'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dizimde bitti kızlar bu arada karnım fena kötü birazdan uyucam yarında arkadaşlarımla buluşup güzel gün geçirceem ama sancım var kötüyüm

regl sancısı mı???

ayaklarına dikkat et sıcak tut iyi gelir.

canım regl sancısı 5 gündür ayakalarım dondu çorap giymedim şimdi yeni oldu 5 dakka önce çorap giyip battanye altına girdim offf yaa ama çok kötüyüm kızlar acıyo canım

bende çeyizdeyim bakıyorum battaniye

pelin ececik sizler nasılsınız

geçmiş olsun canım iyiyim

dizimde bitti kızlar bu arada karnım fena kötü birazdan uyucam yarında arkadaşlarımla buluşup güzel gün geçirceem ama sancım var kötüyüm

Bebeğimm orkideme katılıyorum, ayaklarını sıcacık tut. Patik giy:) Ada çayı iç bir de ada kızım:)

hayır olsun canını sıkan bir şey mi var, yoksam sadece yorgun musun???

Yorgunum, canım sıkkın, dişim ağrıyor... Geldi mi herşey üst üste gelmez mi zaten orkidem

Kızlar markafoni hangi kargoyla gönderiyor ve kargo numarası nerde yazıyo bulamadımmm

Canım yurtiçi kargo. Ama kargo numarası tele msj olarak gelir genelde...

İç güveysiden hallice Gizemim... Ama ne diyoruz: Pozitif düşün, sonuç da pozitif olsun:)

diş ağrısı bile başlı başına yeter valla.
benim de dolgumun altı çürümüş ağrıyor, 2 hafta sonra zaten 20lik ameliyat var.
çok da psikolojiyi etkiliyor küçücük diş.

Ziyaretçilerden konu açılmış kızlar yeni okudum ne çok ziyaretçimiz var allah allah garip bence de

ben oldum cnm 20 lik diş ameliyatı
hemde 2 tane 2 tane aldırdım düşün artık balımmm 1 ayda bitti gitti.
Hee bide kist aldırdım 20liklerle birlikteee
2 gün halsiz oluyosun cnm valla ben bi ayda 8 kilo vermiştim çünkü sadece çorbayla beslenme durumu var ama geçti gitti

Gizem cim vermidon falan iç benmde öyle oluyo hatta sıcak havlu sarimkanın varsa karnına ve ayaklarına hatttaaaa vicks var bilirmisiniz bilmem kasıklarına ve sırtına sür sıcak havluyu koy öyle bi ısınırsın kiii . Rahatlarsın cnm hiç bişiyin kalmaz.

Bu arada kızlarr markafoniden nevresim takımlarımın yanında nihale ve sürahi almışım haberim yok şimdi nevresimlere bakarken gördüm

sürahinin mavisi yanlız pembesini değil

pelincim seninde diş ağrın çabuk geçer inşallah canım

ziyaretçileri çözemedim dikkat çeken bir konu konuşmuyoruz sadece markaları ve çeyizleri yani onlarda o sebepten giriyorlardır herhalde ama garip bu kadar çok olmaları

Diş ağrısı berbat birşey Bugün yoğun bir gündü yetmezmiş gibi bir de onun kahrını çektim...
Sana da çok geçmiş olsun balım.

Sineraycım güle güle kullan canım:)

ben de böyle mini tuzluklar almılştım nevresimlerin yanında.
yalnız daha kargoya verilmedi benimkiler.
ben dana önce oldum bu arada gömülü 20lik diş ameliyatı.
aslında bunla birlikte üsttekini de çeksin isterim ama bilmiyorum.
bende ağrı sancı 3-4 gün sonrasında şiş de indi, 1 hafta sonra dikişlerim alındı.
korkmadım zaten, çok da zor değilmiş, hem de ameliyathanede çekim yapıldı,çünkü ameliyat olarak geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…