dimii bencedee
*
oyy oyy oyyyy
yok tabikiii
davullu zurnalı çıkarcaz inşallah hepsinii
ağlaya zırlayaaaaa
üzerinden 5 aya yakın geçmesine karşın hatırladıkça hala içim ürperiyor boğazım düğümleniyor.. benim babam da eşyalarımı kamyona yerleştirdi kimseyi almadı yanına kendisi yerleştirdi en son eşya çıkarken de bende dışarı çıktım arabalara binip evime gidecektik Kafamı kaldırınca babamı içini çeke çeke ağlarken görmüştüm koşa koşa kamyonun kasasına atlayıp sarılmıştım babama
herkes arabayla gitti biz babamla kamyonun kasasında kuzusarması modunda gitmiştik evime.. canım benim
hele o "vay bu ne kadar çeyiz?"
"bizde taşınıyorsunuz sanmıştık"
"arzunun evine hiç eşya almasaydınız keşke bunlar zar zor sığar zaten!"
dialogları nasıl da göğüslerini kabartıyor anlatılmaz..
offf yaaa çok fena oldum ben hazır değilim böyle olmaya hiç ama hiç değilim nasıl dirayetli durucam bu analttığında bile gözlerimden yaşlar süzülürken ben nasıl yapmayın böyle diyeceğim dayanamayacağım acı çekeceğim gibi geliyor
her sabah radyo dinlerken duygusal şarkıda annemi babamı üdşünerek ağlıyorum halbuki geçen yıl bu zaman asker beklerken sadece nişanlım için ağlardım hayat ne garip anneme babama nasıl davranacağımı bilmiyorum
bize ev verdiler sağolsunlar annem babam arkamda dağ gibi babam evin içini baştan yaptı mutfak yaptırdı süpriz o anki duygulaırmı tahmin edemezsiniz nişanlımla evin halini görünce sonraki gitmemizde mutfak banyonun bittiğini görüp süprize kalakalmıştık kayınvaldiem kayınvalidem onlarda şaşırdılar helal olsun diyebildiler çeyizi geçtim babam o evi verdi milyarlar harcadı içine hala didiniyor inanamıyorum
haftasonu kapı boyadık nişanlımla ilk kez kendimle gurur duydum gizem yuvan için yapıyorsun elin sıcak sudan osğuk suya değmedi ama bak işte hayat pahalı yap kendi boyanı kendin dedim annemle babam üzüldüler kalorifer peteği var 2 si kötü olmuştu dün gitmiş babam boyamış sırf ben haftasonu üşüdüm 2 gün die o gitmiş yapmış şimdi bu admaın hakkını ben naısl ödeyeceğim
annem hayat işte iş başa düşünce sen yapıyorsun kızım biz sana hiç yaptırmadık halada yapmanı istemedik dedi yaaa istanbulda bir kapı boyamaya 180 tl dediler zaten kapı 200 lira biz 50 liraya boya aldık anneme babama süpriz yaptık onlar usta bulmuşlardı kızlar
herkes birbine süpriz yapıyor bu süreçte Allah razı olsun ki aillerimiz var ve bazen diyorum kendi yuvanı kuracaksın evdeki hgayatına veda ediyorsun diyorum o zaman çok içleniyorum
aynısını görümcemde yaşadım belki yoruldum ama yaşadım onda çok güzel ve yorucuydu oruçluyduk o gün kadir gecesiydi teyzesi kayınvalidem görümcmein kayınvaldiesi eşi ve nişanlım yaptık herşeyi yatak odası ben görümcem ve mutfak yine büyüklerin yanında benden soruldu görümceme abllllaaaaaaaaa bu nereye o nereye diye diye bir hal olduk
ahhh benim çeyizim ahhh ahhh diyorum eve sığmadı kayınvalidemin onun bunun evinde bide şirkett koskoca dolapları kaplıyor o derecede kayınvalidem şaşırıyor artık her detayı düşündüm zeytinyağı pompası bile aldım çeyizime eve girince hiçbirşey almayalım diye düşün ben ço kdetaycıyım benim çeyizim ada gibi biryerden tek seferde çıkamaz çünkü maalesf araba yok adada o yüzden anca hurç götürürrüm
