damat gelmez bizde dedikten sonra damadın abisi eee o zaman kahveler gelsin dedi (adet kız istemeye gelene ikram yapılmaz hiç birşey verilmez içilmez ) dediler kahvede olmaz veremeyiz halam babasına kardeşim rahat ol başla artık konuya önce kız istenir sonra kahve verilir adı üstünde söz kahvesi dediler kayınpeder besmeyi çekti ve istedi .el öpmeye çıktık birlikte ama benn bennnnn öldüm bittim eridim resmen el öptüm ama kımsenın yuzune bakamadım damat tarafı dagınık oturmus ne kımseyı gormeden ellerı optum bı tek kız kardesını gordum babasının yanına oturmustu o da oradakı en kucuk kısı en sona bırakayım dıye opmedım öle de yaptım babanın annesinin abinin yengenin ellerini öptüm ama valla hatırlamıyorum kendi annemi babamı öptümmü diye heyecandan gitti herşeyNEYSE KAHVELERDE Bİ TARAFTAN YAPILDI DAĞITILDI FALAN EN SONN DAMAT KAHVESİNE GELDİ ONU ÖZEL OLARAK BEN YAPTIM :):)ÖNCE Bİ KAŞIK ŞEKERRRR SONRA Bİ KAŞIK TUZZZZZ YARIM KAŞIK DA KARABİBER :) ÖZEL FİNCAN VE TEPSİDE GÖTÜRDÜM BIYIK ALTINDAN GÜLDÜ BEN UZAKTAN BAKIYORUM KAHVEYİYİ SONUNA KADAR İÇTİ CANIMIN İÇİ KIYAMAM DİYCEM AMA KIYDIM VALLA 6 YILDIR AZ ETMEDİ BANA SONRA ÖCÜNÜ ALDI AMA BOŞ FİNCANI ALDIM 2 KUCUK BARDAKTA SU VERDIM 1 TANE YETER DEDİ YİĞİTLİK YAPACAK YA İKRAMA BAŞLADIK ÇAY DAĞITILDI BEN HER BOŞ BARDAK ALMAYA GİTTİĞİMDE Bİ BAKIYORUM BARDAK BOŞALMIŞ ÇAY MI İÇTİ HORTUMLADIMI ANLAMADIM.6 DEFA AYNISINI YAPTI ÇAY BARDAĞINI BENDEN BAŞKASINA DA VERMEDİ 6 BARDAK ÇAY 4 BARDAK SU NASIL İÇTİN BE MÜBAREK HİÇ Mİ YANMADI AĞZIN YÜZÜN :):))) GENEL OLARAK GÜZELDİ

onun dışında herkese günaydın dilacım zehracım gülincim gizciim ve sohbetimize tat katan ismini yazamadığım tüm gelincikler ve adayları özlendiniz haberiniz olsun

arzuuu çok yoğunumm çokkk
ben de çok özledimm vallahii
*
brioches hayırlı olsun
*
dora sana da hayırlı olsunn, gözünüz aydınn

Çok şükür canım herşey yolunda, Allah nazarlardan korusun

kızlar yardım edermisiniz bana?:26:

eylül 15 de balayı için bodrum mu mantıklı antalya tarafımı? bodrum çok istiyorum ancak serin olur diyen de var sıcak olur diyen de:26::26:

kızlar yardım edermisiniz bana?:26:

eylül 15 de balayı için bodrum mu mantıklı antalya tarafımı? bodrum çok istiyorum ancak serin olur diyen de var sıcak olur diyen de:26::26:

canım allah izin verirse bizde seneye eylül ayının ortasında bodruma gitmeti düşünüoruz ki iş yerinde çok arkadaş hep eylülün ortası ve sonunda bodrumu seçiyor daha sesiz nezih oluyormuş eylülde evleneceksen bodrum güzeldir

bodrum bu sene eylül ayında bir haftasonu 2 gün yağışlıydı oda öyle soğuk değişmiş ama giden arkadaşım kızgın döndü :) aynı anda orda olan arkadaş ise sevmişti öyle işte

eylülde biz kısmetse bodruma gidiceğiz inşallahta gideriz ki eylül ayında ne sıcak ne soğuk oluyor

canım hadi hayırlı olsun siz nerelisiniz merak ettim ay bizde hiç adet yok öyle ben karşıladım herkese kapıyı ben açtım tanışmada utandım farklı odadaydım ama oda utandım diye arada büyüklerle oturdum ki bizim iki tarafta utangaç olmama şaşırdı söz nişan aynı gün olunca zaten herkes evde nişanlımla beni bekliyordu ki istemede biz geldik birşeyler yenmişti eee kahve yapın bakalım dediler bana sordular kızım ne dersin diye sonrada pasta kesilmişti

farklı yörelerde böyle adetleri görünce şaşırıyorum biz çok rahatmışız tuzlu kahve vermedim nişanlıma kıyamadm kimselerede el sürdürmedim kahvbesine o kadar çok adet var herşeyi uygulamadığmıza göre bunuda uygulamayalım demiştim

hayırlı uğurlu olsun sizede

gizcim teşekkür ederim canım, seninlede konuşmuştuk daha önce hatta thor oteli beğendiğimi söylemiştim, ki bugün uçak biletlerini bile alıyordum bodrum için ancak tereddütlerim oldu, bir arkadaşım denizi soğuk olur serin olur gidilmez deyince:26:

13 eylül tarihimiz canım salonumuzu tuttuk

çokkkk teşekkur ederım afyonluyum ben sözlüm erzincan göçmeni 9.göbek istanbullu aslında .bizim daha yüzüğümüz takılmadı sadece istediler hayırlısıysa olur dediler hafta içi haber verelim dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…