tatlım üzülme bak hepimizin fikirleri düşünceleri değişik hepimiz yorum yapıyorum kendimizce. Kimse alınıp kırılmasın lütfen. Her insanın yapısı bir değil canım. Sevgilini en iyi sen tanıyosun sen biliyosun. Biz ne dersek burda sadece yorum yapıyoruz. Kararı vericek olan sensin, biz değiliz tatlım. Iz sadece senin görüşünle olayları görüp yorum yapanlarız. Kimse kırılıp alınmasın. Son kararı vericek olan sensin.
yagmur cemrenin dediğine bütün yazdıklarına hepsine katılıyorum.
burda hepinizi çok seviyorum.
cemreni takdir ediyorum.. çünkü kız tam anlamıyla bi tedakarlık abidesi yahuu
ben çok şey yazmak istiyorum ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum.
benm annem babam köyden çıkıp kiraya girmişler.
evderinde muşamba poşet varmış yere sermek için..
ve toprak evmiş..
daha sonra inşaat eve girmişler.. bi odası olan inşaat bi eve..
ve biz 6 kardeşiniz
ve şuan bizim 2 evimiz 2 tanede arabamız var..
suç sende neden biliyomusun..
konu açmışsın 178 tane cvb almışsın..
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/468482-tektassevgilim.html
ve bu konuyu 1 ay önce açmışsın..
ve 1 aydır bu muhabbet var..
sen ailenin yanında olmaycaksın..
sevdiğinin yanında olcaksın..
bitek annen pırlanta istemiyor sende pırlanta istiyorsun sanırım..
yani benm bildiğim böyle şeyler süpriz olur..
ben onu istiyorum onu istiyorum demekle olmazki böyle şeyler..
ki sana o konuda en ucuz tektaş fiyatları die bi linkte vermişler..
orda 2milyarlıkta 300tl likte var..
al sana yardım al sana prılanta..
yagmur kendine gel bence..
o senn sevgilin..
canın ömrün hayatın..
böyle davranmamalısın ona..
hadi diyelim annen dar bakıyo.
şudur budur falan filan..
diyelim sende çok direnmişsin..
ozmanda yapman gereken oturup erkek arkaşınla beraber pırlanta yüzük almak.
madem onu seviyosun madem onla evlenmek istiyosun madem tek sorunun prılantaysa beraber alın ozman..
çok yanlış düşünüyosun yagmur bnce..
vee tıp:) bidahada yorum yapmam:)
cotton geçmişi okumadım ama sadece açtığın konuyu okudum.
beklenti ile aşk olmaz tatlım.. bırak eşin istediğni yapsın.. elinde avucunda ne var ise yapar zaten.
onu al bunu al dedikten sonra anlamı kalmaz zaten aşkın. böyle ufak tefek laflarla boşuna kafanı doldurma.
aileni de böyle olaylara katma her zaman 2 adım uzakta tut.. herşeyini bilmek zorunda değilller sen mutlu ise sevgilinle ötesi yalan..
Sağol yavrum ben ailemden laf duymayalım die al dedım ona size söz veriyorum bu konu bugün sondu!!!!!!
sağol cnm tşk.ederim beni burda birtek kıran berfin dir!!! Ayrıca berfin benim annem 29yıllık kiracı baban gibi olmasın oda öyleydi dıyor! Ama sana dahada birşey demiyorum!!
şuan çok kaskatıyım ceren yaa benim içimi o bazı arkçbi biilse hiçte ama neyse saygı duyuyorum sizlere kırlmadım canlarım
Sağol yavrum ben ailemden laf duymayalım die al dedım ona size söz veriyorum bu konu bugün sondu!!!!!!
Hiç kasılma canım çok kafana takmışsın bunu ailenle sevgilin arasında kalmışsın herkesin rızasının olmasını istiyosun. Ama olmuyo canım. Her iki tarafıda mutlu etsen sen mutlu olmuyosun. Bi taraftan patlak veriyo. Birisinin fedakarlık yapması lazım.
kızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi yolda yazarım yine
yağmurcum aşılmıycak sorun değil tatlım sen yeterki mutlu ol
cerencim ben bazı konular var aramızda ona desteğim zazaten sadece meslekten ötürü istemeye gelindiginde laf eder babanlar dedı bende ona dedım sıkıntı yaşamayalım uygunu var dıe hepimizin gönlü olsun die alamam dedı bugün bu konu kapanmstır! ben anneme parmagıma bisey taksn yeterki onla mutlu olıyım dedım kızım kızım onlar eskide kaldı bak bana 30 yıldır halimize sürünüyoruz geberiyorduk dedı ne oldu bosanma arefesndeyz dedı ortada bir yüzük bile yk dedı sevgi karın doyurmaz dedı
cerencim ben bazı konular var aramızda ona desteğim zazaten sadece meslekten ötürü istemeye gelindiginde laf eder babanlar dedı bende ona dedım sıkıntı yaşamayalım uygunu var dıe hepimizin gönlü olsun die alamam dedı bugün bu konu kapanmstır! ben anneme parmagıma bisey taksn yeterki onla mutlu olıyım dedım kızım kızım onlar eskide kaldı bak bana 30 yıldır halimize sürünüyoruz geberiyorduk dedı ne oldu bosanma arefesndeyz dedı ortada bir yüzük bile yk dedı sevgi karın doyurmaz dedı
e iyide balım pırlantada karın doyurmuyo ki
hatta dedigim gibi satmaya kalksan yarısını bile vemiyolar... cocuk pırlanta alınca abat olacak degil
annenin konusmaları cok tutarsız.. ben olsam anneme bole cevap verirdim
çağlacım sanırım 8-9 gibi kapatıyorlar :44:
speddy hoşgeldin benim babam sözümde de nişanımda da ağladı hatta sözümde bende onu görünce ağladım evlenirken napıcam bilmiyorum:S
çağlacım sanırım 8-9 gibi kapatıyorlar :44:
speddy hoşgeldin benim babam sözümde de nişanımda da ağladı hatta sözümde bende onu görünce ağladım evlenirken napıcam bilmiyorum:S
e iyide balım pırlantada karın doyurmuyo ki
hatta dedigim gibi satmaya kalksan yarısını bile vemiyolar... cocuk pırlanta alınca abat olacak degil
annenin konusmaları cok tutarsız.. ben olsam anneme bole cevap verirdim
benim annemde der sevgi karın doyurmaz v.s v.s
Parası olan biriyle evlenelim bakalım!!!
Mutlu olucakmıyızzz????
Hayır!!!
Bu sefer ailede vicdan azabı çekicek mutsuzsan boşan denicek
Noldu???
Küçük yaşta dul!!
Hoş şeyler değil bunlar gerçekten değil.
Benim ailem vermezse ben kaçıcam açık ve net.
Benimkide diyo bi kere gelir isterim haa vermedimi gelirsin bana dio derde en büyük hakkı.
6 sene beklemişiz ailem bişiler isterse o zaman bende laf söylerim siz bana bişiler yaptınızmıda istiyosunuz diye.
Elinde imkan varsa herşeyini kendin yap. Tek laf edemezler cnm asla edemezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?