'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet ya satmaya kalktığında değer olmuyor ayrıca sadece 1 kez daraltma veya açtırma işlemi yaptırabiliyorsun

canım ya o tektasa oluyomus... alyansa olmuyomus kenarları düz olmadıgı için

almayı dusunenlerin aklında bulunsun.. tamtur tarzı alyansların buyultme kucultme durumları yok, parmagınız buyurse alyansınıza başbaş diyosunuz

anladım canım. ama öyle düşünme..
her baba eminim ki evladını çok sever. ama bazısı belli edemez
2013te evlenicem inş ozman belli eder

canım ünlem koymadanda anlayabiliyorum. ünlem koymak bagırmaktır yada sesn yükselmesidir diye biliyorum.senn benm bi ifademden seninle dalga geçtiğimi anladım. senin ünlem ifadenden ne çıkarmalıyım bilmiyorum. bu pekte önemli değil aslında benm için..
aman yagmur yanlış anladın şöyle böyle die yorum yapmıcam. nasıl anlamak istiyosan öyle anlarsın..

e verdim satmıcaksın ki diyor değersizliğini düşüneceksin alıcan takcan onu ya dedı satmayı nie düşünüyorsun dedı aynen neyse yaa:95:

Neden öyle bişi dedin ki şimdi ???
Satmak için mi alınıcak o yüzük??
Sevgilinin dediğinde hak var!!

bi kuru maasımla yapabidigimi yapıorum zaten
onunda kuru 2kuru birleştiricez gönlümüz birleşmiş artık kı oyy ben onu yerim ama işte arada böle olunca

Kuru maaş deme sakın. Onu bulamayanda var eline geçiyo mu evet Şükret yeterli. Sen memnun olmazsan işlerin hep ters gider. Bende kuru maaş alıyorum senin deyiminle ama 2 işte birden çalışıyorum. Yapmam lazım çünkü. Canım çıkıyo günün 7 saati bana kalıyo. Ve günde 5 saat uyuyabiliyorum anca. Yapmalıyım hedeflerim var kimseye laf dedirtemem!!
Güçlü ol yılma hemen

ya kuru maas dememin sebebi lafın gelişi milyarlar almıyoruz die..YOKSA ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNÜMÜZE İŞSİZ DEĞİLİZ..
yüzümü yıkadım kendime geldim kızlar hepinize çok tşk.ederim güçlüyüz askmla biz..
iiçim çok dolmus ya k.bakmayın hepiniz

Son düzenleme:
Yağmur ve Berfin... Canlarım ne oluyor size? Susayım susayım dedim ama yapamıcam. Niye kavga ediyorsunuz? Neyi paylaşamıyorsunuz? Düşünceyi mi? Hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz bebişler, birbirmize saygı duyalım. Yağmurcum Berfini yanlış anladın balım, çünkü çok stresli bir anında okudun cümlesini. Ama onun tek niyeti seni rahatlatmaktı, umrunda olmasaydı okur geçerdi, yorum falan yapmazdı.

Lütfen pozitif bakıp, pozitif düşünün.

benimki altın değil ya pırlanta benimkine olmuyor kilo alıp vermemem lazım formumu tek taş yüzünden mi koruyacaktım

ama pelinim saygıım hepinize sonsuz ama güldüü ya ben aglarken o güldüü zoruna gidiyor insanın(

pelincik hoşgeldin

iyi akşamlar hepinize canlar
hayırlı akşamlar hayırlı günler tekrar
öpüldünüz

kızlar ben çıkıyorum evde burasıda msnimde açık olucaktır bilgilerinize

Görüşürüz Ecemmm:)

ama pelinim saygıım hepinize sonsuz ama güldüü ya ben aglarken o güldüü zoruna gidiyor insanın(

Canım bu konuyu özelden konuşun nolur, burada harika arkadaşlıklarımız var küçük ayrıntılara takılmayalım olur mu?

pelincik hoşgeldin

iyi akşamlar hepinize canlar
hayırlı akşamlar hayırlı günler tekrar
öpüldünüz

Tatlım ben burdayım zaten. Kargaşadan göremedin sanırım:)
Görüşürüz canım, hoşça kal.

kızlar birbmzi yanlış anlayıp kırıp inctmeyelm yağmurcum umarım halledersn sevdicegnle bu konıyuda tatlım

selammmm yavrularrrrr

ben de bi duş yapsam iyi olacak, sonra da fil izlemek istiyorum yaaa
akşama da beyaz show var, çok severim, gerçi Okan'ı daha çok severdim ama artık yok maalesef

benımde dıslerımde tel vardı ortaokuldayken ama şimdi dişlerımı goren ne kadar guzel dıslerın var dıyo

bende o günlerin umuduyLa sabrediyorumm canım :101:

Bende dişçicime nişana kadar çıkart diyorum yok seni telli duvaklı gelin yapcam diyooo

günahımı almışsın Yağmurum gelinim kimseciklerim msn adresii yok bende ama msj olarak atınj eklim kızlar bazen kk'ya giremediğimde ordanda yazışırız, bekliyorum herkeslerdeennnn

ben geldim millettt, hepinizi öpermm!
okudum her bişeyi zaten herkes gerekenleri sölemiş benm bişi dememe luzüm yok olur olmaz seyleri büyütebilioruz doğrularmız farklı olabilio bazen, takmayalm hiç bişiyi canlarm

kızlar bizim konumuzda ziyaretçi sayısı çok fazla.
4 ziyaretçi çok da ilgi çekici konusu olmayan çeyizci kızlr başlığı için bence çok.

ayrıca sarı profil rengi ne demekti? yeşiller editör de sarı bilmiyorum çünkü sarı renkli nicki olan biri var yine aşağıda????

çok mu şüpheciyim, yoksa bir problem m var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…