'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dimii bencedee
*

oyy oyy oyyyy
yok tabikiii
davullu zurnalı çıkarcaz inşallah hepsinii
ağlaya zırlayaaaaa

bol ağlamaklı olacağından hiç ama hiç şüphem yok canım
bide benim çeyiz çıkmadan önce imam nikahım da kıyılmıştı duygusallık zirvedeydi

offf yaaa çok fena oldum ben hazır değilim böyle olmaya hiç ama hiç değilim nasıl dirayetli durucam bu analttığında bile gözlerimden yaşlar süzülürken ben nasıl yapmayın böyle diyeceğim dayanamayacağım acı çekeceğim gibi geliyor

her sabah radyo dinlerken duygusal şarkıda annemi babamı üdşünerek ağlıyorum halbuki geçen yıl bu zaman asker beklerken sadece nişanlım için ağlardım hayat ne garip anneme babama nasıl davranacağımı bilmiyorum

bize ev verdiler sağolsunlar annem babam arkamda dağ gibi babam evin içini baştan yaptı mutfak yaptırdı süpriz o anki duygulaırmı tahmin edemezsiniz nişanlımla evin halini görünce sonraki gitmemizde mutfak banyonun bittiğini görüp süprize kalakalmıştık kayınvaldiem kayınvalidem onlarda şaşırdılar helal olsun diyebildiler çeyizi geçtim babam o evi verdi milyarlar harcadı içine hala didiniyor inanamıyorum

haftasonu kapı boyadık nişanlımla ilk kez kendimle gurur duydum gizem yuvan için yapıyorsun elin sıcak sudan osğuk suya değmedi ama bak işte hayat pahalı yap kendi boyanı kendin dedim annemle babam üzüldüler kalorifer peteği var 2 si kötü olmuştu dün gitmiş babam boyamış sırf ben haftasonu üşüdüm 2 gün die o gitmiş yapmış şimdi bu admaın hakkını ben naısl ödeyeceğim

annem hayat işte iş başa düşünce sen yapıyorsun kızım biz sana hiç yaptırmadık halada yapmanı istemedik dedi yaaa istanbulda bir kapı boyamaya 180 tl dediler zaten kapı 200 lira biz 50 liraya boya aldık anneme babama süpriz yaptık onlar usta bulmuşlardı kızlar

herkes birbine süpriz yapıyor bu süreçte Allah razı olsun ki aillerimiz var ve bazen diyorum kendi yuvanı kuracaksın evdeki hgayatına veda ediyorsun diyorum o zaman çok içleniyorum

gizemim doğanın kanunu inan bana evet zor oluyor ama zor olduğu kadar da huzur mutluluk veriyor anlayacaksın yaşayınca inan bak kuzucum..

selam kızlar

çeyiz serme olayı bence çok güzel
baştan hep kendimiz yerleştirirz diyordum ama sonradan kimsenin hatrı kalmasın çeyiz serilsin ben düzeltirim yerlerini dedim

çeyiz sermede yaklaşık 20 kişi vardı
ama çok güzel iş bölümü yapıldı
baba tarafı akrabalarım yatak odasna girdi
anne tarafı salona
arkadaşlarımda mutfağımı ayarladı

pek kimse bana bişi sormadı

yaklaşk 3-4 saatte tamamı bitmişti
silinip süpürülmüştü ev

ikram olaını da kv ler halletti
aşağı indik yemek için

ve o kadar beni tanıyarak dizmişler ki yalnızca tencereleri tek dolaba topladım
başka bir iğnenin yerini bile dğeiştirmedim
herşey yerini buldu

Kına gecesi apayrı oluyor gerçekten, işin en güzel tarafı herşey bittiğinde bile yine baba evine dönüyorsun Sanırım en güzel yanı da bu

Alışıyorsun herşeye Giz'cim, inan bana, düğünün ertesi günü annemlere gittik, eşimin gözünün içine baktım hadi kalkalım desin diye. Baktım o demiyor, ben dedim "hadi kalk gidelim daha bavul toparlıycaz" dedim. ben evime çok çabuk ısındım, hiç yadırgamadım, sadece ilk sabah eşimi uyandırdım, "kalk annemler merak edecek geç kaldım" dedim

