'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

O sarıyı bende cok merak ediyorum canım

O sarıyı bende cok merak ediyorum canım

yetkili biridir herhalde canm, profiline de girilmiyor, şu anda yazdıklarımızı da okuyordur

banada ziyaretçiler çok fazla geliyor bu konuda anlamış değilim

nilcik canım iyisindir inşallah

aynen ne dir bu kadar merak edilecek şey bilemedim. üye olup öyle gelsinler:)

iyiyim kızlar merak etmeyn:))
o ziyaretçileri bnde merak ettm ama tahmnlerim de var açıkçası bana kalsn)
bizim gizlimiz saklımız yok çekincek olsak buraya yazmazdıkkk:82::82::82:

kızlar nevresm dünyasnda mink die bi marka var battaniyeleri indirmdeymiş mail gelmiş bilgisi olan varmı ilk defa duyuyorm da ben, 2 tane sarevm var bide polar battaniye peşindeym:)

kızlar nevresm dünyasnda mink die bi marka var battaniyeleri indirmdeymiş mail gelmiş bilgisi olan varmı ilk defa duyuyorm da ben, 2 tane sarevm var bide polar battaniye peşindeym:)

bende de bi tek days in color var, ikinci bi tane ile misafirlik lazım.

alsak da sevmezsek misafirlik mi yapsak?

ne kadarmış? şu an bakamam duşa giriyorum da

nevresmler güzellermi tatlım ki bakayım bende

o sarıda yeni bir üye felan olabilirmi onaylanmamış felan ya bizi göryorsa yazsın yada speedy gelirse sorcam

ziyaretçilerede gelince burda çok marka paylaşıyoruz ondan olabilirmi ki diye düşündüm

bende de bi tek days in color var, ikinci bi tane ile misafirlik lazım.

alsak da sevmezsek misafirlik mi yapsak?

ne kadarmış? şu an bakamam duşa giriyorum da
66 ve 72 arasnda değişi cnm çoğunun fiyatı 102den düşmüş
kalın olması önemli benm içinde bi 3. ince battaniyeye daha tahammülüm yok:)
bide her modelin bir çok renk alternatifi de var araştırıcam bakalm markayı neler denmiş, çok şık modellerm de var açıkçası, ser yataan üstüne örtü gibi beğendm bi kaç modelini, diğerleri kokoş olabilir ama sade modeller de var daha ayrıntılı inceliciiimmmmm:44:

mink battaniye yazınca özel sitesi de yazıo kızlar ben mink biana üni düz renk olanı beğendm siyah yada mürdüm rengi hoş olabilirrrrr
fiyatı 66tl ve sanırm polar alın gibi sıcak tutsn yeterki

Son düzenleme:
biana modeline bayıldım yaaa alabilirim her an.

kızlar devet yapınca eğer hediye çeki veriyorsa isteyene mailimi vereyim ben üye değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…