evet ya satmaya kalktığında değer olmuyor ayrıca sadece 1 kez daraltma veya açtırma işlemi yaptırabiliyorsun
2013te evlenicem inş ozman belli ederanladım canım. ama öyle düşünme..
her baba eminim ki evladını çok sever. ama bazısı belli edemez
sağol cnm tşk.ederim beni burda birtek kıran berfin dir!!! Ayrıca berfin benim annem 29yıllık kiracı baban gibi olmasın oda öyleydi dıyor! Ama sana dahada birşey demiyorum!!
şuan çok kaskatıyım ceren yaa benim içimi o bazı arkçbi biilse hiçte ama neyse saygı duyuyorum sizlere kırlmadım canlarım
e verdim satmıcaksın ki diyor değersizliğini düşüneceksin alıcan takcan onu ya dedı satmayı nie düşünüyorsun dedı aynen neyse yaa:95:
bi kuru maasımla yapabidigimi yapıorum zaten
onunda kuru 2kuru birleştiricez gönlümüz birleşmiş artık kı oyy ben onu yerim ama işte arada böle olunca
Neden öyle bişi dedin ki şimdi ???
Satmak için mi alınıcak o yüzük??
Sevgilinin dediğinde hak var!!
Kuru maaş deme sakın. Onu bulamayanda var eline geçiyo mu evet Şükret yeterli. Sen memnun olmazsan işlerin hep ters gider. Bende kuru maaş alıyorum senin deyiminle ama 2 işte birden çalışıyorum. Yapmam lazım çünkü. Canım çıkıyo günün 7 saati bana kalıyo. Ve günde 5 saat uyuyabiliyorum anca. Yapmalıyım hedeflerim var kimseye laf dedirtemem!!
Güçlü ol yılma hemen
canım ya o tektasa oluyomus... alyansa olmuyomus kenarları düz olmadıgı için
almayı dusunenlerin aklında bulunsun.. tamtur tarzı alyansların buyultme kucultme durumları yok, parmagınız buyurse alyansınıza başbaş diyosunuz
Yağmur ve Berfin... Canlarım ne oluyor size? Susayım susayım dedim ama yapamıcam. Niye kavga ediyorsunuz? Neyi paylaşamıyorsunuz? Düşünceyi mi? Hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz bebişler, birbirmize saygı duyalım. Yağmurcum Berfini yanlış anladın balım, çünkü çok stresli bir anında okudun cümlesini. Ama onun tek niyeti seni rahatlatmaktı, umrunda olmasaydı okur geçerdi, yorum falan yapmazdı.
Lütfen pozitif bakıp, pozitif düşünün.
kızlar ben çıkıyorum evde burasıda msnimde açık olucaktır bilgilerinize
ama pelinim saygıım hepinize sonsuz ama güldüü ya ben aglarken o güldüü zoruna gidiyor insanın(
pelincik hoşgeldin
iyi akşamlar hepinize canlar
hayırlı akşamlar hayırlı günler tekrar
öpüldünüz
kızlar birbmzi yanlış anlayıp kırıp inctmeyelm yağmurcum umarım halledersn sevdicegnle bu konıyuda tatlım
benımde dıslerımde tel vardı ortaokuldayken amaşimdi dişlerımı goren ne kadar guzel dıslerın var dıyo
bn ünide takmıştım:)
terlli turnam dioki arkdaşım:)
bnim hem alt hem üst aynı anda takıldı sanırım hatırlamıroum:S
bnmkiler mikemmel oldu.
sonra yavaş yavaş arası açıldı azcık
ilk tel çıktıgı gibi değil ama en azından kötü değil
çağla pelin gizem minnak ws.ws kimler siz msnden konusun sonra çağla nereye kayboldu yağmur desin ya ooh gelmicem buraya artık ya siz konusun ordan bana ihtiyacınız yok güle güle artık buraya girmicem haberiniz olsun gelinler:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?