'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayrıca pırlanta ölü yatırım.. ben sonradan alyansa eklettirdiime de deli gibi pişmanım... parmagım biraz buyucek diye aklım cıkıyo.. acsan acılıp genişletilmiyo

satsan yarı parasını bile vermiyolar... ilerde parmagım azcık şişse yuzuk bana ben yuzuge bakıcam oyle ... su pırlantayı amma abartıyormusuz kendime de cok kızdım ve hala da kızıyorum

dugun için pırlanta set istiodum tamamen vazgectim... altının bile asırısına gitmicem.. takmam cunku ayda yılda bir takıcam diye cok pahalı bişey almak istemiyorum setler de satınca para etmiyormus :26:

sağol cnm tşk.ederim beni burda birtek kıran berfin dir!!! Ayrıca berfin benim annem 29yıllık kiracı baban gibi olmasın oda öyleydi dıyor! Ama sana dahada birşey demiyorum!!
şuan çok kaskatıyım ceren yaa benim içimi o bazı arkçbi biilse hiçte ama neyse saygı duyuyorum sizlere kırlmadım canlarım

Aynen canım. Teşekkür ederim ayrıca.
Ben bütün ailemi karşıma aldım hepsi beni redetti canım.
Hala daha ediyolar, inan umrumda değil.
BEN EVLENİCEM kime ne yaaa ister mutlu olurum ister kaçarım. Ben evleniyorum bu benim yuvam ne ailem olsun ne yakınlarım asla 3. kişiyi sokmadım.
Sana bişi söyliyim mi canım annenle ciddi ciddi konuşman lazım.
Yoksa evlenincede çok sorunlar çıkar.
Dün benim 2 kişilik kahvaltı takımım geldi.
Annem aynen bunu dedi.
" güzel değilmiş bu niye aldın? Neden 2 kişilik aldın misafir gelmiycek mi hiç !!"
Dedi tavırlı bi şekildee..
Bende ne dedim
"GELMESİN İSTEMİYORUM MİSAFİR FALAN!! BUNU BEĞENDİK ALDIM!! KİMSE KARIŞMASIN !!" dedim derimde.
Kimse tek kelime edemez. İsterse 1 iğne taksın isterse 100 kilo altın. zerre kadar umrumda değil.
Onu mutlu edeyim o bana yeter.
Bunları düşünmen lazım cnm.

Sağol yavrum ben ailemden laf duymayalım die al dedım ona size söz veriyorum bu konu bugün sondu!!!!!!

Hiç kasılma canım çok kafana takmışsın bunu ailenle sevgilin arasında kalmışsın herkesin rızasının olmasını istiyosun. Ama olmuyo canım. Her iki tarafıda mutlu etsen sen mutlu olmuyosun. Bi taraftan patlak veriyo. Birisinin fedakarlık yapması lazım.

cerencim ben bazı konular var aramızda ona desteğim zazaten sadece meslekten ötürü istemeye gelindiginde laf eder babanlar dedı bende ona dedım sıkıntı yaşamayalım uygunu var dıe hepimizin gönlü olsun die alamam dedı bugün bu konu kapanmstır! ben anneme parmagıma bisey taksn yeterki onla mutlu olıyım dedım kızım kızım onlar eskide kaldı bak bana 30 yıldır halimize sürünüyoruz geberiyorduk dedı ne oldu bosanma arefesndeyz dedı ortada bir yüzük bile yk dedı sevgi karın doyurmaz dedı

kızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi yolda yazarım yine

yağmurcum aşılmıycak sorun değil tatlım sen yeterki mutlu ol

aynen öyleymiş cnm anladım zaten yorulan hep bayan kadın oluyor malesefff çok zormus bi tarafın sevdgn adam bir taraf anan oooy oyyyyy içim çok doluymus

çağlacım sanırım 8-9 gibi kapatıyorlar :44:

speddy hoşgeldin benim babam sözümde de nişanımda da ağladı hatta sözümde bende onu görünce ağladım evlenirken napıcam bilmiyorum:S

e iyide balım pırlantada karın doyurmuyo ki

hatta dedigim gibi satmaya kalksan yarısını bile vemiyolar... cocuk pırlanta alınca abat olacak degil

annenin konusmaları cok tutarsız.. ben olsam anneme bole cevap verirdim

benim annemde der sevgi karın doyurmaz v.s v.s
Parası olan biriyle evlenelim bakalım!!!
Mutlu olucakmıyızzz????
Hayır!!!
Bu sefer ailede vicdan azabı çekicek mutsuzsan boşan denicek
Noldu???
Küçük yaşta dul!!
Hoş şeyler değil bunlar gerçekten değil.
Benim ailem vermezse ben kaçıcam açık ve net.
Benimkide diyo bi kere gelir isterim haa vermedimi gelirsin bana dio derde en büyük hakkı.
6 sene beklemişiz ailem bişiler isterse o zaman bende laf söylerim siz bana bişiler yaptınızmıda istiyosunuz diye.
Elinde imkan varsa herşeyini kendin yap. Tek laf edemezler cnm asla edemezler.

evet ya satmaya kalktığında değer olmuyor ayrıca sadece 1 kez daraltma veya açtırma işlemi yaptırabiliyorsun

speddy hoşgeldin benim babam sözümde de nişanımda da ağladı hatta sözümde bende onu görünce ağladım evlenirken napıcam bilmiyorum:S

Ben ağlarsam sanırım mutluluktan ağlarım sadece
2 senenin geçmesini iple çekiyorum çünkü

sagol canımm

benim babişde cok duygusal ama dugunde aglar o.. sözde aglamadı sözde annem bile aglamadı herkes gayet mutluydu

e verdim satmıcaksın ki diyor değersizliğini düşüneceksin alıcan takcan onu ya dedı satmayı nie düşünüyorsun dedı aynen neyse yaa:95:

bi kuru maasımla yapabidigimi yapıorum zaten
onunda kuru 2kuru birleştiricez gönlümüz birleşmiş artık kı oyy ben onu yerim ama işte arada böle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…