bana hep eski adt geliyordu yapanlara şaşırıyordum ama görümcemde azda olsa yaşadım bizde ise benden önce herkes evlendiği ve bütün kuzenler 10 yaş büyük olduğu için olduysa bile anlamadım bu olayın ciddiyetini
ama kına geceme çok önem veriyorum en çok önemsediğim şe yo düğün için kasmıyorum ama kına gecem için çok kasıcam çok yorulcam
offf yaaa çok fena oldum ben hazır değilim böyle olmaya hiç ama hiç değilim nasıl dirayetli durucam bu analttığında bile gözlerimden yaşlar süzülürken ben nasıl yapmayın böyle diyeceğim dayanamayacağım acı çekeceğim gibi geliyor
her sabah radyo dinlerken duygusal şarkıda annemi babamı üdşünerek ağlıyorum halbuki geçen yıl bu zaman asker beklerken sadece nişanlım için ağlardım hayat ne garip anneme babama nasıl davranacağımı bilmiyorum
bize ev verdiler sağolsunlar annem babam arkamda dağ gibi babam evin içini baştan yaptı mutfak yaptırdı süpriz o anki duygulaırmı tahmin edemezsiniz nişanlımla evin halini görünce sonraki gitmemizde mutfak banyonun bittiğini görüp süprize kalakalmıştık kayınvaldiem kayınvalidem onlarda şaşırdılar helal olsun diyebildiler çeyizi geçtim babam o evi verdi milyarlar harcadı içine hala didiniyor inanamıyorum
haftasonu kapı boyadık nişanlımla ilk kez kendimle gurur duydum gizem yuvan için yapıyorsun elin sıcak sudan osğuk suya değmedi ama bak işte hayat pahalı yap kendi boyanı kendin dedim annemle babam üzüldüler kalorifer peteği var 2 si kötü olmuştu dün gitmiş babam boyamış sırf ben haftasonu üşüdüm 2 gün die o gitmiş yapmış şimdi bu admaın hakkını ben naısl ödeyeceğim
annem hayat işte iş başa düşünce sen yapıyorsun kızım biz sana hiç yaptırmadık halada yapmanı istemedik dedi yaaa istanbulda bir kapı boyamaya 180 tl dediler zaten kapı 200 lira biz 50 liraya boya aldık anneme babama süpriz yaptık onlar usta bulmuşlardı kızlar
herkes birbine süpriz yapıyor bu süreçte Allah razı olsun ki aillerimiz var ve bazen diyorum kendi yuvanı kuracaksın evdeki hgayatına veda ediyorsun diyorum o zaman çok içleniyorum
ooo siz erken başlamışsınız nevresimleri felanmı yıkıyorsunuz ben anlamadm neden böyle birşey yapıyorsunuz yaşıyacağınız yerde yapsaydın ya ben bu tür şeylere çok yabancıyım
götürülüecek kıyafetleride yıkayacakmısınız
bizde dün fotoğraf çekildik. bu sabah belediyeye gidip başvurumuzu yaptık onlar sağlık ocağına ynlendirdiler bir belge vererek sonra orda gidip 3 er tüp kan verdik. pazartesi 3 te gidip alcaz sonra sonuçları belediyeye götürcez vee izin kağıdımız çıkacaaakkkyarın nikah işlemlerine başlıyoruz kızlar
bizde nişanlım askere gitmeden önce doğtaşa bakmıştık ordan yemek odası ve salon takımı beğendik. yatak odasını da enza düşünüyorum. salonum krem tonlarında olsun istiyodum ama ceviz rengi mobilyalar beğendik mobilyada ceviz şık ve kaliteli duruyo,biraz daha düşünürüz,ya açık tonlarda bi salon ya da cevizi tercih edip doğtaştakileri alcaz.. hayırlısı olsun. Seninde Allah yardımcın olsun..
