[/B]
inşallah güzel geçicek canımbiz de bu haftasonu gidip alacağız thoru alıcaz büyük ihtimalle voyage torba da istiyoruz ama , sanıyorum ki diğerini seçeceğiz
ooo siz erken başlamışsınız nevresimleri felanmı yıkıyorsunuz ben anlamadm neden böyle birşey yapıyorsunuz yaşıyacağınız yerde yapsaydın ya ben bu tür şeylere çok yabancıyım
götürülüecek kıyafetleride yıkayacakmısınız
yarın nikah işlemlerine başlıyoruz kızlar
merhaba kızlar bende sohbete katılayım dedim :) mayıs 6-7 ve 10 mayıs düğün tarihlerim :)
kızlar hangi hazırlıklarınız tamam sizlerinde 4 ay kalmış düğününze
Canım genel anlamda herşey temiz yıkanmış olarak yeni eve yerleştirilir bizdede.
Ve götürülücek kıyafetlerde yıkanır hurçun içinde genelde hepsi götürülür
bende evden giderken kıyafetleri halledeceğim annem hurç almış ama nevresimleri diğer şeyleri ne bileyim onları herhalde evimizde dizerken yıkarım diye düşünüyorum yemek takımlarıda öyle dolaplara yerleştirriken yıkarım
zaten çeyiz götürme gibi bir olay istemiyorum haftasonları bavullarımızı alıp nişanlımla arada evimize çeyiz taşıycaz annem çeyiz götürme olsun dedi birinden duymuş o zaman anca nevresimleri yorganları sona bırakırım kırılmıyacak beni yormayacak şeyleri yaparım diye düşünüyorum
sizlerde böyle adetler varmı kızlar
bizde var gizemcim sen çeyilzerini hazırlarsın kurdela baglarsın erkek tarafı bir araç tutar çeyizler ona yüklenir yakın akrabalar gelir tabi evi yerleştirmeye çeyiz serilir her gelen görür çeyizlerini hediye bahşiş getirir ama ben istemiyorum o ayrı kalabalık gidip yerleştirme yapmıycam nişanlımı alırım yanıma birlikte yerleştiririz kendi düzenimi kendim oluşturucam sonra o nerde bu nerde aramak istemiyorum
Aynen bizdede melonun dediği gibi kırmızı kurdele ile bağlanır süslenir püslenir güzel bir şekilde gider herşey.
Fakat bnde kimse gelsin görsün istemiyorum.
Hele kalabalık yapıcak kişileri hiç çağırmıcam
Sadece bn annem kayınvalidem teyzem yeter
kızlar düğün davetiyelerine bakmaya başlayın
Biz beyaz eşyalarımızı ve balayımızı aldık.
Bugünde uçak biletlerimizi netten alacağız.
Mobilayalarıda beğendik ama daha almadık ilerleyen günlerde inş.
Bir yandan çeyiz düzüyoruz.
Onun dışındaki şeyler beklemede şimdilik
Hayırlısı
Bu arada farklı şehirlerde olucak heralde düğünleriniz bir kaç tarih var
Siz nelerinizi hallettiniz.
Ve bize kendinden bahset biraz istersen tanıyalım seni
ben beğendiklerimi not almıştım kenara canım ne zaman sipariş vermemiz gerekiyor bide şu evlilik fuarına gitmek gerekiyormu yani fotoğrafçı davetiyeci için gidicez gidersek ama vakit yok ona da napsak acaba diyoruz
Gunduz giremiyorun gece yazayim barii :))
Giz ceyiz goturme olayi bizde de var ama biz shirden sehire tasiyacagimi icin hepsi ayni anda cikcak evden ki ben kurdale olayini istiyorum zatenn:)
Azicik gelenekciyim sanirim bu konularda :))
Bide yeni kizlar goruyorumm hosgeldiniz biz gunduzleri topigi boslayip aksam takiliyoruz
Bide nikahi bizde salonda kiycaz erken mi almak lazim tarihi fln nasil bi prosedur isliyo ??
Gunduz giremiyorun gece yazayim barii :))
Giz ceyiz goturme olayi bizde de var ama biz shirden sehire tasiyacagimi icin hepsi ayni anda cikcak evden ki ben kurdale olayini istiyorum zatenn:)
Azicik gelenekciyim sanirim bu konularda :))
Bide yeni kizlar goruyorumm hosgeldiniz biz gunduzleri topigi boslayip aksam takiliyoruz
Bide nikahi bizde salonda kiycaz erken mi almak lazim tarihi fln nasil bi prosedur isliyo ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?