Anneni-babanı özlüyorsun mutlaka, ama şu da var ki aynı evde yaşadığın zaman belki geçiremediğin kaliteli vakitleri evlenince geçiriyorsun ailenle. Örneğin biz annemle oturur sohbet ederdik akşamları bazen, ama çoğu zaman ben odam da tv başında yada kitap okurdum şimdi annemle sohbete doymuyoruz.

canım benim küçüklüğümden beri anneannem dantelli havlu, tülbent, patik ve dantel ördüğü için kaç yıldır sandıkta bekliyolardı :)) geçen gün açtık sandığı kardeşim ve benimkileri ayırdık ve hepsini yıkaladık ütüledik tek tek hepsini, havluları saklama poşetlerine koyup kocaman bi renkli saklama kutusu almıştık ona koyduk, patik ve tülbentlerimide orta boy kutulara yerleştirdik. bu şekilde gidicek eşyalar evimize. kıyafetleri zaten yaz kış ayırırdım ben odamda yazlıklarımı kışın başında yıkayıp kutulamıştım.giderkende kışlıklarımı öyle yaparım çünkü yaz başında evlenicez. öyle işte mis mis yerleşcez evimize
mutfak eşyalarını filan evimizde yıkar koyarız yerlerine

yarın nikah işlemlerine başlıyoruz kızlar
bizde dün fotoğraf çekildik. bu sabah belediyeye gidip başvurumuzu yaptık onlar sağlık ocağına ynlendirdiler bir belge vererek sonra orda gidip 3 er tüp kan verdik. pazartesi 3 te gidip alcaz sonra sonuçları belediyeye götürcez vee izin kağıdımız çıkacaaakkk
ama kan verdiğimiz yerde sağlam korkuttular benii kadın diyoki eğer birinizde bi problem çıkarsa onu özel olarak çağırıp diğerinizden gizli konuşucaz dediler. çıktık odadan yaa ne çıkabilir acaba inşallah bişi çıkmaz niye böyle dediler diye panik oldum Allahtan nişanlım kendime getirdi beni sakin ol herkese diyolardır bişicik çıkmaz diye..hadi hayırlısı..

bende doğtaşın mystic yemek odasını alacam çooook beğendim.yatak odamıda doğtaşın bianco serisinden almayı düşünüyorum.oturma odamada kararsızım ya doğtaşın frame takımı hoşuma gitti yastıkları yüzünden kararsızım nasıl sence

Herkes duygusala bağlamış çeyiz konusu açılınca
Bende herkesin yaşadıklarını okuyunca çok duygulandım gerçekten.Bizdede kesin bu tarz şeyler olucak babam çok düşkündür çünkü bana
İnsanın arkasında ailesinin olduğunu bilmesi çok güzel bir şey.
Banada biraz zor olucak gibi geliyor.Hatta bunu nişanlıma dediğimde bozuluyor
Erkekler bizim gibi duygusal değil

Biz de nikah için başvurucaz ayrıntıları öğrenmemiz iyi oldu canım.
Sağol paylaştığın için.

ne belgesi aman ben belediyeye saglık raporu aldıktan sonra gidicez

kızlar ağlatmayın hadi duygusala baglamayın

Biz de nikah için başvurucaz ayrıntıları öğrenmemiz iyi oldu canım.
Sağol paylaştığın için.
rica ederim canım ne demek :)

ne belgesi aman ben belediyeye saglık raporu aldıktan sonra gidicez

vallahi bilmiyorum canım belki her belediyenin işleyişi farklıdır..bizim burdakini daha önce aramıştım ben ilk buraya geliceksiniz sonra testler için kan vermeye yollucaz dediler. o yüzden ilk belediyeye gittik orda bi kaç imza attık bir belge aldık 2 mizinde fotoğrafı bilgileri ve imzası olan onu gittiğimiz sağlık ocağına verdik, orda da bi kaç belge doldurduk sonra kan verdik

kızlar şok marketten fantom süpürge aldım 1200w zaten benim ihlas süpürgem var dı 69 liraya iyimi yaptım :18:

hayırlı olsun balayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…