canım benim küçüklüğümden beri anneannem dantelli havlu, tülbent, patik ve dantel ördüğü için kaç yıldır sandıkta bekliyolardı :)) geçen gün açtık sandığı kardeşim ve benimkileri ayırdık ve hepsini yıkaladık ütüledik tek tek hepsini, havluları saklama poşetlerine koyup kocaman bi renkli saklama kutusu almıştık ona koyduk, patik ve tülbentlerimide orta boy kutulara yerleştirdik. bu şekilde gidicek eşyalar evimize. kıyafetleri zaten yaz kış ayırırdım ben odamda yazlıklarımı kışın başında yıkayıp kutulamıştım.giderkende kışlıklarımı öyle yaparım çünkü yaz başında evlenicez. öyle işte mis mis yerleşcez evimize
mutfak eşyalarını filan evimizde yıkar koyarız yerlerine
bizde dün fotoğraf çekildik. bu sabah belediyeye gidip başvurumuzu yaptık onlar sağlık ocağına ynlendirdiler bir belge vererek sonra orda gidip 3 er tüp kan verdik. pazartesi 3 te gidip alcaz sonra sonuçları belediyeye götürcez vee izin kağıdımız çıkacaaakkk
ama kan verdiğimiz yerde sağlam korkuttular beniikadın diyoki eğer birinizde bi problem çıkarsa onu özel olarak çağırıp diğerinizden gizli konuşucaz dediler. çıktık odadan yaa ne çıkabilir acaba inşallah bişi çıkmaz niye böyle dediler diye panik oldum Allahtan nişanlım kendime getirdi beni sakin ol herkese diyolardır bişicik çıkmaz diye..hadi hayırlısı..
bizde dün fotoğraf çekildik. bu sabah belediyeye gidip başvurumuzu yaptık onlar sağlık ocağına ynlendirdiler bir belge vererek sonra orda gidip 3 er tüp kan verdik. pazartesi 3 te gidip alcaz sonra sonuçları belediyeye götürcez vee izin kağıdımız çıkacaaakkk
ama kan verdiğimiz yerde sağlam korkuttular beniikadın diyoki eğer birinizde bi problem çıkarsa onu özel olarak çağırıp diğerinizden gizli konuşucaz dediler. çıktık odadan yaa ne çıkabilir acaba inşallah bişi çıkmaz niye böyle dediler diye panik oldum Allahtan nişanlım kendime getirdi beni sakin ol herkese diyolardır bişicik çıkmaz diye..hadi hayırlısı..
rica ederim canım ne demek :)Biz de nikah için başvurucaz ayrıntıları öğrenmemiz iyi oldu canım.
Sağol paylaştığın için.
ne belgesi aman ben belediyeye saglık raporu aldıktan sonra gidicez
kızlar şok marketten fantom süpürge aldım 1200w zaten benim ihlas süpürgem var dı 69 liraya iyimi yaptım :18:
Neden ikinci süpürgeyi aldın canım?
Güle güle kullan.
ihlasın su filtreli canım biraz agırca sürekli su koy dök temizle zor olur el altında olsun ufak kırıntıları çektiririm diye aldım
Anladım canım.
Güle güle kullan o zaman. :)
Tşkler cnm çok sağolll
Evt voyage torbada çok güzel gerçekten fakat voyage türkbükü ona nazaran biraz daha hesaplıydı ben o yüzden tercih ettim.
Hemen hemen benzer konseptler
Biz uçağı ayrıca alıcaz transferide uçak biletini aldıktan sonra ekleteceğiz.7 gece 2300 civarında tuttu.
9 taksitte ödeyeceğiz
Huuu huuuuu birileri var miiiiii
var var netten gelinlik modeli arıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?