'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

[/B]

inşallah güzel geçicek canım biz de bu haftasonu gidip alacağız thoru alıcaz büyük ihtimalle voyage torba da istiyoruz ama , sanıyorum ki diğerini seçeceğiz

Şimdi baktım bnde bahsettiğin hotele cnm güzelmiş.
Hemde voyage torbadan daha hesaplı.
Şimdiden hayırlı olsun

Canım genel anlamda herşey temiz yıkanmış olarak yeni eve yerleştirilir bizdede.
Ve götürülücek kıyafetlerde yıkanır hurçun içinde genelde hepsi götürülür

kızlar hangi hazırlıklarınız tamam sizlerinde 4 ay kalmış düğününze

Biz beyaz eşyalarımızı ve balayımızı aldık.
Bugünde uçak biletlerimizi netten alacağız.
Mobilayalarıda beğendik ama daha almadık ilerleyen günlerde inş.
Bir yandan çeyiz düzüyoruz.
Onun dışındaki şeyler beklemede şimdilik
Hayırlısı
Bu arada farklı şehirlerde olucak heralde düğünleriniz bir kaç tarih var
Siz nelerinizi hallettiniz.
Ve bize kendinden bahset biraz istersen tanıyalım seni

Canım genel anlamda herşey temiz yıkanmış olarak yeni eve yerleştirilir bizdede.
Ve götürülücek kıyafetlerde yıkanır hurçun içinde genelde hepsi götürülür

bende evden giderken kıyafetleri halledeceğim annem hurç almış ama nevresimleri diğer şeyleri ne bileyim onları herhalde evimizde dizerken yıkarım diye düşünüyorum yemek takımlarıda öyle dolaplara yerleştirriken yıkarım

zaten çeyiz götürme gibi bir olay istemiyorum haftasonları bavullarımızı alıp nişanlımla arada evimize çeyiz taşıycaz annem çeyiz götürme olsun dedi birinden duymuş o zaman anca nevresimleri yorganları sona bırakırım kırılmıyacak beni yormayacak şeyleri yaparım diye düşünüyorum

sizlerde böyle adetler varmı kızlar

bizde var gizemcim sen çeyilzerini hazırlarsın kurdela baglarsın erkek tarafı bir araç tutar çeyizler ona yüklenir yakın akrabalar gelir tabi evi yerleştirmeye çeyiz serilir her gelen görür çeyizlerini hediye bahşiş getirir ama ben istemiyorum o ayrı kalabalık gidip yerleştirme yapmıycam nişanlımı alırım yanıma birlikte yerleştiririz kendi düzenimi kendim oluşturucam sonra o nerde bu nerde aramak istemiyorum

Aynen bizdede melonun dediği gibi kırmızı kurdele ile bağlanır süslenir püslenir güzel bir şekilde gider herşey.
Fakat bnde kimse gelsin görsün istemiyorum.
Hele kalabalık yapıcak kişileri hiç çağırmıcam
Sadece bn annem kayınvalidem teyzem yeter

kızlar bizde annemde babamda aillerinin en küçüğü maalesef benim kuzenlerle babamla annem yaşıt gibi bişi o yüzden bende ailelerin son mürveti sayıldığım için hetrkes bu adetlere doymuş ki kimse hatırlamıyor ki ben anne babacımın ilk mürvetiyim

sen nasıl istersen öyle olsun dediler

karşı tarafta görümcem evlenirken kırmızı kurdele beyaz hurçlar felan herşey iyidi ama biz onunkini hep beraber dizdik ve ben o gün böyle yorulamam dedim

annem illa krmızı kurdeleyle bişeyler gitsin onlarda kırılmıyacak direk baza altına alınacaklar olsun dedi ama öyle çeyiz serme kolu komşu olayı olmaz

nişanlımda ben nişanlım anne babalar vardık görümceminkisinde

ben her haftasonu adadan bostancıya geçerim nişanlımla evimize cicilerimizi taşırım vallla bir arkadaşım tüm mahalle sülalesiyle ev dizdide ben tahamül edemiyorum öyle şeylere onun çok hoşuna gitmişti

ayşenurcum anneni kırma bebeğim benim gibi yap bir gün önceden gelen gelsin götürmeden önce görsün sonrası bende valla benim amcamın kızı annem teyzem çok meraklı istemiyorum dedim illa tuturdular ben kendi evimi yerleştiririm dedim ısrar ediyorlar en sonunda patladım zevklerimiz aynı mı ben kendime göre yapmak istiyorum dedim hepsi kaldı

kızlar düğün davetiyelerine bakmaya başlayın

kızlar düğün davetiyelerine bakmaya başlayın

ben beğendiklerimi not almıştım kenara canım ne zaman sipariş vermemiz gerekiyor bide şu evlilik fuarına gitmek gerekiyormu yani fotoğrafçı davetiyeci için gidicez gidersek ama vakit yok ona da napsak acaba diyoruz

mutfak eşyalarımı falan alıyorum az bi eksiğim kaldı
balayımızı alcaz bu bır ıkı hafta içinde 18 ocak'da isteme,söz,nişan falan bir arada aile arasında olacak onunla ilgileniyoruz şimdilik
mobilyaları falan bizde beğendik ama henüz almadık
beyaz eşyaları da seçtim altus alcam çamaşır ve buzdolabını şimdilik bulaşık mak. istemiyorum onları da oradan alacağız
düğün salonumuz tutuldu
gelinliğim hazır

evet farklı şehirlerde bi nişanlımın memleketinde bi benim oturduğum yer de bu hafta evrak hazırlıycam nikah için ama ben iki kere evrak hazırlıycam birde soruşturma olacak soruşturma için evrak hazırlıycam sonra onay gelince nikah için.

ben İstanbul'da ailemle yaşıyorum çalışıyorum nişanlım da burada çalışıyor bizim şark görevimiz olacak o nedenle çok pahalı eşya almayacağım inş. nasip kısmet olursa şarktan sonra yerleşik hayata gececeğiz o zaman alacağım evime göre inş.

Son düzenleme:
Gunduz giremiyorun gece yazayim barii :))
Giz ceyiz goturme olayi bizde de var ama biz shirden sehire tasiyacagimi icin hepsi ayni anda cikcak evden ki ben kurdale olayini istiyorum zatenn:)
Azicik gelenekciyim sanirim bu konularda :))
Bide yeni kizlar goruyorumm hosgeldiniz biz gunduzleri topigi boslayip aksam takiliyoruz

Bide nikahi bizde salonda kiycaz erken mi almak lazim tarihi fln nasil bi prosedur isliyo ??

bende düğün davetiyelerimi online olarak bi siteden seçtim gidip mağazasından bakacağım örneklerine yine nette sipariş vereceğim netten daha uygun

ben beğendiklerimi not almıştım kenara canım ne zaman sipariş vermemiz gerekiyor bide şu evlilik fuarına gitmek gerekiyormu yani fotoğrafçı davetiyeci için gidicez gidersek ama vakit yok ona da napsak acaba diyoruz

ben gidicem canım orda daha rahat konuşur inceleriz diye pazar günü öğleden sonra gidelim diyoruz ben daha önce gitmiştim çok kalabalık oluyor ama

canım her belediye değişik zamanlar da başvuru kabul ediyor bahçelievler belediyesi 6 ay önce başlayın demişti baktım gündüz saatleri için rezervasyon almışlar akşam için var mı yok mu bilmiyorum o yüzden başvuru yapıcaz yarın

beni hala listeye eklemedin ,hem düğündaşız inşallah seninle Kınam 06.06.2014 Düğünüm 07.06.2014

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…